HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Összefogásra szólít a Hírháttér Média, mely vezető valamennyi médium előtt

2008.07.12. 15:09 Molnár F. Árpád

Az Internetes Hírháttér Televízió méltán áll a 15 milliós magyarság legütőképesebb, a legvaskosabb témákat boncolgató médiuma hírében. Nyilvános megszólalói között korunk magyarságának elhallgatott legnagyobbjai szerepelnek, publikus és nem publikus hátterében akad többek között miniszter, NBH-s és más ügynökök, újságíró, szervezeti elnökök, volt rendőrök és más olyan személyek, kiknek hátterét nem fedjük fel.

A Hírháttér Televízió egyik kimondott stratégiai célja minden olyan elhallgatott témakör és titok leleplezése és ízeire szedése, amely a lakosság alapvető élet- és létérdekeivel ellenkezik, azokat nyilvánvalóan sérti. Alapvető cél továbbá a tabutémáknak számító bűnszervezeti konstrukciók, globalista összefonódások és hátterek leleplezése, a közélet és az "elit" kollektív gyávaságából eredő hallgatás falainak ledöntése, és a nyílt, valamint burkolt szövetség mindazokkal, akik a konstruktív célokat, vagy azok részletét készek szolgálni, kimondottan várva olyan személyek és közösségek jelentkezését, akik tudnak azokról, amikről mindenki hallgat, vagy valamely területen segítségüket, információikat fel tudják ajánlani.

A közelmúlt filmjeiből ajánlunk néhányat megtekintésre:

 

2008-06-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Nincs köztetek egy sem! - Molnár F. Árpád a bírói bűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Székely Zoltánt Lomnici vérbíró haverja többszörös gyilkosként dokumentálta. A miniszterelnökök védelmében létrehozott állami bűnszervezeti hamisítások és nyílt állambűnszervezeti fenyegetések. Hős bírók Kolumbiában, kizárólag selejt Magyarországon. (Film, 10 perc+kép)

2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

2008-06-02. - HÍRHÁTTÉR TV: "Értelmiségi" erkölcsök és ügynökhálózatok - Molnár F. Árpád a bírói- és katonaorvosi erkölcstelenség több évtizedes alakulásáról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A szocialista rendszerből átmentett és felelősségre nem vont orvosi- és bíró bűnözés, az Egypártrendszer bűnszervezete, egységes és totális bűnpártolás aljas indokból vagy célból, bírók és orvosok, valamint katonaorvosok (tisztiorvosok) erkölcstelensége és korunkhoz igazítottan cserélt arculatváltása. A magyar bírák dél-amerikai bírókkal való összehasonlítása. Pszichiátriai bűnözés, repülőorvosok, médiabűnözés. (Film, 14 perc)

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bírói férgek, állami bűnözés - Gazdagon illusztrált filmünk videoklippel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 1. A bíróknak a törvény szerint nem kell az igazságot feltárni.
2. Konkrét ügyvédi- és bírói bűnügy, melyből kiderül egy gyakori jogászbűnözői konstrukció.
3. Videoklip fajunk selejtjéről: médiacsinálmányokról, rendőrökről, bírókról, politikusokról. (Film, 11 perc)

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző államok rendszere, kitüntetett gyilkosok - Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Előre tudott történelem (mint pl. a Szovjetunió összeomlása, a Magyar Gárda megerősödése. Egypártrendszerű országlás, közös rablás, közös bűnszervezeti védelem, elmaradt felelősségre vonások. Lengyelország, Szlovákia, leszakadó Magyarország. Bel- és külgazdasági folyamatok; a külföldre herdált uniós milliárdok. (Film, 9 perc)

2008-05-30. - HÍRHÁTTÉR TV: Lődd le az élőket, óvd a zsidók sírjait! - Holtukban is felsőbbrendűek
/Sebők István (pártelnök) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)/
Tartalom: Suhancok - szórakozásból - zsidó sírokat rongáltak meg, a felvételeket pedig kitették az Internetre. A rendőrség az egész országot átfésülte, az összes zsidó temetőt felkereste, vajon mely sírokat érte felségsértés. A "nyomozás" költségei milliókra rúgnak. A HTV filmje a Jézus Krisztus Beszédeivel a Sátán zsinagógája ellen. (Film, 10 perc)

2008-05-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Ellenség ül a nyakunkon - Kőrösi Imre a HTV-ben
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Korunk egyik legfőbb tényfeltárója beszél: Soros György, globalizáció, irreverzibilis eladósítás és örök eladósodás. A magyarság szellemi tőkéje, kirablása és kifosztása. 1956 és Nagy Imre. Történelemhamisítás. A finnugor vérrokonság. A Nobel-díjak átpolitizáltsága. (Film, 10 perc)

2008-05-29. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynöklét, s az idióták - Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Miért kémkedik valaki pl. Romániának? Ügynöklét, negatív viselkedésminták, személyiségváltozás. Kártékony és hasznos titkosszolgálatok. A béna kacsa NBH idegen ügynökökkel tele. A Szilvásy-Gyurcsány sárkányduett, valamint Laborc Sándor, a KGB idiótája. (Film, 11 perc)

2008-05-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Mór és az állami halálgyár - Sebők István pártelnökkel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A móri állami mészárlás egyetlen túlélő gyanúsítottja, W. Róbert hazudozásairól, a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kényszervallatásairól és állami megrendelésű, bűnszervezeti koncepciós pereiről, Lamperth Mónika és mások vezető bűnözői szerepéről. Vérrendőrség, vérügyészség, vérbíróság, Lomnici Zoltán OIT-s vérbíró haverja és vérper Kaiser Ede ellen. N. László meggyilkolásáról és Tasnádi Péter titkosszolgálati eszközökkel történő megfigyeléséről. (Film, 10 perc)

2008-05-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Elkerülhetetlen választások - A Globalizációról Lakatos Pállal
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Izrael lehetséges elpusztítása. A zsidók kapcsolata Izraellel. Megfordítható-e a globalizáció? Világgazdasági összeomlás. Engedélyezett bűnözés, kialakított arisztokrácia és egyebek. (Film, 10 perc)

2008-05-24. - HÍRHÁTTÉR TV: XXX - Beszélgetés Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A magyarságon belül Kozenkay Jenő a tényfeltárást illetően, a szakmán belül kétségtelenül legalább az elmúlt fél évszázad csúcsa. A Hírháttér TV vele készített műsort: Az ügynökök nyugdíjazhatósága. Kozenkay Jenő és az újságírás. Az ügynöklista és a Moszad. Titkosszolgálat és hazaszeretet. A magyar szolgálatok fertőzöttsége. A Kozenkay Jenő által létrehozott Aerocaritas Alapítvány, azaz a légimentő szolgálat. (Film, 11 perc)

2008-05-23. - HÍRHÁTTÉR TV: Fogolyjogok, Nemzeti Nyomozóiroda
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tóth Katalin és Molnár F. Árpád az őrizetesek és elítéltek jogainak globális és cinikus eltiprásáról, melyről senki nem beszél. Lamperth Mónika és az NNI, Kaiser Ede szándékos elítéltetése. Molnár F. Árpád és a Bárándy-család. (Film, 8 perc)

2008-05-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Torgyán és az Árpád-sáv - Tényekről a miniszter
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Fidesz-kormány egykori földművelésügyi- és vidékfejlesztési minisztere, az FKGP korábbi elnöke az Árpád-sávos zászlóról, az Árpád-házi királyokról, a magyarság történelmi jelképeiről, a fasisztázásról és a magyarság ellenségeiről. (Film, 5 perc)

2008-05-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Üssed csak, ha nem zsidó!
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre Malina Hedvigről, a megvert és hamisan megvádolt szlovákiai magyar egyetemistáról. Trianon, magyarverések, Robert Fico miniszterelnök, Jan Slota (SNS) és a szlovák titkosszolgálat öngyilkos akciói. Kettős mérce rasszista alapon a zsidó "felsőbbrendűség" és a "liberális"-nak nevezett, izraeli tulajdonú világmédia koordináta rendszerében. (Film, 6 perc)

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Cenzúrákon taposva az állami bűnözésről - Betiltott ügyeket döntögetve Tóth Katalinnal
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Messzemenően ritka cenzúrázatlansággal a politikai szervezett bűnözésről. Amikor az ügyészek és bírók szó szerint az idiotizmus szintjén "érvelnek" (koncepciós perek 2006 előtt és óta). Miniszterelnökök bűnszervezetben - konkrét eltussolt ügyekből (Medgyessy Péter és Orbán Viktor). Szeszák Gyula főügyész és a megbuktatott nemzetközi olajvonat. (Film, 10 perc)

2008-05-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Morvai Krisztina: Amíg van, aki szól...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyar Gárda (MG), állam elleni bűncselekmények, bírósági koncepciós perek, TomCat (Polgár Tamás), Budaházy György, Toroczkay László, női egyenjogúság (emancipáció), diktatúra, rendőrségi igazoltatás és zaklatás. (Film, 11 perc)

2008-05-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Hogyan vigyük csődbe a gazdaságot?
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Gazdaságpolitikai gyorselemzés, ahogyan a kulisszák mögött zajlik. (Film, 7 perc+kép)

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

2 komment

Címkék: bűnözés korrupció cia moszad fasizmus nbh titkosszolgálat kémkedés fszb hazaárulás állami bűnözés politikai gyilkosság

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr81565038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.07.13. 03:36:58

Na, azért ne becsüld olyan sokra azt a tévét, ahol Körösi, Kozenkay meg a többi ex-III/III-as okoskodik. Párszor már lebuktak fizetett provokátorként.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.07.14. 17:28:39

Kedves TomCat,

e helyütt nem szeretnék senki védelmére kelni, de azt azért figyelembe kell venni, hogy az Általad említett csapat több konkrét állami hátterű bűncselekményt tárt fel nevekkel, mint bármely másik médium. A Hírháttér pedig a mélységekben és a stratégiákban az első. Ezért amiben lehet, én az összetartást pártolnám, mert ha a legerősebbeket kivetik, akkor nem marad semmi.

A jótékony kritika bárhol előnyös, az ellenségesség - melynek csapdájába én is naponta beleesek - csak ritkán hozhat egy közösségnek hasznot.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád
süti beállítások módosítása