HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Intolerancia és sátáni törvénykezés: Szerbia vádat akar emelni Koszovó elszakadása miatt Koszovó vezetői ellen

2008.02.18. 16:23 Molnár F. Árpád

Szerbiában "illegális állam kikiáltásának megszervezése" címén, hazaárulás miatt vádat akarnak emelni a tegnap függetlenné vált Koszovó három legfőbb vezetője, Hashim Thaci miniszterelnök, Fatmir Sejdiu államfő és Jakup Krasniqi házelnök ellen. A tömeggyilkos, fasiszta Szerbia, amely eukonform az európai politikusi maffia szerint, azt sérelmezi, hogy Koszovó 90% többséggel albánok lakta lakossága önálló államot szeretne, végleg megszabadulva a titói, majd az annál is sokkalta rosszabb milosevicsi tömeggyilkos fasiszta diktatúrától. Mint ismeretes, a szerb Ratko Mladicot és más vezető háborús bűnösöket, az Emberiség ellenségeit Szerbia mind a mai napig rejtegeti, amikor pedig mások megtalálnak egyet-egyet, sem az Egyesült Államok, sem a Szerbiát eukonformnak kikiáltó, a srebrenicai népirtásban bűnös Hága nem hajlandó átvenni, hogy az emberjoginak nevezett nemzetközi bíróság elé állítsa őket.

Szerbia szerint Koszovó függetlenségének kikiáltásával "bűncselekményt követtek el Szerbia biztonsága és alkotmányos rendje ellen". A vígjátékszámba menő szerb törvények természetesen csak az EU-ban lehetnek konformak, hiszen azt is a Sátán hozta létre, akár Szerbiát. A szerb fasiszta törvények megfojtó szándékkal lépnek fel a lakosság szabadságjogaival, szabad döntéseivel és a népuralommal szemben. A bűnöző állam vádja "Szerbia területén illegális állam kikiáltásának megszervezése".

Az Európai Unió államai várhatóan elismerik Koszovó függetlenségét, de a gyermekgyilkos, gáztámadásos és a legnagyobb oroszokra célba lövő pszichopata diktátor, Vlagyimir Putyin vezette Oroszország, valamint az érdemeit illetően tovább zsugorodó, egyre apróbb Ciprus egyenesen az ENSZ-főtitkárhoz fordult a koszovói lakosság szabadságjogainak megtagadásáért, és a bukott fasiszta Szerbia további Emberiségellenes döntéseinek és gaztetteinek legalizálásáért.

Koszovót 90%-ban albánok, durván 10%-ban pedig szerbek lakják. A 10% érdekei természetesen nem írhatják felül a 90% többségi akaratot egyetlen tartomány függetlenedési törekvéseit illetően sem, ha Hága srebrenicai népirtó nemzetközi terroristái meggebednek, akkor sem. Koszovónak kötelessége biztosítani a kisebbségben maradt és maradandó szerbek számára legalább akkora biztonságot, amekkorát - no nem a milosevicsi Szerbia és a tömegmészáros szerb titkosszolgálat, hanem - Koszovó vezetése a helyi albánok számára biztosít.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

5 komment

Címkék: maffia usa eu szabadság demokrácia hollandia fasizmus európai unió szerbia alkotmány függetlenség ciprus jogállam emberi jogok koszovó albánia vlagyimir putyin tömeggyilkos hazaárulás tömegmészárlás néphatalom intolerancia albánok népuralom alkotmányos rend elleni szervezkedés elszakadás hágai nemzetközi bíróság emberjogi bíróság hashim thaci fatmir sejdiu jakup krasniqi eukonform titó láncos kutya milosevics ratko mladic háborús bűnösök kiadatása fasiszta törvények ensz főtitkár szerb titkosszolgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr81344318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Stein (törölt) 2008.02.22. 05:44:20

Kellemes Trianont, igaz? Nem tudom, mi a faszt mondanál, ha valaki beülne a hálószobádba, hogy ez máról az enyém és aztán lebombázná a nappalidat.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.02.23. 00:58:10

Kedces Stein,

nem igazán értem, milyen Trianon. Emlékezz, hogy a szláv családból a szlovének voltak az elsők, akik annak idején kiváltak a fasizmusból fasizmusba ájuló Szerbiából. Nekik már akkor elegük lett a szerb náci elnyomásból, a koszovói albánok csak most kapták meg az önrendelkezést.

Még a szó is: "önrendelkezés", önmagáért beszél. Hiszen eddig "szerbrendelkezés" volt. Tudod, olyan, mint amikor bejönnek az oroszok Magyarországra, vagy Palesztinába a zsidók, Irakba az amerikaiak, vagy Indiába az angolok, aztán ahogy elfoglalták a hálószobát - gondolok pl. az angolok nemi erőszak terápiáira Indiában -, lebombázzák a nappalit.

Aztán persze amint azt mondják nekik Magyarországon, Koszovóban, Indiában, Irakban, Palesztinában, Kínában a japánoknak, Taiwanon a kínaiaknak, hogy ez itt a mi földünk, és önálló államot akarunk, akkor a nagyobbik állam elkezd saját Trianonjáról beszélni, hogy neki joga van más népek földjére. Erről beszélsz? Nem értettem meg ugyanis, kinek a Trianonjáról van szó.

A Föld összes országában joga van egy adott terület lakosainak ahhoz, hogy eldöntsék, hol akarnak élni. Akárhogy ordít, mint a fába szorult féreg, Vojislav Kostunica Beogradban, attól ő még csak egy koszos fasiszta tömeggyilkos marad, a magyarok összeverője, a bosnyákok és a horvát asszonyok megerőszakolóinak és lemészárlóinak sátáni fejedelme, aki olyan földekre formál igényt - mert náci (lassan már nem jelent többet szerbnek lenni) -, amihez kevesebb joga van, mint Hasfelmetsző Jack-nek a következő áldozathoz, hiszen még ez utóbbi is maga a megtestesült ártatlanság, a mini állam fasiszta henteséhez képest.

Már megjelentek a Vajdaságban a magyargyűlölő feliratok. Ha sokáig ugrálnak a szerbek, és a magyarok is szeretnének ezektől a félőrült őrjöngő vadállatoktól megszabadulni - hiszen a magyargyűlöletet is mindig a szerb kormány és titkosszolgálatai gerjesztették -, akkor szépen kezdhetnek aláírásgyűjtésbe, hogy ők ki akarnak válni a fasiszta Szerbiából, hiszen ahol magyarok élnek, és békében akarnak élni, joguk van ahhoz, hogy a világ megvédje őket. Joguk van élni, és joguk van olyan államhoz, ahol nem alsóbbrenmdűekként és a gyűlölet keresett tárgyaként tartják őket számon.

Ezt még sosem mondtam ki, de látva, hogy a semmi kis magyarokat, akik rendre jelzik lassan 20 éve a magyar diplomácia felé, hogy ne álljanak ki a magyarok a jogaikért, mert a szerb kormányzat és a titkosszolgálat terrorizálja őket, látva, hogy a szerbek a magyarok puszta létezése miatt szünhetetlen és végtelenül ostoba, öncsonkító gyűlöletet táplálnak és tudatosan gerjesztenek, most már kimondja az ember: ha a szerbek nem nyugszanak, nem vethet ellene senki, semmit, ha a magyarok is azt mondják: elég volt; önálló államot akarunk, mert addig nem kapunk békét, csak állandó félelmet és az ok nélküli megtorlás szüntelen várását.

Mert a szerbek - amióta Jugoszlávia szétesett - minden szlávra és nem szlávra gyilkos indulattal tekintenek. Mindegy nekik, hogy szlovén, bosnyák, horvát, albán vagy magyar. Szerbiában 1990 óta őrjöng a Sátán, és rabszolga sorba akar hajtani és el akar pusztítani mindenkit, akiben nem fasiszta szerb vér csörgedezik. Nem ismerik a békét, és mindez a sok moslék állandóan a szerb kormányoktól ered.

Ismertem egy szerb művészt a délszláv háború idején. Azt mondta: szégyelli, hogy szerbnek született.

Most is van szégyenkezni valója bőven. Sőt, azóta egyfojtában, de szakadatlanul.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád

Dr. Stein (törölt) 2008.02.24. 07:15:35

Köszi a hosszas választ.
Milyen Trianon? Egy önálló, ENSZ által elismert ország feldarabolása, a mögöttük álló fegyverektől felbátorodva.

Ha azt hiszi bárki, hogy ez majd jó kis precedens lesz a magyar kisebbségek által lakott területek számára, hát nagyon tévednek.
Az albánok most már sikeresen diplomáciai csomagokban terjeszthetik a drogot, kurvákat, fegyvert. Mert erről szól a dolog. Tachi ellen évekig volt elfogatóparancs érvényben.

Érdekes, hogy állandóan megy a szájtépés a Bombagyáron is, hogy a cigányok ellopnak ezt-azt, itt egy országot loptak el, olyan bölcsek támogatásával, mint G.W. Bush, bravo.
Az oroszoknak lesz még néhány szavuk hozzá, gondolom.

Ismertem egy szerb művészt: gondolom nem Emir Kusturicát.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.02.24. 19:02:44

Kedves Stein,

az albánok le vannak robbanva köztörvényes szempontból, ez evidens. Ezen nem változtat sem a szerb alárendeltség, sem az önálló állam. Így a 90%-os albán többség önrendelkezési joga független a lakosság és az állam bűnözésétől.

Az albán lakosságnak joga van szabadon döntenie arról, a szerb elnyomás alatt akar-e továbbra is maradni vagy sem. A szerbektől olyan rosszul vannak még maguk a szlávok is, hogy egyik a másik után hagyta ott a faizmusból kilépni képtelen, ma is minden szlávot és nem szlávot gyűlölő Szerbiát. Tehát itt népekről van szó, akiknek nem kell a "nagy testvér". Nem kell nekik a földjük sem, csak az, hogy hagyják őket békén, és olyan helyen élhessenek, ahol nem telepedik rájuk senki gyűlölettel és megvetéssel, állandó politikai üldözés alatt tartva a teljes lakosságot.

A fegyverkereskedelemről: az USA katonai tanácsadóiként működnek a Szerbiában rejtegetett, a nyilvánosság előtt fejdíj ellenében keresettnek meghirdetett szerb háborús bűnösök.

Ez a globalizáció.

Szerbia sosem lehet alternatíva - éppen most készítettem interjút egy politikai üldözött vajdasági családdal (hirhatter.t35.com/magyargyulolet.htm) -, mert a szerbek a világon mindenkit üldöznek és gyűlölnek, aki nem szerb. Ha egy lakást képzelünk el, és annak egyik szobája a szlovén, a másik a horvát stb., akkor a WC esetében találjuk meg a szerbet. Olyan rettentő erkölcsi állapotban vannak, hogy maguk a szlávok is rosszul vannak tőlük. Amikor a szlovákok, meg a románok tiltakoznak Koszovó miatt, csak azért teszik, mert nem nekik kell elviselni ezt az irdatlan sötét, önpusztító náci államot..

Úgy tűnik, Szerbia sosem lehet eléggé összezsugorodott. Minden szláv és albán, meg magyar is békében élne, csak a szerb fasizmus nem szűnik.

Nagyon beszédes, hogy a vajdasági magyarok mennyire természetesnek veszik - lássd a tegnapi telefonos interjút -, hogy számos helyen nem beszélhetnek magyarul, és természetes számukra, hogy félelemben kell élniük. Nem a bosnyákoktól, nem az albánoktól, nem a horvátoktól: hanem mindezek együtt a szerbektől.

Nekem is volt alkalmam megízlelni évekkel ezelőtt a szerb állami bűnözést. Putyin óta nem találkoztam undorítóbb és sötétebb, igénytelenebb és nyíltan agresszívebb állami moslékkal, mint amilyen a szerb állami bűnözés. Biztos vagyok abban, hogy sok minden fog még történni ezen a téren.

Szerbia olyan beteg, hogy esély sem mutatkozik arra, hogy bármely körülöttük élő szláv nemzet színvonalát megközelítsék. Náci pöffeszkedésükhöz és nagyképűségükhöz semmi, de a világon semmiféle értékelhető tartalom nem társul.

Üdvözöl Molnár F. Árpád
hirhatter.t35.com

Dr. Stein (törölt) 2008.02.24. 20:25:44

Ez egy nagyon érzékletes leírás volt :)
Lehetnek a szerbek ritka gennyes alakok, de attól még az ország integritásához és a tulajdonhoz joguk van.

Tudom, nem fogjuk meggyőzni egymást, de sok érdekeset olvastam, köszi.
süti beállítások módosítása