HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

CIA és Obama az Emberiség ellen - Echelon, pénz, szex, erőszak, arabok, hatalom (titkosszolgálati csúcs-tényfeltárás)

2010.06.01. 12:18 Molnár F. Árpád

Cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)
Közreműködött:
Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, minden eddigi magyar idők legfőbb női tényfeltárója)

Fejezetek:
   1. Obama volt szeretője, az ingatlan- és bankármaffia-vezér Kounalakis lett Magyarország nagykövete
   2. Titkosszolgálati és százezer-milliárdos médiaháború és politikai üldözés a HÍRHÁTTÉR és a világ Echelon-tanúi ellen, Obama és Panetta, a tömeggyilkos CIA-főnök vezetésével
   3. Forrón az ágyban: Obama és a görög
   4. Obama CIA-főnöke: a sistergő tömeggyilkos
   5. A kuruc.info oka, és kapcsolata a CIA-val: titkosszolgálati eszközökkel az utolsó helyért
   6. Belovai, Evo Morales bolíviai elnök és CIA-s meggyilkolása, Molnár F. Árpád, Rózsa-Flores és a többiek
   7. CIA: megölni Evo Moralest; de hogyan is?
   8. Világszerte kilakoltatottak, emberjogvédők és a média Obama ágyasa, az amerikai nagykövet ellen
   9. Maffiát magyarországra, háborút Irán ellen; Az arabok, Líbia és Irak (Iraq), valamint Palesztina

1. Obama volt szeretője, az ingatlan- és bankármaffia-vezér Kounalakis lett Magyarország nagykövete


Barack Obama amerikai nagykövetének férje, Markos Kounalakis a kép bal oldalán. Középen Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke. Jobbra Obama volt szeretője és mostani budapesti nagykövete, a görög ingatlanmaffia-vezér Eleni Tsakopoulos-Kounalakis, az Echelon-tanúk (Echelon Testimonies) multimilliárdos üldözője.

 

A görög származású ingatlanmaffia-vezér és globálisan hírhedt bankárbűnöző Eleni Tsakopoulos-Kounalakis asszonyt 2009 októberében választotta a vele korábban forró intim viszonyt ápolt Barack Obama az USA magyarországi nagykövetének, a tervezett, és a lakosság elől elhallgatott görögországi gazdasági válság és zavargások kirobbantása előnapjaiban. A görög bankári manipulációk és lakosság elleni globalista, szervezett bankármaffializmus a befektetőinek hazudott állami-monetáris bűnszervezeti bűnözés tipikus esete, amiből származtak a görögországi, és onnan diffúzáló zavargások.

Nancy Pelosi asszony, az amerikai képviselőház elnöke - Obamához hasonlóan - nagy támogatója a magyarországi amerikai nagykövetasszony Kounalakis-nak. Nancy Pelosi férje, Paul Pelosi hírhedt kaliforniai bankárvezér, akinek a budapesti amerikai nagykövet Kounalakis asszony apjával, a görög gengszter Angelo Tsakopoulos-szal való kétes ügyleteiből bevallása szerint is legalább 2 millió dollár körüli vagyongyarapodása keletkezett, azaz ennek minimum a többszöröse. Szakértői nyilatkozatok szerint a 20 millió dollárt kényelmesen ráírhatjuk. Az amerikai nagykövet apja, Angelo Tsakopulos egyébként busás pénzeket fizetett Al Gore és Hillary Clinton kampányába, és aludt a washingtoni Fehér Ház Lincoln hálószobájában is. Ehhez képest gyurcsányi hazugságok tömegét hordja össze az egész banda arról, hogy senkinek semmi köze a pénzhez és egymás lefizetéséhez, hanem Kounalakis-t azért küldte nagykövetnek Budapestre az amerikai és kaliforniai bankár-ingatlanmaffia-klán, a zsebre vágott Barack Obamával az élen, és azért süppedt el a multi-multimilliárdos nagykövet, azaz Kounalakis a repülőrobbantási globalista Veérmaffiával együtt a magyarországi újságíró-üldözések és a Föld Echelon-tanúi elleni hajszában, mert az afro-amerikai tömeggyilkos Barack Obama keresve sem találhatott volna szakmailag alkalmasabb személyt korábbi ágyasánál, a görög bankárterroristánál. Az amerikai képviselőház elnöke, Nancy Pelosi (is) tehát litániákat zengett Eleni Kounalakisról a szenátusban, hogy magyarországra küldjék nagykövetnek.

Bush és Obama szokott ilyen himnuszokat énekelni a kuruc.info amerikai működése érdekében, melyről mindketten halmozottan el szokták volt mondani, hogy az (lefordítva: pl. a nácizmus magyar terjesztése és az Echelon-tanúk üldözése) mennyire fontos az USA demokráciája szempontjából. A pár hónapja még MSZP-s és Bajnai kötődésű Katonai Felderítő Hivatal (KFH) egy magas rangú tisztje eközben - hivatalos minőségében, tehát össze-vissza hadoválva - azt nyilatkozta a Molnár F. Árpádnak, hogy magyarországnak kizárólag szövetségesei vannak (alább majd láthatjuk, pl. mifélék). Miközben Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke, a globális méretű maffiaklán egyik fő címeres alakja Kounalakis hazafiságát méltatta, elmulasztotta megemlíteni a túlzottan jól tájékozott szenátus előtt azt is, hogy a nagykövetté választott görög ingatlanterrorista - az apjával, a szintén görög Angelo Tsakopoulos-szal - csak az utóbbi időben cirka tízezer amerikai családot lakoltatott ki csak Dél-Kaliforniában, ugyanúgy bedöntve a lakáshiteleket, és nem biztosítva a megélhetést, ahogy Bajnai Gordon magyar miniszterelnök oldalán lobbizta, rendelte és tette, immáron magyarországon, az USA felforgató és aknamunkákat halmozó kém-nagyköveteként. A görög ingatlanmaffiózó bankárklán népirtó cégének neve: AKT Development Corporation. E maffiacégnek a maffiaügyletekben mindvégig vezető mostani amerikai nagykövet Kounalakis 1997-ben lett hivatalosan is az elnöke.
 

2. Titkosszolgálati és százezer-milliárdos médiaháború és politikai üldözés a HÍRHÁTTÉR és a világ Echelon-tanúi ellen, Obama és Panetta, a tömeggyilkos CIA-főnök vezetésével

 


A HÍRHÁTTÉR-t gyűlölő, az Echelon-tanúkat az egész bolygón a federal (re)search keretében üldöző Barack Obama és szintén tömeggyilkos szövetségese, Leon Edward Panetta, a CIA főigazgatója.

Barack Obama CIA-főigazgatója, Leon Edward Panetta, aki a magyarországi halálos közúti balesetek és erőszakos cselekmények egyik legfőbb szervezője és végrehajtatója, a körülötte, valamint Barack Obama és Eleni Kounalakis körüli HÍRHÁTTÉR-botrány (így a HÍRHÁTTÉR 100%-os elhallgatása, folyamatos betiltása, keresztyén újságíróinak üldözése) szervesen kapcsolódik az ugyanilyen hálózatok által évente 20 milliárd forinttal támogatott Sanoma Budapest Zrt. maffiacéghez, és annak hírhedt karácsonyi Echelon-film-betiltó keresztapjához, a minket bíróság elé citált Szabó György vezérigazgatóhoz és elkeserítő jövőjéhez, aki nemzetközi háttérrel vásárolta be a HÍRHÁTTÉR és az Echelon-technológiai leleplezések totális megsemmisítése érdekében legsötétebb elévülhetetlen ügyleteibe a BBC-t és az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoportot, mely utóbbi forintban szerény becslések szerint is százezermilliárdos vagyonnal rendelkezhet. A BBC-s CEMP európai CIA-s és Moszados gengszterhálózata és a Sanoma médiamaffia-hálózat akkor húzódott vissza kissé (nem biztos, hogy csak emiatt), amikor a kapuvári Soós József Úr, minden idők egyik legfőbb Echelon-tanúja - látványos botrányok közepette - bevitte a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz és az asztalra hajította azt a DVD-t, amely az európai médiamaffia-hálózat közvetlen és tömeges egységszándékú maffia-bűntettei és tömeggyilkosságokban való aktív bizonyíték-eltüntetési és tömeggyilkosság-gyártási őrületének leleplezése kapcsán minden magyar idők legüldözöttebb dokumentumfilmjeinek egy jelentős részét tartalmazta, és folyamatosan kiváltja ellenünk a tömeggyilkos világterrorista Egyesült Államok vezetése - Barack Obama és Leon Panetta CIA-főnök - egyre elkeseredettebb üldözését.

Az Echelon-tanúk USA-kormányzat részéről való Föld méretű kezelését valamiért "federal (re)search"-nek is nevezik. A federal reasearch feladata az Echelon-tanúk felkutatása és semlegesítése, amiben benne van az anyagi tönkre tételtől a globális betiltásokon át a politikai gyilkosságig minden. Vannak aztán az érinthetetlenek, akikhez csak korlátozottan szabad/lehet hozzáférni. Ezt itt nem részletezném; akik tudják a konstrukciót, általában abban keresgélhetnek. Az Echelon-tanúk és üldözésük kapcsán jó pár hónapja visszatérő hivatkozási alap Joe Biden neve, aki egyébként a hírhedt Dick Cheney-t követte az alelnöki poszton, aki (Dick Cheney) az amerikai Echelon-tanúk üldözése, a szexrabszolga-kereskedelem, a pedofil és kéjgyilkos elnöki és arisztokratikus orgiák és az elit vadászfegyveres embervadászatait illetően minden idők talán leghírhedtebb alelnöke lett - eddig. Dick Cheney szexuális és emberkereskedelmi bűntetteiről egyébként olyan kiemelkedő Echelon-áldozatok is beszámoltak, mint Cathy O'Brien.


Barack Obama és Leon Panetta CIA-főigazgató által gyűlölt tényfeltáró: Molnár F. Árpád, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.

 

Barack Obama és Leon Panetta CIA-főigazgató többek közt 2009 októberében folytattak zárt ajtók mögötti megbeszéléseket a magyar helyzetről és a várható fejleményekről. Obama elnök Joe Biden alelnök nézetét követte, miszerint minden eszközzel fel kell lépni a magyarországi Echelon-tesztimónik (Echelon Testimonies, azaz Echelon-tanúk) megfékezésére, lejáratására és eliminálására. Mint mondták: külön kitértek Európa és a régió legfőbb Echelon-leleplező gócpontjára, a Molnár F. Árpádra, és mind a hárman (Biden alelnök, Panetta CIA-igazgató és Barack Obama) egyetértettek abban, hogy semmiképpen sem szabad a Molnár F. Árpádot nyilvánosságra hozni, viszont a maximalizmusig kell fokozni a társaság elnémítását és lehető legteljesebb bomlasztását, illetve a kockázati elemek figyelembe vételével a likvidálását. Köztudott, hogy a HÍRHÁTTÉR elleni politikai rendőrségi házkutatás illetlen stílusú feljelentés címén 2009 szeptember 14-én volt, pontosan azokra a percekre szervezve, amikor Molnár F. Árpád főszerkesztőt Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője citálta arra a bírósági tárgyalásra, amelyen akkor Németh Sándor már másodszorra sem jelent meg, ezért a feljelentését el kellett utasítani. Németh szándékosan csak pár perccel a tárgyalás előtt közölte a bírósággal telefonon, hogy most sem fog megjelenni. Eközben esztendők óta és azóta is folytatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA összes filmjeinek a totális betiltatását a Föld bolygón, és közben kitüntetéseit a MAZSIHISZ-től, vaskos bankszámláinak jelentős részét az Egyesült Államokból és a CIA üzletembereitől kapja, mert minek a látszatra bármit is figyelni, ha Izrael és az USA-kormány a sátáni, anarchista és terrorista tömegpusztító háttér.
 

3. Forrón az ágyban: Obama és a görög

 


Barack Obama nem csak az ételt szereti. Szenátorként a mostani budapesti nagykövettel, a csak Dél-Kaliforniában tízezreket kilakoltató Eleni Kounalakis bankár-ingatlanbűnöző vezérrel közösült.

A Magyarországra helyezett amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos-Kounalakis-nak - aki az amerikaiakat is sok ezrével lakoltatta ki - Obamával való ismerettsége az afro-amerikai terrorista szenátori idejére nyúlik vissza. Obama, a későbbi elnök sokszor járt Kounalakis san francisco-i házában, és a könnyű vérű Kounalakis-szal hamar összemelegedett. Szűkebb ismerőseik szerint Kounalakis jól feküdt az ágyban, és egyébként is olyan, aki könnyen lefekszik, a légyottokon pedig igen heves. Az Obamával való légyottok ugyancsak forróak és hevesek voltak. Az ingatlanmaffiózó nagykövet mostani férjével, Marcos Kounalakis-szal való házasságánál - bizonyára ezt sem írta meg eddig soha, senki - jelentős szerepet kaptak az első szexuális együttlétek. Férjével való megismerkedését követően hat hét múlva már meg is házasodtak.
 

4. Obama CIA-főnöke: a sistergő tömeggyilkos

Leon Panettáról, az Obama-Biden-banda Echelon-tanúkat üldöző terroristáinak CIA-igazgatójáról mondják, hogy sokat tart magáról, és pillanatok alatt vált át nyers arroganciába. Munkamódszerében még élénkebben, de másként mutatkozik meg a kettősség. Valahogy így mondják róla: a bárányos külső vérengző farkast takar. Kissé az a fajta, mint Eichmann volt: állítólag Eichmann - szemben Panettával - csendes, jó modorú, udvarias volt, aki úriember benyomását keltette; eközben írta alá tíz- és százezrek, ártatlan civilek, nők és gyermekek tömeges kivégzését. Ez a Leon Panettával való párhuzamként akképpen mutatkozik meg, hogy a CIA-főnök obamai tömeggyilkos a civilek elleni utcai és otthoni, infarktussal és pszichiátriai kényszer-elzárással stb. elkövetett kivégzéseket és a tömeggyilkos, külföldi államok és kontinensek területén és fölött végrehajtott katonai-titkosszolgálati intervenciókat egyaránt mosolyogva és kedélyesen írja alá. Fontosnak tartják megjegyezni, hogy a körmönfont bájosság mögött gyakran sistergő gyűlölet lapul, és számítsunk erre, ha leleplezéseink vonatkozásában Panetta meghallja a "HÍRHÁTTÉR" szót vagy a Molnár F. Árpád nevét. Azt mondják, hozzuk csak nyilvánosságra Obama kutyájának ügyeit, amennyit csak bírunk, és húzzuk le őket oda, ahová valók: a sírgödörbe.
 

5. A kuruc.info oka, és kapcsolata a CIA-val: titkosszolgálati eszközökkel az utolsó helyért

 


Leon Edward Panetta CIA-főigazgató, a magyar balesetek és halálos betegségek egyik legfőbb szervezője, a kuruc.info fő pénzelője, a HÍRHÁTTÉR és a Molnár F. Árpád sistergő gyűlölője sokat derülhetett a magyarok butaságán és előre bejelentett öngyilkos barbárságán.

A kuruc.info-ról elmondták, hogy azt az elejétől pénzeli a CIA, és eleve arra a célra jött létre, hogy demoralizálja, lezüllessze és fasizálja a magyar köztársaság lakosságát. Nem titkoltan kiemelt szerepet kaptak a HÍRHÁTTÉR tényfeltáró munkássága elhárításában, lejáratásában, és a világ Echelon-tanúinak - régi titkosszolgálati módszerekkel történő - meggyalázásában. Ezekre azért van szükség, hogy a lakosság egyfajta boldog idiotizmusba merülhessen alá, és ne tudatosuljon benne, mi veszi körül, így ne tudjon védekezni sem a rendőrségi és polgári nemzetbiztonsági, sem a katonai titkosszolgálati módszerek, állomány és eszközök ellen, továbbá az Echelon-tanúk kollektív megvetésével elvágja a lakosság minden menekülési és kiemelkedési lehetőségét és útvonalát. Tehát a CIA arra hozta létre, illetve ült a kuruc.info közepébe, hogy megsemmisítőleg lépjen fel arra, nehogy a magyar köztársaság és lakossága a tényfeltárásokkal a világ legnagyobb nemzetévé válhasson. Ebben - mondják - több kuruc.info-s azt sem tudta, mit csinál, mivel ők csak arra voltak beállítva, hogy zsidózzanak, cigányozzanak, lehetőleg a legtrágárabb stílusban, ömlesszék a primitív, állati sorba döntő proli humort, miközben körbevették őket olyan titkosszolgálati Echelon-eszközökkel (a lakásuktól a szomszédjaik utcai lámpáiig), amikkel kényelmesen irányítják gondolataikat, érzelmeiket, indulataikat, és azt íratnak velük, amit akarnak. A titkosszolgálati eszközök kiterjednek a bilaterális - tehát kétoldalú - kommunikációk ama operatív eszközeire is, ahol a náci köntösbe öltöztetett ügynök lakásában a titkosszolgálat elektronikus berendezésekbe szerelt kicsiny hangszórón keresztül utasítja idegen titkosszolgálati felforgató tevékenységre rendszerbe állított biodroidját, hogy mit írjon és mit ne. Ezeket - mondják - a szokványos, utcán végrehajtott konspirációs módszerekig bezárólag alkalmazzák, ahogy esetükben a tapasztalható és nem észlelhető vegyi titkosszolgálati drogokat is.

A fentiek fényében bőven világossá dereng, miért állt ki a szenátusban George W. Bush-tól az afroamerikai tömeggyilkosig, Barack Obamáig mindenki a kuruc.info védelmében, és miért hazudta végül együtt az egész világ - sokszor Draskovics Tibor magyar igazságügyi és rendészeti miniszter fogcsikorgató gyűlöletével egyetemben -, hogy nem tudják, kik és honnan üzemeltetik a kuruc.info-t, ugyanis sem a magyar titkosszolgálatok, sem a CIA és az amerikai titkosszolgálatok - a modern műholdas felderítés és űrtechnológiai Echelon-rendszerek korában - nem tudnak leellenőrizni egy nyavalyás IP-címet sem, honnan, melyik lakásból, ki és milyen szexuális perverz gondolatok mentén helyezi fel az Internetre éppen a következő felforgató, gyűlölködő, tényfeltárókat, keresztyéneket és Echelon-tanúkat gyalázó és mocskoló igénytelen anyagot. Bush és CIA-igazgatója, Michael Hayden, valamint Barack Obama és CIA-s tömeggyilkos kémfőnöke, Leon Panetta tényleg annyira hülyéknek nézték a magyar lakosságot, amennyire hülye a magyar lakosság, így ez azt ette meg disznóként, amit a Nagy Testvér moslékként eléje rakott. A fentiek fényében az is érthető, miért csinált az amerikai szenátus akkora világméretű reklámot a kuruc.info amerikai és magyar demokratikus jogai nevében, ahelyett, hogy 100%-ban elhallgatták volna, ahogy a magyarság és az Emberiség szempontjából végzetesen létkérdés és életkérdés HÍRHÁTTÉRREL tették, vagy egyszerűen lekapcsolták volna, ahogy a HÍRHÁTTÉRREL számos alkalommal megtették, teszik és tenni fogják, mindannyiszor világméretű diplomáciai és bűnügyi botrányhullámokat keltve, amelyeket 100%-ban szorgosan agyon is hallgattak, folytatva a főszerkesztő, Molnár F. Árpád és a stáb üldözését és totális anyagi ellehetetlenítését, miközben a kuruc.info-t agyonpénzelték, és a magyar köztársaság országgyűlésébe juttatták.
 

6. Belovai, Evo Morales bolíviai elnök és CIA-s meggyilkolása, Molnár F. Árpád, Rózsa-Flores és a többiek

 


Rózsa-Flores Eduardo-t 2009-ben lövette le a bolíviai elnök, Evo Morales. Aki elnököt akar ölni - különösen Dél-Amerikában -, nem csinál magából előtte Internetes, könyv- és mozisztárt.

Belovai István alezredes 2009 novemberében halt meg. A CIA sem elektromágneses hullámokkal, sem gyógyszerekkel nem segített rajta. Egykoron a CIA-nak dolgozott, amiért a magyarok halálbüntetésre ítélték. Az USA 1990 után még rehabilitációt sem harcolt ki neki. Inkább megállapodtak Belovai halálos ellenségeivel, a pártállam kövületébe zárt oroszokkal.

Evo Morales bolíviai elnök kokacserjével.

Eközben olyan gumicsontokat dobáltak a bolíviai elnökkel, Evo Morales-szel közösen, hogy a bolíviai elnök utasítására 2009 április 16-án agyonlőtt Rózsa-Flores Eduardo CIA-megbízásokat teljesített, mert a Balkánon állítólag találkozott és pénzt vett át a 2009 novemberében az USÁ-ban elhunyt Belovai Istvántól, aki magas rangú katonai titkos szolgaként a legmagasabb katonai képesítést szerezte meg, és 1985-ben ítéltek halálra magyarországon az oroszoktól a CIA-nak átjátszott katonai titkok címén. Belovait az 1990-es fordulattal elengedték, aki az USÁ-ba költözött. Miután Rózsa-Flores Eduardo-t lelőtték, Belovai István pedig betegség következtében elhunyt, kényelmes volt rájuk fogni bármit. A módszer klasszikusan titkosszolgálati volt: két halottat terheltek meg hamis vádakkal. Hogy a CIA-vád bármiféle kapcsolattartás esetén önmagában miért gumicsont, bizonyítja, hogy a mi fajtánk - akik a legjobbak bátorság, aktivitás és tényfeltárás terén - természetes, hogy a legjobbakkal kerülnek kapcsolatba, miközben azt is meg kell érteni, hogy egy bizonyos szint fölött - mint esetünkben - lehetetlen elkerülni a titkosszolgálati beszervezéseket. Ez alatt azt értem, hogy miközben a legjobbakra az jellemző, hogy kapcsolatot keresnek egymással, függetlenül attól, hogy hova tartoznak vagy tartoznak-e valahova (a legjobbakat keressük fel egymásban), a titkosszolgálatok is megkeresnek minket, mivel rá vannak kényszerülve, hogy állandóan velünk foglalkozzanak. Rózsa-Flores Eduardo-val nekem is volt érintőleges kapcsolatom, életében egészen szoros kapcsolatra és közös csúcsmentő Emberiség-védelmi és tájékoztatási projectjeinkre is közvetlen bizalmasai ajánlották, miközben Belovaival egykor folyamatos kapcsolatom volt, és azt is tudtam róla, hogy erőteljesen CIA-s kötődésű, hiszen a CIA nyújtott neki védelmet a magyar állami és népi bűnöző magyar söpredék elől. Ha Belovai - minthogy üzletember is volt - akár egy találkozásunk esetén pénzt adott volna nekem (ahogy Rózsa-Flores esetében vádolják ezzel), de ha akár a CIA adott volna Belovainak eseti megbízást erre, az sem jelentené azt, hogy én vagy bárki más a CIA-nak dolgozott. Egyébként Rózsa-Flores barátai és szoros kapcsolatai közül ahányszor megkerestek, amikor konkrétumok hangzottak el, mit kellene tenni, mindig az arab titkosszolgálatokból lettek pozitív módon megnevezve, de soha nem a CIA. Az ilyenek, mint Kopács Miklós (a magyarság máig 100%-ban agyonhallgatott egykori titkosszolgálati csúcs-tényfeltárója, akiről 13-15 millió hülye magyar agyonhallgatásával szemben kizárólag a Molnár F. Árpád beszélt), Rózsa-Flores Eduardo, de még Kőrösi Imre, Kozenkay Jenő és Lakatos Pál is, nem beszélve a Molnár F. Árpádról, ha előbbiek közül egyiknek-másiknak volt is valamiféle huzalma, végig egyetlen titkosszolgálat sem irányíthatta őket, mert túl ISTENI háttérből kerültek ki, túl bátrak voltak, túl önállóak. A legjobbak közül kerülnek ki azok, akiket nem egy nyamvadt, korcs és primitív-bunkó cég vagy bármilyen hülye nép mocskos pártja, hanem valamilyen cél vagy eszme tart legalább jelentős befolyása alatt. Nyilvánvaló pl., hogy cigányozni csak a debilek és a titkosszolgálati felforgató ügynökbűnözők cigányoznak. Aki profibb, általában legkisebb gondja/küldetése is nagyobb annál, hogy krumplitolvajokkal és roma származásúnak kikiáltott utcai verekedők mocskolásával töltse az idejét. A HÍRHÁTTÉR köre pedig valamennyien abszolút engedetlen minden titkosszolgálatnak, és embereink jellemző mércéje az ISTEN, a Jézus Krisztus akarata és az Emberiség életképes hányada megmentéséért való tájékoztatás elsődlegessége, princípiuma. Bárki, aki velünk azért került szoros kapcsolatra, mert szoros kapcsolatot akart, személyesen győződött meg erről, és miközben legtöbbjük egyenesen a Háttérhatalomba került beszervezésre, aközben végig azzal a HÍRHÁTTÉR-instrukcióval, hogy semmilyen titkosszolgálatnak és államnak, pártnak stb. soha ne engedelmeskedjen, hanem kizárólag az Erkölcs és az ISTEN Jézus Krisztusi Erkölcse legyen az, Aki mérceként szolgál, az információkat pedig azért kapja a Rendszerről, hogy azokat megossza a Föld lakosaival. Egyébként az itt felsoroltak közül - muszáj szerénytelennek lennem - a Molnár F. Árpád maradt a legstabilabb pont az elkötelezettség megvetése és a célirányultság elsődlegessége, prioritása terén; utánam Kopács Miklós következett, aki azóta elsüllyedt, aztán az Evo Morales által a CIA, a Moszad és az FSZB tudtával meggyilkolt Rózsa-Flores Eduardo. Ami Kopácsot és engem illet, egymástól függetlenül voltunk elszántak abban, hogy a lakosságnak a világon mindent meg kell tudnia a látszatdemokráciákról és a Föld államtitkokba rohadt és totálisan pusztító kézbe degradált világrendszeréről, valamint a lakosság ellen az egész bolygón közösen használt titkosszolgálati eszközökről.
 

7. CIA: megölni Evo Moralest; de hogyan is?

 

Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője Rodin "Gondolkodó" szobrának pózában, mely a "Pokol Kapui" című sorozatból való. Felvétel: Varga Szibilla Anna MSO-alapító-főszerkesztő, aki legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója.

Egyébként az kizárt, hogy Rózsa-Flores Eduardo azért ment Bolíviába, hogy az elnököt meggyilkolja. Amiért odament, nem lehet több egy politikai aktivista szerepénél, aki rendelkezett a titkosszolgálatokba avatottak gyakorlott profizmusával. De hogy hagyományos úton meggyilkolni egy dél-amerikai elnököt! Dél-Amerikában olyannyira el van harapózva az oligarchikus bűnözés, és olyan hatalmas a drogkartellek között vívott háború, az országban a káosz, hogy egy elnöknek - így Moralesnek - akkora védelme van, aminek áttöréséhez olyan hatalmas kapacitás kell, ami messze meghaladja egy a nyilvánosság előtt tényfeltáró, film-főszereplő színész, Rózsa-Flores Eduardo médiasztár lehetőségeit. A titkosszolgálati kivégzők és bérgyilkosok nem mutogatják magukat a tévé képernyőjén, a világ legnagyobb nyelvén folyamatosan publikált blogon, és nem csodálhatók meg a mozik filmvásznain. Ami a Bolíviában törvénytelenül fogságban tartott Tóásó Elődöt illeti, ő pedig maximum is a példaképnek tarthatott Rózsa-Flores barátjaként ment Bolíviába, hogy ifjú korai kalandvágyát és tapasztalatszerzési hevét csillapítsa. Kizárt(!), hogy egy csúcsvédelmű dél-amerikai elnök meggyilkolásához bármi reális köze lett volna! Kizárt! Ahhoz eme hagyományos úton jobbára egy hadsereg kell, állig felfegyverzett konvojjal, és páncéltörő rakétákkal.

Ami Evo Morales ama állítását illeti, hogy őt a CIA meg akarja gyilkolni, reális, mind Obama, mind Leon Panetta CIA-főnök részéről. A Rózsa-Flores-ügyig Obamáék szemében sokkal inkább halálos ellenséggé vált. A CIA a Rózsa-Floresék elleni kivégzési világbotrány óta kopogtatott az ajtón, hogy egy másféle, hatékony és ma még nem tetten érhető módszerrel Evo Morales likvidálásra kerüljön. Hogy mire gondolok, majd Evo Morales elmondja, ha akarja, ezt üzenem, és akkor a világ tetejére kerül, a CIA és a Moszad pedig a legaljára. Saddam Hussein (Szaddam Husszein) annak idején a hallgatást és egy másik utat választott, ami okszerűen okozta az iraqi király felakasztását. Evo Morales eldönti, mi akar lenni. Egy Tóásó Előd-ügyet pedig könnyű lerendezni, hogy az embernek ne kelljen hátrálnia. Ha politikusként nem akarom beismerni az ártatlanságát, elengedhetem elnöki kegyelemmel, és akkor presztízsveszteségem sem lesz, megfelelő médiatálalással pedig népszerűségem is megugrik. Érdekes egyébként, hogy míg a szegény Bolíviában a hajléktalanok tömeges elszállásolásra kerültek, addig a Bush- és Obama-féle, Kounalakis-fajzatú Panettás dúsgazdag és világgazdasági legfőbb hatalom USÁ-ban és annak magyarországán iszonyatos tömeges kilakoltatásokat hajtottak végre, a panetták, obamák és kounalakisok dúsgazdaggá tételével. Van egy állam, amely Echelon-arzenáljával és a világban elkövetett kérkedő tömegpusztításával az egész világot kiirtással fenyegeti: ez az Egyesült Államok, na meg persze ikersorvadéka, Izrael. Tehát az ellenség.
 

8. Világszerte kilakoltatottak, emberjogvédők és a média Obama ágyasa, az amerikai nagykövet ellen

 


A heves szerető Eleni
Tsakopoulos-Kounalakis, Obama szeretője a bafometimádó Hillary Clinton külügyminiszterrel.

A görög ingatlanmaffiózó és Echelon-tanúkat üldöző gengszterhálózat obamista amerikai nagykövetének, az afro-amerikai elnökkel intim viszonyt ápolt Kounalakis-nak az alkalmatlansága és népirtó bandája miatt az általuk és tőlük öngyilkosságba kergetett és megölt személyek már nem, de a totálisan szétzüllesztett amerikai családok és emberek, valamint a világsajtó bőven felszólaltak, és szerveztek az ISTENT bosszúra előkészítő jogi lépéseket. Rajtuk kívül ugyancsak felszólaltak ezen globális terrorista VIMEO-s és youtube-os média-bankár-politikai bűnbanda ellen - a magyarországi emberjogvédőkön és Európa legfőbb tényfeltáróin (tehát az USA és az Obama-féle CIA politikai üldözöttein) túl - államilag védett amerikai jogvédők is. A CREW jogvédő társaság egyik vezetője, Melanie Sloan azt nyilatkozta, hogy a Kounalakis-jelenség felhívja rá a figyelmet, hogy a nagyköveteket nem alkalmasság, hanem a legjobb kapcsolatok szerint nevezik ki.

A CREW jogvédőknél őszintébb amerikiaiak és újságírók világosabban fogalmazva beszélnek arról, hogy Nancy Pelosi férjét, a bankár Paul Pelosit Kounalakis és társai busásan lefizették azért, hogy a bankárgengszter felesége, az amerikai képviselőházi elnök Nancy Pelosi a görög maffiózót, Obama ágyasát támogassa a szenátus előtt, valamint az egyéb háttérhatalmi összeröffenéseken és a médiában. Mindezen ámokfutás Barack Obama orra előtt zajlott, amiért - ha csak a Kounalakis-karrier nagyköveti részét vesszük, és nem is megyünk bele az előbbiekbe és a későbbiekbe - Obamát máris le lehetne ültetni számos hivatali és más bűncselekmény elkövetése miatt. Ráadásul sok mindent nem is kell külön bizonyítani, hiszen csak a sátáni bíróságok előtt tesznek úgy az állam közpénzeken fizetett bűnöző bírói, hogy nem egyértelműek olyan tényállások, amik minden normális ember számára azonnal evidensek és tulajdonképpen első ránézésre adekvátan bizonyítottak.

Miközben Barack Obama és a CIA össze-vissza kalimpál Kounalakis és saját maguk lehetetlen tisztára mosásáért, aközben Kounalakis Magyarországon hálálkodik az őt személyesen kinevező gengszterének és korábbi ágyastársának, Barack Obamának. Az Amerikai Nagykövetség hol burkoltan, rávezetőleg, hol nyíltan magasztalja Barack Obama személyét, hőstettei hiányában merő általánosságokra szorítkozva.
 

9. Maffiát magyarországra, háborút Irán ellen; Az arabok, Líbia és Irak (Iraq), valamint Palesztina

 


Mahmud Ahmadinezsád iráni, Evo Morales bolíviai elnök.

Eleni Tsakopoulos-Kounalakis első magyarországi beszéde is bicskanyitogató lett volna azon amerikai tízezrek számára, akik - a gyurcsány-bajnai-féle ugyaneme globalista maffiahálózat tudatos népirtó spekulációi miatt - Kounalakis miatt az utcára kerültek. A hajléktalan tízezreket futószalagon gyártott, ezért sűrű parolázások közepette fogadott nagykövet első szavai között máris kapcsolataira hivatkozva - tulajdonképpen megfenyegetve magyarországot - megígérte, hogy igyekszik behozni amerikai nagybefektető barátait (az ingatlan- és bankárspekuláns kémeket és felforgatókat) a magyar köztársaság területére. Itt külön kiemelte a nagyvállalatokat, majd Iránnal folytatva burkoltan a háború támogatására szólította fel a díszes oligarchákat, sólyom lászló köztársasági elnökig, bajnai gordonig és orbán viktorig bezárólag. Mint mondta: ENSZ-határozat kell Irán ellen, de megeshet, hogy ez kevés lesz ahhoz, hogy Iránt megfordítsa. Felelős beosztású iráni ismerőseink már a 2010-es választások előtt arról panaszkodtak, hogy magyarországon a jobboldal is elfordult tőlük, kiemelve e téren a Fideszt, Orbán Viktort és társait. Az arab államokat már 2003-tól sűrűn figyelmeztettük, hogy életben maradásuk közvetlenül függhet attól, hogy az államtitkok rendszerét - melyben égig érő elhallgatni valója Izraelnek, az USÁ-nak és az Európai Uniónak stb. van, nekik sokkal-sokkal kevesebb - leleplezik-e, a leleplezésekkel a világ népei szabadságát és az Emberiséget szolgálva. Ez időben számos keleti és nyugati titkosszolgálattal voltunk roppant közvetlen kapcsolatban: az Emberiség előtti államtitkosszolgálati leleplezéseket, tehát az igazmondást megtagadó államok között - a nyugati államok hallatlan primitív és rosszindulatú, kuruc in fososan vigyorgó, klasszikusan titkosszolgálati módszerű idiotizmusán kívül - találjuk a Saddam Hussein-féle Iraq-ot, Szíriát, Jordániát, Egyiptomot, Líbiát, az Egyesült Arab Emirátusokat, a túl erős amerikai üzleti-maffiológiai elkötelezettségek miatt is mindig nagyon érzékeny Szaúd-Arábiát. A legpozitívabb módon egyébként a kis olajsejkség, Qatar, rajtuk túlmenően pedig a Jasszer Arafat vezette Palesztina reagált, miközben - jellemző az arab diplomácia gerinctelenségére és céljaik semmikért való teljes feladására - az arab államok (nem beleértve Palesztinát és a Saddam Hussein-vezette Iraq-ot) mindent elkövettek azért, hogy a Moammer al-Kaddzáfi (Moamer Kadhafi) által vezetett Líbiát akképpen szemléltessék - mindezt Kadhafi orra előtt -, mint az arabok számára is szalonképtelent. Az árulásért cserébe a nyugat a szokásos "nesze semmi, fogd meg jól" védelmet ígérte. Egyébként a kicsiny és dúsgazdag olajsejkség, Qatar, valamint Palesztina szinte mindig kedvesek és - a politikai üldözés előli meneküléseim során - a legfogadókészebbeknek bizonyultak. Palesztinát akkoriban - itt jön elő az ISTENI háttér - még a zsidók is (a Moszadot hívjuk így a titkosszolgálatokon belül) óvatosan kezelték számos tekintetben. A palesztin titkosszolgálattal ez időben sokat találkozgattam főképp a magyarországi Békéscsabán és az ausztriai Bécsben.

Molnár F. Árpád titkosszolgálati tényfeltáró,
legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja
(Publikálva: 2010.05.25.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: görögország kuruc.info lakásmaffia bolívia szerető molnár f árpád barack obama bankármaffia olajsejkek szaddam husszein amerikai nagykövet rózsa flores eduardo ingatlankereskedelem ahmadinejad eleni tsakopoulos kounalakis ingatlanmaffia leon panetta cia igazgató politikusszex belovai istván

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr562047545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.