HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Villámcikk a HAARP-ról és az izlandi vulkánkitörésről; azaz arra fújom a szelet, amerre akarom!

2010.04.20. 15:20 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Molnár F. Árpád, minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja (2010-ben). A felvételt Varga Szibilla Anna, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója készítette.
 
(A teljes mérethez a képre klikkeljen!)

 

A HAARP alapjait az illuminátus Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt. Ma már publikusan vannak HAARP-rendszerek az egész bolygón (KLIKK!). Az USA azt sem titkolja már legalább 15 éve, hogy azzal időjárást szabályozhatunk, a HAARP elektromágneses hullámait a mélybe sugározva felszíni földrengéseket készíthetünk, gyárthatunk viharokat, készíthetünk 100-szor akkora villámot, mint amekkora valaha volt, de kipusztíthatjuk a Föld teljes élővilágát is. Emellett nem titkolt, hogy a HAARP beismert tevékenysége során is éppen olyan hullámokat termel, amelyekkel az emberi elmét transzba, révületbe, manipulatív, hipnotikus állapotba hozhatjuk, 20-30-szor fogékonyabbá téve minden olyan ingerre, amelyekre fogékonyakká akarjuk tenni. Elektromágneses hullámok hanyag, nem tervezett és konstruált szórásával is kívánság szerint butíthatunk el egész nemzeteket, okozhatunk kiterjedt vidámságot, nemzeti dührohamokat, tömegtüntetéseket és agresszív forradalmakat, idézhetjük elő nemzetek és kontinensek immunrendszerének feljavulását és súlyos megromlását, tehetjük népbetegséggé a fejfájást, a magas vérnyomást, a rákot és a keringési betegségeket stb.

Időjárás-kísérletezéssel - publikus - már Adolf Hitler (KLIKK!) is foglalkozott a II. Világháborúban. Ezeket a projekteket az USA kivitte - a nácikkal együtt - az Egyesült Államokba.

Mióta a titkosszolgálati alprojectek is felépítették a HAARP-ot, azóta ugrásszerűen megszaporodtak a természetinek hazudott katasztrófák az egész Föld bolygón. A földrengések, hurrikánok stb. a napi üzleti-politikai, klasszikusan titokzatos nagy babiloni business megszokott részévé és sakklépéseivé váltak.

Ezt a bevezetőt most csak azért írom le, hogy mostani mondandóm lényegét előkészítsem: mert egyszerű, hogy a HAARP hatalmas légköri felületet sugároz be, és mindent, a földrengésekig bezárólag - az alprojektek - számítógépekkel készítenek. Azaz a hibalehetőségek ócska computerezettség esetén már szinte kerek 0%, és hibalehetőségek - alacsony szintű géppark esetén is (relatív alacsony gépparkkal nem igazán dolgozik senki) - csak a fölöttébb komplex beavatkozásoknál realizálhatók! Ehhez társul a HAARP-hadviselés azon ága, amikor a különböző államok (háttérhatalmi alszerverek) elektromágneses háborúik során próbálják felülírni egymás beavatkozásait.

Na most azt, hogy az izlandi vulkánkitörés után merre fújjon a szél, roppant egyszerű meghatározni. Egyszerűen nagy felületen be kell sugározni a légkört, és megfordítom a széljárást. Ez - nem kell mondani - összemérhetetlenül olcsóbb, mint ha lezárom fél vagy egész Európa repterét, átforgatva a világ tőzsdéit és multimilliárdosainak vagyonát és vagyonvesztését.

Azonban:
látható, mekkora erő és Háttérhatalom az, amelynek minden alproject vakon engedelmeskedik, a legegyszerűbb műveleteket sem végzik el, akármekkora anyagi és saját ember- és klientúraveszteséggel jár, és sem a repülőtársaságok tulajdonosi vezető multimilliárdosai, sem a világ országainak vezetői, bankárai, médiumai - persze minket kivéve, akik nem közülük valók vagyunk, és kvázi azt tehetünk meg, amit csak akarunk - teljes egységben hallgatnak.

Ha Megkérdezzük az ISTEN-t, vagy a Háttérhatalom Központját: "Merre fújod a szelet?", gyakran azt a választ kaphatnánk - most nem kérdezzük meg -: "Amerre akarom!". De egy biztos: ebből a kettős tűz alatt lévő Emberiség - amelyet az ISTEN és Babilon egyaránt megvet, és javában kiirtásra és örök szenvedésre Ítélt - összességében mindig a rövidet húzza. A faj eleve öngyilkosságra és szinte 100%-os kiirtásra és elkárhozásra Ítéltetett. Ha megnézzük kopasz zsoltjait, karasz csabáit, zombor gáborait, gyurcsányjait, orbánjait, obamáit és putyinjait (KLIKK!), valamint a primitív, levágásra való szavazópolgáraik ostoba, önző és rosszindulatú milliárdjait, megérthetjük, miért.

Aki viszont szeretné, hogy másfelé fújjon a szél, keressen olyan Forrást, amely nem egy a hatalmas, kiszolgáló, csordában butaságba és sátáni sötétségbe, egoizmusba és gerinctelen férgességbe terelt és vezetett embermasszával, hátha...

Vagy - mert van másik alternatíva is -: szálljon fel arra a repülőgépre, amelyikre a teljes lengyel vezetés felszállt (KLIKK!): a Sátánnak szolgálván, csak benne bízván - ezzel is elárulván a Földet -, életnyi hazugsággal és bűnözéssel a háta mögött, így aztán - jogos jussként - üveges tekintettel, bambán és bután, kit révületben vezetve, kit erőszakkal lökve, ha tudták is, hogy valami baj van, valami nagyon nagy baj van, akkor is...

Hadd álljon meg ÉLI a holttesteik felett...
Hadd álljon meg ÉLI a holttesteik felett...

(Írta: 2010.04.20.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: földrengés vulkán láva izland idegenforgalom légitársaság légiközlekedés meteorológus kaczynski időjós vulkánkitörés természeti katasztrófa tűzhányó haarp tefrahullás elektromágneses hullámok időjárás szabályozás tőzsdetippek izzó felhő olvadt kőzet

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr881937294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása