HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Bűnöző és súlyosan beteg, pszichopata politikusok állami gyilkosságairól

2007.09.18. 10:20 Molnár F. Árpád

Vlagyimir Putyinnak az Alekszandr Litvinyenko ellen elkövetett politikai állami gyilkossága miatt Anglia az elkövetéssel a nyugat által vádolt, Putyin által védett Lugovoj kiadatását követelte. Mivel Putyin ezt nem teljesítette - minthogy ott sem létezik "független igazságszolgáltatás", hanem politikai irányítású, ahogyan mindenütt a Földön -, így Nagy-Britanniának megromlott a viszonya Oroszországgal.

Putyin privát indulatokból fakadó állami gyilkossága a kiszivárgott hírek szerint 9 millió dollárjába került a nyomorgó, az ételért sokszor szó szerint gyilkoló orosz lakosságnak, hogy az ámokfutó pszichopata tömeggyilkos, Vlagyimir Putyin kielégítse gyilkosságra irányuló, költséges, és a lakosságot anyagilag tömeggyilkos módon megterhelő mészárszékes vágyálmait. A 9 millió dollárba az a sugárzó anyag került, amivel Litvinyenkot megmérgezték.
 
 Miért tömeggyilkos jellegű Putyinnak ez az egyetlen gyilkossága is? Azért, mert ebből a 9 millió dollárból pl. 100 olyan életmentő műtétet lehetett volna végrehajtani, ami így elmaradván 100 orosz ember halálát okozza. Ahogyan Sztálinról mondotta felesége anno, úgy alighanem Putyinról is elmondhatjuk, hogy nemcsak a világ, de saját népének is esküdt ellensége.

Azaz - tanuljuk csak értékelni ezt a kifejezést, mert nem csak Hitler demokráciájára vonatkozott, hanem minden e világi államra: - Putyin rendszere ÁLLAMHATALMI FASIZMUS.

Egy politikai gyilkosság - ha Putyin Litvinyenkot is úgy ölette volna meg, ahogyan keleten és nyugaton szokás, azaz olcsón és rutinból, akkor - a lakosság büdzséjét meg sem terhelte volna. Azonban a súlyosan beteg, kezelésre kötelező módon rászoruló pszichopata tömeggyilkos diktátor patológikus gigantomániája és beteges megszállottsága, Litvinyenko ellenében tanúsított betegségig fajuló érzelmei és indulatai 9 millió dollárba, plusz az egyéb költségekbe kerültek, valamint Oroszországnak Isten Kegyelméből megromlott viszonyába Angliával és a fél világ megvetésével, valamint Oroszország csúfos diplomáciai bukásával. Hiszen nem a gyilkosság ténye a probléma, mert az mindenütt napi ügy, hanem annak látványos, letagadhatatlan volta az, ami a világ diplomáciáját hátraarcra kényszeríti. A nyugati állami vezetők és politikusok általában titkolni szokták úgynevezett "bűnöző alkatú pszichopata" személyiségükből fakadó gyilkosságaikat, nem pedig - ahogyan Putyin tette - kérkedni azzal a teljes lakosság előtt. Ezért a nyugati világ úgy látta, hogy mindenkinek morcos arcot kell vágnia Litvinyenko megöléséhez, már aki nem akar ezzel a tömeggyilkos pszichopata bűnözővel egy elbírálás alá kerülni.

Lehetnek, akik kifogásolják, miért hívom Putyint ámokfutó pszichopata tömeggyilkosnak. Egy kérdéssel válaszolnék:
Ki tanította meg az embereknek, hogy az ámokfutó pszichopata tömeggyilkosokat csak akkor nevezzék így, ha nincsenek beteges megszállottságuk mögött befolyásos politikusok, irdatlan mennyiségű pénz, azaz nem keresztapák, mégpedig állami vezető pozíciókban? Miért válna egy tömeggyilkosból úriember csak azért, mert államtitkár, miniszter vagy államfő lesz? Ennyi erővel bármely alvilági tömeggyilkost sem elítélni, hanem kinevezni kell, és máris megkapja a médiától, a dávid ibolyáktól és a lomniciktől a felelős politikus és közjogi méltóság fasiszta címét és címerét. Megmondom, ki tanította ezt: a média, annak altató beszédei által; a média, az állami védettségben tolvajló, raboló és tömeggyilkoló, pszichopata tömegmészárosokat védő és szépséges szavakkal illető műsorai, beszélgető áldemokratikus show-i a sosem létezett felelősségről, a sosem létezett függetlenségekről és sosem létezett demokráciáról; a média állami bérencei és bértollnokai azok, akik azt sulykolták a szerencsétlen, megvezetett és megvakított buta nép (mert a nép buta, mint az éjszaka) agyába és elméjébe, hogy a tömeggyilkos akkor tömeggyilkos, ha nincs magas politikai pozíciója, ha nincs hatalmas vagyona, ha nem keresztapa, mint Putyin, Bush, Jacques Chirac, Tony Blair és társai. Ha viszont ilyesmikkel rendelkezik, akkor már magas köztiszteletben álló úriemberről van szó, Dávid Ibolyásan fogalmazva: "közjogi méltóságról", akiről - Reiner M. János álpolitológusi és áltörténészi módján megfogalmazva: - "hogyan lehet azt mondani (egy miniszterelnökről), hogy hazudik", merthogy Reiner szerint ennyit sem illik mondani egy súlyosan személyiségzavaros, bűnöző-pszichopata gyilkosról, aki - hiszen mutatjuk mi (mondja a média) - jól fésült, drága és csodaszép öltönyben jár, tarka-barka és drága nyakkendője is van, meg autókölteményei a mi pénzünkből, sok-sok pénze a mi vagyonunkból, Merkeltől és Bushtól átvett gratulációi, francia becsületrendjei, és a többi beteg lelkű, tömeggyilkos állami vezetőktől nyert mocskos kitüntetései egy olyan globalista világrendszerben, ahol a leginkább kezelésre és ápolásra szoruló pszichopata bűnözők regnálnak és nemzetközi egyetértések szerint rendelik meg nagy egyetértésben, egymás moslékjairól minden egyes alkalommal részleteiben értesülvén, legtöbbször kéz a kézben szervezkedvén a gyilkosságokat a tényfeltáró rendőrök ellen, civilek tömegei, katonatisztek és mindenki ellen, aki útjukat keresztezni meri, vagy pusztán akárki közülük úgy gondolja, hogy ez vagy az az illető útjában áll. Mer' kel a pénz, s ha van, még több és több, mert soha nem elég! Mer' kel a haragra harag, a gyűlöletre gyűlölet, a német, orosz, ukrán, magyar, szlovák, belga, francia, angol stb. politikai gyilkosságokra újabb politikai mészárlások azoktól, akiknek megszületnie sem lett volna szabad soha erre a Földre.



Isten Áldja az olajügyek 800 magyarországi meggyilkoltját - mondom szerényen -, noha vannak - így pl. Lakatos Pál -, akik kimondják az elrejtett számokat: a 4-5000 megölöttet, akiknek életét - csendesen fogalmazva - a nemzetbiztonsági szervezetek, azaz a világ politikai krémje és vezetői előtt gyilkoltak halomra, amolyan katyni módra.
 
 Mer' kell a vér, mer' kell a szenvedés, mer' kell a halál.

4 komment

Címkék: anglia usa franciaország szlovákia ukrajna isten németország oroszország demokrácia nagy britannia olaj litvinyenko putyin globalizáció éhezés újságíró dávid ibolya nemzetbiztonság államtitok tony blair diktátor angela merkel gyűlölet belgium indulat harag düh diplomácia titkosszolgálat titkos tényfeltáró olajszőkítés szolgálat állambűnözés despota államhatalom tömeggyilkos pszichopata bértollnok george w bush reiner m jános oknyomozó mészárlás politikai gyilkosság állami gyilkosság lugovoj független igazságszolgáltatás felelős értelmiség objektív média kéj 9 millió dollár éhínség ámokfutó kielégülés sugárzó anyag mérgezés életmentő műtét sztálin felesége sztalin úriember önkény patologikus megszállottság lomnici zoltán buta nép jacques chirac történész politológus személyiségzavar bűnöző alkatú pszichopata primitív reakció fehérgalléros bűnöző francia becsületrend olajbűnözés katyn lakatos pál

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr64169160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berezovszkij · http://ex-homar.blogspot.com 2007.11.02. 13:44:45

-Hé jurij, ki kéne iktatni ezt a köcsög Litvinyenkot

-De mivel, Főnök? Nincs semmi itthon, csak egy konyhakés, azt is ki kéne élezni.
-Nézzé má be a spájzba!
-Sör.... Bor... Hurrá, van vodka is!
-Marha vagy, Jurij!
-Szalonna.. Füstölt hal...
-Na vazze, hát más nincs?
-Itt van valami konzerv... po... lo... ni.. um...mi a fsz ez?
- Mindegy vigyé belőle, ez valami patkányméreg, a KGB pincéiben használtuk régebb. Oszt megláttyuk, legfeljebb nem történik semmi, vagy megdöglik, de rögtön.
-Ok, Főnök, zsebrevágom és indulok Londonba.


És nem számoltak azzal, hogy még kicsit mászott félholtan is, azzal meg főként nem, hogy dumált még hat hétig

gáz

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.11.05. 02:09:34

Kedves Berezovszkij,

Berezovszkij Úr nevében is köszönöm a hozzászólást.

Valóban: Putyin Úrral - szakítva az európai politikusok gyakorlatával - előfordul, hogy vajmi keveset foglalkozik azzal, hogy azonnal lebukik az egész világ előtt egy-egy állami gyilkosság kapcsán. Éppen az volt a célja, hogy azonnal tudja mindenki, hogy Ő volt a megrendelő. Amúgy - azt mondják - 9 millió dollárjába került az orosz adófizetőknek a hasadóanyag.

Tony Blair bevállalta a gyilkosságot, és eladta Litvinyenkot egy marék semmiért, de az új angol elnök már nem akarta Berezovszkijt holtan látni. Az angol titkosszolgálat értesítette és segítette Berezovszkijt, az orosz mágnást, hogy elhagyhassa az országot. Tudatták Vele, hogy nem védik meg Putyintól. Putyin egy emberét lefogták, de túl nagy botrány számukra egyik bérgyilkost a másik után lekapcsolni. Azt ugyanis csak a pancserek hiszik, hogy egy Litvinyenkot a(z angol) titkosszolgálat tudta nélkül likvidálni lehet. Ez business volt. S hogy Berezovszkijt az elnök már nem hagyta megöletni, következményként rá is küldte Putyin az országra a vadászgépeit, mely módszere egyik-másik ország ellen lassan már időközönként indított helyközi járatnak számíthat.

Kevesen tudják, mert nem hangoztatta nagyon a bértollnoki média, hogy Litvinyenko a kórházban rendesen megküldte Tony Blairt azért, mert eladta Putyinnak. Ugyanis egy Litvinyenkot senki nem tehet el láb alól, csak ha a titkosszolgálat (SIS) közvetlenül a miniszterelnöktől (azaz akkoriban Blairtől) kapja a megbízást arra, hogy legalább nézzen félre, amikor Putyin bérgyilkosai bejönnek az országba, mellesleg úgy világítva a hasadó anyaggal (hiszen a sugárzást elrejteni sehogyan sem lehet!), mint éjjeli város főterén a lángoló karácsonyfa.

Putyin Úr azt mondta: Litvinyenko hadd beszéljen, hadd dühöngjön, hozzá úgy sem ér el a törvény - akkor.

Mekkora gyűlölet kellett egy ilyen akcióhoz...

De azért mi ne legyünk gonoszok, hiszen ahogyan Jeremiás próféta mondja:
- Senki nem teheti, hogy maga igazgassa a lépteit.

Sok ügyben azonban Putyin kismiska. Magyarországon sem lehet ölni Izrael nélkül. Az NBH és a kormány ma már olyannyira nem létezik, mint önálló szervezet, hogy kár is róla beszélni.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád.

PÁLOS TREND - palostrend - Palos-Trend - · http://www.palostrend.hu 2008.04.11. 10:43:49

RAJTUK ÜTÉS!


FOJTOTT HÁBORÚ

azaz

MAGYAR HARC az ÉLETÜNKÉRT!!!


2007. 04. 11. 16. 00


Békeidőben KÖPNIVALÓ lenne, amikor egy köztörvényes „ORRtopéd” gyurcsányi, (aki olyan szélsőséges magyarirtó parlamenti pártnak az elnöke, amelynek sorai között dögivel tespednek a gyilkosok, a most is kémek! és a társ tettesek) nagy nyilvánosság előtt uszít a többségben lévő magyarokkal szemben.

Súlykolom: BÉKEIDŐBEN!

…de most MAGYARORSZÁGON, FOJTOTT HÁBORÚ van: a MAGYARSÁG és a megszálló cionista zsidó telepesek között.

…ha tetszik, ha nem: ténykérdés.

Persze a precízen kiszámított terrorizmus ördögi körében rendre fő szerepet osztanak a cigányokra is, mint „vektorokra”!

Magyarország megkaparintásáért és a világ édesvízkészletének 70%-ért persze mindenre képesek.

Ezért aztán heti gyakorisággal mindig megspékelik a világ legbirkább népének „köznyugalmát” a cigánykártyával és a fasiszta veszéllyel, hogy nevető

harmadikként kaszálják gennyesre magukat az országnak okozott tőzsdei krachokkal, előre kitervelt országrontó tranzakcióikkal!

Kétségbeejtő, hogy ebbe a véres, héber pankrációba olyan ostoba, pozícióba tolt egyforintos figurákat is belekevernek, mint ez a szárnyaszegett Sólyom László, aki ugyan hetente jelent a zsidó világszövetségnek, de azért mégiscsak nekünk kéne hitelesen eljátszania a magyarokért az utolsó véréig harcoló köztársasági elnököt.

Mivel csak békeidőben köpnivaló ez a fajta MAGYAROK elleni kirohanás és gyűlöletterror; - a háborúkra ez érvényét veszíti.

FOJTOTT HÁBORÚBAN a HAZA SZER e TETT mindig FÖLD INDULÁSSAL JÁRÓ változásokat SZÜL.

MEGSZÜLETNÜNK pedig MA KELL!!!

PÁLOS TREND - palostrend - Palos-Trend - · http://www.palostrend.hu 2008.05.21. 10:39:00

GESZTI KULÁK - NEMZETI VÁGTÁJA: KAFTÁNBAN!
GESZTI KULÁK - NEMZETI VÁGTÁJA: KAFTÁNBAN!
GESZTI KULÁK - NEMZETI VÁGTÁJA: KAFTÁNBAN!


Felháborító, hogy a tengernyi uzsorás bank közül
az egyik pénzkóceráj a másik után még arra is vetemedhetett,
hogy az amúgy is komplett idiótáknak szánt reklám
szpotjaiban, EMESE ŐSANYÁNK nimbuszát járassa le.
Neeeem.
Korántsem piti ez az ügy annyira, mint ahogyan azt a lélek manipulátor ANTIFASZISTÁK akarják
bagatelizálni.
Korántsem.
Ellenben KIBASZOTT KÉSŐ!!!
– mert ez a KAFTÁNBA HÚZOTT NEMZETI VÁGTA, kifejezetten a MAGYAR
TŰRÉSHATÁR és a MAGYAR ÖNBECSÜLÉS ellen való és annak utolsó utáni tesztje.
Hiszen, annak a magyargyűlölő zsidó, identitáshiányosnak a kampánya ez (geszti péter!) aki a TE ORSZÁGOD eljöttét hírdette SZDSZ füttyre.
Olyan magtalan, buzeráns abortuszhavarok lélekhadjárata EZ, akik óriásplakátokon buzdítottak a NEMre és tagadtatták meg velünk határon túli testvéreinket.
Ezek a júdás kajafások éppen azok a büdöszsidók, akik kétezer évvel ezelőtt kivéreztették a JÓISTEN fiát, KERECSENT.
Azt a KÖROSZTÁSÚ JELZÉST, aki a FÉNYT, a
MEGVILÁGOSODÁST hozta a SÖTÉTSÉGBE…
MA ezek a nemzetidegen, cionista telepesek újra, percenként "kisérelik" kioltani a FÉNYT...-csillagszemeinkből!
Kétségtelen, hogy ebben a NEMZETI VÁGTÁBAN már megint ezeknek a terrorista cionistáknak a legférgesebb "SÁBŐREI" készülnek megrontani és elrabolni a JÓISTEN, HUNMAG NÉPÉNEK lelkét.
…téve ezt az ŐSHONOS HUNMAG törzsszövetség
SZŰZANYAFÖLDJÉN, ottan ahol a jöttmentek soha nem
látott arroganciával és büntetlenül szívják a DONOR vérét.
Ha május végén békében hagyjuk végigvágtázni ezt az elvetemült kaftános hordát "LÓHÁTON"...
...ha békében hagyjuk a biboldókat vért hányni és port szorni ŐSEMLÉKEZETÜNKRE,
akkor a ZSIDRÁK ágynak dönti a MAGYAR EMBERT.
Ráadásul olyan alattomos módon, hogy a porhintés végén még a diagnózist is ez az átokfaj, istengyilkos
sáskahad rágja bele templomaink karzatába.
…de VAN MEGOLDÁS! - immáron LÓHALÁLÁBAN, de VAN.

IGENIS, TEDD MEG!

süti beállítások módosítása