HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Tudósgyilkosságok, a tudás üldözése - Egely György, Bóday Árpád és a többiek

2010.06.24. 00:05 Molnár F. Árpád

Tényfeltáró: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

 


Egely György minden normálisabb országban a nemzet büszkesége és reklámja volna olyankor is, amikor egy-egy ötletében - világiasan szólva - nem biztos, hogy ott a tuti. Mivel magyarországon született, így a MOSZAD- és KGB-tévéken nevelkedett népi barmok - amiknek gőze sincs a fizikához (sem) - ma is negatív, tehát magyar szintű minőségükben illetik.

Egely György fizikus nevét mindenki ismeri. A szocialistának nevezett érában már neves és üldözött, átkozott, minden áltudományos állami intézményből kizárt, kirekesztett, értelme és eredményei miatt irigyelt és gyűlölt ember volt. A pártállam - ideológiájára hivatkozva - nem tűrt meg semmit, ami nem az állati érzékszervek szerint definiálta a világot. Ez azt jelentette, hogy amit sokan láttak, az van, amit kevesen láttak, nincs. Amit bemond a tévé, az van, amit nem ír meg az újság, az nincs. A párt mindent tud, nyugodtan lehet rá támaszkodni, sőt(!), mindenben követni kell! Mert a párt mindent tud! Nincsenek homályos foltok, csak test - mert materializmus van, és az idealizmus is nevetség, ezért a kvantumfizika szót sem szabad kiejteni az emberek előtt, nehogy rájöjjenek (KLIKK!), hogy még testüknek és a környező tárgyaknak sincsen egyetlen mozdulatlan pontja sem, hanem minden száguldó és kavargó energia -, a párt örök, a szocializmus igaz és stabil, és halad a győzelem felé. Éljen a párt!

Egely Györgyöt a rendszerváltásnak nevezett átmentés után is az állami tudósgyűlölet vette körül. Gondolatai már csak magyar földön voltak egészében üldözöttek, mert pl. az USÁ-ban a keresztyénségnek is olyan mély gyökerei voltak, hogy később a rendkívül buta és ostoba interaktív illuminátus George W. Bush is kényelmesen nyilatkozhatta minden médiumban, hogy ő reggelente az Istennel beszélget, és hosszasan imádkozik a földön. Mivel az USÁ-ban hétköznapinak számít az Istennel (helyesebben valamivel) beszélgetni, mert "mindenki" vallásos és tömeges az interaktív spiritualitás, így senki nem akadt fenn ezen sem. Jellemző, hogy a CEMP és a Sanoma butító ezermilliárdos médiahálózatain kinevelt vágódisznó magyarok viszont erről sem tudnak a mai napig sem. Az imperialista nyugat - pillanatnyi anyagi érdekeit sejtve, öngyilkosságba rohanva - továbbra is materializmusra neveli a bamba, barbár és tehetségtelen magyar birkanyájat. Egely György fizikust is egészen az Internet elterjedéséig - amikor már nem csak a legalsó pártszemét propagandája kapott helyett a tájékoztatásban - kimondottan gyűlölt, és abszolút elhallgatni való ellenségként kezelték. Mivel az akkori - nem a mostani(!) - Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tagjai tudták, hogy az Egelyvel való szóbaállás azonnali titkosszolgálati üldözést von maga után, és bárkinek könnyen az állásába, de akár az életébe is kerülhet, továbbá a tények ellen lehetetlen lett volna vitatkozni, és felsülni sem akart senki, így Egely Györggyel vitára nem voltak hajlandók, és a média elől is elbujdostak, csak ne kelljen nyilatkozniuk semmiről, semmit.

Egely György társasága érthető módon a haladóbb feltalálókból és tudósokból állt. Ezen csoport - és vonzáskörzete - a kutatásaihoz, fejlesztéseihez semmilyen, máskor szinte semmilyen támogatást nem kapott. A magyarokat az idegen titkosszolgálati, bankári, tőkés és pénzügyi erők, továbbá a Háttérhatalom igyekezett butaságban, technikai és tudományos elmaradottságban tartani. Az Egely szintű tudósok és feltalálók vagy nyugatra távoztak - ahol karriert csináltak -, vagy magyarországon maradtak, ami következménye nem egyszer az lett, hogy meggyilkolták őket. A nemzetközi szervezésű politikai gyilkosságok gerincét az alternatív energiák kiaknázása és felhasználása kutatási eredményei képezték. Izrael, az USA és az arabok kiirtó szándékkal léptek fel minden olyan kezdeményezéssel szemben az egész világon, amelyek az olajat, a gázt stb. kiváltották volna, és felvásároltak minden találmányt - a feltalálók eltüntetésével és meggyilkolásával egyetemben -, akik a hagyományos és kőkorszaki energiahordozókat, a réges-régóta elavult olajat és gázt környezetkímélő, takarékos, kiaknázhatatlan energiahordozókra cserélték. Tény ez is: a gépjárművek azért közlekednek olajjal és gázzal, mert a Háttérhatalom ennek fenntartásához fűzte napi érdekeit.

 


Kőrösi Imre volt országgyűlési képviselő és Molnár F. Árpád Echelon-tanú a Hírháttér Multimédiában: mielőtt az Echelonról nyíltan kezdtünk szólni, de már mindenki tudta - csak a nép nem -, hogy ez készül...

 Kőrösi Imre (KLIKK!) mélyen benne van a Háttérhatalom interaktív részében, ahogyan e tényfeltáró cikk írója is. Kőrösi is azok közé tartozik, akik házon belül, köztünk nem is titkolta, hogy beavatott, csúnya kifejezéssel beszervezett interaktív. Nem véletlen, hogy bár sokat beszélt a megújuló és környezetkímélő energiahordozókról, de nem mert a nyilvánosság előtt reagálni soha sem arra, hogy egyszerű, hogy a mocskos energiahordozókat már régen kiváltották az alternatívnak nevezett megoldások. Kőrösi - aki katonai és hadászati anyagok titkosításával is foglalkozott - sokat emlegette a nyilvánosság előtt a tudósok elleni politikai gyilkosságokat, de mindig gondosan ügyelt, nehogy arról beszéljen katonai titkos szolgaként, hogy a "megváltó", az olajt és a gázt kiselejtített energiakiaknázás már régen és halmozottan megoldott.

Egely György közvetlen baráti körébe tartozott Bóday Árpád, akire akkor figyeltek fel a - Bibliában 2000 évvel ezelőtt Megprófétált, mindenki homlokára a személyiséget megváltoztatott pecsétet sütött Háttérhatalom által létrehozott - titkosszolgálatok, amikor a '90-es években bejelentette, hogy pár év múlva magyarország láthatja el a világot (elektromos) energiával. Fejlesztése alatt egy olyan technológia várt támogatásra (az anyagi támogatást, ahogy mi, természetesen nem kapta meg, csak a politikai üldözést), amely a bevitt energia akár több száz százalékát nyerte ki. Az energiamegmaradás törvénye (feltehetően) nem sérült, csak éppen - mint ilyen találmányoknál - "senki" nem tudta, hogyan és honnan keletkezik a kinyert energiatöbblet. A magyar politikai pártszabadalmi hivatal alantas férgei és állami bűnöző gengszterei élénken tiltakoztak minden ilyen esetben, és nem titkolták, hogy ilyenkor a találmányt szinte biztos, hogy megnézni sem hajlandók! Ez ám a tudományos, középkori hozzáállás! Megnézni sem! Csak egy példa a tengernyiből, mennyire mocskosak voltak mindig a magyarok: Egely Györgynek is volt olyan találmánya, amely végül kizárólag Magyarországon nem kapott szabadalmat! A politikai szabadalmi hivatal ennyire utolsó volt, ennyire rosszindulatúak az országon uralkodó titkosszolgálati erők, és ennyire ostoba a magyar lakosság! Szó szerint a lejtő legaljára Plántálta az ISTEN az elmetechnológiai leleplező projectet is - a legfontosabb dolgot, ami az Emberiséggel történt a teremtetés óta -, a szeméttelep valóban legaljára. A magyarok - Egely kapcsán is - nemhogy Föld méretű reklámot nem csináltak magyarország és lakossága érdekében, de a mai napig tőkés banditák személyes érdekeire és médiamilliárdos bűnöző terroristákra hivatkozva hallgatnak el mindent és üldöznek mindenkit, aki nem az Európa méretű CEMP-csoport médiát, vagy a Sanoma Budapest Zrt. Emberiség-ellenes bűnöző repülőrobbantó terroristáját, az elévülhetetlen bűntetteiért évente 20 milliárddal támogatott Szabó György vezérigazgató anyagi gyarapodását szolgálja mocskos hazaáruló féregként. Megígérjük: ahogy Szabó és bandája járt el az Emberiség alapvető élet- és túlélési érdekeivel szemben, úgy fogunk velük bánni. Megígérjük ezt! Csak a legutóbbi esetekből: amikor a VIMEO new york-i, CIA-s üzleti ellenőrzésű videomegosztón angolul kértünk segítséget életünk védelmében, és a világ leghíresebb Echelon-tanúihoz fordultunk, Szabó György és bandája, Barack Obama és Leon Panetta CIA-igazgatóval egyetlen óra alatt törölték egymástól független mindkét regisztrációnkat, amelyekben az elmetechnológiákról - tudományos filmek formájában - értekeztünk! Világos, hogy ilyen bűntettek esetében aratnia kell a ráknak, és még mindig jobb, ha a rák arat, mintha a Halál angyala, aki a rák híján aratni fog. Nem kell érteni, elég, hogy azok tudják, akiknek a LEGFŐKÉPPEN felelniük kell, Meir Dagan!

Az imént említett Bóday Árpádot külföldi mammuttőkés titkosszolgálati cégek közül is megkeresték, adja el forradalmi találmányát külföldre. Bóday arra hivatkozva, hogy az magyar legyen, és végre legyen valami, amiből a magyarok húznak hasznot - nem a fenti fajtájú terrorista Kardos és Ziegler-féle nyíltan hazaárulók, és a himpellér, féregként és rákos daganatként élősködő ellenséges betolakodók -, és úgy kapja meg a világ, hogy a magyarok is nyernek rajta, a fejlesztést nem adta át idegen államok titkosszolgálatai és bankármaffiái részére. Ekkor már nyíltan beszélt arról, hogy élete veszélyeztetve van, szembe került az energiaiparral, sőt, ahogy fogalmazott - magával az Állammal, és az Állam energiapolitikájával. Azt ígérte, hogy forradalmi találmányát az év végére elkészíti. Tartott az eszköz megsemmisítésétől is, mivel az energiaiparnak és a Szabó György-féle Sanoma-férgeknek nem érdeke sem a magyarság, sem az Emberiség szolgálata. Ezeket egyetlen dolog érdekli: a zsebük pillanatnyi állapota. Hadd legyek következetesen vulgáris: kb. annyira erősen motivált beteges anyagi szociopátiájuk, mint ahogy Barack Obama hiába is próbálta volna visszatartani magömlését - annak áradása közben - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet-asszonnyal való orgiáin (KLIKK!), akit nem csak tüzes heve, de vagyona és tömegeket tönkre tevő ingatlan-bűntettei is elévülhetetlen lázba kergettek.

 


Bóday Árpád a hazájának akart gyarapodást, ezért az életével fizetett. A kurucfaj ma is azokat üldözi, akik nem gyűlölködnek, hanem építenek, az életüket kockáztatva, és a kuruci JÚDÁSFAJJAL szemben nevüket, arcukat nem titkolva. Hiszen vannak a gerinctelen és gyáva férgek, amelyek a Júdásfajból valók, és lelkük telve van sötétséggel és gyűlölködéssel. És vannak a hősök, valamint az ISTEN választottai.

Bóday Árpádra visszatérve: miután Bóday életét veszélyben érezve nyilatkozott, és találmánya elkészültét még arra az évre (1997-re) datálta le, egy héttel később súlyos rákbetegséget diagnosztizáltak nála. Többet nem tudta folytatni a munkát, és nemsokára meghalt. Titkait a sírba vitte. Az ilyen ügyeket és eseményeket a CEMP-hez hasonló moslék maffiák egy az egyben lenyelik, ahogyan minket is világszerte próbáltak és próbálnak 100%-ban betiltani, minden létező leleplezett gyilkosságot, hajléktalanvédelmi, rendőrségi és titkosszolgálati bűncselekményt, repülőrobbantó terrorcselekményt, Echelon-eszközi leleplezést, Jézus Krisztusi Igehirdetést, lakosság elleni pszichiátriai állami bűntettet, ügyet, elkövetőt és áldozatot eltitkolni, a dokumentumokat nyíltan megsemmisíteni, azaz életfogytig tartó fegyházbüntetés bűntetteit olyan mennyiségben és mélységben elkövetni, amilyenre nem volt példa a Föld bolygón. Sokan azt mondják: Szabó György, aki bandájával felkeresett a magyar tárhelyszolgáltatóktól (KLIKK!) az USA és Anglia szervereiig bezárólag mindenkit, hogy mindent semmisítsenek meg, a Debreceni Ügyvédi Kamara - Kiss Attila Tamás ügyvédig és Szeszák Gyula volt főügyészig bezárólag - földig is hasalt a Sátán trónja előtt (kapva érte busás javadalmakat), tehát azt mondják Szabó Györgyről, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatójáról, hogy azt sem tudja mit csinál, és biztosra vehetjük, hogy nem is normális. Ahogy azok sem lehetnek komplettek, akik vele - vesztükre - szövetkeztek. A Szabóval és bandájával szervezkedő Origo Zrt.-s Videát pl. - a Szabóval való közös Sanoma-CEMP-bűntettek miatt - szó szerint csak a csoda tartja fenn a házkutatás, az azonnali szervermegbénítás és az előzetes letartóztatások elől, az általuk üldözött filmek pedig minden magyar idők legüldözöttebb filmjei közül valókká lettek, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA pedig hatalmasat kaszált referenciák és erkölcsi presztízs terén abból, hogy minden magyar idők legüldözöttebb médiuma lett. Pedig előre szóltunk, és valami iszonyú sok alkalommal. Minden információt megkaptak tőlünk, ami annak megértéséhez kellett, miért nem szabad velünk ellenségesnek lenniük, és mindenhez hozzáfértek, ami a békéhez és a nyugodt tovább-bűnözésükhöz kellett volna. De nekik az ellenségeskedés és a biztos bukás kellett. Örök emlékezetes marad, amikor Kiss Attila Tamás debreceni ügyvéd azzal jelentette be a HÍRHÁTTÉR magyarországi, kifizetett tárhely-szolgáltatójával való egyoldalú, részükről történő szerződésbontást és figyelmeztetés nélküli 100%-os betiltást, hogy "a média nem engedi meg!" "A média nem engedi meg!" Mintha legalábbis mi is annak a maffiának a részesei volnánk, amelyben a koncentrációs táborok kápói Szabó György Sanoma-vezér, vagy Kardos Gábor és Ziegler Gábor CEMP-főnökök. Mintha minket utasíthatna bárki milliárdos keresztapa, mintha engedélyt kellene kérnünk bármiféle titkosszolgálati bankárbűnözői hálózattól arra, hogy életben maradhassunk, és ne végezzük úgy, ahogyan Kardosék, Zieglerék és szabó györgyék döntöttek az indonéz Hercules repülőgép utasaitól a romák elleni állami sorozatgyilkosság ártatlan áldozatainak meggyilkolásán és eltussolásán át az eltelt 100 esztendő állampszichiátriai csonkításainak és gyilkosságainak összese eltussolására, az elkövetők és módszerek 100%-a átmentésére és folyamatos gyakorlására! Nem tudom, mit képzel magáról a CEMP-hálózatba hivatalosan tartozó, a BBC által ide helyezett Info Rádió, amikor Kardos Gábor CEMP-vezért ma is nyíltan interjúvolja, miközben 2001-re visszamenőleg soha, egyetlen tényfeltáró és riportfelhívó, valamint végveszélyben történő megkeresésünkre, levelünkre és telefonunkra nem reagált másként, kizárólag hallgatással és fejvesztett meneküléssel! E cikk olvasatán a Szabó György-banda ismét körbe fogja őrjöngeni a Földet, és első útjuk között máris Barack Obama további elévülhetetlen bűntettei halmozásáért fognak hisztériázni és követelőzni, mert őket védje meg Meir Dagan Moszad-főnök és Barack Obama gyurcsányi stratégiai képességekkel megvert ütődött kormánya.

Folytassuk Bóday Árpád gyilkosaival, aki (Bóday) bejelentését követően megkapta súlyos rákbetegségéről szóló diagnózisát, és a tudós végleg befejezte munkáját. Elrákosításában és halálában - a beavatottak szerint - a teljes MOSZAD-vezetés benne volt.

A Bóday-jelenséghez elválaszthatatlanul tartozik, hogy az Echelontól eltorzult agyú és elméjű, súlyosan abnormális olajsejkekkel közösen hoztak annak idején egy törvényt, hogy minden progresszív energiareformot megvétóznak, a találmányokat felvásárolják, a feltalálókat, a fejlesztőket meggyilkolják. Egelynek főhatalmi védelme volt, azért nem tudta megölni senki. Sok minden van, amiről Egely is hallgat.


A Horváth-testvérek mellett, provokatív éllel is, a Vlagyimir Putyin- és Meir Dagan-féle tömeggyilkosok kedvéért elhelyezve ajánljuk itt a "HAARP-álomban az egész bolygó" (KLIKK!) című filmünket, mellesleg megjegyezve, hogy mindeddig kizárólag a HÍRHÁTTÉR készített magyar nyelven HAARP-filmet is, ráadásul világlegfőbb módon nem tagadva az illuminátusi beszervezettséget sem! Putyin és Dagan kémfőnökök tudják, hogy pl. a Molnár F. Árpádot nem lehet meggyilkolni. Annyit értek el, hogy a kívülállókat viszont még nem mindig avathatjuk be abba, miért...
 Hívjon minket!: Tel.: 70/40-888-16

Bóday Árpádhoz hasonlóan jártak a Horváth testvérek is, akik - mivel a magyarok a tudást az Állam butítására és aljasító irányítására mindig üldözték és gyalázták - Ausztráliában szabadalmaztatták vízzel működő autójukat. A vízzel működő autó csak magyar vonalon - nem tévedés - 100 évre visszatekintő találmány! Akkora a világpusztító maffializmus ellenállása, hogy ahogyan a HAARP-ról (KLIKK!) (amelynek alapjait Nikola Tesla fektette le 80 évvel ezelőtt), úgy erről sem tudnak a magyarok még ma sem! A Horváth-testvérek vízzel működő autójára (a '90-es években) egy mammutcég le is csapott, felvásárolva a teljes találmányt, látszólag hatalmas összeget, a híradások szerint 10 millió dollárt kifizetve. Horváthék hiába hitték a fenyegetések és a látszólag hatalmas vigaszdíj láttán, hogy innentől jó alkut kötöttek az Ördöggel. El volt döntve, hogy mindenképpen meg kell halniuk. A gyilkosságot az akkori izraeli vezetés az amerikai és arab bankár- és olajkaszttal közösen döntötte el: mint mindig.

Ennek rétegzett hálózati, hierarchikus és kasztrendszere van, hogyan kell gyilkosságokat megszavazni és megszavaztatni. A hierarchia dinamikus, a végrehajtó titkosszolgálatok már csak a háttér tünetei. A Moszad, a CIA, az orosz, putyini FSZB vezetőinél és műveleti szkizofréniásainál, a bankárok, olajsejkek és médiaguruk elmebeteg világában nem létezik erkölcs. Ezeknél nem létezik sem Isten, sem ember. Nincs számukra sem JAHVE, sem Allah, sem a Jézus Krisztus. Üres lelkű, téveteg emberek, akiknek - ahogy az Újszövetség nevű Történelmi Gyűjteményben Üzente Meg számunkra az ISTEN - az örök sötétség van fenntartva mindörökre. Életüket az Echelon elektromágneses stb. illuminátus fényvakságában élik, és így is fognak távozni, tőlünk. Az ördögök ezen minden civilizált világból kivetett, száműzött és folyamatosan - mind erkölcsileg, mind stratégiailag - leépített bűnöző alkatú pszichopatái - ISTENNEK Hála - jellemzően senkit nem engednek maguk közé. Horváthék is abba haltak bele, amitől Bush miniszterelnök lett: Horváthéknak nem volt illuminátus vérrokonsága, Bush-nak viszont a nagyapja is Adolf Hitler legfőbb pénztárosa volt, így az illuminati Veérvonal biztosított volt. Az ISTEN pedig megbüntette Hitler pénztárosának bűneit a fiakban, harmad- és negyedíziglen, az örök kínszenvedés áldásos kénköves poklába tervezve és hajítva őket, elbutítva, szellemileg és erkölcsileg leépítve, abszolút minden reménytől és menekülési útvonaltól megfosztva szabó györgy-féle, cemp-es, ziegleres és kardos-féle férgeiket.

Számunkra eljuttatott ismeretek szerint (is) Bódayt a Moszad vezetője mérgezte meg. Ő szervezte, ő volt az operatív csoport létrehozója és utasítója. Itt irtózatos vagyonokról volt szó. Bóday meggyilkolására az agyi rokkant, súlyosan szociopata moszadosok és bandáik felfogása szerint azért volt még kiemelt szükség, mert ragaszkodott ahhoz, hogy magyar kézben maradjon a találmány, a magyaroknak pedig a mai napig nem akar hagyni a zsidónak nevezett (Krisztus tagadja ezen lelketlen állatok zsidó mivoltát, hanem a Sátán zsinagógájának Nevezi őket) és cionista nagytőke semmit, csak amennyit az amerikaiak, azaz szintén semmit. Bóday Árpád meggyilkolását Simon Peresz, Dáni Játom, Benjamin Netanjahu és Efrájim Halevy közvetlenül támogatta és szervezte meg. Benjamin Netanyahu "zöldfülűként" szavazta meg a politikai gyilkosságot. A Bóday Árpád meggyilkolásáért lobbizó Simon Peresz nyakig benne volt a Yitzhak Rabin izraeli elnök elleni gyilkos merényletben is, amelyet a CIA és a Moszad, meg néhány további titkosszolgálat közösen készített elő, palimadárnak egy fiatal, javarészt öntudatlan zsidó iskolást felhasználva. A mindig törtető és agresszív Peresz alig rejtőző rakétaként várta Rabin halálával az elnöki posztot. Peresz további emlékezetes esetei közé tartozik, amikor 1951-ben az USA kormányával közösen 100 ezer szefárd zsidó gyermeken hajtott végre elektromágneses, sugárzásos emberkísérleteket, egy teljes generációnyi zsidó kisgyermek heródesi kiirtásával. [KLIKK egy filmünkre, KLIKK egy cikkünkre!] A szefárd zsidók kiirtásának oka az volt, hogy barna bőrük miatt alsórendűekké voltak (és vannak) nyilvánítva a fajfehér ashkenazy zsidókhoz képest. Jellemző, hogy még Izraelben is közöltek erről dokumentumfilmet, csak a hülye magyarok nem tudnak erről sem, sőt, a metapedia anarchista hungaristái a világ leghülyébb és legtudatlanabb, egyben leggerinctelenebb szélsőjobboldali vágómarháiként, természetesen neveiket elrejtve - ebben is kurucmagyaros gerinctelenségükről tanúságot téve - gyalázkodnak azok ellen, akik ezeket a történelmi tényeket, illetve bármilyen lakosság ellen irányuló polgári és katonai titkosszolgálati technológiát és akciót felfednek.

 


Mark Phillips és Cathy O'Brien Echelon-tanúk az Emberiség túlélését szolgálták, ezért a barbár, moslék magyarok olyan gyűlölettel vetették rájuk magukat, ahogyan Vlagyimir Putyin (KLIKK!) KGB-s orosz elnök, továbbá Leon Panetta és Meir Dagan, a CIA és a MOSZAD főnökei igyekeznek azóta is mindent elhallgatni és megsemmisíteni, a Föld Echelon-tanúit pedig kiirtani.

A magyar szélsőjobbnál és a magyar náciknál nincsen ostobább és rosszindulatúbb szélsőjobb a Földön. Az USA szélsőségesei örömmel vetették magukat a CIA-s Mark Phillips elmeprogramozó és Cathy O'Brien Echelon-tanú és Echelon-áldozat és más Echelon-tanúk világtörténelmi leleplezéseire, hogy terjesszék azokat, és ezzel az Emberiség puszta túlélését szolgálták! Enélkül nincsen élet! De ezek a hülye magyarok - tényfeltárásaink osztatlan üldözésével, melyben a legnagyobb pofával ezek a hibbant szélsőjobbosok és nácik őrjöngtek - olyan szépen teljesítették be Fentről Kapott próféciáinkat e téren is, mintha ebben is a mi felsőbbrendűségünket akarták volna világgá kürtölni. A magyarok akkora hülyét csináltak magukból, amire amíg világ a világ, csodájára fognak járni a Föld nemzetei és a Kozmosz népei.

Az állami gyilkosságoknál csak kevesek vannak, akik részletesen tájékozódnak egy emberöléshez. A legtöbbeket csak felületesen tájékoztatják, kérve, hogy szavazzák meg a politikai gyilkosságot. Ahogyan Leon Panetta (KLIKK!), az Obama-kormány CIA-igazgatója szűköl az idegtől, hogyan szabaduljon meg a Molnár F. Árpádtól - és az ilyen elmebeteg, közveszélyes pszichopaták nem értik meg, nem fogják fel, hogy ez lehetetlen -, és a Rockefellerekkel, a Wartburgokkal, Rothschildokkal és a többi disznónyájjal együtt rohan a meredeken a tengerbe, hogy ott végezze mind, kiterítve hulláik az egész világ elé közszemlére, úgy Egely Györgyöt is hiába próbálták meggyilkolni, mert magasabb szintről kapott védelmet. Onnan, ahol a titkosszolgálatok - ha nem volna Háttérhatalom - csak hajlongani járnának. Így azonban a Háttérhatalomnak csak annyi maradt, amennyivel Egelyre egy folyamatos fáradtságot tudott bocsátani, amivel az egymásról soha nem hallott Echelon-tanúkat sújtja ugyanaz a sötét háttér a világ minden részén, s mely gonosz ősbűnöző júdásfaj fölött már "csak" az ISTEN és a Krisztus Áll.


Egely György fizikus, többek között a MOSZAD (Peresz, Halevy, Játom, Netanjahu) részéről meggyilkolt Bóday Árpád, valamint homloklebenyével Meir Dagan, aki 2002 óta a MOSZAD és a magyarországi (pusztító) politikai gyilkosságok főnöke. Vetélytársa nem akad, csak Putyin, a Leon Panetta-féle CIA és más amerikai titkosszolgálatok részéről.

 

Az Egely körüli árulások sora részeiként tagadták, amiket azóta az egész világ tud, gyalázták a gömbvillámokért - most pedig Egely a világ egyik legnevesebb gömbvillám-szakértője -, és likvidálták, akik találmányokkal nagy cégekhez fordultak, vagy nem voltak hajlandók külföldi, nyugati vagy olaj-titkosszolgálatokhoz szegődni. Az Egelyékkel szembeni, tehát Veérállami magyar tudósok önzők, buták, kicsinyesek, irigyek és primitívek voltak. Hitvány, jellemtelen, gerinctelen gyávaságukat és meghunyászkodásukat is a legalacsonyabbrendű motivációkból táplálkozó gyűlöletbe degradálták. Olyanok voltak, amilyen tudományuk: ostoba, kicsinyes, primitív, erkölcstelen, ember alatti, és minden szempontból bukásra ítélt. Az egyetemekről most kikerülő bölcsészek, műszakiak stb. pedig mára, 2010-re annyit sem tudnak (KLIKK!), mikor volt a II. Világháború, és hogy a Holdon van gravitáció, így amit leejtünk a Holdon, az a talajra esik (Lásd a TomCat-féle Bombahír TV botrányos leleplező összeállítását!).

2002 óta Meir Dagan a Moszad feje. Autóban is koros dolog 8 esztendő, nemhogy izraeli titokminiszterben. Nem normális dolog, hogy így beágyazta a Bibliában Megjövendölt globalista Nagy Babilon. Tudni kell - akik jártasak katonai vagy polgári titkosszolgálatokban, tudják - nem igen akadt nevesebb magyarországi személyek között rák, infarktus és halálos baleset, amelyben benne ne lett volna. Azt mondják róla: egyébként is minden lében kanál, és a világért ki nem maradna semmiből. A titkosszolgálati munkát élvezi, és élvezettel írja alá, illetve adja utasításba aláírások nélkül az emberrablásokat, a kínzásokat és a politikai gyilkosságokat az egész világra.

Amit meg kell tanulnia mindenkinek: Meir Dagan MOSZAD-főigazgató nélkül nincs Magyarországon tudósok elleni rák és politikai gyilkosság, függetlenül attól, hogy azt éppen Vlagyimir Putyin vagy a Moszad, Michael Hayden vagy Leon Panetta CIA-igazgató rendeli el, mert a titkosszolgálatok között réges-régen teljes az átjárás! Csak azok nem tudják ezt, akik nincsenek benne! Izrael eddig is fő hatalmat gyakorolt Magyarország felett, nemhogy azóta, hogy hatalmuk már nyilvános, és az neveztetik bűnözőnek, aki nem támogatja a - büntető törvénykönyvi definíció szerinti - nyilvános kémkedést és leplezetlen hazaárulást.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 70/40-888-16
Elérhetőség: Budapest, Kecskemét, Szeged

3 komment · 2 trackback

Címkék: keresztény biblia környezetszennyezés alternatív energia szélenergia kvantumfizika tudatmódosítás kőrösi imre titkosszolgálatok háttérhatalom egely györgy vízenergia magyar tudományos akadémia emberprogramozás sanoma budapest zrt cia főigazgató bóday árpád vákuumenergia szabadalmi hivatal moszad főigazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr912091573

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egely kerék egy drága szélforgó 2012.12.11. 08:19:30

Az Egely kerék, a feltalálót idézve; "játékszer".A banális tévedésen túl, a tények alapján valóban az, csak az. A kereket nem az életenergia, hanem a levegő mozgatja. (tanulmány, Bp., 2000.09.19. - képekkel, linkekkel kiegészítve 2012.05.23.)   ...

Trackback: Energy Wheel 2012.12.11. 08:18:28

. Az Egely kerékhez hasonló eszközök már legalább 60, de inkább 90 éve léteznek. Már 1922-ből is vannak írásos említések egy brit orvosi folyóirat a Lancet 1922. július 30-i számában a 222. oldalon dr. Charles Ross cikkében. Tehá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titkom 2010.08.24. 10:08:06

Egely György nem fizikus, lásd itt a saját oldalán:
www.egely.hu/?page=dokumentum&id=2&lang=hun

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2012.06.01. 10:59:35

Amennyiben érdekel valakit ajánlom a következő szakblogot: egely kerék kisokos A para-kutatók nem para-hívők

egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/

PalosBrand 2020.09.06. 18:19:37

KIDURRANT „FÖLD-FÚJTON” ESZMÉLNEK A BEPÖRGETETT DARWIN MAJMOK‼️‼️‼️
süti beállítások módosítása