HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

ISTEN-káromlásért Pakisztán elérhetetlenné tette a CIA-s youtube népirtó portált

2010.05.24. 07:00 Molnár F. Árpád

Tartalom helyett: A CIA világszerte folyamatosan elkövetett felforgató és mind a keresztyének, mind a muszlimok ellen irányuló ISTEN-gyalázó bafometista tevékenysége miatti fórumos felszólalást és e cikk megírását (utóbbi publikálását megelőzően) követően, alig később és egyetlen óra leforgása alatt megsemmisítette a CIA operatív irányítása alatt álló VIMEO megosztó mindkét, egymástól teljesen független és tulajdonképpen egymáshoz képest láthatatlan regisztrációnkat és valamennyi filmünket. Ami egy éven át minden betiltás nélkül zavartalanul működött, hirtelen szőnyegbombázással 100%-ban megsemmisítendő lett! Külön kiemelendő, hogy angolul ott kértük (és folyamatosan(!)) életünk védelmét, az amerikai Echelon-tanúkhoz és a Föld lakosaihoz fordulva. Ez önmagában is elegendő ok, hogy az Obama-kormány teljes megsemmisítéssel válaszolt. A következő Föld méretű diplomáciai botrányhoz már hozzákezdtünk...

ISTEN-káromlásért Pakisztán elérhetetlenné
tette a CIA-s youtube népirtó portált

Írta: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

 


Barack Obama és az USA Nagykövetsége kivétel nélkül minden magyarországi újságíró-üldözés, nemzetközi, lakosság elleni repülőrobbantás, apartheid roma sorozatgyilkosság, volt sztálini és mai pszichiátriai politikai bűntett és átmentett, gyakorló bűnöző mellett kiálltak, és mindenféle emberjogi, jogi és politikai jogot és védelmet megtagadtak. Az USA terrorista bűnbandájára a HÍRHÁTTÉR nem Áldást, hanem világbotrányt, bukást és örök átkot Tett.

A messze főleg CIA-s operatív irányítású Youtube-hozzáférést egészében betiltotta a lakosság számára Pakisztán. Indokuk az volt, hogy a féreg CIA-s terrorista gyűlöletportálon - mely főleg az USA titkosszolgálatainak rosszindulatú célzatú, a világ összes országa elleni felforgató, gyűlöletkeltő és népirtó célokból működtetett - versengés folyt az ISTEN káromlása terén.

A kuruc in fos minőségű - tehát bushista és obamista - terrorista és antikrisztusi CIA-portállal nekünk is számos alkalommal meggyűlt a bajunk: békés, a civil lakosság tömeges lemészárlását a világ egyetlen népe esetében sem helyeslő filmjeinket visszatérően betiltották, amikből rendre világméretű diplomáciai botrányok lettek (és lesznek), mely botrányokat a féreg CIA-s bushista és obamista globális terrorhálózat 100%-ban el is hallgatott, az amerikai nagykövetség pedig látványosan bujkált. Amikor már muszáj volt minket értesíteni - az USA Nagykövetsége nyilvános szabályainak megfelelően -, a HÍRHÁTTÉR munkatársaiból valókat keresték, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA főszerkesztőjével, a Molnár F. Árpáddal szemben viszont folytatólagosan minden vállalt és betartott szabályt felrúgva mintegy élőhalottnak vagy holt tetemnek tettették magukat. Az USA Nagykövetsége - melyet a magyarok és a CIA, valamint az FBI által szervezett és eltussolt repülőgépek elleni merényletek, a romák elleni sorozatgyilkosság, a magyarországi világcsúcsokat is döntő újságíróüldözések és politikai, valamint emberjogi életvédelem érdekében megkerestünk, kivétel nélkül mindenkor Bush és Obama Sátánvörös falaiba ütközve - mindezekkel is egyértelműsítették, hogy a globális terrorcselekmények és minden nép ellen irányuló, valóban kuruc in fos-szintű népirtások és civilek elleni merényletek irdatlan tömegei mögött nem csak rendszeresen ott állnak, de kivétel nélkül minden létező esetben teljes körű bűnszervezeti terrorista védelmet és menedéket biztosítanak az elkövető terroristák számára: az Emberiséggel szemben.

George W. Bush, Hitler pénztárosának unokája a Bibliában Megprófétált kétszarvú fenevad szolgálatában.

 

Az amerikai kormányzat ugyanakkor visszatérően szólalt fel, mit sem titkolva - és máris megérkeztünk a pakisztáni hasonlóságokhoz - minden magyar idők legistenkáromlóbb és legmocskosabb szájú, a világ összes Echelon-tanúját rekordszinten gyalázó, a magyar történelem összes állami elektrosokk terápiáját, pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszerbezárásait, kínzásait és népgyilkosságait nyíltan és világcsúcsokat döntő tömegével hahotázva és kéjhurrázva éljenző fasiszta-náci és szexista tartalmakat ömlesztő kuruc.info kapcsán: a magyargyilkos és minden néppel ellenséges állami bűnöző náci terrorista portált maguk az USA elnökei vették védelmükbe (mint tudjuk: a Háttérhatalom kezdettől mélyen hitleri és náci elkötelezettségű volt, George W. Bush maga is Adolf Hitler legfőbb pénztárosának unokája, ez volt meghatározó, hogy az USA elnöke lett), mondván: az Amerikai Egyesült Államok demokráciájának minőségét mintázza, hogy a kuruc.info működhessen az Egyesült Államokban; értelmezem: a CIA ISTEN-káromló, az Echelon-tanúkat gyűlölő és üldöző bafometista, sátáni és antikrisztusi, júdásfaji akaratából.

Mint azt a titkosszolgálatokat létrehozó és irányító forrásból közölték pár napja: Barack Obama egyébként is a Háttérhatalom zsebében van, és - tették hozzá utóbb - bármit végrehajt.

(Írta: Molnár F. Árpád: 2010.05.21.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

Szólj hozzá!

Címkék: youtube iszlám kuruc.info pakisztán keresztény muszlimok háttérhatalom vimeo illuminátusok amerikai nagykövet april h foley mohamed próféta eleni tsakopoulos kounalakis amerikai nagykövetség central intelligence agency michael hayden leon panetta federal bureau of investigation vadállat pecsétje arab államok

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr292023052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása