HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Megint az Unió részvételével folyik Pekingben Gyurcsány és Kóka részéről az ország tönkre tétele

2007.09.05. 11:45 Molnár F. Árpád

A kínai titkosszolgálatok és ügynök-, valamint maffiahálózatok Magyarországra és Európába való betelepítésén oly készségesen fáradozó Gyurcsány Ferenc a Föld bolygó egyik legfőbb tömeggyilkos diktatúrájában, a fasiszta, Putyin-barát Kínában igyekszik szervesen kapcsolódni azokhoz az áramlatokhoz, amelyek többek között Angela Merkel német kancellárt integrálják Kínához és a szintén sortüzes, csonttörő, a sztálini múltat élesztgető Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elvtárshoz (Brüsszelben, a gyurcsányi lobbin belül "elvtárs"-nak nevezik egymást). Ami azt illeti, számomra, aki nem az m1-es Párt-keltéből és a Hír Tv-ből tájékozódok demokráciából és világpolitikából, az „Angela Merkel” és a „Berlin” kifejezések hallatán régtől fogva a hitleri Németország jut az eszembe. Az a himnusz és dicsőítő pártganéj, ami Merkel asszonyt és Berlint körülveszi, a gyáva és lefizetett bértollnoki, fasiszta, szemkilövő és népsortüzes siserehad alantas és hazug babiloni terméke és a csontszilánk-gyártás babiloni termése.Gyurcsány és Kóka urak kínai jelenléte, továbbá Gyurcsányék bármi – így mostani - tevékenységének az Európai Unió és Merkel asszony részéről történő valami elképesztően mocskos, hitvány, bűnpártoló és civil- és néptaposó pártolása önmagában is garancia arra a sikerre, amellyel az MSZP-SZDSZ-páros az elmúlt esztendőkben olyan mértékben tették tönkre - saját, privát és EU-s klientúráik bankszámláit duzzasztva - Magyarország emberjogi és gazdasági állapotát egyszerre, amilyenre nem volt példa a magyar történelemben. Ahogyan az ország tönkre tétele és kifosztása, a választások előtti hazudozások, aztán a választások utáni sortüzek az azóta is sortűz- és néplövetés-párti maradt vérengző Európai Unió orra előtt történtek, úgy a mostani, a magyar államvagyon irdatlan elherdálásának száguldó vonathoz hasonló jelenségét sem vonja kétségbe senki ember, akinek van egy csöpp magához való esze.

Hogy mi is történik most Pekingben, Gyurcsány Ferenc elvtársa látogatásának idején, emlékeztetőként egy eset a közelmúltból:

Mindannyian hallhattunk a Gyurcsány-banda indonéziai "befektetési" botrányairól, ahol - a külföldi lapok és minisztériumok közül többen írtak róla, idehaza azonban a Fideszt és Orbán Viktor miniszterelnököt is meggyőzték a hallgatás és a hazudozás jól fizető voltáról - az MSZP és az SZDSZ 900 milliárd forintot sikkasztott el az államkasszából, igen, az egészségügy csaknem egy egész teljes éves költségvetésének összegét! Miután valaki (természetesen nem a média bértollnoki hálózatából való, mert ott mindenki lapított) megszellőztette ezt, amiről a világ különböző hírforrásai már számot adtak, s amit hiába jelentettek többen a magyarországi médiumoknak, mert a médiabűnözés lenyelte a bűnügyi adatokat egytől egyig, a média igyekezett teljesen agyonhallgatni és agyonhallgattatni az ügyet, a politikusok pedig vagy a világon semmit nem mondtak, vagy úgy hazudoztak mosolygós ábrázattal, öltönyben és nyakkendőben, mint a vízfolyás.

Egy szó, mint száz, most is, igen, most is minden az Európai Unió és a rendkívül tehetségtelen és önállótlan, a nyugat érdekeit az oroszoknak kiszolgáló George W. Bush orra előtt zajlik, ahogyan a sortüzekig bezárólag minden: a magyar államkassza elherdálása és a közvagyon kifosztása, a kínai ügynökhálózatok betelepítéséről szóló megállapodások (mely nemcsak a kínaiakat, hanem az orosz és a zsidó állami maffiák betelepítését is jelenti), az állami-, és vele a médiakorrupció kiszélesítésére tett halmozott cselekedetek, valamint az Európai Unió és a Magyar Köztársaság általános jogfosztása, lezüllesztése és tönkre tétele. Angela Merkel pedig - ahogyan mindig, de mindig teszi -, mélyen meghajol és kezét nyújtja a sortüzes, agresszív és patológiásan súlyosan megszállott miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferenc elvtársnak, a magyar történelem egyik legnépszerűtlenebb és legvérben forgóbb, leggyűlölködőbb állami vezetőjének, aki elsőként teremtette meg a nyilvános gyűlölet- és uszítóbeszéd fogalmát, amióta Kádár és az oroszok 1956-ban – Gyurcsányhoz hasonlóan – lebűnözőzték és lefasisztázták a magyar lakosság tömegeit, ugyanúgy válogatás nélkül, ahogyan Gyurcsány és sortüzes, gyűlöletbeszédekkel történelmi mélységekig elhalmozott agresszív bűnelkövető politikusi és médiabandái tették és teszik naponként. Merkel, a kapitalizmus végtelen erkölcstelenségének történelmi, a média által jórészt elhallgatott zászlóhordozója és képviselője nemcsak tapasztalja, de cselekszi is a bűnözők törvényét: csak a párttal, csak értem, a zsebemért, a látszatdicsőségért és látszatcsillogásért, de soha sem a néppel! Soha! Ha népről van szó - cselekszi Merkel széles mosollyal és moslék bábeli szajhás gesztusokkal -, jöhetnek a vízágyúk, a sortüzek, a fejbe rúgások, a fejbe lövések, a koponyacsont-törések, a megtaposott, hamisan bevádolt és lecsukott nagymamák, angol turisták, amerikai, perui, német, francia stb. állampolgárok, a megkínzott keresztyén ifjak és lányok, ahogyan barátja és sortüzes szövetségese, Gyurcsány Ferenc tette, az Európai Unió vérvörös pártmoslék-hálózatai részéről szabad kezet kapva, minden aljasságra és gaztettre egyenesen Merkeltől, Berlinből és Brüsszelből felbiztatva és azóta is támogatva. Csak arra ügyelve Berlin fasiszta szajhája, nehogy Gyurcsány Ferenc, miközben Merkel az antikrisztus (Gyurcsány elvtárs) oldalán menetelve, masírozva, mint Cinege a szovjet elvtársak mellett, imára kulcsolja a kezét. Azt nem. Azonban Babilon jobbik oldala sem rest, és sosem fogja elfelejteni ezt a gyalázatot sem!

A nép felé, és minden igazak felé kiáltom: soha, soha, soha ne hallgasson el az igazság. Mert tanulja meg minden magyar és nem magyar, hogy nem a győzelem, hanem az igazság halálig való képviselete a fontos. Mindhalálig, és örökkön és örökké.

Merkelnek és vörös-sortüzes bűnbandáinak pedig - akik október 23-ára már lázasan készülődnek - fizessen meg sortüzekkel az Isten. Az Isten Fizesse Meg Merkel és fasiszta, agresszív és sortüzes politikai-tőkés, a magyar népet a kilátástalanságba taszító, a magyar nép fiait minden vagyontárgyaival együtt eladó és eltékozló, valamint elKókavetyélő bűnbandáinak a zsarnokságra és a civil nők visításaira tett minden eddigi, mostani és elkövetkező lépéseit, a merkelista unió eddigi és elkövetkező csonttöréseiig bezárólag. Fizessen meg nekik az Úr Isten.

Ha pedig azt látjátok, magyarok és nem magyarok, akik csak látogatóba érkeztetek Gyurcsány, Merkel és Izrael vérengző szadista vadállatai elé Magyarországra - ahogyan így jártatok 2006 őszén -, hogy roppannak a csontok, szakadnak a fejbőrök, szaporodnak a fejbelövések és koponyákat felnyitó műtétek, emlékezzetek Angela Merkelre és Uniós támogatóira. Ahány csontropogás, annyi Merkel. Annyi emlékkép a Sátán angyaláról.

Adjuk át megbecsülésünk minden díját és jutalmát ennek a vérengző, szadista, csonttörő és néptömegeket, nyugdíjas asszonyokat fejbe lövő Uniónak és ennek a Merkantilista (merkeli) babiloni bűnözőnek, aki számára minden emberi élet és lélek semmibe vett, elhasználandó eszköz. Fogyóeszköz. Tépjük le a sátánista bűnözők és europszichopaták által Merkel babiloni asszonyra aggatott Ördög-ihlette babérkoszorúk és a nép elleni sortüzeket pártoló és szervező média általi hamis nyakékeket és fülbevalókat a sortüzes, néplövető babiloni szajháról és minden tolvaj, bűnöző és fasiszta gyilkos pártfogójáról, amelyek miatt mindenkinek, aki nem MTV-t és Hír Tv-t néz, Adolf Hitler fasiszta Németországa jut az eszébe.

Molnár F. Árpád.

Szólj hozzá!

Címkék: kína francia mtv mszp maffia német amerikai gyurcsány berlin bush m1 eu peru kóka szdsz németország izrael hír tv 1956 korrupció angol zsidó ázsia fasizmus európai unió putyin washington brüsszel ördög erkölcs keresztyén peking ima igazság ügynök diktátor sátán diktatúra angela merkel fasiszta emberi jogok indonézia nácizmus imádság antiszemita titkosszolgálat bábel elvtárs hitlerista sortüzes despota despotizmus csonttörő titkos szolgálat tömeggyilkos zsarnok sortűz pszichopata párt kelte bértollnok babilon szajha titokzatos nagy babilon szemkilövő bűnpártolás klientúra néplövetés médiabűnözés médiabűnöző george w bush agresszív hitlerizmus adolf hitler uszítóbeszéd gyűlöletbeszéd gyűlölet beszéd cinege lajos bűnbanda csontropogás sátán angyala szadista europszichopata

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr76157858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása