HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

TUDJA-E, HOGY... - Villámsorozat, amikről soha, senki nem mert írni és nyilatkozni...

2009.05.01. 09:40 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

   - Tudja-e, hogy a világ médiumai a megbukott CIA-s és más, pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben végrehajtott állami titkosszolgálati emberkísérleteket és gyilkosságokat mindig LSD-re és elektrosokkra fogják, ezzel leplezve, hogy a zárt intézeti drogterápiákat nem LSD-vel, hanem állami fejlesztésű kábítószerekkel követik el, az elektrosokk terápiák pedig az agyműködés megváltoztatását, az elmetechnológiai emberkísérleteket, a testi (fizikai), degeneratív csonkításokat, valamint az emberi szervezet tűrőképessége határának tesztelését szolgálják.

   - Tudja-e, hogy magyar kórházakból úgy szoktak a titkosszolgálatok orvosi ügynökei megbízásból és saját fogyasztásra kábítószert (pl. Morfint, M-Eslont stb.) lopni, hogy a páncélszekrényből kiveszik, a dokumentációs könyvben rögzítik, de a betegnek nem adják be, és erről sokszor tudnak a kórházi osztályok nővérei is.

   - Tudja-e, hogy a magyar pl. belgyógyászati kórházi osztályokon az emberi szervezetre halálos Kálium-adag (folyadék formában) - mellyel az állam világszerte felbecsülhetetlen tömegével követ el politikai gyilkosságokat - ezerszerese is bármikor, bárki ott dolgozó orvos, nővér, takarítónő stb. számára, záratlanul és teljesen számolatlanul hozzáférhető, ha belőle vénásan, a branülbe vagy a kanülbe 5 millilitert fecskendeznek, azonnali szívleállást okoz, és a halálra másodpercek alatt, csendben elalvó páciens boncolásakor sem lehet kimutatni semmit, mivel a Kálium - halál után - a vérben egyébként is felszaporodik.

   - Tudja-e, hogy a nagyobb kórházak vezető kórboncnokai valamennyien az NBH-nak - sokan számos idegen titkosszolgálatnak is - dolgoznak, ezekről minden bennfentes tud, és a titkosszolgálatok utasításainak és elvárásainak megfelelően tussolják el a (nem csak kórházi) gyilkosságokat, és hamisítják kívánság szerint - és a szokásos, egymás közötti műhibák és bűncselekmények stb. miatt - a boncolási jegyzőkönyveket.

   - Tudja-e, hogy miközben a kormány a zsidó Holocaust-tagadás ellen törvényt akar hozni, hogy az bűncselekménynek számítson, aközben a magyar népi és ügynöki csőcselék java nem tagadja az eltelt 100 esztendő ártatlan magyarok tömegei ellen, politikai megrendelésre elkövetett pszichiátriai és elmegyógyintézeti kínzásokat, elektrosokk terápiákat és tömeggyilkosságokat, hanem pártok és pártvezetők vélt érdekei szerint pártolja ezen összes tetteket és valamennyi elkövetőit, pártolja a rehabilitációk betiltását, és súlyosan patologikus és szociopata defektusról tanúságot téve védelmezi ezek fenntartását és a lakosság pártpolitikailag nem kívánatos személyei ellen alkalmazott folytatólagos elkövetését; továbbá tudja-e, hogy ennek az utóbbi időben - egymással versenyezve - legtöbb és leghangosabb, az Emberiség-ellenes bűnökkel legkérkedőbb képviselője a Jobbik és a Fidesz tagjaiból, valamint Orbán Viktor és Vona Gábor pártfogói közül kerültek ki, akikről nem csak a nemzetbiztonsági szerveknél, de a Hírháttér által is folyamatosan bővülő halállista készül.

   - Tudja-e, hogy a történelem során gyakran azért vezettek be brutálisan szigorú törvényeket a lakosság ellen, enyhe cselekmények esetében is, mert azok már annyira nem tisztelték mások tulajdonát és az ártatlan emberéleteket, hogy a lakosság mentális állapotának rendezéséig az uralkodó (osztály) szükségesnek látta a népi barbarizmus kivégzésekkel való megfékezését, ahol a kivégzések népnevelő célzattal kerültek diffúzióra.

Ha bármely pontok kapcsán bármilyen kérdése akad, vagy bármilyen soha, sehol el nem hangzott részletre kíváncsi, felvilágosításért forduljon a Hírháttérhez.
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

http://hirhatter.com

HÍRHÁTTÉR - a népi gyilkosok, az állampárti ügynökök és az államtitkok rekordtaposója
HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen

Ráadás:

   - Tudja-e, hogy a Molnár F. Árpád lassan 9 éve folyamatosan tartó nyílt politikai üldözése során több, mint egy tucat olyan közvetlen ismerőse halt meg úgynevezett "természetes" halálozási okok következtében, akik az ellene folytatott politikai üldözésben, az állami bűnözés oldalán bármikor ellenségei voltak, de egyetlen olyan személy sem vesztette életét, akik nem tudtak arról, mi történik, avagy tudták, de legalább passzívak maradtak.

   - Tudja-e, hogy akinek nem tetszik, hogy Isten Kegyelméből végre nem csak az ártatlanok és a hősök, hanem a nemzet és az Emberiség ellenségei is csőstől hullanak, az keresse csak fel nyugodtan a Molnár F. Árpádot, és ne szégyellje, hozza csak nyugodtan magával sokkos gyilkos pártkönyvét vagy öltönyös gyilkos politikusbálványa fényképét, aztán nézzen mélyen a bioelektromos kamerába.

   - Tudja-e, hogy akik a Molnár F. Árpád oldalán belefolytak a minden ügynököt és megannyi civilt félelemmel vagy kifejezetten hideg, fekete rettegéssel eltöltő elmeuralmi Echelon-titkok diskurzusába, valamennyien élnek, de jelentős százalékban azok közül, akik az elmúlt két évben kölcsönös jó viszonyban találkoztak a Molnár F. Árpáddal, viszont akár tájékozatlanságból, akár a hatalomtól való félelem stb. miatti számításból nem beszéltek nyílt evidenciával az elmetechnológiai Echelon-rendszerek létezéséről, többen maradandó sérülést okozó baleseteket szenvedtek, vagy életveszélyes, maradandó rokkantságot okozó betegségeket (pl. súlyos szívinfarktust) kaptak.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Az Élet csak egy ideig kecsegtet békével és örök boldogsággal. Aztán nemcsak magává a Halállá, de a megtestesült örök Borzalommá válik mindazok ellen, akik Annak ellenségeivé váltak. Luthertől, Kálvintól és Ellen G. White-tól teljesen függetlenül mondtam, miután megértettem: Az Igehirdetés mindig termést hoz. Keveseknek az örök életre, a legtöbbeknek az örök kárhozatra.
 (Molnár F. Árpád)
 A film megtekintése a zene miatt (is) fülhallgatóval ajánlott!
 A videókép méretét a lejátszó alján lévő ikonra kattintva nagyíthatja.
 A filmet innen saját gépére is letöltheti!

1 komment

Címkék: drog kábítószer egészségügy narkó népirtás népnevelés lsd heroin nemzetbiztonsági hivatal rosszindulatú daganat szívinfarktus tumor szipu elektrosokk bérgyilkosság morfium máktea kórbonctan agyprogramozás mákgubó

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr491096910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

remarks 2009.05.02. 20:02:59

Irásait végig olvasva hát bizony van min elgondolkodni, sajnos az emberek igazából nem is tudják mi folyik körülöttük.
süti beállítások módosítása