HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

NEMZETKÖZI SUPER-FELJELENTÉS! Egy Jobbikos film, amelyből - SÚGJA - Történelem Lesz!

2012.01.27. 16:13 Molnár F. Árpád

poszter_naleksz_eli_domjan_titan_2012.jpgFELJELENTŐK:
 - Molnár F. Árpád
(keresztény újságíró, emberjogvédő, a legkedveltebb roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Soós József (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, Echelon-Tanú)
 - és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további keresztény újságírói, emberjogvédői, tényfeltárói és háttérmunkatársai

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]
 

FBI! FELJELENTÉS! Egy Jobbikos film, amelyből - SÚGJA - Történelem Lesz

Ahogy megjelent, máris REKORD!

A youtube - hivatalos levelet küldve - mindössze pár órával a film feltöltését követően máris közölte, hogy az gyűlöletkeltő, ezért be kell tiltani! A rekord sebességgel betiltott film címe:
A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (+ a párt patológiájából és a fasizmushoz vezető genetikai elkorcsosulásról)

A betiltás ténye ide klikkelve látható:
youtube20120126_a_part_amely_ytoldal.pnghttp://www.youtube.com/watch?v=DGr87sDtrBY

A Film rendkívül békés hangulatban, tudományos eszközökkel arról szól, hogy a rasszizmus, a cigánygyűlölet, a fasizmus, a hitlerizmus kóros személyiségfejlődés (pszichopátia) vagy kevert személyiségzavarok következménye, és a nácizmus paranoid, antiszociális személyiségzavarok, sok esetben elmebetegség tünetegyüttese.

A youtube magyar rasszisták, neonácik, fasiszták és a Jobbik nevű párt országgyűlési képviselői leveleire a tudományos elemzést gyűlöletkeltőnek nyilvánította, és betiltotta a fasizmus és a fasiszta törekvések kritizálását vagy lelki háttere elemzését. Azok a magyarok, akik nem értenek egyet a magyarországi fasizmussal, a youtube álláspontja szerint gyűlöletkeltők.

hirhatter_jobbik_maffia_feher_echelon_helyett_barna_cigany.JPGTekintettel az emberi jogok üldözésére, és az állami hátterű fasiszta bűnözés precedens jellegére, szélsőségesen elharapózott voltára, továbbá a magyarországi nácik és neonáci politikai bűncselekményekre, fellépésekre és terrorizmusra, az emberéletek védelmével szemben tanúsított radikális, roppant szélsőséges üldözésekre, a fasizmus védelmében elkövetett állami bűncselekmények hatalmas súlyára és mennyiségére, a magyar hatóságok mellett nemzetközi nyomozószerveket és a világ diplomáciai követségeit is közvetlenül bevonjuk az eset és a cselekmények nemzetközi és nyilvános kivizsgálására, és az elkövetők nemzetközi felelősségre vonására!

ÍGÉRET: A KORDOKUMENTUM - A YOUTUBE TETTEIVEL EGYÜTT - TÖRTÉNELEM LESZ, ÉS A VILÁG NYILVÁNOSSÁGA ELÉ KERÜL, LEFORDÍTVA A VILÁG NYELVEIRE. A FILMNEK AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A VILÁG VEZETŐINEK AZ ASZTALÁN A HELYE.
Miközben ugyanez a fasizmust követelő maffia ellenünk, keresztény jogvédők és roma jogvédők ellen fasizmus hamis vádjával indított eljárást, követett el házkutatást, a fasiszta bűncselekményeket bűnszervezetben halmozó Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor pártvezető (Magyarország legszélsőségesebb pártjának vezetője, a legfőbb cigánygyűlölő és zsidógyűlölő) elleni bűnügyi bizonyítékok elkobzásával, több ellenünk elkövetett fegyveres elhurcolással, aközben a fasiszták gyűlöletkeltés címén betiltják a fasizmus intellektuális kritizálását is.


A mai napon megkezdjük utunkat a fasiszta pártok felkeresésével, akik közül - gyanítjuk - ezúttal sem mer a világon senki közülük nem csak nyilatkozni, de a találkozni sem!

A magyar hatóságokat és a nemzetközi nyomozószerveket, továbbá a felkeresett külföldi nagykövetségek kormányait kérjük nemzetközi vizsgálat megindítására, és a youtube-nak leveleket írt elkövetők azonosítására, és ellenük a büntetőjogi intézkedések nemzetközi megindítására!

A Filmet jelenleg az alábbi címen láthatják:
http://hirhatter.org/a_part_amely.htm

A Filmet a világ számos Internetes videomegosztójára fogjuk feltölteni, a betiltásoktól az Orbán Viktor és Vona Gábor-féle hatósági terrorcselekményektől az életveszélyes fenyegetésekig és politikai fasiszta rendőrségi elhurcolásokig folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

A világ együttes, egységes fellépését várjuk a magyarországi, intézményesített, terrorcselekmények sokaságával követelt fasizmussal szemben!FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád (keresztény újságíró, emberjogvédő, a legkedveltebb roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Tanú)
Domján Tibor (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Leleplező)
Soós József (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, Echelon-Tanú)
és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további keresztény újságírói, emberjogvédői, tényfeltárói és háttérmunkatársai

FELJELENTŐK EGYÜTTES ADATAI:

Telefon: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

2012.01.26., Budapest, Hungary

——————————

poszter_hirhatter_echelon_tanuk.PNGWe Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Szólj hozzá!

Címkék: skizofrénia pszichiátria feljelentés fasizmus rasszizmus elmebaj patológia gyűlölet emberi jogok szkizofrénia keresztények pszichopátia hitlerizmus human rights Orbán Viktor Vona Gábor Jobbikfeljelentés szkizoid perszonopátia náci terror

SZENZÁCIÓ! Orbán Viktor E Filmünkre Tiltatta Be a Teljes HÍRHÁTTÉRT!

2011.03.04. 13:50 Molnár F. Árpád

Orbán Viktor eme kultikus Super 8 napon, 2011.02.17-én eme Filmünkre Tiltatta Be a HÍRHÁTTÉR Összes Filmjét, Cikkét, keresztyén Igehirdetését, tudományos, ismeretterjesztő, roma jogvédő, emberjogvédő, politikai korrupciós ügyeket, gyilkosságokat, sorozatgyilkosságot, a polgári lakosság elleni tömeggyilkos terrorcselekményeket stb. leleplező, oknyomozó és tényfeltáró Filmeket, Cikkeket, Dokumentumokat stb.:

"100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"

Alábbi lejátszókon a Filmet láthatja, továbbá ha a keresőbe a címét beírja!

TEKINTSE MEG, MI MINDENTŐL RETTEG ORBÁN VIKTOR, AZ ÖSSZES EMLÍTETT NÉPGYILKOS BŰNSZERVEZETI BŰNÖZÉS LEGFŐBB VEZETŐJE ÉS KERESZTAPJA!

Még soha Magyarországon nem fordult elő, hogy külföldi tárhelyen tárolt médiát betiltottak volna! Ahogy ígértük: Orbán médiaüldözésben is az egész világ előtt lebukásra Predesztinált rekordtartó marad. A rekorder a magyarországi tarhely.eu volt, amely bejelentette, ők maradéktalanul államkiszolgálók, és nem törődnek semmilyen jogszabállyal, mert amit nekik mondanak, azt ők mindig végrehajtják (a bűnözésre felbujtott elkövetőket a törvény az egész világon és -keresztyének vagyunk - a Világmindenség minden területén BÜNTETIK!). Egyébként a tarhely.eu még nevében is Bibliai antikrisztusi elnevezésű: azaz tarhely, ami a Bibliai ISTENI Szimbólumrendszerekben a jótettek hiányát, a gonoszság teljességét és maradéktalan voltát jelzi. JÚDÁS sem megtérést kapott a bűnbánatra, hanem az ISTEN - Ígéretének megfelelően - öngyilkosságba lökte az árulót, és az felakasztotta magát. A kopaszhely pont fasiszta eu viszont - JÚDÁSSAL ellentétben - azóta is élősködik az orbánbandától biztosított JÚDÁS-pénzből, miközben JÚDÁS egy fillért sem költött abból! A MINDENHATÓ Megtorlásának nyilvánvalóan ehhez érdemes Rendeltetnie, mert AZ Ő NEVÉT senki ne használja lábtörlőnek egy orbán viktor nevű terrorista antikrisztus kedvéért, nemhogy egy ilyen leplezetlenül fasiszta népirtó terrorista és alkotmányos rend elleni kárpátista bűnbanda! A TEREMTŐ Tegyen Igazságot - ahogyan Dávid mondta -, aszerint, hogy Orbán Viktor vagy a Molnár F. Árpád, Orbán vagy a Molnár F. Árpád (ELI) és túlnyomóan keresztyén Munkatársai!

A Film előtt - melyről ISTENI Kegyelemből Tudjuk, hogy a törvényi szőnyegbombázásokban kiemelkedő és (szerényen szólva) történelmi jelentőségű lesz és marad! - egy kis Ténybeszámoló:

- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya (Tóth Tamás) aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!

Orbán utasításaira:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttyablog stb. marad, de
a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés

 

100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés from Miller Yourbarley on Vimeo.

 

100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés

 
szólj hozzá: 100%rendőr-,bíró-,pszichbűnözé

100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés

 

Telefon:+36/30/919-6386 ; +36/20/298-9546

 

2 komment

Címkék: budapest magyar fidesz magyarország isten orbán viktor keresztény rendőrterror sátán antikrisztus sortűz jézus krisztus hírháttér molnár f árpád pszichiátermaffia jahve jhvh ügyészterror bíróterror dominóeffektus

TERJESZD! Orbán Világrekord Bűntettárama! (Első Közlések A Világbotrányok előtt!)

2011.02.17. 23:01 Molnár F. Árpád

FELJELENTÉS ORBÁN VIKTOR MAGYAR MINISZTERELNÖK ELLEN
  TERJESSZE MINDENKI!!!

  
  Mivel minden nem csak a MAZSIHISZ másfél tucat címzettje orra előtt (akiket a nagykövetségekkel együtt külön megkeresünk személyesen is) és a média orra előtt történt és történik, így azonnali fellépést és teljes nyilvánosságot kérünk! A meggyilkolással fenyegetett HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő és Munkatársai központi számunkon vagy bármelyik Kollégánknál hívandó: 30/919-6386 !
  
  Bár a Főszerkesztőt minden hivatalos ismereteink szerint egyszerre nyilvánították bűnözőnek és önálló életre teljesen képtelen, azonnali orbáni állami ellátásra szoruló elmebetegnek, továbbra is élő adásban nyilatkozik, és továbbra is fogadja a hozzá világszerte forduló politikai üldözöttek, tudósok, írók, költők, zeneszerzők, Echelon-Tanúk, keresztyének, uzsorakamat és lakásmaffia-áldozatokat, riportokat és tényfeltárást kérőket, az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosságról és az Orbán Viktor vezette állampolitikai pszichiátriai bűnözésről és gyilkosságokról, valamint az általa vezetett szervkereskedelemről szólni akarókat!
  
 FELJELENTŐK!:
 Molnár F. Árpád (ELI), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Keresztyén újságíró, emberjogvédő, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, oknyomozó, tényfeltáró, terrorleleplező, Filmrendező, az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok egyik legfőbb leleplezője, a bolygó Első Echelon-Tanúja
 Nagy Sándor (Naleksz), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, tervező, fotós, operatőr, emberjogvédő, filmrendező, a bolygó egyik legfőbb Echelon-Tényfeltárója
 Soós József (Titán), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, operatőr, oknyomozó, tényfeltáró, terrorleleplező, az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok egyik legfőbb leleplezője, a Föld legnagyobb Echelon-Tanúinak egyike
 Domján Tibor, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, operatőr, Echelon-Tényfeltáró
 Daria Rubinstein, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa, újságíró, operatőr, Európa vezető női Echelon-Tényfeltárója
 és további emberjogvédő személyek
  
  Amikre soha, sehol nem volt példa!: Orbán Viktor egy média - ráadásul a politikai bűnözést és az állami gyilkosságok intézményrendszerét és eseteit legjobban feltáró média keresztyén emberjogvédő alapító-főszerkesztője ellen és a média ellen - végrehajtott házkutatást, az összes ellene és bűntársai, valamint minden állami bűntett elleni bizonyíték és minden médiaeszköz lefoglalását rendelte el, a nyilvánosság előtt naponta tényfeltáró, riporter és filmrendező főszerkesztőt bűnözőnek és önálló életre képtelen elmebetegnek, sürgős orvosi ellátásra és lekábítószerezésre szükséges személynek nyílváníttatta, Facebook-os oldaláról mindenki minden olyan kérdését, felvetését törölték, akik csak felvetették, hogy egy médiánál most volt házkutatás, eztán Orbán a mai napon (2011.02.17.) a tarhely.eu-nál lekapcsoltatta a róla tömeges mennyiségben életfogytig tartó fegyházbüntetéseket bizonyító, emberjogvédő és keresztyén életvédő HÍRHÁTTÉRT, elrendelte a Főszerkesztő Molnár F. Árpád elfogását és a nyilvánosság teljes, maximális kizárásával az eltitkolt elhallgattatását, mely utóbbit külön megerősítette egyik volt kapcsolata. A kuruc.info tovább működik, mondván, hogy azon nem találtak fogást (nyilván túl törvényes és túlzottan emberjogvédő, túl sok ott is a keresztyén, ráadásul védik a pszichiátriai bűnözést és tagadják a Holocaustot
  
  F E L J E L E N T É S ! ! !
  
  E FELJELENTÉSSEL az összes fent látható címzettet megkerestük, mivel eddig összesen 10 ezer körüli feljelentéssel éltünk, de kivétel nélkül mindet lesöpörték.
  
  FELJELENTÉS! TERJESZD! Orbán Világrekordokat döntött bűntettei, melyeket további abszolút világrekordokká göngyöl!
  
  A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Nevében és én, Molnár F. Árpád (An. Retezár Mária, sz. 1972.11.13.)
  
  F E L J E L E N T É S T
  
  teszünk Orbán Viktor magyar miniszterelnök és ismeretlen tettesek ellen.
  
  A HÍRHÁTTÉR csak az elmúlt kb. 3 esztendőben több ezer Feljelentést tett, ezen belül Orbán Viktornak és nyílt levelezőlisták ezrein ellenőrizhető módon számos emberölés, terrorcselekmény stb. tárgyában, továbbá a HÍRHÁTTÉR  MULTIMÉDIA elleni életveszélyes állami fenyegetések, büntető eljárás és a 2009 szeptember 14-i házkutatás során véglegesen elkobzott számítógépek, pendrive-ok, riportok, filmjeink, emberölésekről, állami gyilkosságokról, Orbán Viktor bűntetteiről szóló tanúk és dokumentumok, belföldi, a 2006-os és külföldi, többször százak halálát okozó terrorcselekményekről és azoknak a magyar hatóságok és Orbán Viktor általi eltussolásáról, illetve a bejelentéseink és feljelentéseink ellenére azok összese elkövetéséről, hogy egyet sem akadályoztak meg!
  
  A bizonyítékok összesen legalább tízezreinek elkobzását követően a mindent elkobzó, és Orbán Viktornál csak ebben az ügyben legalább több százszor feljelentett hatóságok a Molnár F. Árpád távollétében megállapították, hogy semmit, senkiről és semmiről vizsgálni nem kell, mindenki ártatlan, csak a Molnár F. Árpád bűnös, akit iratismertetésre sem szabad hívni, ne ismerhesse meg az eljárásban elkövetett további báncselekményeket, tanúkat nem voltak hajlandók kihallgatni, továbbá - miután Orbán Viktorhoz csak ebben az ügyben legalább több százszor fordultunk, továbbá kb. 100 dokumentumfilmet publikáltunk a Föld bolygón - a hivatalos információink szerint a Molnár F. Árpád távollétében a feljelentett hatóságok és a konkrét személyek számunkra a Világtörténelem során sosem hallott látványos bűnszervezeti elkövetőkként kimondták, hogy a Molnár F. Árpád filmrendező, főszerkesztő és project főkoordinátor nem képes önmagát ellátni, magatehetetlen, teljes ellátásra és sürgős kényszergyógykezelésre szorul. Hogy ezt minél gyorsabban kivitelezni lehessen, hivatalos információink szerint az Orbán Viktornál több százszor feljelentett kecskeméti bíróság elrendelte a keresztyén média-alapító főszerkesztő, riporter és újságíró elleni körözést, és saját költségén, fegyveres erőkkel történő előállítását és kényszervbezárását.
  
  A napokban, 2011. február 14-én Orbán Viktor utasítására újabb házkutatást tartottak a Molnár F. Árpád Főszerkesztő lakásán, és ismét lefoglaltak minden létező állami bűnszervezeti elkövetésekről szóló bizonyítékot, tanúvallomást és dokumentumot, és elrendelték a Molnár F. Árpád elleni országos körözést. A rendőrség telefonon és több forrásból megerősítette, hogy Budapest rendőrfőkapitánya, Tóth Tamás követelt újabb házkutatást, az információk szerint előbb elmebeteggé és önellátásra képtelenné, sürgős orvosi ellátásra és gyógyszeres kezelésre szorulóvá (kábítószeres, védekezésre képtelen állapotba hozáshoz), majd mivel ez kevés volt az intenzív állami maffiaüldözéshez, egyúttal bűnözővé is nyilvánított keresztyén emberjogvédő, és a nyilvánosság előtt nap mint nap filmes és az állami bűnözésről kvázi naponta jelentkező riporter és filmrendező.
  
  Orbán Viktor további beismerő vallomásaként Facebook-os oldaláról - ahová a Katonai Biztonsági Hivatal javaslatára fordultunk, ahol alig burkoltan azt is tanácsolták, hogy a roma sorozatgyilkosságok állami szervezői hátterét és a pszichiátriai bűnözést legmélyebben leleplező project főkoordinátor meneküljön külföldre, nevezetesen főleg Rómába az üldözés elől - a miniszterelnök még annak hírét is töröltette mindenkinél, aki közölte a Molnár F. Árpád keresztyén emberjogvédő és média főszerkesztő elleni házkutatás tényét, és mindazok szavait, akik csupán meg merték kérdezni, miért volt házkutatás a keresztyén emberjogvédő HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNÁL. Orbán Viktor Facebook-os oldalán a Katonai Biztonsági Hivatal halmozott javaslatára fordultunk a miniszterelnökhöz, aki minden érdeklődő és felvető személy megkeresését 100%-ban töröltette. Ezzel külön nyomatékosan beismerve, hogy ő, Orbán Viktor áll a mögött, hogy Orbánt a totális bizonyíték-eltüntetések és életellenes bűntettek tömegei, valamint az állami szervezett pszichiátriai bűnözés, a romák elleni állami sorozatgyilkosság stb. bűntettek miatt egy-egy ügyben is számtalanszor feljelentő Molnár F. Árpád olyan végzetesen fenyegető életvédő tanú, hogy 100%-os eltitkolás mellett kell üldözni és a számtalan állami életveszélyes fenyegetéseknek megfelelően meggyilkolni, lehetőleg kínhalállal, ahogyan azt Orbán Viktor pszichiátriai bűntetteiről is tengernyi közvetlen adattal és bizonyítékkal nyilvánosságra hoztuk. Azaz Orbán menekül és megsemmisít minden bizonyítékot, a teljes, adekvát lebukást is bevállalva, csak ne kelljen egyetlen kimagyarázhatatlan kérdésre és szembesítésre sem reagálni a bűnözővé és sürgősen lekábítószerezett ellátásra, valamint önálló életvezetésre (evésre, ivásra, vásárlásra, pénzügyei kezelésére és felügyelet nélkül hagyásra) alkalmatlanná nyilvánított közérdekű bejelentő Molnár F. Árpád Amnesty International-tag, oknyomozó és tényfeltáró keresztyén újságíró ellen.
  
  Mivel hasonlóan nyilvános és leplezetlen, sorozatos és bűnszervezetben, ráadásul esztendőkön át folytatólagosan elkövetett bűntettekre nem volt példa sem a magyar történelemben, de újságíró ellen ismereteink szerint soha, sehol a Föld bolygón - aki ráadásul naponta arccal, hanggal, riportokkal, tudósításokkal, professzionális Filmekkel a nyilvánosság előtt szerepel - kérjük az összes értesített hatóság és hivatalos szerv azonnali és minden intézkedésben a büntető eljárások és a maximum későbbiekben, de elkerülhetetlen elkövetői letartóztatások érdekében ALÁÍRÁSSAL történő fellépésre!
  
  Egyúttal - mivel ez a FELJELENTÉS már első aktusában is szertepostázásra kerül a Föld bolygó megannyi polgári és katonai titkosszolgálati címére, diplomáciai képviseletére, az ország vezető és nem vezető médiumai, számos civil és nem civil személy stb. számára - biztosítjuk az ország és a Föld lakosait, hogy a házkutatás előtt bejelentett módon és megnövelt intenzitással folytatjuk az Orbán Viktor magyar miniszterelnök vezette gyermekszervkereskedelem és általános szervkereskedelem (azaz emberrablások, gyermekrablások és gyermekgyilkosságok) ügyében a további nyomozásokat, és továbbra is fogadjuk és hívjuk az összes tanút és minden olyan személyt, akik adatokkal vagy bizonyítékokkal tudnak szolgálni ezen (és minden más) rettenetes emberellenes és Emberiség-ellenes gyilkos bűntettekről és gaztettekről.
  
  Melyeknek - megtudja az egész világ, és ahogy Mondtuk, Orbán végig a nyílt despotizmusra készült, egészen bukásáig őrjöngve - a legfőbb vezetője, bizonyíték-eltüntetője, a totális médiacsendet elrendelője és bűnszervezeti maffiavezére Orbán Viktor volt.
 
 FELJELENTŐK!:
 Molnár F. Árpád (ELI), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Keresztyén újságíró, emberjogvédő, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, oknyomozó, tényfeltáró, terrorleleplező, Filmrendező, az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok egyik legfőbb leleplezője, a bolygó Első Echelon-Tanúja
 Nagy Sándor (Naleksz), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, tervező, fotós, operatőr, emberjogvédő, filmrendező, a bolygó egyik legfőbb Echelon-Tényfeltárója
 Soós József (Titán), A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, operatőr, oknyomozó, tényfeltáró, terrorleleplező, az állami korrupciós és főleg életellenes bűnszervezeti bűntettek, valamint politikai gyilkosságok egyik legfőbb leleplezője, a Föld legnagyobb Echelon-Tanúinak egyike
 Domján Tibor, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Munkatársa, riporter, újságíró, operatőr, Echelon-Tényfeltáró
 Daria Rubinstein, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa, újságíró, operatőr, Európa vezető női Echelon-Tényfeltárója
 és további emberjogvédő személyek

-------------

A HÍRHÁTTÉR folyamatosan publikált Filmjeinek százaihoz, amik közben Orbán Viktor fekvő beteggé és magatehetetlen elmebeteggé, plusz (mert a féktelen tömeggyilkos halmozza saját bukását) bűnözővé is nyilvánította az őt sok százszor feljelentő média-alapító főszerkesztőt, keressen rá az Interneten a "HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA", vagy a "Molnár F. Árpád" kifejezéseket beírva, továbbá nyomtassa, terjessze, tüntessen és személyesen, postán, telefonon köröztesse ezt a Feljelentést és az ügyet minden belföldi és külföldi emberjogvédő szervezet, politikai orbánrendőrség, orbánügyészség, halálügyészség, halálvérbíróság, pszichiátria, írott és elektronikus média, a világ polgári és katonai titkosszolgálatai, és a világ nagykövetségei stb. előtt és címein!
Keresse a HÍRHÁTTÉRT Telefonon is!:
+36/30/919-6386 vagy +36/20/298-9546
A világsajtóban Lukasenkóhoz hasonlított Orbán Viktor bűntettei ügyében, továbbá ha bajban vannak, vagy ha bármilyen segítségre szorulnak, Munkatársaink továbbra is várják jelentkezésüket a Föld bolygó egész területéről! Mint eddig, most is mindenben ingyen segítünk! Ahokl Orbán pusztít, ott építünk! Ahol gyilkol, ott életet adunk!
+36/30/919-6386 vagy +36/20/298-9546

4 komment

Címkék: fidesz pszichiátria orbán viktor gyilkosság lázár jános terrorizmus lévai anikó népirtás bűnszervezet elmegyógyintézet tömeggyilkos emberölés opni imei júdásfaj újságíró üldözés orbán gáspár médiaüldözés cia bűntettek project obligated

SZENZÁCIÓ! Orbán házkutatást tartott és elfogató parancsot adott ki a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője ellen a tömeggyilkosságok korlátlan folytatása céljából

2011.02.14. 18:22 Molnár F. Árpád

2011-02-14.
HÍRHÁTTÉR-Bejelentés!

ORBÁN VIKTOR - HÁZKUTATÁSSAL ÉS ELHURCOLÁSSAL EGYBEN - ORSZÁGOS ELFOGATÓ PARANCSOT ADATOTT KI A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA KERESZTYÉN EMBERJOGVÉDŐ ÉS TÉNYFELTÁRÓ FŐSZERKESZTŐJE ELLEN
 (Tovább dagad az előre bejelentetten világrekordokat döntő és totális bűnügyi bukást eredményező orbáni újságíró-üldözés és a tömeggyilkosságokért elkövetett ámokfutás)

 
 Orbán Viktor magyar miniszterelnök - előzetes és a HÍRHÁTTÉR által publikált fenyegetéseinek megfelelően - a mai napon (2011.02.14-én), világhírhedtté váló újságíró-üldözései keretében újabb büntetőeljárást és (a megerősített rendőrségi források szerint) Tóth Tamás budapesti rendőrkapitányán keresztül házkutatást rendelt el és hajtott végre a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a keresztyén emberjogvédő újságíró és filmrendező Molnár F. Árpád kecskeméti ingatlanában.
 
 Az AVH (polgári titkosszolgálat) és a KBH (Katonai Biztonsági Hivatal) telefonhívásainkra közölte, hogy a továbbiakban sem hajlandók egyetlen elkövetett, folyamatban lévő vagy elkövetés előtt álló emberölésről, apartheid és egyéb sorozatgyilkosságról, belföldi vagy külföldi robbantásos cselekményről, terrorcselekményről, repülőrobbantásról, belföldi és nemzetközi szervkereskedelemről, pszichiátriai bűnszervezeti bűnözésről stb. semmit átvenni, és foglalkozni sem óhajtanak semmilyen ilyen vagy más életellenes bűntettel, beleértve a magyarországi újságírók ellen előre elkövetésre bejelentetett politikai gyilkosságokig bezárólag.
 
 Orbán Viktor a legutóbbi, 2009 szeptember 14-i, és többek között a romák elleni állami sorozatgyilkosság bizonyítékainak eltüntetését célzó HÍRHÁTTÉR elleni házkutatás és teljes körű bizonyíték-elkobzás óta is legalább több száz feljelentést volt kénytelen kézhez venni az ő és társai által bűnszervezetben szervezett keresztyén- és tényfeltáró-üldözések, valamint a fent felsorolt életellenes szervezett bűntettek tárgyában. Mostani pánikreakciójukat az válthatta ki, hogy a Molnár F. Árpád a holnapi napon találkozót szervezett Kecskeméten az Orbán Viktor és bűntársai által a szervkereskedelem kategóriájában (KLIKK!) elkövetett és folyamatban lévő emberrablások, gyermekrablások, gyilkosságok és gyermekgyilkosságok olyan tanújával vagy tanúival, aki felhívásainkra is reagálva az Orbán Viktor vezette, és a titkosszolgálatok megfigyelési arzenáljával 100%-ban védett napi mészárlások és a polgári lakosság elleni folytatólagos gyilkosságokról kívánt tanúvallomást tenni, kifejezetten Orbán Viktor és közvetlen köre bűntetteiről beszámolva. Túl ezen a romák elleni sorozatgyilkosságok leleplezéséért folyamatosan üldözött és az elkövető politikai bűnszervezet részéről évek óta büntetőperekkel, elhurcolásokkal és életveszélyesen fenyegetett HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő egy a kecskeméti politikai maffia által kilakoltatás szélén álló roma család hívására filmfelvételek és tényfeltárás céljából egy stábbal látogatást és riportot szervezett.
 
 HÍRHÁTTÉR Gyorsinfó

Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: +36/30/919-6386 ; Elérhetőség: Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz maffia orbán viktor emberrablás bűnszervezet repülőgép életfogytiglan gyermekgyilkosság sorozatgyilkosság állami gyilkosságok szervkereskedelem politikai gyilkosságok büntető törvénykönyv gyerekgyilkosság apartheid cigánygyilkosságok újságíró üldözések gyermekrablás pszichiátriai bűnözés katonai bűntettek

Orbán Viktor vs Molnár F. Árpád (Tényfeltáró: Varga Szibilla Anna)

2010.07.11. 10:39 Molnár F. Árpád

Tényfeltáró glossza: Varga Szibilla Anna (politikai üldözött Echelon-leleplező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább Európa legfőbb női tényfeltárója)

Jó két éve írtam egy cikket: „Ki ez az Orbán Viktor?” címmel. Az egyik fő motiváció e cikk esetében az elhazudott 3,5 milliós népszavazás volt, illetve az utána történő, azaz nem történő események. Később íródott még egy cikk Orbánról, mikoris még lett volna lehetőség elkerülni a népirtó, politikai és gazdasági bűnöző Bajnai Gordon miniszterelnökké való törvénytelen kinevezését, megírtam a „Mi lesz velünk Viktor?” című írásom, hátha felnyílik néhány millió magyar szeme, ki a fő oka annak, hogy az elmúlt 20 évben Magyarországot teljesen lepusztították.

Most szembe fogok állítani a két embert, a két „karizmatikus”-t, melyből valódi karizmája csak az egyiknek van. A két Illuminatust, melyből az egyik Orbán Viktor, egy precízen beprogramozott és precízen megkonstruált, feladatát szinte, de csak szinte tökéletesen teljesítő illuminatus-termék, és a nagy Illuminati apró szolgája. A másik Molnár F. Árpád, aki szintén Illuminatus, magas rangú illuminátus, beavatása célja az Illuminati rendszerének megborítása. Az alapvető különbség már eleve abból adódik, hogy az egyik, Orbán, a háttérhatalom rendszerét szolgálja, a másik, Molnár F. Árpád pedig a rendszer eltörléséért dolgozik. Molnár F. Árpád feladata az Emberiség érdekében a rendszert megborítani, az embereket felvilágosítani a körülöttük dúló szellemi háborúról, felkészíteni őket a védekezésre, és felismertetni velük, valójában ki és mi uralkodik a Földön, és mi az a valódi hajtóerő, mely a politikai és társadalmi szimptómák mögött megbújik, és mi az az Erő, mely az Emberiség létére törő embereket mozgatja. Mi az a földi eszköz, mellyel lassan eltörlik az Emberiséget a Föld színéről.

Igen, és most mindenkiben felvetődik a kérdés, miért ezt a két embert állítom szembe, mi köze Molnár F. Árpádnak Orbán Viktorhoz, illetve hogyan lehet, hogy egy ember, akiről sokan soha nem is hallottak - itt is megtudhatnak róla néhány apróságot, illetve ő a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, profi filmrendező -, Molnár F. Árpád egy lapra kerül egy cikkben Magyarország jelenlegi - sokak által imádott - miniszterelnökével, Orbán Viktorral. Hát ez, ugye, költői kérdés, pedig nem.

Orbán Viktor elkészülte pontosan el volt tervezve, kiképzése arra irányult, hogy a magyar lakosság soha ne vegye észre, mi folyik körülötte, soha ne lássa meg a valódi tömegpusztító ellenséget, soha ne vegye észre, hogy míg pusztítják a földjét, népét, országát, hogyan tehetne ellene. 20 éve precíz pontossággal és kiváló retorikával (bár ez sokszor nem a sajátja) altatja a magyarságot világszerte Orbán, tökéletes idolt formázva a nép számára. A magyarság óriási problémája, hogy folyamatosan azt várja: a problémáit oldja meg helyette valaki más, egy kiválasztott, egy megváltó, egy vezető. Orbánt tervezték meg ennek a vezetőnek. Orbán kapta azt a szerepet, hogy magához vonzza azt a tömeget, mely döntő módon lenne képes befolyásolni egy választást, egy rendszerdöntést. Ez a tömeg van elaltatva, alvajáróként mágikusan rátapadva Orbán Viktorra, hiába minden mocsok, melyet a kétpólusú demokrácia másik oldalának résztvevői mesterségesen szórnak imádott vezérükre, ettől Orbán egyre nagyobbnak tűnik számukra. A tömeg természetesen gondolkodásképtelen, másképp már réges rég össze kellett volna raknia a mozaikokat, mellyel operál a rendszer. Olyan magas labdákat nem csapott le Orbán az elmúlt 8 év alatt, amit valaki csak akkor lenne képes kihagyni, ha levágták mindkét kezét. De fejelni még akkor is lehetne...

Orbán piárjához kapcsolódott a magyarországi szélsőjobbnak nevezett bohózat a kurucinfó vezényletével, így a megváltó képe már hatalmasra nőtt, hisz ha mindenki szidja szegényt, akkor csak ő lehet a jó. Orbán - mint említettem - egy szellemi máguskör beavatottja és alkalmazottja, interaktív, tehát non-stop gondolati kommunikációval tart kapcsolatot a szellemvilággal, rituális rendszerben él és dolgozik, a világot elpusztítani akaró Fenevad feketemágus illuminátusi rendjében. Sokak azt gondolják, hogy minden valamire való politikus és gazdasági vezető attól hatalmas, hogy szabadkőműves rendek tagja. Ez egy régi lejárt dolog; a szabadkőműves páholyok már csak fedőszervezetek, tulajdonképpen csak protokollt jelentenek. A valódi háttér az Illuminatus Rend, Sorath - azaz a Fenevad, mely a 666-os szám „gazdája” - rendje, a fekete mágia bölcsője, a Fenevad földi világban megnyilvánuló jelenlegi hatalmi rendszere.

Említettem volt Molnár F. Árpádot. Nos, Molnár és Orbán jól ismerik egymást. Molnár F. Árpád Orbán Viktornak dolgozott 2001-2002 között, miután likvidálását nem tudták megoldani az NBH-nál, úgy döntöttek, akkor hátha Orbán hasznát veszi - Orbán beszédei megírásánál például erre sor is került -, mivel nem volt rajta kívül senki, aki a titkosszolgálatoknak ellent mert volna mondani, magyarul Ő volt az ügyeletes Hős, és Orbánnak szüksége volt rá. Itt részletesebben olvashat erről. A mindennapi szintű együttműködéstől kezdve a teljes titkosszolgálati hozzáférésen át, mindenben szüksége volt Orbánnak a Molnárra. Egy probléma volt. Molnár F. Árpád nem az ő oldalát szolgálta, hanem született moralitásának okán nem engedelmeskedett a gyilkos népirtó világi és szellemi bűnözőknek. Viszont, mivel a Molnár is előre tervezett ember, mint mindenki más, a hozzáférés Isten által le volt tiltva hozzá.

Orbán 2002-ben megbukott, döntő részben Molnár tényfeltáró és korrupciókat teregető tevékenysége miatt, mely nem nyilvánosan zajlott, hanem a Molnárnak a napi politikára és a teljes médiára döntő ráhatása volt. Amit mondott, annak súlya volt; például aszerint szerkesztették a híradókat (TV2, RTL Klub, MTV), a politikusok, pártoktól függetlenül (FIDESZ, MSZP) annak hatása alatt nyilatkoztak, mert erkölcsi feddhetetlenséggel rendelkezett, teljesen tiszta volt a gondolkodása - ez mind-mind példátlan volt -, ezért Molnár F. Árpád meghatározóan és mélységekig befolyásolta a napi politikát. Orbán Viktor már együttműködésük alatt is üldözte Molnár F. Árpádot, mivel Orbán és hatalmi apparátusa képtelen volt megfékezni a Molnárt az Igazság kimondása terén, és képtelenek voltak megoldani azt a problémát, hogy Molnár F. Árpádot - akárcsak az NBH, mikor „fedett nyomozója” volt - rábírják olyan Emberiség ellenes és Isten ellenes bűntettekre, ami a legalacsonyabbtól a legmagasabb szinten létező politikust is jellemzi. Hisz a teljes erkölcstelenség és istentelenség a sajátjuk. A Molnár kezelhetetlen, megfélemlíthetetlen, zsarolhatatlan volt, és pénzzel sem lehetett rávenni semmire - ugyan Orbán nem volt hajlandó fizetni semmiért -, így Orbán 1%-os bukása elkerülhetetlen volt, mivel Molnár F. Árpád számos korrupciós ügyét és bűncselekményét a napi közbeszéd tárgyává tette házon belül, azonban a lakosság ebből szinte mit sem tudott. Ahogy Nietzsche mondta: „Minden elhallgatott igazság méreggé válik...” Hát a Molnár nem hallgatta el... A 2002-es Orbán-csőd után Molnár F. Árpádot és teljes tevékenységét, létezését továbbra is ad infinitum államtitokká nyilvánították, azaz a Molnárt örök időkre megpróbálták kiiktatni. Ezután Molnár F. Árpádot életveszélyes politikai üldözés alá vették; bár minden titkosszolgálat által tudott helyen tartózkodott külföldön, a szabályok miatt nem nyúlhattak hozzá.

És elkezdődött... Most felteszem a kérdést, csak más névvel.


Ki ez a Molnár F. Árpád?

A két lábon járó atombomba.
 

Molnár F. Árpád komoly Krisztusi beavatás után, elhivatott és mély keresztyénként elindult az úton, mely bevezet Babilonba. Az Illuminatus Rend legmélyébe. Erre volt kezdetektől tervezve. Mindkét oldal ismeretére, és Krisztus segítségével Babilon, azaz a Fenevad rendszerének leleplezésére, szolgáinak elpusztítására.

Molnár F. Árpád a világ legprofibban kiképzett Echelon-tanúja, azaz az illuminátusok közül az egyetlen, aki nem a rendszert szolgálja, hanem a rendszert borítja és leleplezi. Az Echelon nevezetű technikai rendszer a Fenevad terméke, mely teljesen körbefonja a Földet és kihat az Emberiség minden tagjának agyára. A Gonosz földi eszköze, a materialista fizikai világ olyan mértékű non plus ultra technikai rendszere, mely teljes uralmat biztosíthat az Emberiség gondolatai és lelke fölött.

Az Echelon-technológiák leleplezésére és az Emberiség elé tárására jött létre a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Molnár F. Árpád vezetésével, mely média arról tájékoztatja a világot, hol tart az Emberiség élete, milyen uralmi rendszerben vergődik, és milyen szellemi hatalmi erők készülnek ellene a végső háborúra. Az Echelon rendszer kiépítése több, mint 100 éve kezdődött, rengeteg emberkísérlet kellett ahhoz, hogy a mai szintű fejlettségét elérje. Azok az áldozatok, akik szinte csecsemő koruktól ezekben a kísérletekben részt vettek és túlélték, Echelon-tanúkként számolnak be a teljes ördögi szisztéma minden mozzanatáról. Erre hozott létre Bill Clinton, az Amerikai Egyesült Államok akkori elnöke 1995-ben egy bizottságot, a „President's Advisory Committee on Human Radiation Experiments”-et (Embereken végzett sugárzási kísérleteket vizsgáló elnöki tanácsadó testület), ahol Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke, aki több száz agykontroll és emberkísérleten átesett Echelon-tanút gyűjtött össze, 50-et állított ezek közül Elnöki Bizottság elé. Lásd filmünket: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar? Ennek ellenére a magyar lakosság még mindig nem hisz a saját szemének, hanem módszeresen imádja Orbánt, ki pontosan ezt a rendszert tartja fent.Komoly titkosszolgálati, Echelon és fekete mágia eszközökkel terrorizálják a Föld lakosságának elméjét, és aki tudatosan nem védekezik ellene, az teljes mértékben gondolkodásképtelen biorobottá válik. Az ember lelke egyrészt a gondolatai által vezérelt, az emberi gondolatok hatalmas erejével közeledhet Istenhez. Ezt tudják a gonosz erők is, ezért építették ki a Földön az elmetechnológiára alapuló Echelon rendszert.

A szellemi háború a Kozmoszban az Ember lelkéért és szelleméért folyik, a Fenevad minél több katonát kíván magának „toborozni”, hogy a végső háborúban alig legyen ember, aki Krisztust felvéve lelkébe, hadba szállhat ellene. Vannak, mint Orbán, akik önként szolgálják a Fenevadat, meg sem próbálnak ellenállni neki, hanem imádják, ahogy elő van nekik írva, és vannak, akik belülről megismerik a rendet, és bomlasztják, illetve beszámolhatnak róla, leleplezhetik. Ők az Echelon-tanúk.

Mindkét embernek, Orbán Viktornak és Molnár F. Árpádnak is van hatalma. Csak nem egyforma. Orbán jelenleg egy világi rendszer elnöki székében ücsörög, egy agyongyötört ország trónjára ült föl, mely trónt a Sátán eszkábálta. Molnár F. Árpád viszont egy láthatatlan trónon ül, melyet Isten készített az Emberiség érdekében. Mindkettőjüknek van szabad akarata, és választhatnak. Orbán nem akarta Istent választani, hisz akkor nem cionista egyházakkal kooperálna, és nem művelte volna azt egész életében, ami az Emberiség ellen való. Molnár F. Árpád szilárdan, tiszta morállal - ami Orbánban sosem volt, mert politikusban nincs isteni morál -, rendíthetetlenül és megfélemlíthetetlenül végzi azt a missziót, melyről minden percben tudja, hol tart éppen.

Molnár F. Árpád interaktív illuminátusként és Echelon-tanúként minden porcikáját ismeri a világuralmi rendszernek, tulajdonképpen lélekből lélekbe kommunikálva háborúzik Obamán, a CIA-n át egészen Putyinig és Orbánig.

A két ember külseje rendkívül árulkodó, hisz egyikük sem taszító. Viszont vannak olyan égbekiáltó különbségek, amiket ha nem is látnak az emberek, de megéreznek.

Ha megfigyeljük Orbán mozgását, erőltetetten simulékony, tulajdonképpen alig tudja leplezni izgágaságát, úgy, mint hadaró beszédét sem mindig, nehezen tudták megtanítani beszélni. A Molnár mozgása pumaszerű, nyugodt, teljes magabiztosságról és a kígyó veszélyességéről árulkodik. Ha szembejön az emberrel az utcán, azt lehet érzékelni, hogy ez az ember rendkívül veszélyes és mégis békés. Orbánról süt a rátartiság, a napóleoni stílus, magassága is ennek megfelelő, így érezhető a kisebbségi komplexusa. Molnár F. Árpád magas, férfias kisugárzásának tudatában lévő ember hatását kelti, és az is. Az egyik, Molnár F. Árpád nők és természetesen férfiak szerint is két lábon járó erotika, szexuális kisugárzása végtelen szelídsége ellenére is érezhető, ennek ellenére az emberek mégis a keresztyén értékrendet érzik, mert az Isteni Morál kiegyensúlyozza a hatásokat. Orbán viszont jóképűségén és hamis mosolyán kívül nem sugároz semmit. A nők, főleg az idősebbek vannak oda érte, mivel a fiatalok megérzik a gyengeséget, a jellemtelenséget, és a babiloni szexualitás tényét.

A szemük végképp megmutatja, mi az a karizma. Orbán Viktor szeme általában a távolba tekintően mélázik, céltalanul járnak gondolatai, és sunyi. Molnár F. Árpád szemébe jobb nem belenézni, legalábbis az ellenségeknek. A szemében ott van minden Istentől kapott félelmetes Erő, Jóság és Szeretet, ami az Echelon és az Illuminati elpusztításához kell, és ami az Emberiség megmentését szolgálja. A Szem Lát, és a Tudás, ami a látás mögött húzódik meg, pusztító erejű. A karizma, mely az isteni hatalmat árasztja, ott van Molnár F. Árpád körül. Orbán körül viszont nincs semmi, csak pózok tömkelege, egy relatíve jó beszélőke, flegmaság és pökhendiség. Az Echelon által lebutított lakosságnak elég egy jó vicc, és egy szájelhúzás, és lába elé borul, mert nem látja, hogy a Sátán vigyorog.

Így lett eltervezve, Orbán beült a trónjába, a Molnár pedig most áll föl a trónjáról. A háború elkezdődött. Már nem egymással dolgoznak, mert az Igazság és az Isteni Morál segítségével Molnár F. Árpád elvégzi, amit mindig is végzett, még anno az NBH-nál is. Elpusztítja a hazug, korrupt, materialista babiloni szolgákat, akik minden próbálkozásuk ellenére tehetetlenek immáron több, mint 10 éve. Mivel a Molnár hozzáférhetetlen. Ahogy Bill Gates Windows-a mondja: „Hozzáférés letiltva!” Minden információ ott van a fejében és fel is fogja használni. Ahogy Leon Panetta CIA igazgató súgta a napokban Kounalakis USA nagykövetünknek: „A Molnárhoz még a fingás is áthallatszik.” Jó lesz vigyázni, mert napforduló van... Az idő megérett mindenre, amitől Orbánék annyira rettegnek. A Molnár elkezd igazán dolgozni, mivel ez a feladata.

Az Echelon-rendszer által lebutított lakosság természetesen ebből semmit nem lát és nem tud, de a Molnár kilépett a rejtekéből, és ahogy elő van írva, nyilvánosságra fogja hozni önmagát, mert Isten így akarja. A háború már nem a színfalak mögött fog játszódni, mint 10 éve, az Erő terjeszkedni akar, és a pusztítás a Földön már olyan mértékű, hogy itt az ideje megálljt parancsolni nekik.

A pénz, a technika, politika mind a Fenevad eszköze, és akik ebben a rendszerben szolgálnak és dolgoznak, mind Emberiség ellenes bűntetteket követnek el. Orbánnak is lett volna lehetősége megfordulni, de nem tette, mert neki jó így. Molnár F. Árpádnak nem kellett megfordulni, még csak szembe sem kell fordulnia Orbánnal, hisz fölötte áll, hanem szellemi erejével fel kell emésztenie azokat, akik mindent elkövettek, hogy elpusztítsák a Földet, a népeket, az Emberiséget, és nem utolsó sorban a magyarság teljes leépítését elérték. A lakosság tehetetlen, mert azzá tették. De a Molnár nem az, mert naggyá tették. Tudja ezt Putyin és Obama is. Alea iacta est - azaz - A kocka el van vetve...


Ez az igazi hidegháború, csak egy a bökkenő:

Valóban tudják, hogy ki ez a Molnár F. Árpád?

Igen, a két lábon járó atombomba. Csakhogy a gomb is nála van.... Egy van belőle, és meg fogja nyomni....


Molnár F. Árpád a világ legprofibban kiképzett Illuminatus Echelon-tanúja


2010. június 21. (Napforduló-kor)

Varga Szibilla Anna

A Magyar Sors Online Media és Társadalompolitikai Folyóirat alapító-főszerkesztője
A Hírháttér Multimédia főmunkatársa, Echelon-tényfeltáró újságíró

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: +36/70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

5 komment

Címkék: isten orbán viktor kereszténység sátán szentlélek new world order jézus krisztus molnár f árpád kvantumfizika echelon tudatmódosítás nagy babiloni szajha illuminati háttérhatalom haarp illuminátus emberprogramozás novus ordo seclorum echelon tanú mfá

Az NBH lengyelgyilkos Veértanúsága: Kaczyńskiék lemészárlásáról nem veszünk át semmit, mert a meggyilkolásuk "régen volt"

2010.06.25. 00:05 Molnár F. Árpád

Tényfeltáró cikk: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Tényfeltáró világirodalmat publikáltunk és fogunk a nemzetközi állami és titkosszolgálati kormány- és médiabanditizmusról, melyből ezúttal is csak egy példa, mely azonban önmagában példa nélkül álló világbotrány, ha a médiában nem Szabó György-féle Sanoma-igazgatók és nem CEMP-csoport-féle Ziegler Gáborok és Kardos Gáborok volnának, és végre eltakarítanák innen a háborús bűnös és minden bűntettben eltussoló BBC-s Info Rádiót, hogy többet ide semmi média, ami BBC, amerikai, izraeli, orosz vagy német, az életbe ne tehesse a lábát!

 
Soós József "Titán" és Molnár F. Árpád rekord-tényfeltárók, Echelon Testimonies (Echelon-tanúk) és keresztények (keresztyének) és Rodin "Gondolkodó" szobra a Predesztinált "Pokol Kapui" nevű sorozatából.

 

A bűncselekmények elszenvedői és tanúi ez esetben Varga Szibilla Anna Echelon-tényfeltáró, a Magyar Sors Online (MSO) alapító-főszerkesztője, csúcsleleplező, Soós József (Titán), Echelon-tanú, a bolygó egyik legjelentősebb tényfeltárója, a Hírháttér Multimédia főmunkatársa, és én, Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.

Fél hónappal ezelőtt, a Nemzetbiztonsági Hivatal országos főépületébe lépve már a szemkontaktust sem akarták felvenni velünk. Tekintettel arra, hogy soha magyar nyelvű tényfeltárás nem volt, amely többet tett volna nálunk, és a bolygó legfőbb tényfeltárói közül vagyunk, így ismer minket mindenki, aki számít, bárhová fordulunk.

Mielőtt az NBH budapesti főhadiszállására mentünk, előtte az NBH kecskeméti kirendeltségénél - számos előre bejelentett és bekövetkezésre ítélt iszonyú súlyos bűntettet és bűntett-sorozatot, valamint tömegmészárlást követően - már többedik alkalommal közölték velem, hogy ha élet, ha halál, ha közvetlen életveszély, akkor sem vesznek át semmilyen információt, sem nemzetbiztonsági, sem közvetlen emberölési és sorozatgyilkossági, sem belföldi és nemzetközi tömeggyilkos, lakosság elleni befejezett vagy előkészület alatt álló terrorcselekmény ügyében. Úgy vélték, jobban járnak, ha inkább nem vesznek át semmit, minthogy hivatalos átvételt követően hagyják bekövetkezni, illetve kövessék el a gyilkos támadásokat.

Nem szerénykedünk: azt, hogy a magyar és szintén idegen, az Emberiséggel ellenséges államok így álltak hozzá minden be- és feljelentésünkhöz, annak eredménye, hogy az ISTEN - ellenségeskedésükre válaszul - annyi általuk szervezett és elkövetett, továbbá elkövetés alatt és előtt álló életellenes és tömegmészárlási ügyet bocsátott a rendelkezésünkre [ Lásd az alábbi CEMP-féle repülős és média-hallálistát is!] - így hozzájuk fordulás céljából is -, amennyiből egyetlen egy eltussolása is végzetes eladósítással járt nem csak az adott államra, de annak minden csatlósára nézve is. Na most mi ilyen ügyeknek egész sorozatát kaptuk meg, így módunkban állt tömeggyilkos terrorcselekmények és állami apartheid (KLIKK!) és Emberiség elleni bűnügyekben úgy a szervező és elkövető államhoz fordulni, hogy tudtuk, mindenképpen azon lesznek, hogy mindent eltussoljanak, hiszen ők a szervezők és elkövetők, és tudtuk, sehogyan másképp nem tehetik ezt meg, csak úgy, hogy bezárják magukat egy olyan globalista, nagy babiloni World Trade Center-be, amelynek felrobbantásáról és az ő megsemmisítésükről példátlan garanciákat írnak alá, kötnek erről visszavonhatatlan szerződéseket az ISTENNEL és a Sátánnal, valamint a világot irányító legfőbb, hasznos illuminátusi erőkkel egyaránt.


Varga Szibilla Anna Echelon-tényfeltáró és Molnár F. Árpád Echelon-tanú, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője a világ legjelentősebb leleplezéseit eszközölték és fogják végrehajtani. A CIA, a MOSZAD és a putyini KGB (FSZB) egymást túllicitálva próbálnak a világ legfőbb ellenségeiként bemutatkozni. Szó szerint hevesen vetélkednek a Világtörténelem legutolsó helyéért, mint a világ leghitványabb férgei és legkártékonyabb csúszómászói. Már nem sok embert kell meggyőzniük arról: mindenek előtt érettek meg a Pokol legaljára...

 

Amikor tehát Varga Szibilla Anna főszerkesztő-asszonnyal, Soós József csúcs-tényfeltáróval és Echelon-tanúval, továbbá velem, a 10 éve számos állami elkövető ellenségem hasznos likvidálása kereszttüzében agyonhallgatott és üldözött Molnár F. Árpád főszerkesztővel bementünk Budapesten a Nemzetbiztonsági Hivatal főépületébe, és közöltük, hogy újságíró-üldözés, sorozatgyilkossági és nemzetközi tömeggyilkossági ügyekben szeretnénk beszélni valakivel, a szemkontaktust felvenni roppant nehezen akaró fizetett ügynökök (gyakorlati szempontból bérgyilkosok) először közölték, hogy nem lehet beszélni senkivel, mert nincs ügyfélfogadási idő. Tehát nemzetbiztonsági ügyben, nemzetérdekben, életvédelmi ügyekben, terrorizmus és alkotmányos rend elleni interkontinentális bűntettekben, kopasz zsoltos (KLIKK!) és pigniczki zsuzsás elektrosokkos (KLIKK!) kádári sorozatgyilkos médiaüldözésben a Nemzetbiztonsági Hivatal nem vesz át információt, csak munkaidőben, de csak hetente két alkalommal, de azon belül is csak a kijelölt, hetente összesen sem több kerek 4 óra hosszán belül. Hasonló ez egyes afrikai diktatúrák országgyűlési választásaihoz, amikor úgy szervezik meg a választásokat, hogy az adófizető állampolgárok ne tudjanak szavazni. Tehát aki abban az időben saját költségén Budapestre utazik, és a nehéz pesti közlekedésben pl. szállodai szobájából odaér a hivatalos időpont lehető legszűkebbre szabott intervallumában, talán méltóztatik a pénzéből kitartott ringyó NBH-s terrorista tömeggyilkos banda valamely ügynöke bármilyen ügyben információt vagy bizonyítékot átvenni. Az időpontokon túl a Nemzetbiztonsági Hivatal nemzetbiztonsági tevékenysége szünetel, míg pénzkivételi, pénznyerő automataként és tömeggyilkos terrorszervezetként való üzemeltetése folyamatos és non-stop. Az NBH tudta, hogy akik hozzá fordulnak, minden jelentősebb bűneset és emberölés kapcsán úgyis olyan ügyekkel keresik meg őket, amelyekben az NBH és a megbízó kormány és kormányfő vagy a szervező, vagy az idegen titkosszolgálatok - elsősorban a CIA, a MOSZAD és az orosz, putyini FSZB - társtettese, illetve megbízott, fizetett bűnözője és bérgyilkosa. Ma már amúgy sincsen komolyabb bűnügy állami védelem és szervezés nélkül. Így a legjobb belebukni minden ügybe, és nyíltan felvállalni, hogy ők bizony annyira vannak köszönőviszonyban a nemzetbiztonsággal és az életvédelemmel, mint Veér András és Pigniczki Zsuzsa, valamint vezetőjük, Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke a hippokrateszi esküvel (KLIKK!), Vagy Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos elnöke a palesztin gyermekek életvédelmével [Németh és társai, valamint a BBC-s CEMP-csoport által az egész bolygón üldözött egyik keresztyén életvédelmi filmünk címe: A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok (KLIKK!)], vagy mint a 10 nemi erőszakba bukott Móse Kacav izraeli elnök a szüzességi fogadalommal és a cölibátussal. Azaz sehogy!

Az NBH pénzünkből, ellenünk és a világ minden népe ellen fenntartott épületében közölték, hogy nem beszélhetünk senkivel, és nem adhatunk át senkinek, semmit. Soós József Úr azt felelte, hogy márpedig nem megyünk el addig, amíg valakit le nem küldenek. Az ügynökök szóvivője közölte, hogy akkor rendőrséggel távolítanak el minket, amire Soós József Úr kapásból azt felelte, hogy akkor hívják a rendőrséget. Az ügynök válasza kurta igenlés volt, és nyúlt a telefonért. Ekkor - megnézve a helyzetet - jeleztem a társaságnak (Soós József és Varga Szibilla csúcs-tényfeltáróknak), hogy minden rendben van, maradunk. Minden sínen van. Az ügynöki szóvivő egyébként nem a rendőrséget hívta, ezt nem merték bevállalni: még egy szervet bevonni nemzetközi terrorcselekményekbe és tömeggyilkos botrányokba, amik közül többen azok elkövetése előtt sem voltak hajlandók átvenni semmilyen bizonyítékot, hanem házkutatást és elhurcolásokat rendeltek el a be- és feljelentő HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és főszerkesztője ellen illetlen stílusú feljelentés címén, mely bűnszervezet vezetője azonnal Kopasz Zsolt kecskeméti vezető ügyész és Kovács Tamás legfőbb ügyész lett és maradt (KLIKK!), hanem ezúttal az ügynök lehívott egy vezetőbb beosztású nőszemélyt. Minthogy mindenki ismer minket, kötelező tananyag vagyunk minden ilyen helyen az amerikai szenátustól a magyar katonai titkosszolgálatokig, a nyilvánvaló fegyházas bűntettek elkövetésére látványosan készülő hölgy intett az ügynöknek, hogy amíg mi belépünk a kihallgató helyiségbe, addig ő álljon készenlétben, hátha hirtelen inthetnékje támad, hogy a pénzünkön kitartott embere - berontva a helyiségbe - tettleges védelmet adjon a terroristának.

 


Orbán Viktor a HÍRHÁTTÉR-életvizet szorongatná, miközben szegényt a Nap tűzi, mivel az elektromágneses hévség nem csak a fajtája által fogságba vitt keresztyénségre, hanem a titokzatos Nagy Babilon kénköves dögvészes ördögeire is sugárzik. S mivel a keresztyénekkel szemben őket viszont utálja az ISTEN, így ami nekünk dicsőséget hoz, az számukra az örök kárhozat végzete. Orbán Viktor saját halálát és kárhozatát "Mester"-nek nevezte.
(A montázst Nagy Sándor "Naleksz" keresztyén újságíró, tervező és Echelon-leleplező készítette.)

Miután eme beszélgetés kimenetelét is előre letisztázták - azaz hogy nincs olyan bűneset és nincs az a halott mennyiség (Orbán Viktor és keresztapa haverja, Pintér Sándor így talán jobban érti: nincs hullában az a darabszám), ami ezeket akár egy szikrányi törvényes megmozdulásra indíthatná, hanem újra elszántan bizonyítani fogják, hogy márpedig nekik valamennyi bűntettben és emberölésben elkötelezett elkövetői egységszándékuk volt, van és maradt -, a helyiségben - néhány másodpercre sűrítve - elkezdtem mondani, hogy a romák elleni sorozatgyilkosság (KLIKK!) háttere bizonyítása miatt példátlan médiaüldözés keretében, Karasz Csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes ellenünk való feljelentésére tömeggyilkosságokban tett illetlen stílusú állítólagos egy e-mailünkre hivatkozva (melyet Zombor Gábor Fideszes polgármesternek, Orbán Viktor alvezérének juttattak el), házkutatást rendeltek el ellenünk, lefoglalták az eszközeinket, bírósági tárgyalás és bizonyítási eljárás nélkül bűnösnek mondták ki a főszerkesztőt, negyed millió forintos kárt okoztak, de a cinikus NBH-s párthölgy közbevágva közölte, hogy forduljunk a rendőrséghez. Mivel pillanatok alatt sikerült a lángelmével tisztázni, amiről filmjeink tömegei miatt is már hosszú ideje tud az egész bolygó, hogy tömérdek emberölésről és terrorcselekményről van szó, amit nem vizsgáltak, hanem illetlen stílusú bejelentésre hivatkozva elhurcolták a főszerkesztőt, és amely bűntettek - sokszor szóltam a legelején is - nemzetbiztonsági szempontból meghatározóak lesznek, eltussolásuk pedig végzetes lesz az elkövetők ellen, a hölgy cinikus hangon bemondta előttünk az NBH nyilvános e-mail címét, hogy azon tegyünk feljelentést. Erre a Soós Úrral egymás szavába vágva közöltük, amit szintén mindenki tud, és aminek egész filmvilágirodalmat teremtettünk, hogy évek alatt sok száz feljelentést tettünk, amelyek semmiféle visszatartó hatást nem váltottak ki, de minden bűncselekmény zavartalan folytatásra és elkövetésre került, minket pedig üldözés alá vontak, és folyamatosan üldözés alatt tartanak, éppen a be- és feljelentésekre válaszul. Mivel a HÍRHÁTTÉR nem tárgy és nem áldozat, így ezt is előre jelezte már évekkel ezelőtt, és sokszor, ahogy azt is, hogy minden előzetes figyelmeztetés ellenére a létezés nagy vesztesei - ellenünk próbálkozván - egymás hegyén-hátán fognak belebukni abba a sírgödörbe, amit minden idők legnagyobb bukássorozatához maguk ellen - szándékuk szerint az Emberiség ellen - legyártanak. Hogy egy kisebb csapatra valóan hiába teszünk évek óta sok száz feljelentést az NBH címére (is) a legkiemeltebb belföldi és nemzetközi bűntettekben, és mindegy, mihez nyúlunk, mert korlátlan eltussolás és ellenünk indított üldözés a válasz, kevesebb, mint fél perc alatt többször "megbeszéltük", mivel a hölgy ezt annyira nem akarta meghallani és felfogni, ahogyan Kopasz Zsolt kecskeméti Veérügyész terrorista és Karasz Csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes (KLIKK!) mindig is igyekezett minket szemtől szemben elkerülni, azaz soha, közülük egy sem mert egyikünk elé sem állni, akár a rendőrségre, akár a városi ügyészségre mentünk, mert mindegyik halálra sápadt a bármiféle szembesítés lehetőségétől is!


Leon Panetta, Barack Obama tömeggyilkos, repülőrobbantó és nagytakarító terrorista CIA-igazgatója, és Panetta másik bűntársa, a korábban Obamával álellenzéki Hillary Clinton, a kétszarvú fenevadat imádó szexrabszolga-kereskedő és elektrosokkos gyilkos, terrorista amerikai külügyminiszter, akinek Magyarországon - morális állaga és háttere miatt - örök persona non grata. Azt akarjuk, mi: soha többet ne tegye a lábát Magyarországra sem ő, sem férje és közvetlen családtagjaik! SOHA! A többit fejben és testben intézzük el.

 

A hölgy közölte, hogy nem vesznek át semmiről semmit, írjunk az e-mail címre, mely közben futólag szóba hoztuk a lengyel diplomáciai vezetés szinte teljes lefejezésével járó, 2010 április 10-én - az orosz Szmolenszk közelében - Lech Kaczyński lengyel köztársasági elnök és a lengyel vezetés ellen végrehajtott merényletet (KLIKK!), melyről - ez sem titok, régóta kint van az Interneten - a magyar polgári és katonai titkosszolgálatok, továbbá a Barack Obama vezette USA-kormány semmilyen információt nem volt hajlandó átvenni, és a megelőzése érdekében sem tett semmit, csak fordítva: annak és az azt követő tervezett merényletek sikeres elkövetésére. Az egész bolygó tudta, hogy a HÍRHÁTTÉR már a merénylet előtt sokkal jobban volt informálva, mint a lengyel vezetés, és azt is érti mindenki, hogy ha a magyar, amerikai és zsidó titkosszolgálatok nem üldöznék gyilkos dühvel az emberölések és lakosság elleni tömeggyilkos terrorcselekmények leleplezőit, életünket állandóan fenyegetve, hogy hagyjuk abba a tényfeltárást, és hagyjunk elkövetésre minden gyilkosságot és tömegmészárlást, amelyről előtte vagy közben stb. tudomást szerzünk, akkor feltehetően a lengyel vezetés kiirtására sem lehetett volna sort keríteni. De az ilyen merényletek ezen elkövetők részéről soha nem azért kerülnek megszervezésre, hogy azokat az ellenség, azaz az életvédelem megakadályozza, és az idegen, ellenséges amerikai, zsidó és orosz titkosszolgálati tevékenység sem azért realizált, hogy az ne legyen, hanem azért, hogy legyen, és akinek ez nem tetszik, az börtönbe, kórházba, elmegyógyintézetbe vagy temetőbe kerüljön! Csodálatos volt tapasztalni, hogy az Amerikai Nagykövetségen éppen úgy, mint az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatalnál és a magyar polgári és katonai titkosszolgálatoknál, továbbá a Szabó György vezette Sanoma Budapest Zrt. médiabandánál és az Info Rádiót is működtető BBC-s, százezermilliárdos CEMP-csoportnál mindig tudta minden kém, hogy minden felhozott újságíró-üldözési, emberölési és tömegmészárlási ügyben az a dolga, hogy ezen elkövetés előtt álló cselekményeket egytől-egyig biztosítsa, és minden befejezett gyilkosságot és tömeggyilkosságot eltussoljon. A lengyelek halomra mészárlása amolyan kurucinfós végszó (KLIKK!) volt a tömeggyilkos magyar terrorbandánál: a hölgy közölte, hogy azért nem vesznek át és nem hallgatnak meg semmit a lengyel vezetés halomra öldöklése tárgyában, mert az - egyébként kevesebb, mint két hónappal korábban - "régen volt". Azt mondta, azért nem vesznek át erről semmit, mert "régen volt". Azonnal közölte azt is, hogy csakis olyan dolgot mondjunk, ha most, két órán belül bombát robbantanak a Parlamentnél. Eközben elkezdett kifelé indulni az NBH helyiségéből. Hiába próbáltuk - ez is pár másodperc leforgása alatt történt - mondani, hogy a lengyel diplomácia halomra ölése nem volt olyan régen, mert a hölgy annyira úgy érezte, hogy most aztán frappánsan leszerelt minket nemzetbiztonsági és ügyeletes kormányszóvivőként és magyar diplomataként, hogy örömében még el is mosolyodott, és mintha megdörzsölte az orrát. Úgy érezte, mivel két órán belül senki nem tervezett hagyományos bombát robbantani a Parlamentnél vagy más államilag közpénzépületnél, ami meg netán 1 hét múlva tervezett (ahogy pl. a WTC-re a végrehajtó arabok is éveken keresztül, a CIA, az NSA és az amerikai katonai titkosszolgálatok óvó-féltő gyűrűjében készültek, a világ titkosszolgálatai által elhallgattatva és meggyilkolva valamennyi bejelentőt), tehát ami nem két órán belül, hanem mondjuk több nap vagy egy hét múlva tervezett, az meg nem számít, mert az meg nyilván túl soká lesz, és ennyi közpénzből és hazaárulásból ki lát el előre vagy hátra két-két órás intervallumnál tovább.


Kovács Árpád katonai főügyész kivétel nélkül az összes 2006-os terrorista, sortüzes, arc- és koponyacsonttörő rendőrbűnöző mellett kiállt, az összes terrorcselekmény és repülőrobbantás mellett fellépett, és kivétel nélkül minden kádári, horni, orbáni, gyurcsányi stb. pszichiátriai bűnöző mellett vállalt bűnszervezeti legfőbb vezető szerepet. Ez az ember nem ember, hanem közveszélyes állat, és a bűnözés akarásában minden tébolyon túl a maximumra, a 100%-ra tört! 100%!

 

Ez csak egyetlen epizód a tengernyiből, amelyekkel szembesültünk, és amelyek a nyilvánvaló, tovább bizonyításra semmiben nem szoruló életfogytos bűntettek elkövetését igazolják, de ha valaki tud olyat, hogy a világ akármelyik államában bármiképpen nyilvánosságra került akár csak egy ilyen eset is(!), az jelezze! Hogy tudjuk, hol van még olyan cionista és amerikai, vagy akármilyen banánköztársaság a világon, ahol ennyire leplezetlenül lehet ezen irdatlan széles spektrumú bűnözésből akár csak egyet is elkövetni. Ehhez hasonlót tudunk mondani: az szintén ugyanettől a globalista bűnbandától való, és ugyanúgy elkövetői szinten maradt benne Barack Obama, Leon Panetta CIA-igazgató, az amerikai kormány és titkosszolgálati, valamint FBI-bűnbandái; a halmazati bejelentő pedig egy bankár volt. A film címe (és ez csak egyike az eme bűnbanda által világszerte betiltott filmjeinknek): "Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete (KLIKK!)". Ez szintén egy államilag szervezett repülőmerénylet volt, mint amilyet a WTC, a Pentagon és Kaczyńskiék ellen szerveztek, és ahogy ilyenkor Obamáék és a zsidók tenni szokták, a Szabó György vezette Sanoma Budapest Zrt.-től kezdve a BBC-t is magába olvasztott Közép-Európai Médiacsoporton át (ez a Central European Media & Publishing (CEMP)) a new york-i CIA-s VIMEO-n át annyi helyen tiltották be, hogy minden magyar idők egyik legüldözöttebb filmje lett. És ez is csak egy példa, mely szerves egységet alkot ezzel a NAGY BABILONI egységbe rohadt, bukásra ítélt moslék milliárdos bűnbandával.

 


Az indonéz katonai diktatúra tömeggyilkos terrorista vezetése hatalmas festménye Gyurcsány Ferencet, feleségét, Dobrev Klárát és a tömeggyilkos junta Ceausescu-párját ábrázolja. Amiről itt a zsidó, amerikai és német média nagyokat hallgat - hogy mekkora hatalmas üzletek folynak a Dobrev-banda és az indonéz tömeggyilkosok között, és milyen hatalmas Gyurcsányék indonéziai személyi kultusza(!) -, arra az indonéz terrorista katonai vezetés rendkívül büszke.  Érthető, mi az oka, hogy amikor megkerestük az indonéz titkosszolgálatot, nem voltak kíváncsiak arra, hogy a magyarok miként voltak benne az indonéz katonai diktátor-banda katonáinak és a katonák gyermekeinek tömeges lemészárlásában. Az indonéz junta Ceausescu-házaspárja Gyurcsányékban a világ legalját, saját ikerpárját hörögte fel Indonéziában. Nincs undorítóbb katonai vezető annál, amelyik olyan ocsmány, hogy saját katonáit saját további vagyongyarapításáért küldi halálba, azok gyermekeivel együtt. Golyót az ilyen házaspárnak, ahogyan Nicolae és Elena Ceasusescu golyót kaptak! Golyót nekik!

A fentiekhez hozzátartozik az is, hogy a 2009 május 19-én az indonéz Java szigetén végrehajtott Hercules repülőgép elleni merénylet, amely közel 100 ember - köztük úgy több tucat kisgyermek - halálát okozta, a szokásos információs hálózatokon túl hivatalosan is bejelentésre került (volna), kb. 18-20 órával az elkövetés előtt, de a Nemzetbiztonsági Hivatal kecskeméti kirendeltségénél - tudva, ki vagyok és miért jöttem - semmiképpen nem akartak átvenni semmilyen információt és bizonyítékot. Ott még kiharcoltam, hogy - tekintettel a vészhelyzetre - az NBH kecskeméti vezetője telefonhívását ígérték, miszerint amint ráér, még ma vissza fog hívni, de már úgy távoztam az NBH-tól, hogy tudtam, semmiképpen sem fog telefonálni. Így a cikket már akkor megírtam arról, mi történt a jövőben, amikor az NBH-nál és az idióta amerikaiak még a körmüket rágták, hogyan robbantsák fel a repülőgépet úgy, hogy közben ők a legkevésbé szenvedjék el halálos öngyilkosságukat. Hogy az NBH úgy lép, hogy eszében sem lesz felhívni telefonon, olyannak, aki akár lényegesen kisebb rutinnal rendelkezik a szakmában, mint én, annak is már első ránézésre illik tudnia. Egy helyzet végeredményét nekünk, akik jelentős szakmai rutinnal rendelkezünk, illik felismerni már az első másodperceken belül. Cseppet sem meglepő, hogy ahogy a lengyel mészárlásért közvetlenül felelős és részünkről ez ügyben is többször megkeresett Orbán Viktor első útja Lech Kaczyński-hoz vezetett összeborulásra és közös sajnálkozásra, úgy az indonéz Hercules repülőgép elleni tömeggyilkosság és nyilvános bebuktatása, valamint globális médiaelhallgatása után a tömegmészárlásokban végig vezető szervező, fedező és eltussoló Gyurcsány Ferenc egész családjával az indonéz tömeggyilkos diktatúra legfőbb vezetői által szervezett bálvány, további üzleti ügyeik pedig - a magyar állami médiában száz százalékosan elhallgatva - egyenként is van, hogy közel ezer milliárd forintra rúgnak! Ilyen hatalmas üzleteknél - amelyek közül többet az indonéz tömeggyilkos katonai vezetés elnöki honlapján reklámoz, Gyurcsánnyal és családjával, és amiket a magyarok ugyanakkor totálisan elhallgatnak -, tehát ekkora üzleteknél szokványosak a gyilkosságok, a mészárlások, ahogyan napi rutin egy-egy katonai vagy polgári repülőgép elleni tömeggyilkos légikatasztrófa megszervezése is. Ők úgy vannak vele, hogy a bejelentők hajléktalanként utcára, éhhalálra, fagyhalálra, börtönbe, kórházba, elmegyógyintézetbe, temetőbe valók, mi pedig úgy véljük, mint Lenin, hogy Kopasz Zsoltot, Karasz Csabát, Kovács Tamás legfőbb ügyészt, Gyurcsányt, Orbánt és Bajnait fel kell akasztani. Mindenképpen fel kell akasztani őket. Ahogy Lenin mondta, ismételgetve (tőle a retorika): mindenképpen fel kell őket akasztani.


Barack Obama és tömeggyilkos CIA-igazgatója, bűntársa és bérgyilkos takarítója, Leon Panetta. Cikkajánlatunk, melyben Obama szeretőjét, a görög származású amerikai nagykövet és tízezreket kilakoltató ingatlanbűnöző Kounalakist is leleplezzük: "
CIA és Obama az Emberiség ellen - Echelon, pénz, szex, erőszak, arabok, hatalom (titkosszolgálati csúcs-tényfeltárás) (KLIKK!)".

 

Az Internet ilyen széles körű elterjedése előtt a magyar és a nyugat-európai titkosszolgálatok - vegyük a fenti NBH-s kormányképviselő terrorista hölgynek az ügyét - szintén, ahogy Orbán és Pintér tette mindig, megpróbáltak mindent eltussolni, és az elkövető terrorista ribancot megvédeni. Mivel akkoriban gyakorlatilag nem volt Internet, a zsidó, amerikai, német és orosz média pedig éppoly bűnpártoló és bűnszervezeti tömeggyilkos volt, mint most, így az állami üldözés e láthatónál is sokkal igénytelenebb, és szélsőségesen undorító volt. Akire rászálltak - és ez így volt végig 1990 után egészen kb. 2006 második feléig -, azt azonnal kirúgták az állásából, tönkre verték a családját, bűncselekménybe keverve minimum börtönbe került, gyakran elmebeteggé nyilvánították és bezárták, az esetek többségében memóriatörlő és értelmi megcsonkító elektrosokk terápiára vetették - amikor is az elektrosokk bűntetteket bűncselekmények elkövetésével írattak vele alá -, továbbá meggyilkolták. Az Internet nyilvánosságával a politikai gyilkosságok intézményrendszere napról napra egyre leplezhetetlenebbé vált, ami az általam előre bejelentett arculatváltást eredményezte: mivel a gyilkos gyilkos marad, mocskos vérét meg nem tagadhatja, így a súlyosan szociopata állam bűnöző alkatú pszichopata elkövetői nem megtértek, hanem nyilvánosan és leplezetlenül kezdték irtani saját állampolgáraikat és a világ népeit. Az állami pszichopata gyilkos annyira alkalmatlan arra, hogy emberek között éljen, hogy - egy példa - anyám volt munkahelyén, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórháza, később hivatalos nevén Repülőkórház pszichiátriáján, amely a magyar állami pszichiátriai bűnözés egyik legfőbb fészke volt, hat kiemelt és a legfőbb állami bérgyilkosok közül pár év alatt öten haltak meg hasznos hatalmi emberölés következtében. Ezek közül volt, aki - számára váratlan - halála előtt még bűnöző szakértett. Hasznos likvidálásukkal kihallgatni sem kell/lehet őket. Egyet hagyott az ISTEN életben abból a korábbi tömeggyilkos vezérkarból: Pigniczki Zsuzsa kém- és repülőorvost (KLIKK!), a Kádár-rendszer óta kiemelt állami bűnöző elmeszakértőt és elektrosokkos gyilkost, de az az egy is a magyar történelem legsúlyosabb következményekkel bevégzetten járó bűntetteit követte és követi el. Ennek oka az, hogy életben van. Ha megölték volna a többivel együtt, akkor nem pusztítaná a Földet. A tanulság az, ami a Bibliában, az Ószövetség nevet kapott ókori történelmi dokumentumokon keresztül Leírásra került: Öld meg, Isten, az ellenségeinket, mert ha nem ölöd meg, nem térnek meg! Öld meg a bűnöst, mert ha megkíméled az életét, ha irgalmazol neki, nem tér meg!!!

És folytassuk az NBH korábbi gyakorlatával:
A demokratikus látszatot a Szabó György-féle, és orbán viktori, horn gyulai Moszados, CIA-s, BND-s, BBC-s stb. médium tartotta fenn, ezért az emberek nem tudhatták, mi folyik körülöttük. Azt hitték, a politikusok becsületesek, a média pedig őszinte, független és objektív. Így ha valami eltussolhatatlan volt, és a tanút már nem lehetett likvidálni, akkor a tanút hamis ígéretekkel, pénzzel, nővel stb. leszerelték, és ha nem tudták sehogy megoldani, hogy a bűnöző meggazdagodjon és előléptetésre kerüljön, az áldozat pedig beáldozásra és meggyilkolásra kerüljön, akkor a fenti végrehajtó NBH-s ribancfélét (olykor társaival együtt) kénytelenek voltak masszív állami üldözés alá venni. Ez minimálisan teljes elszigetelést és munkahelyvesztést, sokszor pszichiátriát, nem ritkán pedig titkosítás melletti perben megrendelt fegyházbüntetést vagy likvidálást jelentett.

Egy olyan, mint én, soha nem száll le az ilyenekről. Természetes, hogy amíg el nem érem ennek a nőszemélynek az életfogytig tartó fegyházbüntetését - az ilyen ügyeket általában titkosítás alá vont büntetőper keretében pillanatok alatt lerendezték -, addig fizettetni fogom a bűnszervezeti védelméért mindazokat, akik érintettek, felelősek, megrendelők és eltussolók az ügyben. Így kiemelten a minden lében kanál afro-amerikai terrorista tömeggyilkos Barack Obamát és Leon Panetta CIA-igazgatóját, valamint Gyurcsányt, Bajnait, Orbánt és Pintér Sándort, a nemzetközi keresztapát és elektrosokkos bombarobbantó tömeggyilkost, Gergényi Péter bűn-, vadász- és üzlettársát, és Pintér minden fordított nyikkanásáért megkeresve Barack Obamát és kormányát, hogy Obama és a tömeggyilkos, terrorista amerikai kurucinfós szenátus nagy pofával, ahogy eddig tette, kiállhasson minden létező rendű és rangú bűncselekmény mellett, amit a Földön lepleztünk és előre bejelentettünk! Mindegyik mellett, ami csak az asztalára került és kerül!

S hogy e cikket - megjelenését követően - ismét több helyről eljuttatjuk az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatalhoz is, most írásban üzenjük az NSA-nek és vezetőjének, valamint a CIA terrorista magyar osztályának és Leon Panettának, Barack Obama tömeggyilkos és repülőrobbantó terrorista CIA-főigazgatójának:

LÁBHOZ, KUTYÁK! LÁBHOZ, TÖMEGGYILKOSOK!

(Írta: 2010 június 16.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: oroszország kuruc.info putyin keresztény németh sándor lengyelország éger istván kaczynski hit gyülekezete pigniczki zsuzsa magyar orvosi kamara apartheid cigánygyilkosságok repülőrobbantás sanoma budapest zrt soós józsef kárpáti magyar indonéz merénylet delta utasszállító kovács árpád katonai főügyész national security agency

Tudósgyilkosságok, a tudás üldözése - Egely György, Bóday Árpád és a többiek

2010.06.24. 00:05 Molnár F. Árpád

Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

 


Egely György minden normálisabb országban a nemzet büszkesége és reklámja volna olyankor is, amikor egy-egy ötletében - világiasan szólva - nem biztos, hogy ott a tuti. Mivel magyarországon született, így a MOSZAD- és KGB-tévéken nevelkedett népi barmok - amiknek gőze sincs a fizikához (sem) - ma is negatív, tehát magyar szintű minőségükben illetik.

Egely György fizikus nevét mindenki ismeri. A szocialistának nevezett érában már neves és üldözött, átkozott, minden áltudományos állami intézményből kizárt, kirekesztett, értelme és eredményei miatt irigyelt és gyűlölt ember volt. A pártállam - ideológiájára hivatkozva - nem tűrt meg semmit, ami nem az állati érzékszervek szerint definiálta a világot. Ez azt jelentette, hogy amit sokan láttak, az van, amit kevesen láttak, nincs. Amit bemond a tévé, az van, amit nem ír meg az újság, az nincs. A párt mindent tud, nyugodtan lehet rá támaszkodni, sőt(!), mindenben követni kell! Mert a párt mindent tud! Nincsenek homályos foltok, csak test - mert materializmus van, és az idealizmus is nevetség, ezért a kvantumfizika szót sem szabad kiejteni az emberek előtt, nehogy rájöjjenek (KLIKK!), hogy még testüknek és a környező tárgyaknak sincsen egyetlen mozdulatlan pontja sem, hanem minden száguldó és kavargó energia -, a párt örök, a szocializmus igaz és stabil, és halad a győzelem felé. Éljen a párt!

Egely Györgyöt a rendszerváltásnak nevezett átmentés után is az állami tudósgyűlölet vette körül. Gondolatai már csak magyar földön voltak egészében üldözöttek, mert pl. az USÁ-ban a keresztyénségnek is olyan mély gyökerei voltak, hogy később a rendkívül buta és ostoba interaktív illuminátus George W. Bush is kényelmesen nyilatkozhatta minden médiumban, hogy ő reggelente az Istennel beszélget, és hosszasan imádkozik a földön. Mivel az USÁ-ban hétköznapinak számít az Istennel (helyesebben valamivel) beszélgetni, mert "mindenki" vallásos és tömeges az interaktív spiritualitás, így senki nem akadt fenn ezen sem. Jellemző, hogy a CEMP és a Sanoma butító ezermilliárdos médiahálózatain kinevelt vágódisznó magyarok viszont erről sem tudnak a mai napig sem. Az imperialista nyugat - pillanatnyi anyagi érdekeit sejtve, öngyilkosságba rohanva - továbbra is materializmusra neveli a bamba, barbár és tehetségtelen magyar birkanyájat. Egely György fizikust is egészen az Internet elterjedéséig - amikor már nem csak a legalsó pártszemét propagandája kapott helyett a tájékoztatásban - kimondottan gyűlölt, és abszolút elhallgatni való ellenségként kezelték. Mivel az akkori - nem a mostani(!) - Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tagjai tudták, hogy az Egelyvel való szóbaállás azonnali titkosszolgálati üldözést von maga után, és bárkinek könnyen az állásába, de akár az életébe is kerülhet, továbbá a tények ellen lehetetlen lett volna vitatkozni, és felsülni sem akart senki, így Egely Györggyel vitára nem voltak hajlandók, és a média elől is elbujdostak, csak ne kelljen nyilatkozniuk semmiről, semmit.

Egely György társasága érthető módon a haladóbb feltalálókból és tudósokból állt. Ezen csoport - és vonzáskörzete - a kutatásaihoz, fejlesztéseihez semmilyen, máskor szinte semmilyen támogatást nem kapott. A magyarokat az idegen titkosszolgálati, bankári, tőkés és pénzügyi erők, továbbá a Háttérhatalom igyekezett butaságban, technikai és tudományos elmaradottságban tartani. Az Egely szintű tudósok és feltalálók vagy nyugatra távoztak - ahol karriert csináltak -, vagy magyarországon maradtak, ami következménye nem egyszer az lett, hogy meggyilkolták őket. A nemzetközi szervezésű politikai gyilkosságok gerincét az alternatív energiák kiaknázása és felhasználása kutatási eredményei képezték. Izrael, az USA és az arabok kiirtó szándékkal léptek fel minden olyan kezdeményezéssel szemben az egész világon, amelyek az olajat, a gázt stb. kiváltották volna, és felvásároltak minden találmányt - a feltalálók eltüntetésével és meggyilkolásával egyetemben -, akik a hagyományos és kőkorszaki energiahordozókat, a réges-régóta elavult olajat és gázt környezetkímélő, takarékos, kiaknázhatatlan energiahordozókra cserélték. Tény ez is: a gépjárművek azért közlekednek olajjal és gázzal, mert a Háttérhatalom ennek fenntartásához fűzte napi érdekeit.

 


Kőrösi Imre volt országgyűlési képviselő és Molnár F. Árpád Echelon-tanú a Hírháttér Multimédiában: mielőtt az Echelonról nyíltan kezdtünk szólni, de már mindenki tudta - csak a nép nem -, hogy ez készül...

 Kőrösi Imre (KLIKK!) mélyen benne van a Háttérhatalom interaktív részében, ahogyan e tényfeltáró cikk írója is. Kőrösi is azok közé tartozik, akik házon belül, köztünk nem is titkolta, hogy beavatott, csúnya kifejezéssel beszervezett interaktív. Nem véletlen, hogy bár sokat beszélt a megújuló és környezetkímélő energiahordozókról, de nem mert a nyilvánosság előtt reagálni soha sem arra, hogy egyszerű, hogy a mocskos energiahordozókat már régen kiváltották az alternatívnak nevezett megoldások. Kőrösi - aki katonai és hadászati anyagok titkosításával is foglalkozott - sokat emlegette a nyilvánosság előtt a tudósok elleni politikai gyilkosságokat, de mindig gondosan ügyelt, nehogy arról beszéljen katonai titkos szolgaként, hogy a "megváltó", az olajt és a gázt kiselejtített energiakiaknázás már régen és halmozottan megoldott.

Egely György közvetlen baráti körébe tartozott Bóday Árpád, akire akkor figyeltek fel a - Bibliában 2000 évvel ezelőtt Megprófétált, mindenki homlokára a személyiséget megváltoztatott pecsétet sütött Háttérhatalom által létrehozott - titkosszolgálatok, amikor a '90-es években bejelentette, hogy pár év múlva magyarország láthatja el a világot (elektromos) energiával. Fejlesztése alatt egy olyan technológia várt támogatásra (az anyagi támogatást, ahogy mi, természetesen nem kapta meg, csak a politikai üldözést), amely a bevitt energia akár több száz százalékát nyerte ki. Az energiamegmaradás törvénye (feltehetően) nem sérült, csak éppen - mint ilyen találmányoknál - "senki" nem tudta, hogyan és honnan keletkezik a kinyert energiatöbblet. A magyar politikai pártszabadalmi hivatal alantas férgei és állami bűnöző gengszterei élénken tiltakoztak minden ilyen esetben, és nem titkolták, hogy ilyenkor a találmányt szinte biztos, hogy megnézni sem hajlandók! Ez ám a tudományos, középkori hozzáállás! Megnézni sem! Csak egy példa a tengernyiből, mennyire mocskosak voltak mindig a magyarok: Egely Györgynek is volt olyan találmánya, amely végül kizárólag Magyarországon nem kapott szabadalmat! A politikai szabadalmi hivatal ennyire utolsó volt, ennyire rosszindulatúak az országon uralkodó titkosszolgálati erők, és ennyire ostoba a magyar lakosság! Szó szerint a lejtő legaljára Plántálta az ISTEN az elmetechnológiai leleplező projectet is - a legfontosabb dolgot, ami az Emberiséggel történt a teremtetés óta -, a szeméttelep valóban legaljára. A magyarok - Egely kapcsán is - nemhogy Föld méretű reklámot nem csináltak magyarország és lakossága érdekében, de a mai napig tőkés banditák személyes érdekeire és médiamilliárdos bűnöző terroristákra hivatkozva hallgatnak el mindent és üldöznek mindenkit, aki nem az Európa méretű CEMP-csoport médiát, vagy a Sanoma Budapest Zrt. Emberiség-ellenes bűnöző repülőrobbantó terroristáját, az elévülhetetlen bűntetteiért évente 20 milliárddal támogatott Szabó György vezérigazgató anyagi gyarapodását szolgálja mocskos hazaáruló féregként. Megígérjük: ahogy Szabó és bandája járt el az Emberiség alapvető élet- és túlélési érdekeivel szemben, úgy fogunk velük bánni. Megígérjük ezt! Csak a legutóbbi esetekből: amikor a VIMEO new york-i, CIA-s üzleti ellenőrzésű videomegosztón angolul kértünk segítséget életünk védelmében, és a világ leghíresebb Echelon-tanúihoz fordultunk, Szabó György és bandája, Barack Obama és Leon Panetta CIA-igazgatóval egyetlen óra alatt törölték egymástól független mindkét regisztrációnkat, amelyekben az elmetechnológiákról - tudományos filmek formájában - értekeztünk! Világos, hogy ilyen bűntettek esetében aratnia kell a ráknak, és még mindig jobb, ha a rák arat, mintha a Halál angyala, aki a rák híján aratni fog. Nem kell érteni, elég, hogy azok tudják, akiknek a LEGFŐKÉPPEN felelniük kell, Meir Dagan!

Az imént említett Bóday Árpádot külföldi mammuttőkés titkosszolgálati cégek közül is megkeresték, adja el forradalmi találmányát külföldre. Bóday arra hivatkozva, hogy az magyar legyen, és végre legyen valami, amiből a magyarok húznak hasznot - nem a fenti fajtájú terrorista Kardos és Ziegler-féle nyíltan hazaárulók, és a himpellér, féregként és rákos daganatként élősködő ellenséges betolakodók -, és úgy kapja meg a világ, hogy a magyarok is nyernek rajta, a fejlesztést nem adta át idegen államok titkosszolgálatai és bankármaffiái részére. Ekkor már nyíltan beszélt arról, hogy élete veszélyeztetve van, szembe került az energiaiparral, sőt, ahogy fogalmazott - magával az Állammal, és az Állam energiapolitikájával. Azt ígérte, hogy forradalmi találmányát az év végére elkészíti. Tartott az eszköz megsemmisítésétől is, mivel az energiaiparnak és a Szabó György-féle Sanoma-férgeknek nem érdeke sem a magyarság, sem az Emberiség szolgálata. Ezeket egyetlen dolog érdekli: a zsebük pillanatnyi állapota. Hadd legyek következetesen vulgáris: kb. annyira erősen motivált beteges anyagi szociopátiájuk, mint ahogy Barack Obama hiába is próbálta volna visszatartani magömlését - annak áradása közben - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet-asszonnyal való orgiáin (KLIKK!), akit nem csak tüzes heve, de vagyona és tömegeket tönkre tevő ingatlan-bűntettei is elévülhetetlen lázba kergettek.

 


Bóday Árpád a hazájának akart gyarapodást, ezért az életével fizetett. A kurucfaj ma is azokat üldözi, akik nem gyűlölködnek, hanem építenek, az életüket kockáztatva, és a kuruci JÚDÁSFAJJAL szemben nevüket, arcukat nem titkolva. Hiszen vannak a gerinctelen és gyáva férgek, amelyek a Júdásfajból valók, és lelkük telve van sötétséggel és gyűlölködéssel. És vannak a hősök, valamint az ISTEN választottai.

Bóday Árpádra visszatérve: miután Bóday életét veszélyben érezve nyilatkozott, és találmánya elkészültét még arra az évre (1997-re) datálta le, egy héttel később súlyos rákbetegséget diagnosztizáltak nála. Többet nem tudta folytatni a munkát, és nemsokára meghalt. Titkait a sírba vitte. Az ilyen ügyeket és eseményeket a CEMP-hez hasonló moslék maffiák egy az egyben lenyelik, ahogyan minket is világszerte próbáltak és próbálnak 100%-ban betiltani, minden létező leleplezett gyilkosságot, hajléktalanvédelmi, rendőrségi és titkosszolgálati bűncselekményt, repülőrobbantó terrorcselekményt, Echelon-eszközi leleplezést, Jézus Krisztusi Igehirdetést, lakosság elleni pszichiátriai állami bűntettet, ügyet, elkövetőt és áldozatot eltitkolni, a dokumentumokat nyíltan megsemmisíteni, azaz életfogytig tartó fegyházbüntetés bűntetteit olyan mennyiségben és mélységben elkövetni, amilyenre nem volt példa a Föld bolygón. Sokan azt mondják: Szabó György, aki bandájával felkeresett a magyar tárhelyszolgáltatóktól (KLIKK!) az USA és Anglia szervereiig bezárólag mindenkit, hogy mindent semmisítsenek meg, a Debreceni Ügyvédi Kamara - Kiss Attila Tamás ügyvédig és Szeszák Gyula volt főügyészig bezárólag - földig is hasalt a Sátán trónja előtt (kapva érte busás javadalmakat), tehát azt mondják Szabó Györgyről, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatójáról, hogy azt sem tudja mit csinál, és biztosra vehetjük, hogy nem is normális. Ahogy azok sem lehetnek komplettek, akik vele - vesztükre - szövetkeztek. A Szabóval és bandájával szervezkedő Origo Zrt.-s Videát pl. - a Szabóval való közös Sanoma-CEMP-bűntettek miatt - szó szerint csak a csoda tartja fenn a házkutatás, az azonnali szervermegbénítás és az előzetes letartóztatások elől, az általuk üldözött filmek pedig minden magyar idők legüldözöttebb filmjei közül valókká lettek, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA pedig hatalmasat kaszált referenciák és erkölcsi presztízs terén abból, hogy minden magyar idők legüldözöttebb médiuma lett. Pedig előre szóltunk, és valami iszonyú sok alkalommal. Minden információt megkaptak tőlünk, ami annak megértéséhez kellett, miért nem szabad velünk ellenségesnek lenniük, és mindenhez hozzáfértek, ami a békéhez és a nyugodt tovább-bűnözésükhöz kellett volna. De nekik az ellenségeskedés és a biztos bukás kellett. Örök emlékezetes marad, amikor Kiss Attila Tamás debreceni ügyvéd azzal jelentette be a HÍRHÁTTÉR magyarországi, kifizetett tárhely-szolgáltatójával való egyoldalú, részükről történő szerződésbontást és figyelmeztetés nélküli 100%-os betiltást, hogy "a média nem engedi meg!" "A média nem engedi meg!" Mintha legalábbis mi is annak a maffiának a részesei volnánk, amelyben a koncentrációs táborok kápói Szabó György Sanoma-vezér, vagy Kardos Gábor és Ziegler Gábor CEMP-főnökök. Mintha minket utasíthatna bárki milliárdos keresztapa, mintha engedélyt kellene kérnünk bármiféle titkosszolgálati bankárbűnözői hálózattól arra, hogy életben maradhassunk, és ne végezzük úgy, ahogyan Kardosék, Zieglerék és szabó györgyék döntöttek az indonéz Hercules repülőgép utasaitól a romák elleni állami sorozatgyilkosság ártatlan áldozatainak meggyilkolásán és eltussolásán át az eltelt 100 esztendő állampszichiátriai csonkításainak és gyilkosságainak összese eltussolására, az elkövetők és módszerek 100%-a átmentésére és folyamatos gyakorlására! Nem tudom, mit képzel magáról a CEMP-hálózatba hivatalosan tartozó, a BBC által ide helyezett Info Rádió, amikor Kardos Gábor CEMP-vezért ma is nyíltan interjúvolja, miközben 2001-re visszamenőleg soha, egyetlen tényfeltáró és riportfelhívó, valamint végveszélyben történő megkeresésünkre, levelünkre és telefonunkra nem reagált másként, kizárólag hallgatással és fejvesztett meneküléssel! E cikk olvasatán a Szabó György-banda ismét körbe fogja őrjöngeni a Földet, és első útjuk között máris Barack Obama további elévülhetetlen bűntettei halmozásáért fognak hisztériázni és követelőzni, mert őket védje meg Meir Dagan Moszad-főnök és Barack Obama gyurcsányi stratégiai képességekkel megvert ütődött kormánya.

Folytassuk Bóday Árpád gyilkosaival, aki (Bóday) bejelentését követően megkapta súlyos rákbetegségéről szóló diagnózisát, és a tudós végleg befejezte munkáját. Elrákosításában és halálában - a beavatottak szerint - a teljes MOSZAD-vezetés benne volt.

A Bóday-jelenséghez elválaszthatatlanul tartozik, hogy az Echelontól eltorzult agyú és elméjű, súlyosan abnormális olajsejkekkel közösen hoztak annak idején egy törvényt, hogy minden progresszív energiareformot megvétóznak, a találmányokat felvásárolják, a feltalálókat, a fejlesztőket meggyilkolják. Egelynek főhatalmi védelme volt, azért nem tudta megölni senki. Sok minden van, amiről Egely is hallgat.


A Horváth-testvérek mellett, provokatív éllel is, a Vlagyimir Putyin- és Meir Dagan-féle tömeggyilkosok kedvéért elhelyezve ajánljuk itt a "HAARP-álomban az egész bolygó" (KLIKK!) című filmünket, mellesleg megjegyezve, hogy mindeddig kizárólag a HÍRHÁTTÉR készített magyar nyelven HAARP-filmet is, ráadásul világlegfőbb módon nem tagadva az illuminátusi beszervezettséget sem! Putyin és Dagan kémfőnökök tudják, hogy pl. a Molnár F. Árpádot nem lehet meggyilkolni. Annyit értek el, hogy a kívülállókat viszont még nem mindig avathatjuk be abba, miért...
 Hívjon minket!: Tel.: 70/40-888-16

Bóday Árpádhoz hasonlóan jártak a Horváth testvérek is, akik - mivel a magyarok a tudást az Állam butítására és aljasító irányítására mindig üldözték és gyalázták - Ausztráliában szabadalmaztatták vízzel működő autójukat. A vízzel működő autó csak magyar vonalon - nem tévedés - 100 évre visszatekintő találmány! Akkora a világpusztító maffializmus ellenállása, hogy ahogyan a HAARP-ról (KLIKK!) (amelynek alapjait Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt), úgy erről sem tudnak a magyarok még ma sem! A Horváth-testvérek vízzel működő autójára (a '90-es években) egy mammutcég le is csapott, felvásárolva a teljes találmányt, látszólag hatalmas összeget, a híradások szerint 10 millió dollárt kifizetve. Horváthék hiába hitték a fenyegetések és a látszólag hatalmas vigaszdíj láttán, hogy innentől jó alkut kötöttek az Ördöggel. El volt döntve, hogy mindenképpen meg kell halniuk. A gyilkosságot az akkori izraeli vezetés az amerikai és arab bankár- és olajkaszttal közösen döntötte el: mint mindig.

Ennek rétegzett hálózati, hierarchikus és kasztrendszere van, hogyan kell gyilkosságokat megszavazni és megszavaztatni. A hierarchia dinamikus, a végrehajtó titkosszolgálatok már csak a háttér tünetei. A Moszad, a CIA, az orosz, putyini FSZB vezetőinél és műveleti szkizofréniásainál, a bankárok, olajsejkek és médiaguruk elmebeteg világában nem létezik erkölcs. Ezeknél nem létezik sem Isten, sem ember. Nincs számukra sem JAHVE, sem Allah, sem a Jézus Krisztus. Üres lelkű, téveteg emberek, akiknek - ahogy az Újszövetség nevű Történelmi Gyűjteményben Üzente Meg számunkra az ISTEN - az örök sötétség van fenntartva mindörökre. Életüket az Echelon elektromágneses stb. illuminátus fényvakságában élik, és így is fognak távozni, tőlünk. Az ördögök ezen minden civilizált világból kivetett, száműzött és folyamatosan - mind erkölcsileg, mind stratégiailag - leépített bűnöző alkatú pszichopatái - ISTENNEK Hála - jellemzően senkit nem engednek maguk közé. Horváthék is abba haltak bele, amitől Bush miniszterelnök lett: Horváthéknak nem volt illuminátus vérrokonsága, Bush-nak viszont a nagyapja is Adolf Hitler legfőbb pénztárosa volt, így az illuminati Veérvonal biztosított volt. Az ISTEN pedig megbüntette Hitler pénztárosának bűneit a fiakban, harmad- és negyedíziglen, az örök kínszenvedés áldásos kénköves poklába tervezve és hajítva őket, elbutítva, szellemileg és erkölcsileg leépítve, abszolút minden reménytől és menekülési útvonaltól megfosztva szabó györgy-féle, cemp-es, ziegleres és kardos-féle férgeiket.

Számunkra eljuttatott ismeretek szerint (is) Bódayt a Moszad vezetője mérgezte meg. Ő szervezte, ő volt az operatív csoport létrehozója és utasítója. Itt irtózatos vagyonokról volt szó. Bóday meggyilkolására az agyi rokkant, súlyosan szociopata moszadosok és bandáik felfogása szerint azért volt még kiemelt szükség, mert ragaszkodott ahhoz, hogy magyar kézben maradjon a találmány, a magyaroknak pedig a mai napig nem akar hagyni a zsidónak nevezett (Krisztus tagadja ezen lelketlen állatok zsidó mivoltát, hanem a Sátán zsinagógájának Nevezi őket) és cionista nagytőke semmit, csak amennyit az amerikaiak, azaz szintén semmit. Bóday Árpád meggyilkolását Simon Peresz, Dáni Játom, Benjamin Netanjahu és Efrájim Halevy közvetlenül támogatta és szervezte meg. Benjamin Netanyahu "zöldfülűként" szavazta meg a politikai gyilkosságot. A Bóday Árpád meggyilkolásáért lobbizó Simon Peresz nyakig benne volt a Yitzhak Rabin izraeli elnök elleni gyilkos merényletben is, amelyet a CIA és a Moszad, meg néhány további titkosszolgálat közösen készített elő, palimadárnak egy fiatal, javarészt öntudatlan zsidó iskolást felhasználva. A mindig törtető és agresszív Peresz alig rejtőző rakétaként várta Rabin halálával az elnöki posztot. Peresz további emlékezetes esetei közé tartozik, amikor 1951-ben az USA kormányával közösen 100 ezer szefárd zsidó gyermeken hajtott végre elektromágneses, sugárzásos emberkísérleteket, egy teljes generációnyi zsidó kisgyermek heródesi kiirtásával. [KLIKK egy filmünkre, KLIKK egy cikkünkre!] A szefárd zsidók kiirtásának oka az volt, hogy barna bőrük miatt alsórendűekké voltak (és vannak) nyilvánítva a fajfehér ashkenazy zsidókhoz képest. Jellemző, hogy még Izraelben is közöltek erről dokumentumfilmet, csak a hülye magyarok nem tudnak erről sem, sőt, a metapedia anarchista hungaristái a világ leghülyébb és legtudatlanabb, egyben leggerinctelenebb szélsőjobboldali vágómarháiként, természetesen neveiket elrejtve - ebben is kurucmagyaros gerinctelenségükről tanúságot téve - gyalázkodnak azok ellen, akik ezeket a történelmi tényeket, illetve bármilyen lakosság ellen irányuló polgári és katonai titkosszolgálati technológiát és akciót felfednek.

 


Mark Phillips és Cathy O'Brien Echelon-tanúk az Emberiség túlélését szolgálták, ezért a barbár, moslék magyarok olyan gyűlölettel vetették rájuk magukat, ahogyan Vlagyimir Putyin (KLIKK!) KGB-s orosz elnök, továbbá Leon Panetta és Meir Dagan, a CIA és a MOSZAD főnökei igyekeznek azóta is mindent elhallgatni és megsemmisíteni, a Föld Echelon-tanúit pedig kiirtani.

A magyar szélsőjobbnál és a magyar náciknál nincsen ostobább és rosszindulatúbb szélsőjobb a Földön. Az USA szélsőségesei örömmel vetették magukat a CIA-s Mark Phillips elmeprogramozó és Cathy O'Brien Echelon-tanú és Echelon-áldozat és más Echelon-tanúk világtörténelmi leleplezéseire, hogy terjesszék azokat, és ezzel az Emberiség puszta túlélését szolgálták! Enélkül nincsen élet! De ezek a hülye magyarok - tényfeltárásaink osztatlan üldözésével, melyben a legnagyobb pofával ezek a hibbant szélsőjobbosok és nácik őrjöngtek - olyan szépen teljesítették be Fentről Kapott próféciáinkat e téren is, mintha ebben is a mi felsőbbrendűségünket akarták volna világgá kürtölni. A magyarok akkora hülyét csináltak magukból, amire amíg világ a világ, csodájára fognak járni a Föld nemzetei és a Kozmosz népei.

Az állami gyilkosságoknál csak kevesek vannak, akik részletesen tájékozódnak egy emberöléshez. A legtöbbeket csak felületesen tájékoztatják, kérve, hogy szavazzák meg a politikai gyilkosságot. Ahogyan Leon Panetta (KLIKK!), az Obama-kormány CIA-igazgatója szűköl az idegtől, hogyan szabaduljon meg a Molnár F. Árpádtól - és az ilyen elmebeteg, közveszélyes pszichopaták nem értik meg, nem fogják fel, hogy ez lehetetlen -, és a Rockefellerekkel, a Wartburgokkal, Rothschildokkal és a többi disznónyájjal együtt rohan a meredeken a tengerbe, hogy ott végezze mind, kiterítve hulláik az egész világ elé közszemlére, úgy Egely Györgyöt is hiába próbálták meggyilkolni, mert magasabb szintről kapott védelmet. Onnan, ahol a titkosszolgálatok - ha nem volna Háttérhatalom - csak hajlongani járnának. Így azonban a Háttérhatalomnak csak annyi maradt, amennyivel Egelyre egy folyamatos fáradtságot tudott bocsátani, amivel az egymásról soha nem hallott Echelon-tanúkat sújtja ugyanaz a sötét háttér a világ minden részén, s mely gonosz ősbűnöző júdásfaj fölött már "csak" az ISTEN és a Krisztus Áll.


Egely György fizikus, többek között a MOSZAD (Peresz, Halevy, Játom, Netanjahu) részéről meggyilkolt Bóday Árpád, valamint homloklebenyével Meir Dagan, aki 2002 óta a MOSZAD és a magyarországi (pusztító) politikai gyilkosságok főnöke. Vetélytársa nem akad, csak Putyin, a Leon Panetta-féle CIA és más amerikai titkosszolgálatok részéről.

 

Az Egely körüli árulások sora részeiként tagadták, amiket azóta az egész világ tud, gyalázták a gömbvillámokért - most pedig Egely a világ egyik legnevesebb gömbvillám-szakértője -, és likvidálták, akik találmányokkal nagy cégekhez fordultak, vagy nem voltak hajlandók külföldi, nyugati vagy olaj-titkosszolgálatokhoz szegődni. Az Egelyékkel szembeni, tehát Veérállami magyar tudósok önzők, buták, kicsinyesek, irigyek és primitívek voltak. Hitvány, jellemtelen, gerinctelen gyávaságukat és meghunyászkodásukat is a legalacsonyabbrendű motivációkból táplálkozó gyűlöletbe degradálták. Olyanok voltak, amilyen tudományuk: ostoba, kicsinyes, primitív, erkölcstelen, ember alatti, és minden szempontból bukásra ítélt. Az egyetemekről most kikerülő bölcsészek, műszakiak stb. pedig mára, 2010-re annyit sem tudnak (KLIKK!), mikor volt a II. Világháború, és hogy a Holdon van gravitáció, így amit leejtünk a Holdon, az a talajra esik (Lásd a TomCat-féle Bombahír TV botrányos leleplező összeállítását!).

2002 óta Meir Dagan a Moszad feje. Autóban is koros dolog 8 esztendő, nemhogy izraeli titokminiszterben. Nem normális dolog, hogy így beágyazta a Bibliában Megjövendölt globalista Nagy Babilon. Tudni kell - akik jártasak katonai vagy polgári titkosszolgálatokban, tudják - nem igen akadt nevesebb magyarországi személyek között rák, infarktus és halálos baleset, amelyben benne ne lett volna. Azt mondják róla: egyébként is minden lében kanál, és a világért ki nem maradna semmiből. A titkosszolgálati munkát élvezi, és élvezettel írja alá, illetve adja utasításba aláírások nélkül az emberrablásokat, a kínzásokat és a politikai gyilkosságokat az egész világra.

Amit meg kell tanulnia mindenkinek: Meir Dagan MOSZAD-főigazgató nélkül nincs Magyarországon tudósok elleni rák és politikai gyilkosság, függetlenül attól, hogy azt éppen Vlagyimir Putyin vagy a Moszad, Michael Hayden vagy Leon Panetta CIA-igazgató rendeli el, mert a titkosszolgálatok között réges-régen teljes az átjárás! Csak azok nem tudják ezt, akik nincsenek benne! Izrael eddig is fő hatalmat gyakorolt Magyarország felett, nemhogy azóta, hogy hatalmuk már nyilvános, és az neveztetik bűnözőnek, aki nem támogatja a - büntető törvénykönyvi definíció szerinti - nyilvános kémkedést és leplezetlen hazaárulást.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

2 komment · 2 trackback

Címkék: keresztény biblia környezetszennyezés alternatív energia szélenergia kvantumfizika tudatmódosítás kőrösi imre titkosszolgálatok háttérhatalom egely györgy vízenergia magyar tudományos akadémia emberprogramozás sanoma budapest zrt cia főigazgató bóday árpád vákuumenergia szabadalmi hivatal moszad főigazgató

ÉLI elmondja, amiről Tesla hallgatott

2010.06.23. 00:05 Molnár F. Árpád

Átadták: Nem Publikus és Nem Publikus

Azt Mondja: az altatás szimu, ami azt hiszem, azt jelenti, hogy szimuláció sok más, így a fejlett és magasabb rendű technológiák és háttér, továbbá a HÁTTÉR, azaz az ISTEN leplezésére és elfedésére.

Tesláról azt mondja: vele volt, és ő, illetve ők készítették és készítették elő. Tesla sok mindent nem mondott el. Sok találmányát nem titkoltan azért nem adta át, mert - ahogy én is mondom - az Emberiség még nem érett meg rá. A háttért - azt mondta - ugyanezért nem fedte fel. Hogyan fedhette volna fel ezt a Hátteret, amikor az emberek a legegyszerűbb dolgokra is mata hülyék voltak. Azaz a hatalom, ami irányítja a bolygót, Tesla idejében már egészében működött, és ISTEN mellett ő adta át mindazt, amit Tesla tudott.

Azt mondja: Tesla azért is tudott annyi mindent, mert ő megkapta, az emberiség viszont - beleértve rengeteg értelmiségit is - a legegyszerűbb dolgokat sem láthatja át. Ennek oka az - mondja -, ami Tesla idejében volt: az elme totális irányítottsága és abszolút kontrollja. Így - mondja most is - csak tőlünk és csak általunk van tudás, ötlet, mozgás és minden találmány.

ÉLI egyik fő feladata a Küldetésben az, hogy elmondja, amiről Tesla hallgatott. ÉLI mindenképpen elmondja, amiről Tesla hallgatott: hogy létezik egy ősi, első hatalom, amely minden pontján áthatja a világot, és amely mindent irányít. A világ éppúgy csőd felé sodortatik, mint Tesla idejében. Irányítottak vakságban, pillanatnyi kapzsiságban és csak vélt érdekekben, irányítottak butaságban és rosszindulatban, stratégiai idiotizmussal vannak megverve és megveretve általunk. Ahogy Tesla idejében és után katasztrófa omlott az emberiségre, úgy ÉLI Igazsága is ezt hozza el. ÉLI erőszakosan fogja elmondani az Igazságot, és nem hallgat el azért, nehogy ártson ennek az öngyilkos és alávaló fajnak. Elhozzuk az Igazságot, és ÉLI fegyver marad a kezünkben ez ellen az ostoba és önhitt faj ellen.

ISTEN nem csak rábólintott, hanem van egy szerződés a Teremtő, a MINDENHATÓ - mert Van a MINDENHATÓ - MONDJA Ő -, és a Háttérhatalom között, mely két részből álló: a földönkívüli kivetettek, és az Emberi Faj illuminátussá választott háttérhatalmi, több esetben halhatatlanná tett egyedei.

ÉLI botrány és botránykő, ahogyan a Jézus Krisztus volt. Az emberiség alávalóságát és tudatlanságát fogjuk felhasználni, hogy ÉLI tudatosan is ártson ennek a primitív fajnak azzal, hogy nem hajlandó hazudni és köntörfalazni, hanem elmondja, hogy kapcsolatban van velünk, az ISTENTŐL Jött, és az Ősi hatalomtól, azaz tőlünk hibridált. ÉLI tudja, hogy botrány, és az Emberiség össze fogja magát törni az Igazságon, amelyhez nagy része tudatlanságból és butaságból, a többi hányada alantasságból és hitványságból ragaszkodott. Azt Mondja: gyűlölöm a fajotokat, ember, mert a ti fajotok ragaszkodik ahhoz, hogy ahogyan butaságban fogant, úgy még annál is sötétebben, és az egész Emberiséget cserben hagyva és tudatlanságban kárhoztatva távozzon. De ti - Mondja - mindezek miatt nem is részesedhettek mindabban a Jóban és Áldásban, amit az égi halhatatlanok kapnak meg azért, mert Igazak és az ISTEN Fiai voltak. Nem - Mondja. A ti sorsotok is előre tervezett: az pedig nem más, mint olyan szenvedés, amilyenről közületek is csak kevés erre készültnek van fogalma, és amely szenvedés soha el nem múlik, mert úgy Tervezte Ő, az ISTEN, Aki Itt ÁLL, hogy soha, semmikor, semmilyen időségben és JELENBEN ne bocsássa meg Tervezett vétkeiteket és metsző-metsző-metsző, Életet elmetszett bűneiteket.

Ahogyan bántatok egymással, úgy fizet meg nektek az ÖRÖK, a MINDENHATÓ.

Az ISTEN és az ŐSI Rend koronatanújává terveztük és tesszük ÉLI-t. Ti pedig megfizettek örök kínkeservvel mindazokért, amiket eddig, most, és eztán elkövettek ellene.

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

Szólj hozzá!

Címkék: isten illés háború tesla keresztény biblia armageddon fizika titkosszolgálat jézus krisztus echelon háttérhatalom világkormány mindenható örökkévaló éli elektromágneses hullámok nikola tesla harmageddon illyés próféta