HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A tv2 tehetségtelen bűnbandája a Tánczos-ügy tálalása kapcsán

2008.01.13. 22:22 Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


- Körmenden valamennyi megkérdezett személy ártatlannak gondolja, védelmébe veszi és szimpátiával fogadja Tánczos Gábort.

- A tv2 pszichiáterre szorult - mert magától nem boldogult - annak megállapítására, hogy Körmend lakosai miért nem az állami bűnszervezetet vették védelmükbe a Tánczos Gábor helyett. A szerencsétlen pszichiáter természetesen saját faját vette védelmébe az ártatlan Tánczos Gábor és a normális szemléletű, nem bűnözői - az állami bűnözés pártolása esetén viszont szuicid - lakosság helyett.

- Elter Zsanett és a bűnöző rendőrség összevetése a Tánczos Gábor és pszichiáter ellensége patologikus beütésekkel halmozott álszakértésével.

- Az alapvető etikai szabályok semmibe vétele a tv2 stábja és a szakértőnek hívott pszichopata pszichiátere részéről.

- A közeljövő az Interneté: A Hírháttér Rádiókhoz hasonló médiumok előre törése a bűnöző, saját maguknak bohóckodó országos elektronikus és írott bűnszervezeti médiumok hanyatlásával.
 
- A média és az államilag védett bűnszervezetek taktikai húzása H. Zsófia és családjának sajnálata, mert mindenki attól fél, mi mindent fog elmondani az Ellene folytatott gazságügyi üldözésről és brutalitásokról a Tánczos Gábor azt követően, hogy szabadlábra kerül.
 
- A tv2 riportere úgy tett, mintha még a vérgyilkosság teóriájáról sem hallott volna soha. Mintha nem hallott volna Toroczkai Lászlóról, Kovács Gézáról vagy Molnár F. Árpádról.
 
- Az országos médiumok és a sajtó tehetségtelensége, erkölcstelensége, gyávasága, gerinctelensége és stratégiai ostobasága.
 
- A médiagazemberek és a politikai vezetők a Jézus Krisztus Beszédeiben.
 
Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3


Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 izrael zsidó pedofília erkölcs szuicid malina hedvig bűnszervezet állambűnözés bűnpártolás médiabűnözés molnár f árpád rendőrbűnözés tánczos gábor gazságszolgáltatás vérgyilkosság körmend médiamaffia gyermekgyilkosság hírháttér rádió toroczkai lászló disznócsorda kovács géza möm elnök h zsófia mtm sbs disznónyáj jézus krisztus beszédei magyar önvédelmi mozgalom pszichiátermaffia pszichiáterbűnözés suicid etikai kódex elter zsanett

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr59296205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása