HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Minden törvényt lesöpörtek" - Tóth Katalin lakásmaffia-kálváriája a hatalommal

2008.03.23. 02:27 Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


Tartalom:


Egy férj, egy feleség, néhány közös gyermek, egy anyós. Tóth Katalin férjével élt egy közösen felújított házban, ám a 15 éves házasság során vagyonszerződés nem született, az ingatlan pedig a férj és annak anyja nevén maradt. A férj a válást követően a volt feleségét - a gyermekekkel együtt - kitúrta az ingatlanból, amihez olyan szervezett bűnözői csoportokkal szövetkezett, akiknek neve ismerős a lakásmaffia ügyekben és más, sokkal súlyosabb bűntettekben, melyekről e helyen nem beszélhetünk. A volt feleség, Tóth Katalin, aki könyvet is írt történetéről és az állammal szemben folytatott harcáról, azt mondta: a rendkívül idős asszony (a férj édesanyja) az ingatlan eladásának idején már kórházban volt, magatehetetlen állapotban töltötte utolsó napjait, így a férj saját anyja aláírásának meghamisításával adta el az ingatlant, a felesége és a gyermekei elől is eltitkolva az adásvétel tényét és annak körülményeit.

A bíróság minden a Tóth Katalin mellett szóló bizonyítékot és szakértői véleményt lesöpört, a törvényeket is következetesen megszegve és akként értelmezve, hogy a később is más lakásmaffia ügyek miatt körözés alá került szervezett bűnözők malmára hajtsa a vizet. (Tóth Katalin honlapja: http://tkatalin.uw.hu)

Most a felvételből való idézet helyett egy cikkből idéznék, melyben annak a Sztojka Katalinnak a neve is szerepel, akinek családja az adásban tárgyalt lakásmaffia-ügyben is benne maradt.

Idézet a cikkből:
Tóth Sándor alezredes, XI. Kerületi Rendőrkapitányság:
     - Különböző ingatlanokat érint ez a cselekménysorozat. Olcsó panellakásoktól a 100 millió forintot megközelítő budai telkekig terjed a sor. 16 gyanúsítottunk van eddig, 4 ügyvédgyanúsítottunk is van, szomorú, de így van. És hát az érdekessége ennek még az, hogy a 4 ügyvéd közül kettő vak.
A gyanúsítottak közül heten előzetes letartóztatásban vannak. Egy nőt azonban, akinek komoly szerepe volt a károsultak megtévesztésében, még keres a rendőrség. A képen látható Sztojka Katalint, környezetében inkább Barbara, vagy Barbi néven ismerik, feltehetően Gyálon vagy környékén bujkál. És bár az ingatlanbejegyzéseket a nyomozás miatt felfüggesztették, sokan mégsem nyugodtak.

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

1 komment

Címkék: tv2 korrupció lakásmaffia alkotmány erkölcstelenség lomnici zoltán stadler bírói bűnözés szociopátia antiszociális viselkedés grespik lászló mnp magyar néppárt tóth katalin ügyvédi bűnözés sebők istván pártelnök jogászbűnözés tkatalin sztojka család családvédelem bírói szociopátia a lakásmaffia fogságában sztojka katalin tóth sándor alezredes xi kerületi rendőrkapitányság házassági szerződés vagyonszerződés sorstársak egyesület lakásmaffia pertársaság budaörsi ingatlamügyek gazdagréti ingatlanügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr9393019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tkatalin · http://tkatalin.uw.hu 2008.04.20. 16:41:06

Meg lehet nézni a Hirtv - nek a Célpont e heti adását.

www.hirtv.hu/?tPath=/musorok/&article_id=87728

Meg lehet nézni, hogy hova jutott ez az ország. Csupán csak azért, mert sokan vannak “”toppon”" az ingatlanmaffia és a lakásmaffia megszüntetésében. A “”hatalmas”" nagy “”demokrácia”"!!!. Az. A " tenni" akarás. A tedd ide, tedd oda ügyek, ami van dögivel.
A rabszolgatartó társadalom felvirágoztatása, a XXI században. “”Köszönet”" érte, a nagy megtiszteltetésért, sokunknak. ""Hálálkodhatunk""" érte.
És még ki tudja, hogy vajon hányan élvezhetik ezt a remek nagy tettrekészséget, azt, hogy egyszer és végre felszámolják végre a blabla helyett?
És hányan van azok, akik pedig nem élhették túl ezt a nagy “”élvezhető”" hatalmas nagy ""jólétet”", amit okoztak. A jogi missmásolást a csúsztatásokkal? A félreértelmezett, nem bűntethető jogi megítélést?
A megaláztatást, a társadalmi kirekesztettséget, a jogi csúsztatásokkat megspékelve?

“”Büszkék”" lehetnek rá az illetékesek.

süti beállítások módosítása