HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Postabontás után - A Hírháttér ma felbontott leveleiből

2010.05.23. 20:00 Molnár F. Árpád

Tartalom: Természetesen úgy, hogy a levélírókat semmiképpen ne lehessen azonosítani, nevük és közelítő adataik kitakarásával most először közlünk a Hírháttér Multimédiának eljuttatott gratuláló és segítségkérő levelekből. Most kettővel találkozhatnak, amelyek felbontására ma (május 11-én) került sor. A második levélhez mellékeltük a Hírháttér főszerkesztője, Molnár F. Árpád válaszát is.

 

1. levél:

H. írta nekünk:

Tisztelt Molnár F. Árpád Úr, és a Hírháttér többi szerkesztője, munkatársa, tagja!

Nagyjából fél éve követem napi rendszerességgel a honlapjukat, illetve az azon található, talán világtörténelmi jelentőségű és kvalitású videó, audió anyagokat, valamint az írott dokumentumaikat. (...) ... az önök által prezentált, a háttérhatalom évtizedekig visszamenőleg érvényes munkálatairól szóló anyagaik sorozata azonban rendkívül nagy hasonlóságot mutatnak az általam elsajátított világképpel, valamint a már évek óta bennem élő gyanúval a világ (és elsősorban a magyarországi) megkreált forgatókönyvét illetően. Már tinédzserkorom óta éreztem, hogy az engem körülvevő környezet, az egymást, már-már filmbe illően nyomon követhető módon felváltó kormányok, valamint az a szinte megállíthatatlan társadalmi és gazdasági (a politikai az én szememben említést sem érdemel) romlás és pusztulás egyáltalán nem a véletlen műve, hanem egy alaposan kidolgozott, az emberiség szeme elől elrejtett terv tüneteggyüttesei. (...) A Hírháttér Multimédia által demonstrált videó és hanganyagok azonban méginkább megerősítettek meggyőződésemben és ezért most szeretném megköszönni önnek, valamint szerkesztő társainak, hogy az internet segítségével elérhetővé teszik az egész világ számára az igazságot. (...) A honlapjukon található videókban rendkívül jól rámutatnak arra, milyen tragikus szinten manipulálják, irányítják, butítják és ami a legszomorúbb, uszítják a háttérben megbúvó hatalmak közvetve, az általuk irányított színészek (politikusok, média, stb.) pedig közvetlenül a magyar nép döntő többségét. Bár lehetne valamit tenni ez ellen, de sajnos ma még az emberiség (kiváltképp a magyar nép) nem érett meg erre....vagy talán mégis? Reméljük. Befejezésül szeretném mégegyszer megköszönni eddigi és ezutáni lelkiismeretes munkájukat, amellyel talán nem csak Magyarország, de az egész világ jövőjét mentik meg talán majd egy szép napon. További sikeres munkát kívánok!

 

2. levél:

Üdvözlöm, ... vagyok, ... éves, minden hátrányosságot jól ismerő ... gyerekes anyuka, aki most Kiskunmajsán él (...).

(...) ...az ország hajléktalanellátásában voltunk pár évig, és miután kifosztottak eme szociális intézmények teljesen, sok hasonló sorstársunkkal együtt, mint otthontalan családosok, albérletekben élve egész életükben (akik hivatalosan semmilyen hajléktalanokhoz nem sorolhatók!!!), tavaly utánajártunk néhány hajléktalanüggyel kapcsolatos kérdésnek. (...) ...csak a hajléktalan családokat gyilkolók neveit említem meg, talán lehetne a cím:

MAGYAR HAJLÉKTALAN CSALÁDOK GYILKOS RENDSZERE

(...) Túl vagyunk a keserű bosszú, és egyéb negatív önromboló lelkületen, immár letisztulva, higgadtan felfogtuk, hogy az Önök által említett hatalmi globális rendszer ellen túl sokat tenni nem tudunk, de mentalitásunkhoz híven sosem vallottuk:

BÚJJUNK EL, ÉS AKKOR NEM LEHET SEMMI BAJ!

(...) Hozzászólásom lenne a magyar (ha még ki merjük ejteni ezt a szót!) társadalom túlnyomó részéről, vagyis a láthatatlan kisebbségről, akik meggyőződésem szerint az ősmagyarok tudásával és adottságaival megáldottak, csak még alusznak szegények, vagy az Önök által leírtak szerint: echelon agymosás alatt vannak.

Igen erős altatószer, az tuti. Sokszor olyan érzésem van, süketnémák élnek itt, aki beszívtak, elnézést a vulgáris beszédért, de ez az igazság.

(...) ... nem sikerült sehol kimosni az agyamat, hála az Égnek.

Örülök, hogy a magasabb dimenzióbeli életről nemrég tudomást szereztem a neten (...), másképp nem tudom, mi lenne velem. Mert ugyan hasznosak az Önök által közzétett igaz információk,de ezeket meg is kell enni!!! Csecsemő, vagy inkább újszülött korban lévő magyarság, aki óránként eszik (romlott, nyugtatózott tejet), és alszik folyton, finoman fogalmazva, meg kell ennie a nyers húst, amit a HÍRHÁTTÉR közvetít, ismét mondom: hála az Égnek!

Meg tudja-e a NÉP enni, és emészteni mindezt?????

Mint eddig mélyen alvó mondom mindezt, és szeretném tisztázni a MOTIVÁCIÓMAT, amely szerencsére már nem sértődött önérzetemből fakad, hanem a TUDATOSSÁGBÓL, ami köt az eltiport magyarságomból, emberségemből, anyaságomból, és hitem szerint a világmindenséget jobbá tehető Krisztusi tudatomból! Nagyon fontos, hogy az ÉLETMENTŐ NEGATÍV INFORMÁCIÓK mellé valahogyan juttassuk el a MARADÉKHOZ, VAGY ÉBREDEZŐKHÖZ az ÉLETMENTŐ POZITÍV INFORMÁCIÓKAT. Mint Probiotikum, vagy emésztést segítő szert. Egyensúly a lényeg AZ ÉLETBEN. (...)

(...) a tiszta krisztustudat, és a magasabbrendű civilizációról való ismeret. Szintén eltitkolt információk, amik a magyarság valóságos, kiváltságos szerepét leplezi le, és ad tájékoztatást e nép egyedi, igazi rendeltetéséről, melyhez minden adottságot magadott a Teremtő, csak a HÍRHÁTTÉR által bemutatott, gyilkos rendszer nem engedi, hogy visszataláljon (...), ahol még volt Istene, hite, egysége, öntudata (...).

A teljességhez, a HÍRHÁTTÉR tájékoztatása, ami nélkülözhetetlen, mellett szükség lenne a tömény terrorból való kivezető utat is megmutatni (...). A gyakorlati része az érdekes, mert a HÍRHÁTTÉRHEZ hasonló formában, radikálisan szókimondó formában, és nem light-os honlapok által (és ez nem kritika!) kellene kivitelezni az információk terjesztését, amely természetesen ugyanolyan botrányforrás lenne, mint a HÍRHÁTTÉR. Talán lehetne HÍRHÁTTÉR PLUSZ, vagy nem tudom, mindez csak elmélet, még senkivel sem beszéltem erről. (...)

... (ki fogja elismerni, hogy a mélyszegénységben (...) élők hordozzák a tudás magját, sokszor teljes lecsúszott körülmények között és állapotban) (...).

KIKNEK AZ ÉRDEKEIT FOGJA MINDEZ SÉRTENI???
KIK FOGNAK VÉRES HARCOT VÍVNI AZ IGAZSÁG ELLEN???
NEM NEHÉZ KITALÁLNI!!!

(...) ... a társadalom hajléktalan családjait érintő embertelen jogtalanságokat leleplező információinkat és dokumentumokat, amelyek átláthatóvá teszik a HAJLÉKTALAN CSALÁDOK uniós országbeli, használhatatlan jogrendszerben élését, CSALÁDOKAT minden képzeletet felülmúlón porig alázó, a még meglévő testi, lelki, szellemi értékeiket kiirtó ÁTMENETI CSALÁDOTTHONOKBAN, MAGÁNTULAJDONÚ ALBÉRLETEKBEN történő tudatos, jogi rendszerünk védelmét élvező, teljes körű kifosztásáról, szétrombolásáról, amikről a média hallgat!

KÉRJÜK JELENTKEZZENEK,MERT ANYAGILAG NULLÁN VAGYUNK A BÉRLETI (VÉRLETI!) DÍJ MIATT, ÉS NEM TUDJUK FELHÍVNI ÖNÖKET, HOGY A RÉSZLETEKET MEGBESZÉLJÜK.

A NÉPÜNK ÉRDEKÉBEN TETT ÁLDOZATOS MUNKÁJUKAT IS MEGKÖSZÖNVE, VÁROM VÁLASZUKAT:  

 
 ... ÉS ...
 06... VAGY EZEN AZ E-MAIL CÍMEN.

 

Molnár F. Árpád válaszlevele:

Tisztelt ... és ...,


köszönet a megkeresésükért és felvilágosult gondolataikért!

A hajléktalansággal sokat foglalkoztunk és foglalkozunk: célunk annak teljes felszámolása, minthogy az Alkotmány 100%-ban tiltja bárki kilakoltatását, nemhogy családokét! Továbbá: a kilakoltatások és a hajléktalangyártás a Btk. szerinti, a Népirtás és más bűntettek kategóriájába tartozó bűncselekmény, melyek közül az előbbiért életfogytig tartó fegyházbüntetés adható.

Van tehát jogi háttere a kilakoltató bűnöző politikusok végleges elszámoltatásának, csak ehhez el kell venni a bűnszervezeti rezsim embereitől a bűnözői irányítást, és a Rezsim újaiként érvényesíteni kell a hatályos törvényeket, melyeket a Btk. szerinti Alkotmányos rend elleni bűntettek életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő bűncselekmények sorozatos és folytatólagos elkövetéseivel semmibe vettek és eltiportak.

Mivel emberjogvédők és keresztyének vagyunk, így magunk is állami üldözés alatt állunk, pénztelenül. Telefonálni nem igen tudunk, de ha Kiskunmajsa felé megyünk, telefonálni szeretnénk személyes találkozó végett.

ISTEN Áldásával a Jézus Krisztusban, eredményes Küldetést kívánva
Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, filmrendező, Echelon-tanú

(Készült: 2010 május 12.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország lakásmaffia kereszténység emberi jogok hajléktalanság kiskunmajsa molnár f árpád életfogytiglan médiamaffia kilakoltatás bankárbűnözés háttérhatalom világkormány büntető törvénykönyv gyermekfalu hírháttér multimédia családjogok sajtókultúra krisztustudat átmeneti családotthon

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr902022980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása