HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

SZENZÁCIÓ! Orbán házkutatást tartott és elfogató parancsot adott ki a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője ellen a tömeggyilkosságok korlátlan folytatása céljából

2011.02.14. 18:22 Molnár F. Árpád

2011-02-14.
HÍRHÁTTÉR-Bejelentés!

ORBÁN VIKTOR - HÁZKUTATÁSSAL ÉS ELHURCOLÁSSAL EGYBEN - ORSZÁGOS ELFOGATÓ PARANCSOT ADATOTT KI A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA KERESZTYÉN EMBERJOGVÉDŐ ÉS TÉNYFELTÁRÓ FŐSZERKESZTŐJE ELLEN
 (Tovább dagad az előre bejelentetten világrekordokat döntő és totális bűnügyi bukást eredményező orbáni újságíró-üldözés és a tömeggyilkosságokért elkövetett ámokfutás)

 
 Orbán Viktor magyar miniszterelnök - előzetes és a HÍRHÁTTÉR által publikált fenyegetéseinek megfelelően - a mai napon (2011.02.14-én), világhírhedtté váló újságíró-üldözései keretében újabb büntetőeljárást és (a megerősített rendőrségi források szerint) Tóth Tamás budapesti rendőrkapitányán keresztül házkutatást rendelt el és hajtott végre a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a keresztyén emberjogvédő újságíró és filmrendező Molnár F. Árpád kecskeméti ingatlanában.
 
 Az AVH (polgári titkosszolgálat) és a KBH (Katonai Biztonsági Hivatal) telefonhívásainkra közölte, hogy a továbbiakban sem hajlandók egyetlen elkövetett, folyamatban lévő vagy elkövetés előtt álló emberölésről, apartheid és egyéb sorozatgyilkosságról, belföldi vagy külföldi robbantásos cselekményről, terrorcselekményről, repülőrobbantásról, belföldi és nemzetközi szervkereskedelemről, pszichiátriai bűnszervezeti bűnözésről stb. semmit átvenni, és foglalkozni sem óhajtanak semmilyen ilyen vagy más életellenes bűntettel, beleértve a magyarországi újságírók ellen előre elkövetésre bejelentetett politikai gyilkosságokig bezárólag.
 
 Orbán Viktor a legutóbbi, 2009 szeptember 14-i, és többek között a romák elleni állami sorozatgyilkosság bizonyítékainak eltüntetését célzó HÍRHÁTTÉR elleni házkutatás és teljes körű bizonyíték-elkobzás óta is legalább több száz feljelentést volt kénytelen kézhez venni az ő és társai által bűnszervezetben szervezett keresztyén- és tényfeltáró-üldözések, valamint a fent felsorolt életellenes szervezett bűntettek tárgyában. Mostani pánikreakciójukat az válthatta ki, hogy a Molnár F. Árpád a holnapi napon találkozót szervezett Kecskeméten az Orbán Viktor és bűntársai által a szervkereskedelem kategóriájában (KLIKK!) elkövetett és folyamatban lévő emberrablások, gyermekrablások, gyilkosságok és gyermekgyilkosságok olyan tanújával vagy tanúival, aki felhívásainkra is reagálva az Orbán Viktor vezette, és a titkosszolgálatok megfigyelési arzenáljával 100%-ban védett napi mészárlások és a polgári lakosság elleni folytatólagos gyilkosságokról kívánt tanúvallomást tenni, kifejezetten Orbán Viktor és közvetlen köre bűntetteiről beszámolva. Túl ezen a romák elleni sorozatgyilkosságok leleplezéséért folyamatosan üldözött és az elkövető politikai bűnszervezet részéről évek óta büntetőperekkel, elhurcolásokkal és életveszélyesen fenyegetett HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő egy a kecskeméti politikai maffia által kilakoltatás szélén álló roma család hívására filmfelvételek és tényfeltárás céljából egy stábbal látogatást és riportot szervezett.
 
 HÍRHÁTTÉR Gyorsinfó

Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: +36/30/919-6386 ; Elérhetőség: Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz maffia orbán viktor emberrablás bűnszervezet repülőgép életfogytiglan gyermekgyilkosság sorozatgyilkosság állami gyilkosságok szervkereskedelem politikai gyilkosságok büntető törvénykönyv gyerekgyilkosság apartheid cigánygyilkosságok újságíró üldözések gyermekrablás pszichiátriai bűnözés katonai bűntettek

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr102661114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása