HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR TV: Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók

2009.01.22. 21:16 Molnár F. Árpád

Tánczos Krisztina - Molnár F. Árpád - Rácz Péter

 


Lépold Józsefné, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetője

Tartalom:
Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában. Egy olyan rendszer egyik epizódjaként, amely rendszerben szinte mindenki áruló és az Emberiség ellensége.

A film egy katasztrofális és katartikus végkifejlet(ek) bevezető darabja is, melynek középpontjában a Tánczos-ügy áll, s mely szoros vonatkozásában irdatlan hazugságok és botrányok fognak kirobbanni. A jövő elkészült.

Filmünk csak azoknak való, akik az Emberiség-ellenes magyar média minden pusztítása és globális rombolása ellenére már tudnak arról az elmeirányító, hamarosan az alapokig lemeztelenített rendszerről, amely mikrohullámú és közvetlenebb technológiájával már régen átvette a globális irányítást a Földön.

A Hírháttér fő alaptételei között vannak az államtitkok lehető legteljesebb eltörlése és a titkosszolgálatoknak való engedelmesség mindhalálig való megtagadása, hogy a kevés, maradék választottat Isten erkölcse vagy legalább valamiféle erkölcs, ne pedig az önzés és a Sátán sötétsége motiválja és irányítsa. Mert az utóbbiak tették tönkre az egész bolygót és sodorják az Emberiséget végső katasztrófájába, mielőtt rászakad az ég...

 

Beszélgetnek:
Tánczos Krisztina és
Molnár F. Árpád

Operatőrök:
Rácz Péter,
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Hangeffektusok:
Molnár F. Árpád

Rendezte:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 január 07.

Hírháttér Multimédia:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: isten globalizáció gyilkosság biblia vadászat sátán grafológia bnd sugárzás echelon balaton balázs lépold józsefné háttérhatalom heffentrager zsófia hullámok kézírás elemzése korszakváltás mikrohullámok elektromágneses vadászszövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr4896495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása