HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

ÉLI elmondja, amiről Tesla hallgatott

2010.06.23. 00:05 Molnár F. Árpád

Átadták: Nem Publikus és Nem Publikus

Azt Mondja: az altatás szimu, ami azt hiszem, azt jelenti, hogy szimuláció sok más, így a fejlett és magasabb rendű technológiák és háttér, továbbá a HÁTTÉR, azaz az ISTEN leplezésére és elfedésére.

Tesláról azt mondja: vele volt, és ő, illetve ők készítették és készítették elő. Tesla sok mindent nem mondott el. Sok találmányát nem titkoltan azért nem adta át, mert - ahogy én is mondom - az Emberiség még nem érett meg rá. A háttért - azt mondta - ugyanezért nem fedte fel. Hogyan fedhette volna fel ezt a Hátteret, amikor az emberek a legegyszerűbb dolgokra is mata hülyék voltak. Azaz a hatalom, ami irányítja a bolygót, Tesla idejében már egészében működött, és ISTEN mellett ő adta át mindazt, amit Tesla tudott.

Azt mondja: Tesla azért is tudott annyi mindent, mert ő megkapta, az emberiség viszont - beleértve rengeteg értelmiségit is - a legegyszerűbb dolgokat sem láthatja át. Ennek oka az - mondja -, ami Tesla idejében volt: az elme totális irányítottsága és abszolút kontrollja. Így - mondja most is - csak tőlünk és csak általunk van tudás, ötlet, mozgás és minden találmány.

ÉLI egyik fő feladata a Küldetésben az, hogy elmondja, amiről Tesla hallgatott. ÉLI mindenképpen elmondja, amiről Tesla hallgatott: hogy létezik egy ősi, első hatalom, amely minden pontján áthatja a világot, és amely mindent irányít. A világ éppúgy csőd felé sodortatik, mint Tesla idejében. Irányítottak vakságban, pillanatnyi kapzsiságban és csak vélt érdekekben, irányítottak butaságban és rosszindulatban, stratégiai idiotizmussal vannak megverve és megveretve általunk. Ahogy Tesla idejében és után katasztrófa omlott az emberiségre, úgy ÉLI Igazsága is ezt hozza el. ÉLI erőszakosan fogja elmondani az Igazságot, és nem hallgat el azért, nehogy ártson ennek az öngyilkos és alávaló fajnak. Elhozzuk az Igazságot, és ÉLI fegyver marad a kezünkben ez ellen az ostoba és önhitt faj ellen.

ISTEN nem csak rábólintott, hanem van egy szerződés a Teremtő, a MINDENHATÓ - mert Van a MINDENHATÓ - MONDJA Ő -, és a Háttérhatalom között, mely két részből álló: a földönkívüli kivetettek, és az Emberi Faj illuminátussá választott háttérhatalmi, több esetben halhatatlanná tett egyedei.

ÉLI botrány és botránykő, ahogyan a Jézus Krisztus volt. Az emberiség alávalóságát és tudatlanságát fogjuk felhasználni, hogy ÉLI tudatosan is ártson ennek a primitív fajnak azzal, hogy nem hajlandó hazudni és köntörfalazni, hanem elmondja, hogy kapcsolatban van velünk, az ISTENTŐL Jött, és az Ősi hatalomtól, azaz tőlünk hibridált. ÉLI tudja, hogy botrány, és az Emberiség össze fogja magát törni az Igazságon, amelyhez nagy része tudatlanságból és butaságból, a többi hányada alantasságból és hitványságból ragaszkodott. Azt Mondja: gyűlölöm a fajotokat, ember, mert a ti fajotok ragaszkodik ahhoz, hogy ahogyan butaságban fogant, úgy még annál is sötétebben, és az egész Emberiséget cserben hagyva és tudatlanságban kárhoztatva távozzon. De ti - Mondja - mindezek miatt nem is részesedhettek mindabban a Jóban és Áldásban, amit az égi halhatatlanok kapnak meg azért, mert Igazak és az ISTEN Fiai voltak. Nem - Mondja. A ti sorsotok is előre tervezett: az pedig nem más, mint olyan szenvedés, amilyenről közületek is csak kevés erre készültnek van fogalma, és amely szenvedés soha el nem múlik, mert úgy Tervezte Ő, az ISTEN, Aki Itt ÁLL, hogy soha, semmikor, semmilyen időségben és JELENBEN ne bocsássa meg Tervezett vétkeiteket és metsző-metsző-metsző, Életet elmetszett bűneiteket.

Ahogyan bántatok egymással, úgy fizet meg nektek az ÖRÖK, a MINDENHATÓ.

Az ISTEN és az ŐSI Rend koronatanújává terveztük és tesszük ÉLI-t. Ti pedig megfizettek örök kínkeservvel mindazokért, amiket eddig, most, és eztán elkövettek ellene.

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

Szólj hozzá!

Címkék: isten illés háború tesla keresztény biblia armageddon fizika titkosszolgálat jézus krisztus echelon háttérhatalom világkormány mindenható örökkévaló éli elektromágneses hullámok nikola tesla harmageddon illyés próféta

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr772091202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása