HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját

2008.10.27. 18:52 Molnár F. Árpád


A Garbage együttes tagjai ugyancsak ismerik a Háttérhatalmat. Ahogy a Hírháttér csaknem valamennyi, a valóságot burkoltan és csak a belsősök számára érthető módon kódolt filmjeit a beavatottak értik, úgy a Garbage "Push It" című videoklipje is a beavatott "elit" számára érthető. De ennél - mind a 'Push It'-ben, mind a Hírháttér filmjeiben látható képsorokat illetően - sokkal többről van szó...
(Pillanatkép a Garbage együttes 'Push It' című számából)

 

A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek.

Elmondják:
Christian Crown,
Drábik János,
Fenyvesi Theresa,
Molnár F. Árpád
és titok

Operatőrök:
Figyelő és
Molnár F. Árpád

Feliratok és hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Zene:
Garbage: Push It

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.com

 

Alapművek az eltitkolt Háttérhatalomról, a megjövendölt és beteljesedett, hamarosan a világ színe előtt megmutatkozó titokzatos Nagy Babilonról, azaz a Háttérhatalomról:
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom: A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

Ide kattintva töltse le az "A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon" című filmet a fentebb láthatónál sokkal jobb minőségben,
eképpen védekezve az Emberiség ellenségeinek cenzúrájával szemben!
(Dokumentumfilm, 31 perc)

Szólj hozzá!

Címkék: cia armageddon hadsereg titkosszolgálat echelon tudatmódosítás titokzatos nagy babiloni szajha jelenések könyve háttérhatalom mcultra bluebird artichoke mksearch haarp

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr98734989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása