HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Hogyan kell Sztojka-bandát fogni: Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról

2009.02.15. 01:20 Molnár F. Árpád

Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról - avagy miért létezik alvilági bűnözés?

Hogyan kell felszámolni egy Sztojka-bandát, hogyan kell levadászni az ország összes bűnbandáját, és az állam miért nem számolt fel egyetlen bűnbandát sem, soha? Molnár F. Árpád, aki ellen nemrégiben folyt államtitoksértési per, feltárja a rendőrséggel és az NBH-val, valamint az Orbán-kormánnyal való egykori kapcsolatát, olyan ismeretekbe vezetve a nézőt és hallgatót, amikről eddig kizárólag a Hírháttéren tájékozódhatott, és amelyek feltárása miatt az álnemzeti, hazaáruló bűnöző hordák mindig egy pártban üldözték.

Elmondja, hangeffektusok és rendezés:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 február 14.

Ide kattintva a Hírháttér filmjét 640-es felbontásban le is töltheti!

 

Tornádó és háttérfények (meg valami terepjáró). Az előbbiek a bűnözők álma vagy rémálma. Aki nem tud a jövőből semmit, és rosszindulatú, kerülje a peremkerületet is, mert van, hogy az idiótákat, akik nem tudnak kettőig sem számolni, Isten és a Sátán egyszerre hajítja el.
(Molnár F. Árpád és a Hírháttér)

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton sportoló gps románia veszprém kémműhold szerbia babilon cigánybűnözés kozma titkos ügynök háttérhatalom bérgyilkosság fedett nyomozó nyomkövetés mikrohullámok marian cosma sztojka iván raffael sándor elmeuralom

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr79943798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása