HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra

2009.06.03. 04:17 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke

 


Morvai (Cipi) Krisztina: beszámolnál arról, hogyan lehet, hogy ahányszor bármilyen ügyben bármiféle tényfeltárást - igaz, ritkán nem  minden magyar idők rekordját megdöntve - eszközlök, annyiszor rontanak rám duhaj gyűlölködésekkel és vad, jobbikosan elbutult kocsmaröhögésekkel fasiszta, elektrosokkos, kínzásos, csonkításélvező és gyermekgyilkos sátáni, keresztyéngyalázó és Istenáruló szociopata és súlyosan társadalomellenes, paranoid pszichopata barátaid? És hogy-hogy már csak ilyenek vannak körülötted?
(Molnár F. Árpád, a felsőbbrendű faj)

Mint ismeretes, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gyilkossági botránya Körmenden került végrehajtásra, amikor 1998 április 1-én megölték a 11 éves H. Zsófiát. A gyilkossággal a körmendi Tánczos Gábort gyanúsították meg, akit hazugságokkal, verésekkel és IMEI-s verőemberrel, valamint orálisan és intravénásan beadott kábítószerekkel kényszerítettek beismerő vallomásra. Az ügyben irdatlan mennyiségű volt a nyilvánvalóvá vált rendőrségi és politikai bűncselekmény. Az állam  - először Horn Gyula (MSZP) és Kuncze Gábor (SZDSZ), majd Orbán Viktor (Fidesz) vezetésével - mindenképpen az akkor 18 éves fiúra akarta fogni a bűntettet, akit hatalmas botrányok közepette el is ítéltettek. Tánczos Gábor 2008 január 20-án szabadult 10 éves szabadságvesztéséből. Az ügyészmaffia minden összefogása és elképesztően nyílt kurucinfós-jobbikos minőségű demagógiája és hazudozása sem tudta börtönben tartani, pedig az ügyészmaffia mindent megpróbált. Mint emlékezetes, akik az ügyben Tánczos Gábor védelmében megszólaltak vagy szakértettek, azokat összeverték, kórházba juttatták, rendőri szervekkel és a titkosszolgálatokkal zaklatták és terrorizálták. A Molnár F. Árpád a rendőrségi zaklatások és titkosszolgálati fenyegetések roppant széles skálájával szembesült 2001-től egészen 2008 végéig, ahányszor a Tánczos-ügyben nyomozni indult. Balaton Balázs újságírót - aki Tánczos Gábor védelmében szólalt fel - rendőrségi rendszámú autóból kiugró személyek verték meg, Lépold Józsefnének, a Magyar Grafológiai Társaság egykori vezetőjének bordáit - a Tánczos Gábor melletti írásszakértését követően - összetörték, a tanúkat még a bírósági per során - több bíróig és ügyvédig bezárólag - állami szinten, többek családjai elleni akciókkal megfenyegették.

Egy a zsidó bűnözést pártoló, a Jobbik pszichopata cselédsajtójához hasonlóan a bűnözéssel és a gyalázattal kérkedő szociopata idiótája hatására nyilvánosságra hozom ezt a 2000 február 3-án keltezett, máig elrejtett dokumentumot a körmendi gyermekgyilkosság alábbi, eddig sehol nem bemutatott dokumentumban állított elkövetőiről. A dokumentumot annak tartalma szerint egy titkos társaság prezentálta. A dokumentum címzettje az életét féltve a levelet soha nem hozta nyilvánosságra, ezért az bíróság elé sem került. A szakértők azonnal látni fogják, hogy a dokumentum készítője olyan ismeretek birtokában volt az akkoriban sehol sem publikus, köztörvényes állami működés kapcsán, ami nem hétköznapi személyre enged következtetni, minthogy olyan dolgokat és látenciákat említ, amik abban az időben (2000-ben!) a lakosságtól még teljesen el voltak zárva! A rendőrség bűnszervezeti módszerei, továbbá az állam titkos paktumai arról, hogy zsidó elkövető nem érinthető (jegyzem meg: csak kifejezetten izraeli állami engedéllyel), mind-mind olyan tények voltak, amikről egy hétköznapi embernek halvány fogalma sem volt!

A dokumentum tartalmát (annak alábbi felvétele nélkül) annak mostani publikálója, a Molnár F. Árpád korábban már megszellőztette (a róla készült képet mások élete védelmében nem nyilvánosságra hozva), idézve annak csaknem teljes tartalmát, mely tényfeltárás és igazmondás miatt a virtus pont hu - amely ilyen esetben bűnügyi feljelentésre lehetett volna kötelezhető, de az életellenes betiltó hadjárata sima bűncselekmény - bűnpártoló, gyermekgyilkospárti államvédelmi bűnbandája a dokumentumcikket betiltotta, a Molnár F. Árpádot pedig igazmondásért és a gyermekéletek védelméért a tömeggyilkos fasiszta magyar faj kurucinfós szintű, Egypárti emblematikus képviselője (a virtus) örök időkre kizárta a bizonyítottan imperialista nagytőkés, bűnszervezeti bűnöző cégek által pénzelt, az önmagát világ csúfjára a "legszabadabb sajtó"-ként hirdető lapról. A virtust olyan nemzetközi, globalista bűnszervezeti cégek és embereik pénzelték és pénzelik, mint a többek között izraeli hátterű Herbert Stepic, a Raiffeisen International vezérigazgatója, az izraeli és méregdrága Duna Plaza és Media Markt, a tömeggyilkos francia és zsidó titkosszolgálat, valamint a putyini maffia érdekeltségi körébe tartozó izraeli hátterű Renault és más olyan bűnszervezetek és fehér galléros bűnügyi, globalista nagytőkés körök, amelyek okkal kerülnek lépten-nyomon összefüggésbe a Föld bolygó méretű, fehér galléros pedofil gyermekkereskedelmi és szexuális motivációkból gyermekgyilkos háttérhatalmi, javában bankárokból, pénzemberekből, valamint politikusokból és igazságszolgáltatási eminensekből álló hálózatokkal, melyekről minden magyarul hozzáférhető forráshoz képest sokkal bővebben tájékozódhat a Hírháttértől és személyesen a Molnár F. Árpádtól.

Vadásszunk azokra a cégekre, mind adóhatósági és bűnügyi felderítési, mind a Magyar Köztársaságból való örökre történő kitiltási célból, amelyek ezt a Veérengző, pedofilgyár és pedofilpárti bűnözői portált, a virtust anyagilag támogatták, támogatják és azon hirdetni merészelnek!

Ha a képre kattint, a dokumentumot könnyen olvasható méretben láthatja és saját gépére letöltheti, ha pedig ide kattint, óriás méretben tanulmányozhatja és mentheti el!

A fasiszta, gyűlölködő, terrorista és gyilkos magyar faj gyönyörbűntettei kapcsán pedig itt láthatja a kurucinfó és pártbandái tetteiről szóló rövid kortörténelmi összeállítást:


Magyarok Háza, a Gyilkosság Háza. A kurucinfó és Morvai Krisztina ma már büszke nemzeti sajtóorgánumaira, hiszen azok Adolf Hitler óta nem látott élvezettel tobzódnak a magyarok elleni kínzásokon, csonkításokon és tömeggyilkosságokon. Lássuk tehát a Morvaifaj Veértanúit, hogy a kurucinfós Jobbikos bűnbandái hangosabban és még hangosabban nevethessenek! Eddig neked szolgáltam, Morvai, türelemmel és gerinctelen gyávaságod iránti megértéssel. Mostantól ellenségednek szolgálok: AZ ÉLETNEK!
(Molnár F. Árpád, az ördögök halálos végzete. De hogy?)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

MORVAI KRISZTINÁÉK ÉS A JOBBIK A TÖMEGGYILKOSSÁGOKÉRT: Ezt a cikket ajánlottuk Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás kapcsán az ő, valamint a kurucinfo és bandái tömeggyilkossági eltussolásairól, amire a kurucinfo vagy közvetlen körei megsemmisítették a hirhatter.com elérhetőségét: A felrobbant katonai repülőgép: KLIKK!!!

11 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz izrael szombathely moszad orbán viktor jobbik horn gyula morvai krisztina vona gábor kuncze gábor grafológia tánczos gábor körmend balaton balázs lépold józsefné salamon berkowitz kurucinfó heffentrager zsófia

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr751160494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.06.28. 13:46:48

ZSIDÓ UKÁSZ, hogy MAGYAR LEGÉNY legyen HORÁK NÓRI gyilkosa!!!


Előttem a jelenet amint rácsörögnek Izraelből a könnyen zsarolható hótttt egyszerű Bencze Józsira, aki nem mellesleg lelkibeteg fióknak író verselő, akiben a megfelelési kényszer és a kisebbségi komplexus pechünkre erősebb mint a nagymarha Kunczéban volt, de...
...de pont egy ilyen ostoba kell a perezistáknak, hiszen kapva kap a sikerre áhitva minden izes gumizoknira.
Így vállalta telibe ezt a naftalin szagú koncepciós pert is.
A szeretethiány és a szeretetért való éhség veszedelmesebb mint maga a cionistákkal való közösülés, mert...
...mert, hogy vazelin nélkül basszák a héber propagandisták és Soros ezt az ostobát az még a tévéből is átjön, de...
...de, hogy a MAGYAR NÉPET is ennyire fenevad módon, kikötözve kúrják szezezrével...
Nos, ez már VÉRT KÍVÁN!!!
2009.07.04-én HORÁK NÓRIÉRT éppen úgy, mint BUDAHÁZYÉRT és a MAGUNKFAJTÁÉRT!
Ki kell vetnünk magunkból BÁRMI ÁRON a dögevő gyilkosokon kívül az összes zsidó, MACHINÁTORT és SZŰZLÁNYGYILKOST, mert máskülönben ezekután bárhol, bármikor minden KÓSER VÁGÁS bejöhet!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.07.06. 12:34:31

GYERMEK MODELL KERESKEDELEM!

Az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út bermuda "négyszögében" tobzódnak a gyermek
lélekrabló offshore cégek.
Ezen kft-k mutatós hostessei forgalmas csomópontokban vetik magukat a gyermekes szülők
picinyeire azzal a kecsegtető dumával, hogy az ilyen gyönyörű gyerekeknek divatbemutatókon és
reklámfilmekben a helyük.
Az ezt követő cím cserék után már a pénznyelő irodák meghallgatásán erősítik meg, hogy
valóban a Mi gyermekeink a legszebbek és a legtehetségesebbek.
Mindössze annyit kell tennünk, hogy a mellékelt szerződést azonnyomban és helyben firkantsuk
alá.
Igen ám, de mi van ha nem?!
Nos, akkor a kudarc élményt feldolgozni képtelen lélekkufárokról lehull a lepel; - és oly mértékü
lelki terror támadásba lendülnek a gyerekek szeme láttára, ami felér egy Cosma gyilkossággal!
Vér nélkül szúrják szíven a teljes családot!
...és, hogy mindezt évek óta úgy tehetik, hogy elég egy névváltoztatás?!
Eddig!
...mert innentől kezdve a sértett szülők, szövetségbe tömörülve a nagynyilvánosság előtt harcba
szállnak ezen kettős állampolgárságú karvaly tőkésekkel, amiknek tulajdonosi körei (mily
meglepő!), olyan vadidegen, terrorista országokba gyűrűznek, mint Izrael.

-Pálos Trend -

Idevág...

Átverték a diákokat Koltai Róbert iskolájában

Sok szülő érzi úgy, hogy átverték őket az Első Magyar Média Akadémián, amikor ingyenes
próbafelvételre invitálták, miközben egy iskolát reklámozó előadáson kellett részt venniük. A
szervezők film- és reklámszerepeket ígértek a leendő diákoknak, amelyhez a 25 ezer forintos
előleget helyben kellett befizetni.

Kapcsolódó cikkek
Olyan nem lehet, hogy nem nevetünk Koltai Róbert poénján
Koltai kísérletezik - mi lesz ebből?
Koltai Róbert chippendale-filmet forgat


Akadt olyan szülő is, aki azért akarta beíratni gyermekét az iskolába, mert biztos szerepet
ajánlottak a diákoknak Koltai Róbert új filmjében. Igaz, hogy egy tanfolyam 300 ezer forintba
kerül, a szervezők szerint a szerepekkel könnyedén megkeresik ezt a pénzt a kisdiákok. Koltai
Róbert, az iskola művészeti vezetője szerint ezek a szervezők hazudtak az embereknek.

"Ha ezekhez a dolgokhoz közöm volna, most ugranék ki az ablakon! Tönkreteszik a hírnevemet,
mindent, amit hosszú évek alatt elértem! Kemény beszélgetéseink voltak az akadémia
tulajdonosával, és ígéretet kaptam, hogy eltávolítják azokat a túlbuzgó munkatársakat, akik
megtévesztették a szülőket" - mondta a Blikknek Koltai.

A rendező szerint azoknak a szakembereknek, akik az intézményben tanítanak, semmi közük az
efféle dolgokhoz. Ők a legjobb tudásuk szerint oktatják a diákokat, minden olyan dologra, ami a
médiával kapcsolatos. Mint elmondta, az iskola nem színészképző, csupán arra hivatott, hogy
kiaknázza a gyerekekben rejlő tehetséget.

STOP

palostrend · http://palostrend.hu 2009.07.13. 23:12:19

Oszlófélben a KÓSER CAFATTETEM (SZDSZ)!!!
2009. július 13. 19:42

A hírt Pálos Trend küldte be.
Az, hogy az SzDSz ma Magyarországon veheti a bátorságot és belerondíthat a magyarok, általuk elrabolt szabadságába, jövőbe vetett hitébe az, azoknak a megszálló tetveknek(konrádpetőtamásgáspár stb) köszönhető, akiket nem száműztünk abban a percben, amikor nyomorult telepeseik elkezdtek élelmet és védelmet kunyerálva beszivárogni őseink áldott anyaföldjére.


Ez a maréknyi magyargyűlölő még sorvadásában is az új Retkes bocsánatkérését sokallja. Teszi ezt úgy, hogy tagjai sorában olyan elvetemült ivadékokat tudhat és bújtat, akik közvetlenül és közvetetten irtották a magyarokat. Ráadásul úgy, hogy eleddig megúsztak mindennemű felelősségre vonást. Agyrém.

Már csak azért is, mert az 1990-es rendszerváltásnak hazudott héber megszállást is egy kommunista zsidaj újratemetésével nyomták le a torkunkon. Miközben azóta se romboltatták le az átkozott szovjet emlékművet a Szabadság téren. Sőt. Újrafényezték. És még mindig nem lövettük őket a Dunába. Bezzeg ők!

Az elvetemült, menekült és hazug történelem íróik nyomására rozsdás cipők tucatjaival szégyeníthetik a több tízezer éve a Kárpát medencében élő HUNMAG nemzetség őshonos törzseit. Miközben a 3 hónapig tartó fasizmusban is csak az érdekeltté tett sorstalan tisztek lőttek és lövettettek ártatlanokat a Dunába. Hogy is van ez?! Kapjatok már észbe Magyarok!!!

Ha a halálbüntetést már nem is illik újra kikövetelni (mint ahogyan ők tették őseink esetében!), de száműzni és ezeket a haszontalan és ingyenélő hazaárulókat azért nevükön nevezni; - na azt azért még lehet. Sőt! Kötelező. Lépten, nyomon. Minden percben és órában. Hogy ne legyen idejük nevet változtatni, kikeresztelkedni és nagy nevettetőkként, firkászként,színészként, és színlelőkként buzeránsok és heti hetesek közé rejtve magyarokat gúnyolni és nemzetünket fújolni. Én mondom, ki kell tenni a szűrüket és kiforgatni a zsebeiket, mert a Napra nem léphetünk sem, perc sem vaj emberekkel.

Azt hiszem, hogy a talmudi világ kárhozatát már mindannyian megelégeltük. És ezt az SZDSZ minden tagja érzi is a maguk módján. Ki kilépéssel, ki vért okádva, de érzi. S aki most ezt elégedetten szemléli -; az téved csak igazán!!! Tessenek csak figyelni, hogy merre is folyik a HIGANY!...

palostrend · http://palostrend.hu 2009.08.26. 15:45:41

BUZIFESZTIVÁL ide vagy oda: A MAGYAR népesség 73%-os biztonsággal ismeri fel a zsidókat!

Nem publikus identitás mintavétel volt júliusban 1500 városi, a bulvár életet nyomon követő és szerető honfitárs körében. A kérdőíven 100 híres ember neve is fel volt tüntetve, akikről a bulvársajtó szimpatizánsok 78%-os biztonsággal tudták és ixelték be szexuális orientációjukat. A celebekről fotókat is tartalmazó anyagból a megkérdezettek 73%-a egyértelműsítette, hogy ki a zsidó és 100%-a, hogy ki a cigány!


Az ÉLET, halálos ítélete = zsidó képlet már-már szobrot kíván, hiszen a buzik között 79%-os a "ZSIDÓ LEFEDETTSÉG"!

Nem publikus identitás mintavétel volt júliusban 1500 városi megkérdezett körében.
A kérdőíven 100 híres ember neve is fel volt tüntetve, akikről a bulvársajtó szimpatizánsai 78%-os biztonsággal tudták és ixelték be szexuális orientációjukat.

A celebekről fotókat is tartalmazó anyagból a megkérdezettek 73%-a tudta megállapítani, hogy ki a zsidó és 100%-a, hogy ki a cigány.

A 33 nemzeti hovatartozást és életkedvet is puhatoló kérdések 65% feletti, a többségi társadalomra nézve igencsak pozitív válaszok oly mértékben nincsenek
összhangban az országban zajló cionmédia tudatmódosító kisérleteivel, hogy
azt öröm nézni.

Ezért aztán tényleg boldogok és reményteljes optimisták lehetünk a jövőben és bizton állíthatom, hogy gondolat és lélek testvéreink nem 1 könnyen vesznek el az ISTEN és SZŰZLÁNYGYILKOSOK heti hetesének vérhányásában még akkor sem, ha...

...ha MAGYARORSZÁG MAGYAR zsengéi és csodálatos fiataljai ma még a zsidó megszállók fucks-os buzeránsai előtt kényszerülnek is: SZERETKEZNI és CSALÁDOT alapítani!!!

...ha még ránk is szabadulhatnak időnként a sejpitős, zsidó, buzikurva Steigler Sanyikával az élen, végbélben, aki közszereplőként a XIV. Budapest Pride - röviden buzifelvonuás -rendezvénysorozat szervezője is.

...ha még a sünök is maximális védelmet ígértek nem csak a felvonulás idejére, hanem az augusztus 30. és szeptember 6. közt megrendezendő FARTÚRÓ! tobzódás egészének idejére is.

Nos, ha MA MAGYARORSZÁGON ekkora cionista visszhang és zsidó harsona kíséretében húzhatják a csíkot ezek a pokoli végbélférgek, a jóérzésű emberek többsége ellenében és verhetik szőrös puhatestűket azt kizárólag a MAGUNKFAJTA birka türelmének köszönhetjük, mert sajnos vagyunk annyira naivak, hogy csak kürtöt lássunk a leszbikák szarvaiban.

...de mint azt a felmérések szenzációs eredményei is bizonyítják, a MAGYAR ÖRÖKLÉTRE HÍVATOTT és semmilyen héber ármány és cionista összeesküvés nem tudja elhülyíteni és kényszeríteni arra, ami ÉLET ELLENES!!!

ÉLNI + TUDNI KELL!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.11. 21:31:34

2009.11.11 - Fokozódik a ZSIDÓ INVÁZIÓ!!!

Ügye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy 2009.11.11-én újabb a földgolyóra kiterjedő CIONISTA INVÁZIÓ és INKVIZÍCIÓ lesz a zsidó érdekeltségek mindegyikében; - a TELE VÍZIÓKTÓL az OLTÓANYAGOKBA rejtett NANO TERROR technikáin keresztül az új generációs ÉLELMISZERMÉRGEK "gombnyomásra" éles aktiválásáig?!
Hasonlatos lesz ez a talmudisták korábbi LELKI TERROR mechanizmusához amik történelmi tényekké avanzsálták a PIRX Kalandjainál is kacagtatóbb HOLDRASZÁLLÁSt vagy a bányarobbantással porig rombolt WORLD TRADE CENTER épületeit minekután LELKIISMERETLENNÉ lett a ZSIDÓ VILÁGURALOMl TERRORJA!

…mintahogy csak a hűséges élettársak és feleségek ismerik igazán a férfiak leggyengébb pontjait…; - na úgy áhitják tudni a zsidók a VILÁG IRÁNYÍTÁSÁÁNAK JÓISTENI TITKÁT, de...
...de totál alkalmatlanok erre.
Na azt, hogy ezt be is lássák; - kellenek az ártatlan emberek milliárdjainak minnél kegyetlenebb és brutálisabb feláldozásai...s lehetőleg ÉLESBEN és EGYENES ADÁSBAN!

…HÁL' ISTEN, hogy vannak akik csak akkor egészségesek, mint a makk, ha a makkjjuk is egészséges - és ez akkor is így lesz, ha totális lesz a HIGH TECH TERROR!

Ügye azzal sem árulok el nagy titkot azzal, hogy a magyar lakosságot szisztematikusan mérgezik és 6 millióban állapította meg a bankár kaszt azt a lélekszámot, ami szerintük optimális?!

Röviden.

6 millió magyar „droid” munkájából érzik biztosítottnak az 1 millió taknyos idegen eltartását.
Feltéve, ha nem nőnek meg ugrásszerűen a taknyosok igényei!
a S O R V A S Z T Á S
Lelkileg és hangsúlyosan a Kiegyezés évétől: 1867-től.
Szellemileg és hangsúlyosan, Trianon évétől: 1920-tól.
Fizikailag és hangsúlyosan a Nemzet árulás évétől: 1989-től.
Az ASZPARTÁM mérgezés!
Hazánkban az aszpartámmal való mérgezés 1994-től fokozódik látványosan.
Ugyanis ekkoron fektettek és köttettek olyan fondorlatos paktumok, hogy mindenféle ajzószer korlátlanul kerülhet terítékre Magyarország területén.
Végül is az aszpartám „csak” egy olyan ADALÉKANYAG, ami úgy bomlik le a vérbe kerülve, hogy odabent olyat művel, ami a sejtek legmélyére rakódik, bármilyen szövetben.
Köszönhető mindez annak a faszesznek, mai nevén metilalkoholnak, ami formaldehiddé, majd hangyasavvá változik.
A formaldehid meg csak halált okoz!
Tehát a hatás olyannyira feltűnésmentes, hogy eleve haláli…
HATÁSAI
Az aszpartám hatásai: csengő fülek, szemfájdalom és látászavar, epilepsziás rángások és görcsök, szűnni nem akaró fejfájások, szédülés, megromló emlékező képesség, közönnyel járó levertség, a végtagok zsibbadása, hallucinációk.
Felgyorsult és váltakozó szívverés, hányinger, hasmenés, légzészavar, asztma, herpesz, borviszketés és csontig hatoló fájdalmak.
…hogy mikbe is raknak aszpartámot?
Mindenbe mi „energiamentes” és „gyógyszer”!
A rágógumiktól kezdve az üditőkön keresztül a fagylaltokig.
A tablettáktól kezdve a gyerekvitaminokon át a lehelletfrissítőkig!
MIÉRT?
„Drákói intézkedéseket kell foganatosítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, ha kell, a lakosság akarata ellenére.
A születési arányszámok csökkentése elégtelennek bizonyult, ezért a halálozási rátát kell növelnünk.”
A jegyzett részlet az USA egykori külügyminiszterének Robert McNamara sajtónyilatkozatából volt idézve.
Magyarország…Napjaink
2003. 03. 05.
Az egészségügyi miniszter kiemelte: április elsejétől több mint ezer gyógyszer ára csökken átlagosan 16 százalékkal, miközben, mint mondta, alig néhány gyógyszer ára nő hat százalékkal. Emlékeztetett arra, hogy január elsejétől nyilvános licit határozza meg az egyes gyógyszerek árát, ami csökkenheti az árakat.
Nos, ezek után minden elhangzott egybecsengés direkt! - és a jelenlegi kormányzat részéről előre kitervelt koncepciós nép írtás!
A többi intézkedésükről meg momentán csak azért nem ejtek szót, mert várom a pillanatot, amikor minden olyan legális szavazó, akik az MSZP-SZDSZ létjogosultságát hosszabbították meg mandátumukkal…
Szóval, ezektől a félrevezetett emberektől azt várom, hogy igenis kergessék el mindörökre azokat, akik annyira átpasszírozták a fejüket, mint naylon harisnya a frissen sült kamaszt!
Magyarország… a Kiegyezés előtt.
Aki tételesen átvilágítja megalapításától kezdve napjaink magyargyűlölő fennhéjjáig a Magyar Tudományos Akadémiának a magyar nyelvről (és a magyar történelemről) alkotott hivatalos véleményét, bizony leesik az álla: a magyar nyelvről és történelemről alkotott magyar tudományos vélemény a Kiegyezés után Pálfordult: mégpedig úgy, hogy a magyarokat szinte álattá fokozta.

Ugyan mi volt a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye e nagy pálfordulása előtt? A Magyar Tudományos Akadémia 1860-as kiadott szótárából ez világosan kiderül.
(Ez az úgynevezett Czuczor-Fogarasi értelmező szótár, melynek előkészítésében Vörösmarty Mihály is aktívan részt vett.)
E szótárban láthatjuk: a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye akkoriban az volt, hogy a magyar nyelv ősnyelv, s például az ókori nagy nyelvek (és nyomukban a mai európai nyelvek) is a magyar nyelvnek csupán leány-nyelvei vagyis különböző képpen romlott változatai.
Még a romlás okát is feltárja a szótár előszavának írója:

E leánynyelveken azt tapasztaljuk, hogy az anyanyelv szavaival jobbára úgy bánnak, mint merő lelketlen anyaggal, melyet majd megcsonkítva, majd megtoldva, néha kisimítva, majd öszvevisszahányva saját szerveikhez és izlésökhöz idomítanak a nélkül, hogy gyökeiket és képzőiket épségben hagynák, s alapérteményökről öntudatok volna.
Ezekben a szoros ért. vett nyelvalkotó érzék és szellem kihalt, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működik.

Tehát a magyarból lett leány-nyelvek (ógörög, latin, mai európai nyelvek stb.) keletkezésének oka: kihalt e népekből a nyelvalkotói érzék, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működött.
(Ez a nyugateurópaiak látletete is.)
Az MTA-nak ez a szótára a megfelelő címszavakban rendre meg is adta, hogy az a szó mely nyelvekbe került át az ősi időkben: latin, ógörög, szanszkrit, német, angol stb.
Nagy költőnk, Berzsenyi Dániel önmaga is kutatta a magyar nyelvet, s eredményéről így ír:
„Bukdozásaim haszon nélkül nem maradtak, sőt örömest tapasztaltam, hogy a magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja”.

Nos egy ilyen népnek, mint a HUNMAG - akiknek a feljegyzései és róvás írásos emlékei az USA Roosvelt városkájában 1947-ben becsapódott UFO-nak az irányítópultján is jelen voltak, amiben végül is négy földönkívüli lény maradványát is megtalálták.

Nos egy ilyen titokzatos múlttal és vérvonallal rendelkező HUNMAG népnek a minket körbevevő mutánsok és klónok klánjai nem nagyon tudnak újat mutatni.

Viszont ellenünk és ellenünkben rendkívül tetemes kárt tudnak okozni a megemlített mérgezésen túl is!
Mindezt elkerülendő azt tanácsolom, hogy minden egyes étkezésünk előtt és után mondjunk el egy IMÁT.

Az Atyának, az Anyának, a Fiúnak és a Szent Szellemnek a nevében, aki áthatja és élővé teszi a VILÁGEGYETEMET.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.09.30. 20:32:06

ÉBREDJEN RÁ - ÓRIÁSPLAKÁTOK ZSIDÓ POFAVIZITJE!!!

Azok a honfitársaim akik nyitott szemmel ingáznak országszerte nyilván már kiszúrták a szellemi és valóságos gyarmatosítók vírushordozóit...

Ezek többek között azok az ÓRIÁSplakátok is amin a magyargyűlölő gesztipéterek heti frissítéssel élik és élhetik ki, tudatmódosító kliséiket.

Gondolok itt a Burger King héber pofáján, ERNŐn keresztül (aki "elszámolta magát!") az MR1 Kossuth rádióját reklámozó BALÓ VILÁGán át, egészen az ATV JAM ébresztőjének ÖT magyarországi "műsorvezetőjéig"...

...akár még 5 letes is lehetne a cionista KLUB ÓRIÁS POFA FERTŐJE, ha nem lenne a helyzet és a KÓR ennyire előrehaladott.

Akár!...

...de ebben a stádiumban MAGYARORSZÁGnak ez már DIREKT HALÁLOS ÜZENET!

ÉBREDJEN RÁ!

bolgár györgy, bánó andrás, jaksity Kata, sárosdy eszter, dési jános...

5 felvett név...

5 vadidegen pofa...

5 szellemi és lélek fertőző...

Minden hétköznap reggel 6.55-től...

MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.10.21. 08:19:41

1 KÖRLEVÉL, ha MAGYAR!

Isten-Isten Magyar Testvérek!

Nimród atyánk az Isten király törvényei ma is időszerűek. Közülük az első a KÖR ŐS TÉNY (KERESZTYÉN!) VALLÁS (VÁLLALÁS!) megőrzésére vonatkozik. Mi, a MAGUNKFAJTÁK, akik mint táltosok a tiszta KÉT LIKAS (KATOLIKUS!) NAP VALLÁS hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül olyan jelenséget, amely napjainkban népünk máglyára küldőinek körében ismételten terjed. Azt tapasztaljuk, hogy újult erőre kapott az ŐSKERESZTÉNYEK létét is megkérdőjelező istentelen gyülekezetek gyülevésze. Ahogyan ATILLA ISTENKIRÁLYUNK halála után, úgy most is támadja a NAP NÉPÉT.

Néhány évvel ezelőtt még a cionizmust tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a vadidegen bosszúálló isteni szemlélet és erőszak, az élvhajhászás és a pénz imádata, ami ma a MAGYARGYŰLÖLET szellemét erősíti a MA MAGYARORSZÁGÁN! A kommunista évtizedek alatt próbáltak mindent elfelejtetni, ami ŐSI MAGYAR és ŐSKERESZTYÉN azonosságunkat erősítette. Kisebbrendűségi érzést tápláltak belénk, azt sulykolták, hogy utolsó csatlósok vagyunk, nacionalisták és soviniszták. Ehhez újabban a kirekesztő és a rasszista jelzőt is hozzáteszik. Mindezeket a szeretettel ellenkező magatartásokat határozottan elutasítjuk. Szükséges és jogos, hogy helyes öntudatra ébredjünk, keressük, újra tudatosítsuk igazi értékeinket, magyar örökségünket kulturális, történelmi és tudományos területen egyaránt.

Ennek része az is, hogy megerősödjünk ŐSKERESZTYÉN öntudatunkban, hiszen a rokon PÁRTUS JÉZUS KRISZTUSI (KÖROSZTÁSÚ JELZÉSÜ =KERECSENI) kinyilatkoztatás magyar kultúránk nimródi világteremtő pilléreinek további tartóoszlopai. Eddigi ismereteink szerint is TÖBB TÍZEZER ÉVES! magyar kultúránk az ŐSKERESZTYÉN (ANYA-ATYA-FIÚ SZENTHÁROMSÁGA, amit a SZENTLÉLEK hat át!!!) ismerete nélkül nem érthető. Ennek az ELEMENTÁLIS ŐSI MAG MÁGIÁJÁNAK életre keltését MI is nagyon fontos őskeresztyéni és magyar feladatnak tekintjük. Sajnos azonban ennek az öntudatra ébredésnek vannak vadhajtásai is. Ezek egyike a különböző vallási elemeket keverő ún. „zsidó-keresztény“. Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert keresztyénnek tűnő vallási nyelvezetet használ, és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is.

Ezek közé tartoznak a Jézust „zsidónak” hazudó farizeusok igazolhatatlan állításai és az ANYA kimiskárolása az ŐSI SZENTHÁROMSÁGBÓL! Ilyenek még pl. a magyarokat semita gyökerűnek oltott mérgezések, vagy a papok életellenes cölibátus rémei, a zsidók kereszténnyé „avatása” és az ősmagyar vallás megbélyegzése, tűzzel vassal történő kiírtása! Olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is demolesztálják, tönkreteszik, hogy a „zsidó-keresztény” förtelmet népszerűsítsék.

ŐSKERESZTYÉN hitünk nem pusztán az ember istenkeresésének az eredménye, hanem a JÓISTEN kinyilatkoztatásán alapul, amely KERECSENBEN a KÖROSZTÁSÚ JELZÉSBEN! teljesedett be. Ő az ÉGI IGE megtestesülése az út, az igazság és az élet az egyének és a nemzetek számára is! Ezért kell megemlítenünk a hitünk igazságát fenyegető egyéb veszélyeket is, mint pl. a holokauszt vallást, a szektásodást, a zsidó terror büntetlenségét és a gyermek és istengyilkosok felmentéseinek különböző formáit.

Arra kérjük MAGYAR TESTVÉREINKET, hogy óvakodjanak minden ilyen megtévesztő fizikai, szellemi és lelki hadjárattól. Pál apostol figyelmeztetése napjainkban is időszerű: „Mert jön idő, amikor az egészséges tanítást nem hallgatják szívesen, hanem saját ízlésük szerint szereznek maguknak tanítókat, hogy fülüket csiklandoztassák. Az igazságot nem hallgatják meg, de a meséket elfogadják“ (2Tim 4,3-4).

Egyetemes hitünk elleni támadás érkezik a szélsőségesen liberális eszmék irányából is, amelyek a relativizmus diktatúráját erőltetik ránk, azt a szemléletet, amely kétségbe vonja magának az igazságnak a létét. Ez az irányzat az élet tisztelete helyett a halál kultúráját terjeszti. Tagadja vagy relativizálja a férfi és a nő különbségét, valamint a házasságot és a családot. Ezzel szemben mi elfogadjuk a teremtő Isten tervét az emberről, a családról, a kultúráról, a nemzetről. A globalizációval szemben a JÓISTENT valljuk. A jóisteni igazság nem nemzetközi, hanem nemzetek feletti 1 és oszhatatlan, mert 1 az ISTEN!

a Magyar PÁLOS TREND

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.02. 14:41:50

Nem kóser. 98 centis SZERELEM!

Hetvenhármat írtak. Ezerkilenszázhetvenhármat.
Éppen az „érettebb hölgyek” nyara perzselt eltökélten…
…de hogy ezen a napon nekem 3 NAP-ból is kijuthatott?! – nos, ez mindmáig nyomós kötés a szívemen.
A három nap közül, amelyik nem aranytallér volt és vakító; - na éppen azt tudtam kicsikét jobban szemügyre venni.
Frissen mosott szőke fürtjeit és fehér kartonruciját, félreérthetetlenül az-az áldott jó égi nap tűzdelte eszményképpé, amely már akkor a gyengém lett mikor kibújtam anyucimból.
S mégis…, valahogy ez az emlék jobban belém ivódott, mint testecském az árnyékvilágba.
Az árnyékot meg nem más vetítette bimbódzásnak indult kapcsolatunkra, mint maga az a tény, hogy míg Én kilencvennyolc centis voltam, addig Ő legalább a másfélszeresem; - korban meg a hétszeresem.
Egyet azonban, azóta is bizton állíthatok: „Nem nézett ki nálam idősebbnek!”
Már a játszótársaim is folyton folyvást azt duruzsolták a fülembe, hogy többnek nézek ki mint három.
Több is voltam! Már megvolt vagy egy hónapja is annak, hogy elfújtam a három gyertyalángot a csokis tortámon. Kinevethettek, akár teli torokból elcsuklón vagy vinnyogva, mint Glória; - hidegen hagy. Alkalmatlanok vagytok felcukkolásomra. Bezzeg Ő! Gondoljatok bele. Első nap az óvodában és ez az első pillantás… Ő is csípett.
Így elsőre…
…csak hát azok a már említett fránya okok, kissé megnehezítették volna a kapcsolatunkat.
Erre, hogy kiengeszteljen, bemutatta a legragyogóbb „korombélit”, akit valaha is pilláztam.
Ébenfekete, göndör hajú, zöldeskék szemű tünemény, aki úgy kapaszkodott a tekintetembe, mint aki réges-rég ismer és szeret.
Felcsúszott rakott szoknyácskája és habfehér térdzoknija már csak ÓÓÓ volt a csÓkban, amit a pofimra cuppantott.
Mintha kicentiztek volna úgy forgott velem a világ. Szerelmes lettem.
Amúgy a cipőfűzőmre a masnit is Ő tanította meg nekem. Bizony.
Azóta is szeretettel kötődöm mindenkihez, aki meg tudja kötni masnira a szív aranyfonatát.
Nem árt viszont ha tudjátok, hogy ezt csakis a szívünk hölgyei TUDJÁK.
A kisleányok, a barátnők, a hugicák, a nővérkék, az édesanyák és a nagymamák. S azt, hogy mindezt a kötődést megtarthattam, nekik köszönhetem még így is: százhetven centisen.
Ui:…Ja!
…hogy mindezt miért is kottyantottam el évtizedek távolából?!
Mert mostanság Magyarországon holmi tetűhintások kipaparáználkodnak! - és időzített menórák ketyegnek.
Orrba. Szájba.
Metróban és vakcinában.
…és én nem akarom bevenni.
Sem itt. Sem másutt.
Pedig egyre többen és többször kötnek belém.
Ezek az eltévelyedett vadidegenek még csak nem is sejtik, hogy Én masnit is tudok kötni.
…és már nem csak a cipőfűzőmre!...

palostrend · http://palostrend.hu 2009.12.08. 12:28:48

CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI

10. JEGYZŐKÖNYV
Látszatpolitika. A csalás "őrszelleme". Mit ígér a szabadkőműves államcsíny? Egyetemes választójog. Önfontosság. A szabadkőművesség vezetői. A lángelme, aki vezeti a szabadkőművességet. Intézmények és feladataik. A liberalizmus mérge. Alkotmány - a pártviszályok iskolája. A köztársaságok kora. Elnökök - a szabadkőművesség bábjai. Az elnökök felelőssége. A képviselőházak és elnökök szerepe a "panamázás"-ban. Szabadkőművesség - a törvényhozó erő. ÚJ KÖZTÁRSASÁGI ALKOTMÁNY. Átmenet a szabadkőműves kényuralomba. "A világ ura" kinyilvánításának pillanata. BETEGSÉGEK BEOLTÁSA ÉS MÁS FORTÉLYOK.

Csak a bekezdést idéztem, de itt van részletesen. Hála barátunk, mai hsz-ének:
www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm#r26

palostrend · http://palostrend.hu 2010.01.18. 15:01:37

Aranyos hallgatóink és rajongóink, antiszemiták és anticionisták!

Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against - Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
Ja!
...ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még "véletlenül" sem a "véletlen" műve...
Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI "SZÜLETTEK" és feláldozni...MÁSOKAT.

Szeretettel: Pálos Trend
süti beállítások módosítása