HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Gusztos Péter megtorlásai

2007.09.18. 12:45 Molnár F. Árpád

Gusztos Péternek (SZDSZ) valami baja van. Tegnap leköpdösték a kocsiját, amikor a sokat tudó és sokat látott, de minden bűnszervezetben elkövetett bűncselekményről hallgató, hazugságvizsgálat alá nem vont bűnpártoló politikus a mi pénzünkön nyerészkedett autónkkal kihajtott az Országház területéről. A tüntetők feltartóztatták a kocsit, szidták Gusztost, aztán tovább a engedték a sem a Veéres-SZDSZ-es gyöngyszemű elektrosokk terápiákban, sem a korrupcióban, sem a politikai gyilkosságokban és a háborúkban nem jártas állampolgárok.

A korrupt politikus olyan haragra gerjedt - teveként még inkább meggyűlölvén a szúnyogokat -, hogy a Jézus Kriusztus Által gyűlölt és megvetett farizeus SZDSZ-es nekitámadt a Hír Tv-nek, mondván, hogy a tüntetéseket pártolta a teljes tegnapi híradójában.

Megjegyzem: én láttam a Hír Tv és az MTV híradóit egyaránt: az MTV szinte teljes egészében, egy az egyben a tüntetések és az aktív ellenállás buzdítására és bátorítására szentelte csaknem a teljes műsoridőt. Talán Gusztos Péter nem látta a kormánypárttévé esti híradóját, de gyanítom, hogy ha látta, sem érdekelte, miért próbálkozik a kormánytévé a tüntetők talán minden eddigit meghaladó buzdításával és a tüntetéseket igenlő hangulat fokozásával.

A korrupt, teve méretű politikus feljelentést tett az őt feltartóztató és szidó, az autónkat köpködő szúnyog nagyságú csóró állampolgárok ellen, akik nem tudják, hogyan kell kilopni Ukrajnába egy teljes szálloda összegét, és egyéb bűncselekményekhez sem értenek, beleértve a Veér-fröcsköléses bűntetteket sem, ezért csak tiltakozni tudnak az ilyenek ellen a teve méretű bűnözők orra előtt, így Gusztos Péter - Veér András, Oscar-díjat nyert állami bűnözőhöz hasonló - sokat tudó politikus előtt. A korrupt SZDSZ-es még DNS-mintát is vetetett az autójáról emiatt a hallatlan feltartóztatásos-köpködéses-továbbengedéses cselekmény miatt, amit természetesen a rendőrség meg is tett, szemben a milliárdos korrupciós ügyek elkövetőit, vagy pl. a tüntető-féle-fajta állampolgárok ellen elkövetett agresszív bűntettek elkövetőit illetően, mivel ha Gusztosrendőrbűnözők vagy alvilági figurák támadnak civilekre, jogi védelem vagy egyáltalán nem létezik, vagy aki csak felveti a DNS-mintavétel lehetőségét, bizonyára legalább hülyének nézik.

A mi pénzünkön és a mi autónkon - melyet megbízott bűnözők adtak oda Gusztos Teve Péternek, az elvégzett vizsgálat még azt is megállapította, hogy Gusztos autójának egyik dísztárcsája egy helyen megkarcolódott, noha nem létezik olyan szakértés, amelyik megállapíthatta volna, mikor és mi által.

A hallatlan bűnügyet hosszan tárta fel Gusztos Teve Péter beszédeivel együtt a Hír Televízió. Az ügy következményei valóban hallatlanok, de nem csak az odarakott szúnyogokat, hanem Gusztos Teve Péter további sorsát. és az SZDSZ-t, valamint Kóka és társainak példátlan mennyiségű és méretű bűntetteinek felgöngyölítését szorgalmazandó és egyre hangosabban követelendő és diffúzálandóan - Medgyessy Pétert idézve - megtorlandó módon.

Mert aki - idézem Medgyessy Pétert - törvénysértést követ el, azt meg kell torolni.

Várjuk az állami megtorlást. Nemzetközi háttérrel.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: jog mtv mszp maffia híradó rendőrség szdsz hír tv parlament háború korrupció képviselő miniszterelnök gyilkosság alkotmány medgyessy péter gusztos péter rendező teve emberi jogok oscar díj rebisz bűntett bűncselekmény btk bűnszervezet szabálysértés állambűnözés veér andrás szabó istván mephisto mefisztó bűnpártolás szervezett bűnözés jézus krisztus tüntető hazugságvizsgálat országház elektrosokk terápia emberölés szúnyos farizeus kormánytévé dns vizsgálat dns minta dísztárcsa megtorlás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr70169319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása