HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Egy informátorunk a Tánczos Gábor ellen nyomozó gárda bűntetteiről

2008.02.13. 02:14 Molnár F. Árpád

A Hírháttér egy informátora elmondta, hogy a körmendi gyermekgyilkossággal ártatlanul elítélt Tánczos Gábor elleni hadjárat kapcsán úgy emlékszik, hogy a nyomozást vezető Faller Ferenc többek között H. Józseffel dolgozott együtt. Fallerről azt mondta, hogy legnagyobb sikere a "Repülős Gizi" néven elhíresült, idősödő besurranó tolvaj asszony elfogása volt (azaz semmi). Faller Ferenc, Kőszeg jelenlegi rendőrkapitánya, aki a Tánczos Gábor elleni koncepciós perért és a betechnikázott irodában az NBH és a kormány vezetőinek orra előtt folytatott ütlegelésekért (bűntettekért) került rendőrkapitányi előléptetésre, mint említett kapcsolatunk mondta: "bármire képes egy jó p...ért".

Egy bűnügyi technikust azóta "érdemei" elismerése mellett nyugdíjaztak, mert - mint mondotta - több alkalommal lopott a bűnügyi helyszínelések során; s bár nyugállományban van, jelenleg is alkalmazzák szakértőként.

A lapunknak nyilatkozó személy beszámolt arról, hogy Faller Ferenc annak idején egyik ismerősét is összefüggésbe akarta hozni a körmendi gyermekgyilkossággal; Faller imént említett embere pedig, aki a médiában mindig, mint gondos és precíz "szakértő" szerepelt, még azokban az években emberünk bizalmába férkőzött, és eltulajdonított tőle több millió Ft-ot (a pontos összeget szándékosan nem nevezem meg). A kényszervallató rendőrkapitány, Faller Ferenc ugyaneme, a média által futtatott korábbi embere az, aki - elmondása szerint - munkája során is lopott kisebb-nagyobb értékeket.

Ezek után - nyilatkozta - 100% bizonyossággal meg van győződve arról, hogy a Gábor ártatlan, és nagyon reméli, hogy ha későn is, de ki fog derülni az igazság.

Hírháttér-info

http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Szólj hozzá!

Címkék: fenyegetés agresszió erőszak korrupció lopás alkotmány lehallgatás vérvád nbh btk hírháttér állami bűnözés rendőrbűnözés vérper tánczos gábor kényszervallatás d notice körmend betechnikázás koncepciós per gyermekgyilkosság titkos információgyűjtés rendőri brutalitás h zsófia faller ferenc bántalmazás hivatalos eljárásban kőszeg rendőrkapitánya h józsef repülős gizi rendőrmaffia

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr36337157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása