HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Gyurcsány Ferenc távozása után az orosz állami maffiával, a putyini KGB-vel tervez a lakosság számára is látható formában szerződést kötni. De mit szól ehhez Izrael?

2008.03.21. 14:22 Molnár F. Árpád

Gyurcsány Ferenc júliusban történő esetleges lemondásáról szóló hírek mellett az is kiszivárgott, hogy a miniszterelnöki posztról történő távozását követően Vlagyimir Putyin keresztapa és az orosz maffia hatókörébe tartozó Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság élére kerül. Gerhard Shröder korábbi német kancellár példájára Gyurcsány Ferenc is az izraeli érdekekkel szembenállva az orosz állami maffiával tervez hegemóniát.

Mint ismeretes, a Gazprom, mely mindig is az orosz maffia egyik csúcsa volt, rengeteg halottal, Vlagyimir Putyin óta erőteljesen veszített izraeli (Moszados) tulajdonosi hányadából, mivel az orosz elnök, Putyin módszeresen legyilkoltatta és letartóztattatta mindazokat, akik nem az ő, azaz Putyin érdekeit szolgálták a Gazpromnak az elnök részére történő megszerzését és kisajátítását illetően.

Gyurcsány Ferencnek a Gazprommal, és ezzel a KGB-vel, tehát az FSZB-vel és Vlagyimir Putyinnal történő, látható szerződésbe is foglalt összegyógyulása azért is kuriózum, mert ezzel Gyurcsány Ferenc nem Izrael és a cionizmus, hanem az orosz állami maffializmus érdekeit szolgálja, ezért Isten Kegyelméből akár Izrael szempontjából gyűlölt ellenséggé, tovább már nem használható gójjá (azaz "barommá") válhat, akitől érdemesebb inkább megszabadulni, mint tovább védelmezni. Gyurcsány Ferenc és Izrael konfliktusa annál is inkább hasznos lenne, minthogy nem kerülhet letartóztatásba és elítélésre Gyurcsány Ferenc mindaddig, amíg Izrael ezt nem engedélyezi a Magyar Köztársaság számára. Gyurcsány úr antiszemitizmusa (azaz Izrael érdekeivel való szembenállása és Putyin kiszolgálása) a Magyar Köztársaság érdekeit is szolgálhatja, hiszen azzal, hogy a sortüzes és súlyosan patológiás miniszterelnök az orosz maffia, azaz a KGB agresszív és gyilkos magyarországi terjeszkedését, és ezzel az egész európai kontinensen történő diffúzióját, exódusát segíti, elősegítheti az újabban sajnos háttérbe szorult orosz maffia és annak európai kapcsolatai és állami módszerei leleplezését, és ezzel a lakosságnak az utóbbi esztendőkben érdemben gyarapodott felvilágosításának további kiszélesedését.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: kgb moszad gyurcsány ferenc gazprom antiszemitizmus cionizmus barmok vlagyimir putyin fszb állami bűnözés állami gyilkosság orosz maffia koncepciós perek déli áramlat gójok mossad gázháború

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr86390914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása