HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: 'Ha a Kóka megbukna, akkor vele buknának ők is' - Riport Mali Zoltán SZDSZ-es polgármesterrel

2008.02.23. 16:45 Molnár F. Árpád

Tartalom:
A felvételen: Beszélgetés Mali Zoltánnal és az Ormánságban végzett munkájáról. A 9. perctől az SZDSZ-ről és a Kóka Jánossal kapcsolatos botrányokról.

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


Ismertető:
Mali Zoltán, Drávapiski SZDSZ-es polgármestere már 2007-ben a média fő híreibe került, amikor a lakosság érdekében 10 nap alatt gyalogolt Budapestig, hogy tiltakozzon a pártok vezetőinek a lakosság és a hátrányos helyzetűek érdekeit sértő intézkedései ellen.

Az utóbbi időben azzal került ismét a figyelem origójába, hogy a választási csalásba bukott SZDSZ-es pártelnök, Kóka János menesztését követelte. Kóka János a médián keresztül éles, fenyegető támadásokat intézett - az egyébként azóta jó párszor nyilvánvalóan nem a nép tagjai, hanem a Kóka Jánost védő politikai maffia részéről életveszélyesen megfenyegetett - Mali Zoltán ellen.

A Hírháttér utána járt Mali Zoltán polgármester munkájának és lakossági megítélésének, akit az "Ormánság pitbullja"-ként és az "Ormánság Messiása"-ként szoktak emlegetni: Mali Úr széles elismertségnek örvend a térségben. Nem túl hosszúnak mondható polgármesteri ideje ellenére - az előző polgármesterrel szemben - települése jelentős fejlődésnek indult. Az addig fogyatkozó népesség létszáma hirtelen meredeken megemelkedett. Új építkezések és fejlesztések kezdődtek, új üzletek nyíltak. Mindezen fejlesztések korábban nemhogy nem léteztek, de a lakosok az ellenkezőjéről számolnak be: korábban, Mali előtt a település gyakorlatilag minden ízében hanyatlott.

Idézetek a riportból (Mali Zoltántól):
     - ...nemzeti liberálisnak vallom magam. (...) Rettentően elfelejtettek [az SZDSZ] nemzetben gondolkodni, rettentően elfelejtettek családban gondolkodni... (...) ...profitban és tőkében gondolkodnak.

     - ...az országban évente 5000 ember vakul meg, akinek szüksége lenne rehabilitációra, jelenleg 25 embert rehabilitálnak ebből az 5000-ből.

     - Nem véletlenül mondtam én, hogy még nagyon komoly kis csontvázak vannak abban a szekrényben...

     - ...most vasmarokkal kéne valakinek irányítani a magyar liberálisokat, hogy térjenek végre észhez, és kezdjenek el végre építkezni, ne rombolni.

     - [Fodor Gábornak] van most a legnagyobb támogatottsága (...) párton belül.

     - ...ez az ő dolguk, hogy egy bukott embernek [Kókának] (...) a halálvágtájához adják a nevüket (...). ...sehol nem fogják komolyan venni a szavukat...

     - Tehát tudják azt, hogy ha a Kóka holnap reggel megbukna, akkor vele buknának ők is...

     - [A több-biztosítós rendszer és a vizitdíj, valamint a kórházi napidíj kapcsán] El kell döntenie az embernek, hogy ember marad vagy pártkatona ebben a kérdésben.

     - nem is tudom, hogy hívják azt a kopasz srácot... Gusztos... (...). Ezeket a srácokat már nem veszik komolyan (...) sem az emberek torkán már nem lehet ledugni őket.

     - Ezt nem reformnak gondolom, hanem megnyomorításnak.

     - Én elveket nem láttam.

     - Nekem ez inkább ilyen ámokfutásnak tűnik jelenleg, amit a Kóka-vezetés csinál.

     - ...a családom és a környezete most már nagyon-nagyon sok életveszélyes fenyegetésen van túl. (...) ...a kollégám autóját elviszik a háza elől, és aznap éppen megígérik a feleségemnek, hogy előttem fogják megerőszakolni...

     - ...azt hiszem, hogy [akciónkkal] meg fogjuk tisztítani a magyar közéletet ezektől az emberektől, akik jelenleg a nyomorúságainknak a netovábbjai.

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika interjú család maffia szdsz liberalizmus fodor gábor globalizáció cigányok erkölcs vizitdíj riport gusztos péter horváth ágnes emberi jogok egészségügyi reform fogyatékosok zsarolás becsület nemi erőszak megerőszakolás rehabilitáció ormánság vakság több biztosítós rendszer népszerűség molnár f árpád erkölcstelenség kórházi napidíj gyilkos ágnes választási csalás vakok cigánykérdés hírháttér rádió életveszélyes fenyegetés pártbűnözés közéleti bűnözés szegények drávapiski mali zoltán polgármester kóka jános pártelnök felmegyek a miniszterhez politikai maffia ormánság pitbullja ormánság messiása csökkent látók romakérdés vakok rádiója elvtelenség autólopás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr41351526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása