HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

'Aggyá még péézt!', azaz Gaskó és a vasutassztrájk, a magyarok és az isteni pénz...

2008.12.16. 00:52 Molnár F. Árpád

Valamint: Hogyan nem oldják meg a politikusok és a multik a Gaskó-jelenséget

2008-12-16.
Molnár F. Árpád

A pénzéhség a Jelenések Könyve-beli, valamint a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvében foglaltaknak megfelelően alakítva, napjainkban minden más szempontot elnyom. Ehhez - a Háttérhatalom eszközei mellett - a teljes média, jobb- és baloldal en-bloc, valamennyi szakszervezettel együtt felsorakozik. A magyarok a Cion Bölcseiben olvasható egoista állatokként, ördögökként levizsgázva a legnagyobb gazdasági világválság és magyar gazdasági csőd kellős közepén is azért tüntetnek, hogy ők, az ő testüknek még több pénzt kapjanak a közösből, mindenki máséból.

Gaskó István VDSZSZ-elnök, a MÁV-szakszervezet elnöke hosszú hónapokkal ezelőtt is nyíltan hirdette, hogy 'ha nem kap több pénzt, mint amennyit kap, akkor a lakosság nem fog tudni dolgozni menni, ő megbénítja a közlekedést, és senki nem fog tudni eljutni sehova!'. A bambarom nép (bamba barom - nyelvújító: Molnár F. Árpád) általában nem csak jóváhagyta, hogy a kapzsiság istene (a Sátán) a közösből követel magának még több és több jusst, de még meg is fejelte azzal, hogy bizony, a gonosz kormány nem akar az embereknek pénzt adni, mert az olyan típus, hogy lenne miből, de nem ad. Mármint még több és több pénzt azoknak (így a MÁV-osoknak), akiknek már van, és több van, mint 5 millió magyarnak. Van állásuk, van stabil fizetésük, szemben azokkal, akiket tömegével és naponta bocsájtanak el a tönkre ment cégek, és szemben azokkal, akik hajléktalanokként, egyre növekvő számban tengetik az életüket, holott egyszeri 3-4 milliárd Ft-os összegből a teljes hajléktalanságot meg lehetne szüntetni az országban.

De a magyart ez nem érdekli, sőt, minél gazdagabb, annál inkább csak a saját pénze és piti, majomállati érdekei foglalkoztatják. Római, Krisztusért vállalt hajléktalan életem során megtanultam, hogy a szintén Krisztusért hajléktalan keresztyének és az ottani, hontalan ateisták utolsó falatjukat is odaadják a másiknak, de ha pl. magyar keresztyénről van szó, akkor az erkölcs már meghal az önlelkizős, csak saját magával foglalkozó egóban. A multimilliomos MALÉV-dolgozók nemrégiben tüntettek, amikor a MALÉV-et már csak pár hónap választotta el a teljes gazdasági csődtől, aztán most, amikor a csőd már bekövetkezett, megint tüntetnek, és azt kiáltják - miközben arról szólnak a kommunikék, hogy lehet, teljesen meg kellene szüntetni a MALÉV-et -, hogy 'adjatok nekünk ide pénzt, még több és több pénzt!'

Senkinek eszébe nem jut a hajléktalanokért tüntetni. Arra azt mondja a magyar - mert az egy bunkó faj -, hogy 'az ő baja, miért lett hajléktalan!' Eközben a magyar - mert bunkó fajtatípus - azt is mondja, mint a MÁV-osok, hogy 'adj nekem pénzt, ha pedig nem adsz, az is a te bajod, akkor nem jutsz el sehova, és jó nagy károd lesz neked!' Senkinek nem jut eszébe sem pl. a munkanélküliek érdekében tüntetni, akiknek száma a Gaskók miatt is napról napra, olykor rohamosan növekszik. Hanem mint Drábik János a babiloni eszközrendszerrel (az Echelon-technológiákkal) megrontott keresztyénségről írja, aképpen viselkednek a népi vágóállatok: csak a saját, kis szűk környezetük, csak a saját lelkük ápolgatása, csak az én, csak az egó, és mindenki más csak azért van, hogy az én igényeimet kiszolgálja. Hogy a keresztyének állati létéhez hozzákapcsolódik még emellett, hogy rózsaszínű, minden tartalom nélküli meséket szőnek arról, hogy ők mindenkit, de úgy szeretnek, semmit a lényegen nem változtat. Sem a keresztyének, sem a MALÉV-dolgozók, sem a Gaskó-féle, antiszociális terroristák senkiért, semmit, kizárólag saját zsebükért és saját megélhetésükért hajlandók tenni. S minthogy ez az erkölcstelenség törvénye, ezért azzal a sátáni szövegezéssel teszik ezt, hogy ők tisztességes, becsületes emberek, akik felneveltek akárhány purdét, és aki állatokat nevel, mint a barmok, az aztán valami, bizony, még lakásuk is van, nekik, az ő testüknek, ahová senkit be nem fogadnak, és aki vakondlyukban lakik, az dolgos, tisztes ember. 'Tehát aggyá még több péézt! Én lelkem, én lelkem, én nagyon nagy disznó lelkem, ide nekem az én jogaimat!'

 


Gaskó István, aki nem az állam, hanem a tűzvonalban lévő lakosság ellen folytat háborút.
(Hírháttér)

Az erkölcsi analfabétizmus klasszikusan ördögi hajtásai ezek, akik nem csak nem tesznek senkiért, semmit, de még tükörbe is mervén állni, megigazítván mocskos nyakkendőjüket, azt hazudozzák maguknak, hogy becsületes és törvénytisztelő emberek. Miközben miattuk került 30 ezer ember hajléktalanként az ő gazdag, disznólétű asztaluk vágóhídjára (ugyanis a Kádár-rendszerben nem voltak hajléktalanok, az EU és a Hírháttér a magyarokkal szemben azt követeli, hogy 2015-re ne is legyenek), miattuk nincs semmilyen téren egységes elosztás, szolidaritás, szeretet, béke és összefogás, mert ebben a vengri kuplerájban mindenki a saját még több, és több pénzéért sivalkodik, és ügyet sem vet tüntetésein arra, hogy vannak nála sokkal, de sokkal szegényebb emberek. A vadállatok törvénye ez, mely kimondja: mindenben az egó az első, és az mindenki kárára az első.

Erkölcsi szempontból funkcionális analfabéták és morális idióták között élünk.

Igen: ma már meg lehet tenni azt, hogy egy Gaskó István nevű terrorista azzal hergeli a lakosságot, hogy ha ti nem harcoltok azért, hogy én a csődben lévő MÁV-ból, a ti pénzeteken még vagyonosabb és zsírosabb disznó legyek, akkor nem fogtok munkába menni sem holnap, sem holnapután, lehet, ki fognak ezért titeket rúgni, a betegek nem jutnak el a kórházakba, a rendszeres kezelésre, hívjanak maguknak taxit, akik bevásárolni indultak, ne jussanak el céljukhoz, ne vásároljanak semmit, aztán aki rokonokhoz, temetésre stb. megy, majd akkor juthat el céljához, ha neki, a Gaskónak és bűnszervezetének még több és több pénzt fizet a sajátjából. Eközben a buta, vágóbarom magyar nem akarja felfogni, mert vengri és mákszemnyi agya van, hogy nem várhat el fizetésemelést olyan helyzetben, amelyet teljesen mindegy, ki okozott, mert attól még nem lesz több pénz egy centtel sem. Amikor az egész világon tömeges összeomlások vannak, aközben a buta magyar pénzt követel egy olyan államban, amely gazdaságilag rosszabbul áll alighanem az összes nyugati szomszédjához képest is. És miből követel? Hát a hajléktalanokéból, a munkanélküliekéből, és közben - mert antiszociális és rosszindulatú - azt is követeli, hogy mindegy, mennyibe kerül, csak fölösleges kényszermunkára hajtsák azokat, akik már munkanélküliek, mert azok alacsonyabb rendű, ronda, dologkerülő mutánsok az ő talpig becsületes, kapzsi, sátánállati és egomániás fajtájához képest.

Jól Mondta a Jézus Krisztus (nem szó szerint, hanem tartalmilag viszont ezerszer): ti a kevesek vagytok, akik a Világosságból vagytok, a többiek a sötétségben vesznek el, és azt a Világosságot, Amelyről tanúságot tesztek, a sötétség nem fogadhatja be, márpedig a világ maga a sötétség.

Minthogy keresztyén vagyok, így a merőben világi, bevett gyakorlatokkal ellentétben a saját minőségem szerinti legerkölcsösebb megoldásokhoz folyamodnék Gaskó-ügyben: a korrupciós ügyeibe buktatnám vagy pedig csődbe vinném a MÁV-ot.

A miniszterelnököknek viszont egységes ismertetőjele, hogy mindent érdekből tesznek, de egy képzeletbeli, nem létező elnök nem, mert ő erkölcsök szerint is cselekszik. A képzeletbeli elnök legalább néha erkölcsi szempontokat mérlegel. A valóságban lehet, hogy ilyenek nem fordulnak elő. Ha nem keresztyén elnökről van szó, de azért az erkölcshöz nem analfabéta, akkor Gaskót koncepciós perrel, ha ez nem megy, politikai gyilkosság útján távolítaná el a pozíciójáról, hogy ne tudjon többet ártani az országnak és a lakosságnak. A politikai gyilkosság napi, bevett rutin, csak a majomemberek hiába is érdeklődnének a zsidó médiánál, vagy az e téren is túltájékozott Széles Gábornál, az Echo TV létrehozójánál, akit - mert majomemberek - nemzeti médiumuknak hisznek.

Tudjuk, hogy a Hírháttér sátáni ellenségei most csökött agyukkal arra szeretnének kilyukadni, hogy a Molnár a Gaskó meggyilkolásáért szólt, de az ilyen demagógiát hagyjuk meg azoknak, akiknek atyját úgy is Nevezi a Biblia: 'A Nagy Demagóg', azaz a Sátán.

Minthogy minden olyan magas pozícióba jutott ember, amilyen a Gaskó, rengeteg pénzügyi bűncselekményt követett el életében saját áldására és hasznára (különben sosem kerülhetett volna bűnözők közé, mert a bűnözők csak bűnözőket tűrnek meg maguk között), így e világi, de nem teljesen erkölcsi analfabétaként mozgósítanám a titkosszolgálatot, szervezzék meg a pert úgy, hogy senki másnak abból baja ne származzon, csakis a Gaskó kerüljön minimum utcára vagy börtönbe, hiszen ő az elkövető, a többi meg csak bűnkövető vágómarha. Ezzel - mert nem a képzeletbeli, gátlástalan, szintén csak a saját pillanatnyi állati hasznával törődő miniszterelnök vagyok - a lakosság szolgálatában állnék.

Van még egy másik módszer, és egyik adja a másikat:

Gaskó István, aki közlekedés-ügyben és annak minden következményeit tekintve, a lakosság 100%-t hátrányosan és pusztítóan érintve a MÁV és az ország minden meg-megújuló bajáért felelős (ezt olvasva helyenként dagad a melle, hiszen éppen ez az egyik, amire olyan büszke), most azzal kérkedett, hogy mert nem kap még több pénzt a közösből, ezért ezüstvasárnap az emberek nem tudnak menni sem rokonokhoz, sem bevásárolni. Nem nehéz ráébredni, hogy az ilyesmi a nagyon is jelentős politikai befolyással rendelkező multinacionális cégeknek jelentősnek értelmezhető bevételi kiesést okozott, ahogyan az összes korábbi, lakosság elleni Gaskó-terrorista akciók mindegyike is. Nem kell hozzá sok kilincselés, hogy a titkosszolgálatok által megszerveztessék egy kormányutasításra gyorsított per, amely a lakosság (emellett bármely cégek) részvételével akár munkahelyvesztés, akár taxiköltségek, továbbá bármiféle családi, üzleti stb. találkozók elmaradása okán felmerült akár csupán erkölcsi veszteségekért anyagi ellentételezést a MÁV költségére követeljen. De írhatnám a MÁV-dolgozók költségére terhelést is, hiszen a kárt nem a MÁV, hanem a sztrájkolók okozták, így értelemszerű felvetés, hogy a kárt nekik is kell megfizetni. Mindenkiét, akik vétlenekként a terrorizmus tűzvonalába kerültek. Ha valaki egy csokoládégyárban sztrájkol, nem ugyanaz, mint amikor a MÁV-dolgozók élén Gaskó István pénzért - azaz aljas indokból vagy célból - bosszút esküszik a teljes lakosság ellen, és egy mindenkinek kijáró állami szolgáltatást, jó fizetést kapva beszüntet. Aki nincs tekintettel vétlen lakosok tömegeinek életére, az azon minutumban megfosztatik attól az Isten Előtt is, hogy az ő élete egy ilyen ítéletben értékelhető legyen. Onnantól már sorba állhat, de csak minden általa megkárosított után, leghátulra. Majd ha már mindenki megkapta jogos kártérítését, akkor következhet a MÁV-dolgozó, tehát a terrorista.

Az ötletként felvetett per - mely természetesen felülről irányított - előre eldöntött, mert ez az ún. "demokráciák" normális ügymenete. A megítélt irdatlan kártérítési összegek előzetes egyeztetése kapcsán megállapodhatnak az előre győzelemben megállapodott győztes felek, hogy az milyen következményekkel járjon a MÁV számára. Ugyanis Gaskó pusztítása akkora, ami már sok hónappal korábban is felvetette a MÁV teljes leállításának gondolatát, a saját véleményem szerint pedig esetleg csak addig, amíg egy szociálisan érzékenyebb, rátermettebb ember nem kerül a MÁV-szakszervezetek élére, aki többre tartja az emberi jogokat a saját vagy házi disznóólja további vagyongyarapításánál. Tehát a MÁV-ot korrekten és törvényesen lehet totális csődbe vinni, akkora összegű kártérítéseket megítéltetve, amekkorákba az egyébként is csődbe ment MÁV azonnal belerokkan, a kormány pedig nem fizet tovább, mondván: most már tényleg nincs miből, és - mert a kormányok cinikusak - szegény hajléktalanok az utcán fagynak meg.

Ez csak egy-egy ötlet a kínálkozó megoldások széles tárházából. Evidens, hogy ha én lennék a miniszterelnök, akkor Gaskó már régen nem terrorizálná a lakosságot, mondván: 'Ha mi nem leszünk még gazdagabbak, akkor ti kicsinytől nagyig, fiataltól aggastyánig, nők és férfiak, ateisták és papok, keservesen megfizettek ezért! Bizony mondom nektek, megfizettek, ha az úr Gaskó és tettestársai pénztárcája szolgálatában nem álltok!' Íme, a modern kori piacfelosztás egyik vadhajtása. Kicsit hasonló ahhoz, amikor Szemjon Mogiljevicsék bejöttek az országba és eladtak a váci utcai üzletektől kezdve nőt, országgyűlési politikust, jogászt, milliomost, fő- és közrendőrt, mindenkit és mindent, amihez csak hozzáfértek.

Egy szó, mint száz: egy fillért nem fizetnék sem a vasutasoknak, sem a multimilliomos MALÉV-dolgozóknak, mert nem oda kell a közpénzeket pocsékolni, ahol már bőven van, hogy kárba és pocsékba, disznókolbászba és vécébe, fűtött lakásból a levegőbe menjen, hanem előbb a hajléktalanok és a munkanélküliek, valamint a gazdaság az, mely mindenkié, s melyért függetlenül a bűnöző politikai rezsim rablásaitól, valamennyien felelősséggel tartozunk. Ha pedig egy vasutas, vagy egy hülyeségek tömegével agyoniskolázott, végzett pilóta nem éri fel ésszel, hogy amit elvenni akar (ezen nem segít a MALÉV korrupciójának ténye), annak mindenki örök kamatokkal fizetheti meg az árát, akkor mit várjunk azoktól a bűnöző politikai vezetőktől, akikről tudjuk, hogy ugyanígy gondolkodnak, és azért lopnak úgy és annyit, amennyit egy Gaskó vagy egy MALÉV-pilóta. Senki nem kérhet számon olyasmit, amiben maga is utolsóként szerepel.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

3 komment

Címkék: máv magyarság sztrájk vasút erkölcs terrorizmus önzés malév szakszervezet egoizmus kapzsiság hajléktalanság felszámolása vdszsz gaskó istván fösvénység hajléktalanok mammon

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr11825425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geczy őrvezető 2008.12.16. 06:12:17

Szia, Árpi! Emlékszel még rám? Gondoltam beköszönök...

Nagy Tibi (törölt) 2008.12.16. 07:38:16

Mondjuk, én már régen olvastam Bibliát, de Sátánra nem igen használja a Biblia a demegóg kifejezést.

(Ateista vagyok)

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.12.16. 19:03:58

Szervusz, Őrvezető,

emlékszem. Kösz, hogy benéztél.

Üdv. Molnár Árpád
süti beállítások módosítása