HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

NEMZETKÖZI SUPER-FELJELENTÉS! Egy Jobbikos film, amelyből - SÚGJA - Történelem Lesz!

2012.01.27. 16:13 Molnár F. Árpád

poszter_naleksz_eli_domjan_titan_2012.jpgFELJELENTŐK:
 - Molnár F. Árpád
(keresztény újságíró, emberjogvédő, a legkedveltebb roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Soós József (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, Echelon-Tanú)
 - és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további keresztény újságírói, emberjogvédői, tényfeltárói és háttérmunkatársai

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]
 

FBI! FELJELENTÉS! Egy Jobbikos film, amelyből - SÚGJA - Történelem Lesz

Ahogy megjelent, máris REKORD!

A youtube - hivatalos levelet küldve - mindössze pár órával a film feltöltését követően máris közölte, hogy az gyűlöletkeltő, ezért be kell tiltani! A rekord sebességgel betiltott film címe:
A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (+ a párt patológiájából és a fasizmushoz vezető genetikai elkorcsosulásról)

A betiltás ténye ide klikkelve látható:
youtube20120126_a_part_amely_ytoldal.pnghttps://www.youtube.com/watch?v=DGr87sDtrBY

A Film rendkívül békés hangulatban, tudományos eszközökkel arról szól, hogy a rasszizmus, a cigánygyűlölet, a fasizmus, a hitlerizmus kóros személyiségfejlődés (pszichopátia) vagy kevert személyiségzavarok következménye, és a nácizmus paranoid, antiszociális személyiségzavarok, sok esetben elmebetegség tünetegyüttese.

A youtube magyar rasszisták, neonácik, fasiszták és a Jobbik nevű párt országgyűlési képviselői leveleire a tudományos elemzést gyűlöletkeltőnek nyilvánította, és betiltotta a fasizmus és a fasiszta törekvések kritizálását vagy lelki háttere elemzését. Azok a magyarok, akik nem értenek egyet a magyarországi fasizmussal, a youtube álláspontja szerint gyűlöletkeltők.

hirhatter_jobbik_maffia_feher_echelon_helyett_barna_cigany.JPGTekintettel az emberi jogok üldözésére, és az állami hátterű fasiszta bűnözés precedens jellegére, szélsőségesen elharapózott voltára, továbbá a magyarországi nácik és neonáci politikai bűncselekményekre, fellépésekre és terrorizmusra, az emberéletek védelmével szemben tanúsított radikális, roppant szélsőséges üldözésekre, a fasizmus védelmében elkövetett állami bűncselekmények hatalmas súlyára és mennyiségére, a magyar hatóságok mellett nemzetközi nyomozószerveket és a világ diplomáciai követségeit is közvetlenül bevonjuk az eset és a cselekmények nemzetközi és nyilvános kivizsgálására, és az elkövetők nemzetközi felelősségre vonására!

ÍGÉRET: A KORDOKUMENTUM - A YOUTUBE TETTEIVEL EGYÜTT - TÖRTÉNELEM LESZ, ÉS A VILÁG NYILVÁNOSSÁGA ELÉ KERÜL, LEFORDÍTVA A VILÁG NYELVEIRE. A FILMNEK AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A VILÁG VEZETŐINEK AZ ASZTALÁN A HELYE.
Miközben ugyanez a fasizmust követelő maffia ellenünk, keresztény jogvédők és roma jogvédők ellen fasizmus hamis vádjával indított eljárást, követett el házkutatást, a fasiszta bűncselekményeket bűnszervezetben halmozó Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor pártvezető (Magyarország legszélsőségesebb pártjának vezetője, a legfőbb cigánygyűlölő és zsidógyűlölő) elleni bűnügyi bizonyítékok elkobzásával, több ellenünk elkövetett fegyveres elhurcolással, aközben a fasiszták gyűlöletkeltés címén betiltják a fasizmus intellektuális kritizálását is.


A mai napon megkezdjük utunkat a fasiszta pártok felkeresésével, akik közül - gyanítjuk - ezúttal sem mer a világon senki közülük nem csak nyilatkozni, de a találkozni sem!

A magyar hatóságokat és a nemzetközi nyomozószerveket, továbbá a felkeresett külföldi nagykövetségek kormányait kérjük nemzetközi vizsgálat megindítására, és a youtube-nak leveleket írt elkövetők azonosítására, és ellenük a büntetőjogi intézkedések nemzetközi megindítására!

A Filmet jelenleg az alábbi címen láthatják:
http://hirhatter.org/a_part_amely.htm

A Filmet a világ számos Internetes videomegosztójára fogjuk feltölteni, a betiltásoktól az Orbán Viktor és Vona Gábor-féle hatósági terrorcselekményektől az életveszélyes fenyegetésekig és politikai fasiszta rendőrségi elhurcolásokig folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

A világ együttes, egységes fellépését várjuk a magyarországi, intézményesített, terrorcselekmények sokaságával követelt fasizmussal szemben!



FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád (keresztény újságíró, emberjogvédő, a legkedveltebb roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Tanú)
Domján Tibor (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, filmrendező, Echelon-Leleplező)
Soós József (keresztény újságíró, emberjogvédő, roma jogvédő, Echelon-Tanú)
és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további keresztény újságírói, emberjogvédői, tényfeltárói és háttérmunkatársai

FELJELENTŐK EGYÜTTES ADATAI:

Telefon: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

2012.01.26., Budapest, Hungary

——————————

poszter_hirhatter_echelon_tanuk.PNGWe Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Szólj hozzá!

Címkék: skizofrénia pszichiátria feljelentés fasizmus rasszizmus elmebaj patológia gyűlölet emberi jogok szkizofrénia keresztények pszichopátia hitlerizmus human rights Orbán Viktor Vona Gábor Jobbikfeljelentés szkizoid perszonopátia náci terror

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr553907300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása