HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Mielőtt megjelent, már nagy siker lett! - Molnár F. Árpád tanulságos válaszlevele egy anonim riportfelkérésre

2010.05.23. 02:00 Molnár F. Árpád

 

Szerkesztő: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Az anonim levélíró rövid levele:

 

 


A kuruc.info Novák Előd és a Jobbik mögé bujdosott, álneves, gyáva pondró szerkesztői: balról: kürk roland és molnár balázs terroristák, korlátlanul - Biblikusabban - mindörökké férgek, amiknek tehát - Írja a Biblia - férge meg nem hal, és tüze el nem aluszik. Legutóbbi filmünket ajánljuk: "Apokalipszis a világ tetején (KLIKK!).

2010/4/20 after80 <after80@freemail.hu>
 

 

Kedves hírháttér!

Már régóta figyelemmel kísérem a munkájukat. Nagyon profik önök a tényfeltárásban!
Egy helyi lap újságírója szívesen riportot készítene Molnár úrral az echelon rendszerek fejlődésével kapcsolatban.
A kollega szinte egész héten elérhető a következő e-mail címen:  fmrfk@freemail.hu
A tárgy címsorba kérem a "Riport" szót beírni a válaszlevélben. A riport részleteiről István úr mindenben tájékoztatást ad.

Minden jót!

 

Molnár F. Árpád válaszlevele az anonim riportfelkérésre:
 


Van, hogy nem kell gondolkodni, elég csak kérdezni, majd leírni, amit tud. Molnár F. Árpád, legalább teljes Európa legfőbb Echelon-tanúja az ugyancsak keresztyén Soós József "Titán" Echelon-tanú felvételén.
(Teljes méret a képre klikkelve!)

 

Kedves Anonim,


1. sajtók, médiumok (a HVG-től a Blikken át a Borsig, a legnagyobb állami ellenségeink is) sokszor megkerestek közéleti személyek elérhetősége stb. érdekében, de soha nem levélben. Ön nem médium vagy annak megbízottja, hanem magánszemély.

2. Egy lap - ha valakit felkér bármire - mindig bemutatkozik. Ön nem médium vagy küldönce, hanem magánszemély.

3. A levél megfogalmazása túl együgyű. Sajtónál és annak megbízottjaként nem dolgozhat olyan, aki ennyire szakavatatlan. Ön nem médium vagy annak megbízottja, hanem magánszemély.

4. A titkosszolgálatok szinte mindig profikat küldenek, s mivel én is profi vagyok, így gyakorlatilag nem szokták titkolni, hogy titkosszolgálattól vannak, hiszen tudják, úgyis észrevenném, továbbá egyre kevésbé jellemző, hogy lenne miért ezt eltitkolni. Ön nem titkosszolgálati, mert radikálisan látható a szakavatatlansága és a szakmai dilettantizmusa.

5. A titkosszolgálatok és a rendőrség szokott ugyan teljesen tehetségtelen személyeket alkalmazni, akik a világon semmiben, semmiről nincsenek képben. Az Ön esetében a közeledés is olyan tehetségtelen, ami gyakorlatilag még egy falusi rendőrség ügynöki vagy besúgói lehetőségét is kizárja.

6. Az Ön motivációja - első ránézésre - prekoncepciók (valamilyen beteges ideológia vagy irracionális, patológiai pártvonzalom) szülte rosszindulat, ami tehetetlensége okán a felsőbbrendűt és az intellektust gyűlöli, mert nem akarja gyűlölni önmagát, és sérti az önérzetét, hogy amiben hitt (legyen az párt vagy annak állami lakája, egy bukott ideológia stb.), a HÍRHÁTTÉR cáfolhatatlan tényeinek dömpingje következtében megvédhetetlenül hiteltelen, alantas és silány.

7. Szűkítsük a kört tovább - mert könnyű prédával szórakoztató -: Ön erkölcstelen, kicsinyes, a Molnár F. Árpádra pedig irigy, Akit gyűlöl. Karakterológiáját tekintve Ön egyértelműen pszichopata. Bár manipulatív, ebben is tehetségtelen, indíttatásai pedig közösségrombolók, társadalomra nézve destruktívak, kontraproduktívak és rosszindulatúak. Az Ön szociális érzékenysége alacsony. Ítéleteiben alacsony intellektusa az érzelmi és ösztönös, alacsonyrendű késztetések túlsúlyától szenved, azaz az értelmi lehetőségeit radikálisan degradálja és megfordítja a negatív, patologikus érzelmi és ösztöndominancia. Az értelem és az érzelem harcában az alacsonyrendű érzelmi-ösztönmotivációk kerülnek ki győztesen. Ez életében megfosztja Önt a lehetőségektől, és alacsony népi baromsorba lendíti. Választásaiban nem a stratégia és az erkölcs, hanem az irracionális párt- és személyi kötődések, valamint az autoimmun- és közösségromboló indulati késztetések győzedelmeskednek. Párkapcsolatában Önre építeni balgaság, mivel érzelmileg kisstílű, fejletlen, infantilis, érzelmi-emocionális szintje a serdülőkornál megrekedt. Tartós párkapcsolatait illetően megbízhatatlan, kiszámíthatatlan; esetleges leendő partnerei nem éppen irigylésre méltóak, hacsak nem alacsony igényekkel és érzelmi-intellektuskészlettel rendelkeznek, akiknek jó az igen-igen megbízhatatlan és silány is. Jelenleg valószínűleg nincs szexuális kapcsolata. Nemi energiáit önmaga lelkének és a hasznos közösségek rombolására fordítja. Szexuálisan frusztrált. A freudi felosztást tekintve lelki alkata orális szadisztikus, ami a szabálytalan és spontán patologikus lelki háttérrel jár.

Levelét köszönjük, annak elemzése szórakoztató ujjgyakorlat volt.

 

 

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

1 komment

Címkék: média sajtó blikk szexualitás hvg kuruc.info riport terrorizmus titkosszolgálat frusztráció pszichopátia hírháttér molnár f árpád dilettáns szociopátia molnár balázs novák előd kürk roland népnemzeti bors online

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr332022937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2010.08.06. 12:21:00

Üzenem nektek, pintér sándor és hende csaba, hogy terrorista elmebetegeitek helyett, amiket rögtön ránk küldtetek a Neten, hogy eltereljétek a figyelmet új filmünkről, ahogy megjelent: Klikk ide!: hirhatter.com/nikola_tesla.htm , foglalkozzatok a repülőrobbantásaitokkal és ügynökelmebetegeitek elmeállapotával, továbbá akkut büntetőjogi és nemzetbiztonságotok csődjével!

2. Pintér! Fejezd be a pénzbehajtást és a lövöldözést Pesten, mert mindenki tud rólad, és úgy bűzlesz a bűntettektől, terrorizmustól és nyílt színi lövöldözésektől, mint Boros Tamás hullája, akit felrobbantottál a szlovákokkal, te JÚDÁSFAJI utolsó féreg!