HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Információk a HAARP-ról (az iráni, biokémikus, volt svéd képviselő Szász Ágnes)

2010.03.11. 00:01 Molnár F. Árpád

Írta: Malomfalvi Szász Ágnes (iráni állampolgár, biokémikus, volt svéd országgyűlési képviselő)

 


Malomfalvi Szász Ágnes iráni állampolgár, biokémikus, volt svéd országgyűlési képviselő.

Informative video on HAARP (High Frequency Active Auroral Reasearch Program)the new weather modification and mind control Star Wars Defense Initiative (SDI)weapon of the US military. HAARP is capable of creating weather like hurricanes and tornadoes and tsunamis and earthquakes. It is also capable of altering peoples moods. From WETA TV a PBS station. Run a Google.com search for HAARP.

[Angol nyelvű video: - a szerk.]

Ez az információs video a HAARP-ról nagyon sok kétkedőnél kiveri a biztosítékot, és a hallgatás, meg a nem tudás köpenyébe burkolódzva azt hiszik, hogy ez rájuk nem vonatkozik. Ilyenkor szoktak támadásba lendülni és ócsárolni olyanokat, akik ezzel komolyabb formában foglalkoznak. Amikor megpendítettem az ECHELON szisztémát, már akkor is sokan begerjedtek és az elmekórtani intézetet emlegették.

Ezek a támadások Molnár F. Árpádot is érik, hiszen ő nyíltan beszél a Hírháttér műsorában az elektromágneses Hadviselésről. Míg reá fröcsögve és gyűlölködve kígyót-békát dobálnak, én szerényen a második helyen állok a gyűlölt emberek listáján.

Amit ezek a filmtöredékek is mutatnak, egy ijesztő valóság kis atomjai.

Ezek a mesterségesen, az amerikai katonai vezérkar által létrehozott romboló erők sokkal nagyobb nagyságrendűek, mint ahogy az ember ezt hinné.
 
Mivel az Internet sokáig nem működött ilyen magas fokon és nem volt ennyi adat kint a forgalomban, addig ment a bódítás művészete a nagyérdemű és választójoggal rendelkező, de lebutított emberek felé, akik még akkor sem hiszik el ezt, amikor már komoly tudósok is foglakoznak azzal, hogy micsoda láthatatlan környezetmódosítás, SZENNYEZÉS(!!) megy, valamint elektromágneses népirtás, agyhalál.
 
A mikrohullámokkal való agykárosítás kifizetődőbb a sok pénzt elnyelő, kis hatásfokú és fájdalmas elektrosokk helyett. Az elektrosokk kezeléshez szükséges a páciens beleegyezése, kórházban való elhelyezés stb., a HAARP esetében ez nem szükséges, hiszen kevésbé durva a beavatkozás, bár legalább olyan hatásos, mint az elektrosokk "terápia" hosszú távon.
 
Természetesen amikor az ember agya már nem működik ebben a térerőben, akkor nagyon nehéz ezeket a komplikált dolgokat megérteni.
 
Itt a lényeg a sok időjárási anomália leírása mellett az AGYKONTROLL!!!!
Már mindenki idegbajos, meg pánikbeteg a Földön és gyógyszerezve van.
 
Kémiai úton agykontrollálva!!
 
Az agyhullámok jóval érzékenyebbek, mint a Föld ionoszférája. Az ionoszféra jóval nagyobb nagyságrendű, a Napból jövő mágneses, valamint plazma viharoknak van kitéve, az emberi agy erre is reagál, sőt, a földi elektromos berendezések is. Ha az ionoszféra begerjed és képes ezekre a magas frekvenciájú mikrohullámokra reagálni, tornádókkal, tsunámikkal, meg földrengésekkel, akkor az emberi agy - melyet nagyon nagy mértékben véd a Van Allen övezet - még inkább ki van téve a rombolásnak..
 
Nagyon sok ember szájában az amalgám tömések orálgalvanizmust okoztak. Szabályszerűen megőrültek, lefogytak attól, hogy rádioadás ment a fejükben, ami nem csoda, hiszen a szájban levő fém a nyállal egy galván elemet képezett, mely reagált a rádio, valamint a mikrohullámú adásokra. Néhány évvel ezelőtt óriási botrány volt emiatt Svédországban, mert többen követeltek kártérítést; az ügy végül agyon lett hallgatva.
 
Mára ezek a pontszerű pszichiátriai ráhatások az emberi agyra nem aktuálisak, amikor hat milliárd emberi agyat lehet tökéletesen megzavarni, embereket rettegésben és létbizonytalanságban tartani, valamint arra kényszeríteni, hogy egy-egy nagyobb mesterségesen előidézett természeti katasztrófa után rabszolgaként árulják az egyetlen tulajdonukat, ami megmaradt, a munkaerejüket. Természetesen az elhunytak szervei sem maradnak érintetlenek ilyen esetben, mert ez egy remek terített asztal azoknak, akiknek a morális érzéke már teljesen kiveszett.
 
Nem megyek messze a spekulációkban, ha arra gondolok, hogy mennyi szervet lehetett kivenni a haiti földrengés áldozatainak a testéből, és mekkora pénzeket keresni ezen.
 
Ez már a sátánizmusnak olyan magas foka, hogy innen már csak lefele lehet zuhanni, de akkor a Háttérhatalom-vezetők is zuhannak. Ők is be vannak állítva a HAARP AGYKONTROLLJA által, még akkor is, ha erről nem méltóztatnak tudomást venni.
 
A másik, ami igen kellemetlen, hogy Iránnak pontos értesülései vannak ezt a fenomént HAARP-ot illetően. Pontosan tudják azt, hogy a haiti földrengés nekik lett szánva, csak valamilyen okból kifolyólag nem ott rendült meg a Föld, viszont Bamban és 2008-ban Ahwazban, meg Teheranban is megmozdult a föld; ekkor sikeresen müködött a HAARP. Ahwazban emberemlékezet óta nem volt földrengés. Amikor ez a különös földrengés bekövetkezett, akkor éppen Ahwazban tartózkodtam.
 
Az előtte való napon óriási porvihar volt, és aztán Irak felöl jöttek az első igen erős földlökések: 6.5 erősségűek a Richter skálán, melyek több helyen hatalmas repedéseket okoztak a betonpadlókban és a házakban, sőt, voltak halálos áldozatok is.
 
[Angol nyelvű videók: - a szerk.]
HR 2977 - Chemtrails, HAARP.
 
HAARP IN IRAN Bandar Lenge
 
HAARP IN IRAN /az eredeti változat, amelyet az iráni halászok fényképezték motorcsónakról /
 
A halak, a delfinek szabályszerűen megégtek(!!!!) a tornádó tölcsérben. Az embereket az iráni hatóságok felszólították, hogy ne egyenek a halakból, mert azok mérgezettek. Madách Imre a zseniális magyar költő ezt megírta az Ember Tragédiája című remekművében.
 
"Az ember egykor ellesi
s vegykonyhájában megteszi."
 
MEGTETTE!!
 
M. Szász Violetta Ágnes

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

1 komment

Címkék: irán svédország környezetszennyezés kémia agykontroll hírháttér molnár f árpád sátánizmus sugárzás echelon illuminati háttérhatalom biokémia mikrohullámok haarp biofizika agyhullámok földrengés haarp pal cunami haarp pal agykárosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr701822861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2010.08.15. 11:11:59

bar 5+ evvel ezelott irtak, must read

Me, My Mother and the NWO
www.federalobserver.com/print.php?aid=9374
I tell her we are close to war with Iran. She says, 'GOOD! We should bomb them.'
NO, Mom - war with Iran is not 'good'. I point out how different war with Iran will be if it comes to that. I use the word 'bloodbath' because it's very vivid and my mother can picture that. She was a nurse back when her brain worked. I add, 'We may get more war than we bargained for if we attack Iran, Mom.'
süti beállítások módosítása