HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Faji kirekesztések és nácizmus az Unióban és Szlovákiában - Mer' kel a vér

2007.09.21. 14:38 Molnár F. Árpád

A szélsőséges, újfasiszta irányultságú szlovákiai pártnak, az SNS-nek a vezetője, Ján Slota kezdeményezésére a szlovák Országgyűlés megszavazta a Beneš-dekrétumok sérthetetlenségét a teljes kormányzattal és a szlovák pártokkal egyben, a magyar koalíciót kivéve. A szlovák úgynevezett "népképviselők" - mintha csak a fasiszta Németországban járnánk a II.Világháború előtt - tapssal ünnepelték a vérgőzös dekrétumok újbóli elfogadását és megerősítését, amely kollektív bűnösséggel vádolta meg a zsidókat, akarom mondani (csak az érzékeltetés kedvéért mondtam zsidókat, mert valójában) a magyarokat, és megerősítette a szegény és jogfosztott lakosság erőszakos, Hitler módszereit idéző kilakoltatásait, kitelepítéseit és fasiszta alapon, a teljes magyarság ellen irányuló megbélyegzéseit.

Most hallgattam meg Csáky Pálnak, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP) vezetőjének nyilatkozatát. Úgy beszélt, mint egy jól fésült szerencsétlen, aki a kivégzése előtt próbál bocsánatot kérni a fasiszta szlovák Országgyűléstől, hátha kegyelmet kap, mint kollektív bűnös és alsóbbrendű az Unióban, alsóbbrendű Szlovákiában, alsóbbrendű a zsidókhoz, a szerbekhez, az oroszokhoz stb. képest.

Érthetetlen, hogy ami a zsidóknak olyan jól megy, azt a magyarok hogy-hogy nem képesek a leghalványabb módon sem utánuk csinálni. Csáky Pál: micsoda tehetségtelen talpnyaló!

Hogyan nem mondja ki senki, hogy Szlovákia fasiszta állam, és amíg ezeket a hitlerista náci felhangokat, amiket - ráadásul annak a Ján Slotának a kezdeményezésére, aki korábban azt mondta, hogy tankokkal kell rárontani Budapestre - a Beneš-dekrétumok körül (is) csapnak, azzal betetőzve, hogy a titkosszolgálatokon (SIS) keresztül szervezkednek éjjel-nappal a magyar nemzetiségű lakosok elleni agresszív támadások megszervezéséért, műemlékek elleni rongálásokkal, miközben magyarokat zárnak politikai fogházakba és politikai börtönökbe, nem részesülhetnek uniós pályázatokban, vagy egyenesen ki kell őket zárni az Európai Unióból. Mit képzel ez az Angela Merkel, hogy ott üldözi a magyarokat a szlovákiai nácikkal, ahol tudja!

Merkel asszony - akiről a média olyan nagyokat hallgat - a magyarok egyik legfőbb ellensége. Úgy járnak kéz a kézben a Budapest ellen tankos támadást hirdető italozós nácista pártvezér Ján Slotával és a fasiszta szlovákiai pártokkal, mint ahogyan Adolf Hitler, a korábbi német kancellár járt Eichmannal. Miközben az Unióban a Beneš-dekrétumok ellenében időnként megjelennek javarészt látszólagos ellenvetések, addig a háttérben hatalmas elánnal mentek a bátorítások nemhogy Brüsszelből, hanem Berlinből is.

Egyébként Merkel és az Unió ugyanezt csinálták meg az ukránok ellen is, amikor Orbán Viktor és Ukrajna felvetette, hogy Ukrajnában 10 millió embert mészárolt le Sztálin egymaga. Az Európai Unió felháborodásának adott hangot ennek említése miatt, mert a zsidó lobbi karmesterként beintett Európának, mondván, hogy csak a zsidó 6 millió kapcsán jár megemlékezés és kártérítés, az ukrán 10 millió halottról viszont csend legyen! De a zsidóknak járó megemlékezések, bocsánatkérések erdeje és kártérítések végeláthatatlan és befejezhetetlen tömege - mint tudjuk - örökkön örökké kijár, naponta gyászolva és szomorkodva, naponta fizetve és engedélyezve az újabbnál újabb fegyver-, drog-, prostitúció- és ingatlan- stb. üzleteket Magyarország és az Unió területén.

Szemben az Európai Unió kötelezően gyakorolt és kötelezően követendő fajelméletével, ahol sok alsóbbrendű van, de talán nincsen alsórendűbb a magyaroknál, ki kell végre mondani, hogy Szlovákia fasiszta állam, amelyik a hitleri törvényeket élesztgeti, és ebben a minőségben - ráadásul militáns, a titkosszolgálatokon keresztül hitlerista nácikon és más szélsőségeseken keresztül szervezkedve egyszerű magyarok megtámadása érdekében - példátlan(!) a tőle nyugatra fekvő összes, valamennyi országhoz képest, azzal együtt is, hogy éppen az Európai Unió adja alájuk a Sátán vérgőzös, fajgyűlölő vörös lovát, mondván és cselekedvén, hogy minden magyar és ukrán megbélyegzett legyen, mint alsóbbrendű faj, amelyeknek nincsenek jogai, amely fajok kollektíven bűnösök, áttelepíthetők, kilakoltathatók, jogfoszthatók, sőt - ahogyan Merkel és bandái az ukrán lakosság ellenében összefogtak, a sztálini jogfosztásokat szinte egy az egyben legalizálván -, kiirthatók.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

2 komment

Címkék: szlovákia ukrajna szélsőséges oroszország korrupció zsidó fasizmus európai unió apokalipszis szerbia mkp sátán sztálin angela merkel fasiszta kártérítés nácizmus titkosszolgálat népirtás sns jan slota újfasiszta hitlerista fajelmélet állambűnözés titkos szolgálat adolf hitler politikai bűnözés sztalin koncepciós per benes dekrétumok csáky pál megbélyegzés sis műemlékrongálás szoborrongálás műemlékvédelem politikai per kancellár eichmann alsóbbrendű felsőbbrendű fajgyűlölet vörös ló kilakoltatás genocídium

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr10172377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvát Balázs 2008.03.08. 20:20:40

Szomorú hogy ilyen korlátolt, ostoba emberek is vannak Európában mint ezen oldal (felteszem) iskolázatlan szerkesztői,összeállítói.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.03.08. 22:30:54

Kedves Horvát Balázs,

azért ennél kicsit több érvre számítanék, hogy legyen mit megbeszélni. Ugyanis ilyen kommentekről azok szoktak nekem panaszkodni (minthogy emberi jogokkal foglalkozom), akik ellen koncepciós perek folytak vagy folynak, valamint akiknek a felmenői rokonaik között történtek politikai üldözések. Ugyanis a diktatúrák azok, amik nem tartanak igényt arra, hogy érveljenek, mert nem is tehetik, hiszen nyilvánvaló erkölcsökkel, amiket még egy pár éves gyermek is felfog, nem tudnak perelni, csak szitkozódni, máskor vigyorogni, mint a tejbetök, viszont mindig megismerszenek arról, hogy éljenzik a regnáló államot, éljenzik és kedvelik a lakosság tömegei elleni brutalitást, valamint nem akarnak tudni saját vezetőiknek (Hitler, Sztálin, Gyurcsány, Orbán vagy Merkel) sem gigászi korrupciós ügyeiről, sem pedig a politikai gyilkosságaikról.

Így az sem derült ki commentedből, hogy netán hitlerista vagy, és azt kifogásolod, miért nem pártolom a nácikat, vagy népsortüzes a Gyurcsány-bázisból, mint - szaknyelven - primitív reakciókra hajlamos vagy ilyeneket pártoló, antiszociális, paranoid pszichopata, netán antimagyarita vagy, aki ellen még nem hoztuk meg a gyűlölettörvényt, hogy börtönnel lehessen büntetni a magyarok bármiféle kollektív megbélyegzésát, vagy netán sztálinista, és a legyilkolt ukrán 10 millió ellen érzel csillapíthatatlan ellenszenvet, mert miért kellene szomszédunk 10 millió (azaz egy teljes magyarországnyi!) kiirtott lakosságát akárcsak évente egyetlen napig is gyászolni, vagy emellett netán antiszociálista szociálista vagy, aki tagadja a szovjet rendszer alatt elkövetett magyarellenes Holocaust tényét és azt, hogy 1956-ban szabadságharc volt, ezért Holocausttagadásért börtönbe kellene juttatni.

Szóval, ha lehet, kérnék egy kicsit precízebb, lényegre törő, pontos kritikát, ha emberi jogokról van szó, vagy akárcsak egyetlen ember vagyonáról, testi épségéről vagy életéről.

Üdvözöl Molnár F. Árpád.
hirhatter.t35.com
süti beállítások módosítása