HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Ha lelőnék Laborc Sándort... ; A KGB és a CIA erőviszonyairól

2007.12.03. 15:36 Molnár F. Árpád

A KGB-s Laborc Sándorról, ahogyan azt vártuk, a Moszadhoz és a KGB-hez kísértetként közel álló Gyurcsány Ferenc úgy döntött, hogy senkit nem talált alkalmasabbnak a Nemzetbiztonsági Hivatal élére történő kinevezéshez. Egyszerűen nem talált megfelelőbb személyt. Ez már önmagában burleszk, pedig az ügy véresen komoly, és annál is rosszabb.

Gondoljunk csak pl. az oroszországi, civilek elleni lakóház-robbantásokra, amiket az orosz elnök és a Kreml azért követett el, hogy rákenve azt a csecsenekre, ürügyet találhasson az ellenük folytatott háborúra. Nem fogom sorolni az odahaza (orosz honban) a megfelelő tájékozottság miatt máig rettegett KGB tetteit - amely sosem lett FSZB, mert az ma is ugyanaz a KGB -, csupán arra reflektálnék, hogy ennek fényében nem volna túlzás, ha a KGB-s Laborc Sándort agyonlőnék, akkora nemzetbiztonsági-, vagyoni-, köz- és életveszélyt jelent a Magyar Köztársaság teljes lakosságára nézve. Félreértés ne essék, nem buzdítok ilyesmire, nem is támogatom a merényletet, hiszen keresztyén vagyok, hanem tárgyilagosan közlöm az ilyenkor megoldási alternatívaként - normálisabb helyzetben - előálló megoldási lehetőségeknek ezt az egyszerű, régóta alkalmazott módját.

Persze ki lenne az, aki egy Laborcot agyonlőne? Az amerikaiak olyan puhányak George W. Bush-sal, hogy a putyini KGB valósággal két pofára zabálja az amerikai titkosszolgálatokat és érdekeltségeket szerte egész Európában. Ezen kívül mióta szokott az USA mással, mint önmerényletekkel ölni, olyankor sem oda lőve, ahová kellene (azaz politikailag addig védett hóhérokra), hanem a lakosságot pusztítva, ahogyan a World Trade Center esetében tették. Másik módszerük a baleset, a rák, tömeges méretekben többek között a vírusok (lássd a Nagy Afrika Laborban megbukott esetek közül a pár évtizede lemészárolt afrikai tömegeket, amikor halálos vírussal megfertőzték őket, aztán azt követően is elrejtették az ellenszert, hogy azzal - utólag derült ki - már régen rendelkeztek).

Ez a bush-i titkosszolgálat képtelen talpra állni, és szinte semmi egyéb nem látszik, mint az, hogyan osztja Putyin a pofonokat.

Még szerencse, hogy az orosz agresszió Putyin esetében olyan szembetűnő és olyan ellenszenves, következetlen, céltalan brutalitásának tömegével önpusztító, hogy Magyarországon csak a leglecsúszottabb rétegek támogatják (a gyurcsánypártiak, akik válogatás nélkül éljenzik a civilek válogatás nélkül történő lesortüzelését és életre szóló megnyomorítását is, legyenek azok a civilek a Föld bármely részéről valók).

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

A kapcsolódó cikkekből: 2007-11-16. - KGB-ügynök az NBH élén - Válaszok Laborc Sándorról és kinevezésének okairól
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...természetes, hogy Laborc Úr már eleve nem kerülhetett volna 2007 februárjában megbízott igazgatói pozícióba, ha nem volna olyan erős a KGB magyarországi tevékenysége, mint ahogyan azt úton-útfélen leírom és elmondom. Azaz - mert összefügg a kettő - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök két titkosszolgálathoz köthető legerősebben: az egyik az izraeli Moszad, a másik az orosz FSZB, azaz a KGB.

Szólj hozzá!

Címkék: maffia eu agresszió oroszország kgb cia moszad gyurcsány ferenc fasizmus merénylet igazgató nemzetbiztonság brutalitás wtc kreml nbh önpusztítás nsa titkosszolgálat népirtás world trade center bűnszervezet szélsőség repülőgép vlagyimir putyin fszb állambűnözés tömeggyilkosság george w bush szervezett bűnözés hazaárulás politikai bűnözés vírusok sortüzesek cezarománia rosszindulat intolerancia állami terrorizmus laborc sándor bűnöző alkatú pszichopátia főbe lövés borisz jelcin nagy afrika labor állami tömegmészárlás lelövés gyurcsánypártiak

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr17250847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása