HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Ifj. Hegedűs Lóránt pert nyert az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb sortüzes-csonttörője, Lendvai Ildikó ellen

2008.11.24. 12:50 Molnár F. Árpád

 


Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész
(Hírháttér-felvétel)

Ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész pert nyert a Bánáti János vérügyvéd (az Ügyvédi Kamara elnöke) által védett sortüzes-csonttörő Lendvai Ildikó ellen. A Veérengző, a világ népeiből valók ellen válogatás nélküli állami sortüzek és szilánkos arccsont- és koponyacsonttörések stb., valamint a rendőrségeken elkövetett csoportos meztelenre vetkőztetések és nők elleni kínzások nagy védelmezője és előidézője az MTV Nap-kelte egyik 2007 őszi adásában olyan kijelentést tett, miszerint: "…azt is mondja Hegedűs Loránt, vagy bárki, hogy irtsatok ki valakit…", mellyel - a Pataky Árpád bíró nevével fémjelzett ítélet szerint - Lendvai megsértette Hegedűs személyiségi jogait és emberi méltósághoz fűződő alkotmányos alapjogát. Pataky Árpád bíró Lendvai Ildikót 400 ezer Ft kártérítés, valamint a 29 ezer Ft-os perköltség megfizetésére és arra kötelezte, hogy az MTV sortüzes-náci, pártszolgálatos, csonttörő műsorában saját költségen tegye közzé az ítélet rendelkező részét, továbbá a sortüzes-párti, vérengző és Veérnáci politikus fejezze ki sajnálkozását jogsértő állítása miatt. Az első fokú ítélet a világ népeiből valókat nyomorékra verető, lövető, törető, zúzató és vágató Lendvait eltiltotta a további apró jogsértésektől.

Bánáti Jánost is érintő parádés Hírháttér-cikket ide kattintva olvashatnak, valamint ide klikkelve megtekinthetnek egy Hegedűs Lóránt beszédéről Kecskeméten készült Hírháttér-filmet.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp pap jobbik lendvai ildikó ifjabb hegedűs lóránt lelkész sortüzesek csonttörők református egyház hitleristák hentesek presbitérium presbiter

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr98785709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása