HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Drábik János, ügynökök, sokkos gyilkos tutseki kurucok és Toroczkai László; Illuminátusok és Echelon-tanúk

2010.05.12. 03:33 Molnár F. Árpád

Írta: Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, filmrendező, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)


Molnár F. Árpád, minimum egész Európa legfőbb Echelon-tanúja 2010-ben, legalább fél Európa legfőbb női tényfeltárója, a Varga Szibilla Anna MSO-alapító-főszerkesztő által készített felvételen.

 

A magyarok általában nem képesek fogalmi megkülönböztetésekre (sem), ezért kell ezt külön kiemelni: összeesküvés-elmélet az, amikor valaki bármilyen információkból felállít egy elméletet. Aki viszont - legyen az bármi - rendőrség, titkosszolgálat, titkos katonai támaszpont, illuminátusrend stb. részeseként, tagjaként vagy egykori belsőseként tényfeltárni kezd, beszámolván arról, amit ott látott, hallott stb., az TANÚ! A tanú tanúskodik arról, amivel találkozott, szerencsétlen, nyomorult, agyilag kegyvesztett vágómagyar! Amikor egy rendőr, egy titkos szolga, egy illuminátus, egy programozott presidential model (elnöki modell) és szexrabszolga (KLIKK!) beszámol arról, mi folyik és hogyan a rendőrségen, a titkosszolgálatnál, a hadseregnél, az elnöki partikon és háttérhatalmi összejöveteleken - amelyeken ott volt(!) -, akkor nem összeesküvés-elméletet tár a világ elé, szerencsétlen, hanem elmondja, amit látott, hallott, tapasztalt! Ezt tanúskodásnak hívják, nyomorult magyar, az egész világon tanúknak nevezik, nem összeesküvés-elméletnek, fogalmi analfabéta magyar ember! Amikor valaki egy gyilkosság tanújaként elmondja a bíróságon, mit látott, olyankor nem mondja a bíró, hogy ez összeesküvés-elmélet, hacsak nem Gyurcsány Ferenc Veérbírája, vagy Toroczkai László nagyapjától leszármazott tutseki, tehát korlátlanul magyar sokkos gyilkos! (Tutsek Gusztáv Vazul hírhedt vérbíró, aki halálra ítélte Wittner Máriát is. Tutsek vérbíró közvetlen leszármazottja Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke, a sokkos gyilkos, idétlenül és nagy "D" betűkkel vihogó pszichopata bűnöző korlátlanul kurucsokkos magyarok egyik fő pártfogója és szintén a sokkos kuruc-sátánizmus reklámembere.)

 

Hadd legyek profán, hogy a magyarok is értsenek belőle valamit, úgyis a tutseki sokkos gyilkos, idétlenül vihogó, üres derűvel megvert kuruc.info-n nevelkedtek: az Echelon-tanúk nem elméleteiket, hanem az általuk belülről megismert tényeket tárják a világ elé, amikor elmondják e tanúk, mint pl. a tutsekisták és vonista férgek által mocskolt Cathy O'Brien beszámolt róla, hogyan nyalta ki a kétszarvú Bibliai fenevad kultusza szerint átműtött nemi szervüket pl. Hillary Clinton az elnöki partin, vagy hogyan programozták az agyukat és milyen ősrégi eszközökkel, vagy hogyan beszélik meg a REBISZ-nél vagy más rendőri szerveknél, hogy szét kell lőni a civil lakosokat, hanem azokat mondják el, amikkel személyesen találkoztak!

 

Legújabb filmünk záró videóklipjében a világ legfőbb Echelon-tanúi közül is láthatnak. A zeneszerző Hans Zimmer. Filmünk címe: "A magyarság gyámság alá helyezése". Ide klikkelve a teljes filmet megtekintheti!

Miután a legalapvetőbb fogalmi differenciákat tisztáztuk, folytathatjuk:

Mi Echelon-tanúk vagyunk. Echelon-tanúk, mint Cathy O'Brien, Molnár F. Árpád, Andy Pero (KLIKK!), Candy Jones (KLIKK!), Mark Phillips, Tánczos Krisztina (KLIKK!), Brice Taylor (KLIKK!), Soós József stb. Be vagyunk szervezve a Háttérhatalomba, és ISTEN Kegyelméből erről beszélni is tudunk. Azért, mert arra Teremttettünk, hogy az Igazságot hirdessük, ahogyan Krisztus is azért született, a tanítványai is azért lettek, hogy az Igazságot hirdessék. Nem elméleteinket tárjuk a nyilvánosság elé, hanem elmondjuk, amiben benne vagyunk, és amibe be lettünk szervezve! Az csupán elmélet, hogy a zsidók meg akarják kaparintani a makói gázmezőt, vagy hogy meg akarják mérgezni a magyarokat, mert nekik jobb, ha kevesen vannak. De amiben benne vagyunk, és tanúkként szólunk, az nem elmélet, hanem a Valóság, szegény, nyomorult magyar! Ahogy nem elmélet egy rendőrnek az, hogy van rendőrség, nem elmélet egy illuminátusrend tagjának, hogy vannak illuminátusok és illuminátusrendek.

Az illuminátusok mind háttérhatalmi beszervezettek. Tudnak az elmetechnológiákról, és amit engednek nekik, használják is azt maguk és mások belső megismerésére, illetve megváltoztatására, továbbá világpolitikai folyamatok dinamizálására stb. Hogy ez mikor erkölcsös, terjengős témakör; most nem ezt tárgyaljuk. Az Echelon-tanúk is beszervezésre kerültek a Háttérhatalomba, amit a Biblia a titokzatos Nagy Babilonnak nevez, de az Echelon-tanúk beszélhetnek is róla! Van hozzá erejük, merszük, másoknak más alapképességük, hogy beszéljenek; most teljesen mindegy, miért, de tudnak beszélni az államtitkok fő okáról és forrásáról: a Háttérhatalomról, a Bibliai Nagy Babilonról. Az Echelon-tanúk jelentős része egyúttal keresztyén is, mivel ekkora belső, közvetlen ismeret csak akkor vezet ateizmushoz (azaz olyan állapothoz, ahol az ember nem hisz az ISTENBEN), ha az ISTEN, vagy elmeirányító, azaz Echelon-eszközökkel valami nagyon jelentős csapást mértek az agyára, hogy elméjével ne lássa át a legalapvetőbb összefüggéseket sem! Az ismeretekből adódik, hogy az Echelon-tanúk szinte mindegyike vagy földönkívüliekről, vagy az Örökké Létező ISTEN-ről beszél, hiszen a józan, egyszerű logika kontesztálja, bizonyítja a Legfőbb Hatalom Létezését azok számára is, akiknek további lehetőségeik az Igazság megismerésére egyébként nem lennének!


Mások mellett Demeter Ervin - Orbán Viktor titokminisztere - végezte a Molnár F. Árpád 2001-es, sokkal mélységibb titkosszolgálati beszervezését. Molnár ekkor került közeli kapcsolatba Orbán Viktorral is, aki az első perctől kezdve árulóként viselkedett. Miközben Molnárt végig masszív politikai üldözés alatt tartották, nemzetbiztonsági státuszt is kapott. Ennek neve és tevékenységi köre a mai napig államtitkok képez a Föld bolygó egész területén, miközben az elmetechnológiákról napról napra nyíltabban és többet hoznak nyilvánosságra szerte a világon: toronymagasan az USÁ-ban és - kizárólag a HÍRHÁTTÉR által - Magyarországon. E két állam lett az elmetechnológiák vezető leleplezője az egész bolygón, miközben a magyar politikusok halálos ellenségei a világ összes Echelon-tanújának és leleplezőjének, a világ legostobább és legundorítóbb nácijaival: a magyar Jobbikos neonácikkal és kuructerroristákkal közösen.

 

Az én adekvát elmetechnológiai háttérhatalmi, illuminátusi beszervezésemre Magyarországtól sokkal több, mint 1000 kilométerre került sor, évekkel ezelőtt. Addig nem is hallottam arról, hogy az elmetechnológiák színről színre gondolatlehallgatása és plántálása 100%-osan megoldott. 2001-es, az Orbán Viktor és barátja, Demeter Ervin titokminiszter általi titkosszolgálati halmozottabb beszervezésemkor sok titkosszolgálati lézeres és más fotontechnológiai és kemikáliás, valamint elképesztően bizarr és szemérmetlen megfigyelési eszközöket stb. fedtek fel előttem, mutattak meg, sok mindent ki is próbáltam, sok mindent pedig ha tetszik, ha nem alapon, de arról, hogy totális a kontroll, és a titkosszolgálatok csak szimulációi, bábjai az egyetlen központi hatalomnak, amely az összes többi államot és titkosszolgálatot létrehozza, nem is álmodtam. 2001-es halmozott beszervezésemre - Orbán Viktoron és titkosszolgálati emberein keresztül - azért kerítettek sort, mert egyrészt utasítás volt rá (felülről), másrészt Orbánék ezzel remélték, hogy politikai üldözésem egyre erősödése mellett mégiscsak sikerül hallgatásra bírniuk az általuk eltussolt politikai, titkosszolgálati és rendőrségi bűnügyekről és módszerekről. Mivel legmélyebb interaktív háttérhatalmi beszervezésemre csak jó pár évvel később került sor (itt most csak annyit árulok el: a 2006-os állami sortüzes-csonttörő terrorizmust és alkotmányos rend elleni életfogytos bűntetteket követően), (így) nem is hallottam arról, hogy létezik a teljes körű, adekvát mentáltechnológia, sőt, már 50-60 évre visszamenőleg is tanúk százai szólaltak meg az Egyesült Államokban, pl. az MK ULTRA project túlélőiként, amely emberprogramozó titkosszolgálati rendszer (KLIKK!) 1953-1965 között működött.

Miután Magyarországra jöttem, és államtitoksértés címén, koncepciós per keretében a határon őrizetbe vettek, a Nemzeti Nyomozóirodába (NNI) hurcoltak, majd a fogságból legvégül a zsidók szavazatával elengedtek, a Hírháttér megalapítása utánig nem tudtam arról, hogy a totális elmekontroll (agykontroll, mind controll) terén létezett már tényfeltárás. Akitől megtudtam, az a német születésű, cigány származását hajdan gyakran hangoztatott, sokat látott és világutazó író- és tanárnő, valamint keresztyén Fenyvesi Theresa, aki észlelte a Hírháttérre bukkanván, hogy ahogy ő is, háttérhatalmi beszervezett vagyok, és illuminati kódrendszert használok (amelyet sehol, egyetlen könyvben nem olvastam, sehol nem hallottam, hanem mindent közvetlen forrásból, a Forrásból kaptam!). Amit az összes beavatott és beszervezett titkos ügynök és illuminátus - a német Fenyvesi Theresa Echelon-tanúval együtt - észrevett a Hírháttér filmjeit látván (amely még meg sem szólalt nyíltan az elmetechnológiákról), abból a hülye magyarok a világon semmit nem vettek észre, hiszen nem a tényfeltárókra, hanem a cigány krumplitolvajok gyűlöletére és kiirtására koncentráltak, meg arra, hogy Vona Gábor személyében - aki a sokadikként, gyakran ugyanazokkal a Für Lajosokkal verte át őket (KLIKK!) - imádják azt, aki elvette a magyaroktól, hogy minden idők legnagyobb és legfontosabb tényfeltárásaival a legnagyobb nemzetté váljanak a Földön.

 


A német születésű Echelon-tanú, több nyelven beszélő író- és tanárnő Fenyvesi Theresa szintén keresztyén. Fenyvesit szintén a tutsekista sokkos gyilkos Veérnáci selejtfaj, a kuruc.info férgei kezdték ki, heil vonázva. Szilvásy György pedig titokminiszterként közvetlenül tagadta meg tőle a segítséget, ahogy kivétel nélkül minden Echelon-tanútól. Fenyvesi is külföldre távozott, Németországba az undorító magyarok elöl. A felvétel a HÍRHÁTTÉR stúdiójában készült a Molnár F. Árpád által.

Fenyvesi Theresa számolt be arról, hogy van egy Drábik János, aki annak idején megírta a "Tudatmódosítás" című könyvet. Megdöbbenve hallottam, hogy erről a szupertitkos dologról már írtak! Drábik könyvét sosem olvastam el, mert beavatásom óta (egyszerű okokból, de nem népi magyaroknak való, miért) képtelen vagyok könyvet olvasni, viszont bárhol felcsaptam, a globális, az egész bolygón unikodiális, tehát Egyhatalmi ismeretekre és kódrendszerekre bukkantam. Amit tehát Drábik írt, azt én, mint titkosszolgálati, majd háttérhatalmi illuminátus beszervezett (a "beavatott" szót szereti mindenki), személyes forrásból, mint tanú, tehát Echelon-tanú tudtam és hitelesítettem.

Mi, illuminátusok, Echelon-tanúk és keresztyén beavatottak mind egy nyelvet beszélünk, mert ugyanaz az egy Háttérhatalom uralkodik és foglalta el az egész Földet. Így ismereteink, gondolataink, jelképrendszereink egyformák, bárhol bukkanunk fel a Földön, hiszen mindenütt ez az egy hatalom uralkodik! Az Echelon-tanúk csak abban különböznek egymástól, ki, mennyit mer felfedni abból, amiről közvetlenül, személyesen tud. Az illuminátusok azért hallgatnak, mert élősködői a rendszernek. Az Echelon-tanúk pedig azért nem beszélnek sok mindenről (nagyon-nagyon sok mindent 100%-ban elhallgatnak!), mert képtelenek beszélni, mások csak egy pontig mernek szólni, mert egy ponton túl félelem költözik beléjük, míg a mi fajtánk, a legjobb Echelon-tanúk hallgatásának oka a lakosság elképesztő butasága, tutsekista Veérnáci hitványsága (KLIKK!), gerinctelen ostobasága, értelmi, intellektuális és morális idiotizmusa, rosszindulata és kollektív bűnös selejt erkölcsei. Magyarországi ellenségeink is rosszindulatukkal írták ki magukat - Júdásként - az Élet Könyvéből. Kuruc.info-k és Stoffánok, Barikádok és más egoista, rosszindulatú aljszemét sikeres projectjei voltak a Sátánnak arra, hogy ezt a népet a világelsőségből a legutolsó helyre taszítsák. Ehhez járultak az ezen lumpen disznó réteggel teljes egységben mozgó, szintén háttérhatalmi és sátáni vezérlésű MSZP-k, Fideszek, a Sátán rendőrségi, kopasz zsolt és kovács tamás-féle ügyészségi és bírósági szervezetei (KLIKK!). Így a Próféciáknak megfelelően a magyar faj - ahogy ezek előtt a férgek előtt bejelentettük, végzetükkel együtt - elkezdett szellemileg és erkölcsileg leépülni, és az Áldás maga lett a leépítés (KLIKK!), az elbutítás, a morális és jogi eladósítás legfőbb fegyvere és eszköze, hogy azzal el lehessen adósítani az ISTEN Előtt az egész világot. Mint mindig: ami néhányaknak a legnagyobb Áldásra és az Életre volt, az a legtöbbeknek maga lett az átok és az örök kínzatás helyére vezető Pokol Kapuja! Júdás is hiába tért meg az árulás után bűnbánattal Krisztus oldalára, a bűnbánat is csak arra szolgált, hogy felakassza magát. Vannak bűnök, amikre nem létezik bűnbocsánat, és a bűnbánat is a halál és az öngyilkosság eszköze. Ahol az egész Emberiség túlélése és az összes emberi lélek örökkévaló sorsának minősége, a halhatatlanságban Kapott adekvát Boldogság vagy végtelen, örök szenvedés a tét, ott nincs helye a gonoszok iránti irgalomnak! Semmi helye nincs!


molnár balázs a tutseki Veérnáci sokkos gyilkos faj kuruc.info-s bujkáló szerkesztőinek leleplezett halálügynöke. A tutseki Veérbarom - fajtársaival együtt - magyar Szögi Lajosok tömegeinek pszichiátriai megcsonkításán és halálra kínzásán hahotázott, s mivel az olaszliszkai Szögi Lajost romák ölték meg, így a tömeggyilkosok - tutseki korcs fajzatuknál fogva - kizárólag erre az ügyre mentek rá, tovább folytatva örömőrjöngéseiket az állami tömeggyilkosságok érdekében; halomra öletve és tobzódva a Szögi Lajosok halálra kínzásain.

Toroczkai László a Wittner Máriát halálra ítélt hírhedt Veérbíró, Tutsek Gusztáv Vazul leszármazotta. Toroczkaival lehetetlen volt kapcsolatot kialakítani, lehetetlen volt Budaházy Györgyöt megvédeni, majd kihozatni, majd éhségsztrájkot kezdeni az érdekében (KLIKK!), mert ügynökként kivétel nélkül mindent megfúrt, hogy kapolyi-féle ügyvédgengsztereivel minél nagyobb kényelemhez és minél több pénzhez juthasson. Kifogása volt, hogy a HÍRHÁTTÉRT nem kedvelték a kapolyi-féle Veérnáci sokkos gyilkos férgek és a szeszektől tajtrészeg söpredék ügyvédmaffia, mivel a HÍRHÁTTÉR nem védte sem az ügynöki hálózatokat, sem a népirtó rendőrségi és titkosszolgálati, továbbá hadászati módszereket és titkosszolgálati eszközöket, hanem leleplezte azokat, a tutseki kurucnáci fajjal szemben a kádári elektrosokk terápiák elkövetőivel és átmentett, tehát tutsekék által máig dicsőített tömeggyilkosaival együtt, ráadásul valóban keresztyénként. Beleuntunk a tutsekizmus sokkos gyilkos JÚDÁSFAJ elektrosokkos kéjgyilkos örömőrjöngéseibe, és ha Megadja az ISTEN, a mi ISTENÜNK, nem a tutseki trágyamagyaroké (mert azoknak már ott az Ördög), még inkább kezelésbe vesszük minden idők legutolsó férgeit.

kürk roland szintén a tutseki Veérmoslékmagyar alsószemétfaj Vona Gábora és Novák Elődje mögé bujkált gyáva, gerinctelen, elektrosokkos gyilkos, hahotázó pszichopata bűnöző és terrorista elkövetőinek egyike. Ő is Szögi Lajosozott, miközben minden magyarok legfőbb hóhérainak alsószemétfajából, a kiirtani való JÚDÁSFAJBÓL való, az Echelon-tanúk tutsekista Veérnáci sokkos gyilkos ellensége.

 

Annak idején - miután értesültem Drábik János létezéséről - Drábik még telefonon mondta nekem, hogy ő tulajdonképpen utcahosszal hagyott le mindenkit az elmetechnológiák leleplezésében. Azóta ez akképpen alakult, hogy mi meg őt hagytuk le csillagközi távolságokkal, s miközben Drábik 2004 óta az ég világon semmit nem csinált ezen, az Emberiség szempontjából legfontosabb és legsürgetőbb ügyben, addig a hozzám forduló Echelon-tanúk is arról számoltak be, hogy ordítva dobta őket ki a lakása ajtajából is, amikor hozzá fordultak. Ezzel párhuzamosan csodálatos volt nézni, ahogy viszont mindent elkövetett, hogy leégesse magát azokkal mutatkozván, akikkel úton-útfélen, ahol megjelent, azonnal fújoltak és ügynököztek, és nagyon ügyelt arra, hogy a politikusi öltönyhöz és nyakkendőhöz hűen a Torgyán Józsefig bezárólag (KLIKK!) a szalonpolitizálás szintjén ragadjon. Az, hogy ilyen arrogánsan elutasító volt a valódi tényfeltárással és tényfeltárókkal szemben, felveti a kérdést, miért nem hívták meg az állami médiumokba, hiszen az állami médiumokat a Sátán irányítja, és azok alapkövetelményként tartják a mellébeszélést, a tüneti dogmák öltönyös ismételgetését, a nép figyelmének mellékes és lényegtelen dolgokra terelését, a titkolózást és a tényfeltárók egyrészt teljes elhallgatását, másrészt azok elutasítását, illetve - gondolok Drábik esetében az Echelon-tanúk durva kidobására - üldözését. Mivel az Echelon-tanúk között sok a keresztyén, és általában véve sem az intoleranciáról és a sötétségről híresek, így azt tapasztaltam, hogy pl. a hozzám fordult híres kecskeméti Echelon-tanú, a kiváló és lelkiismeretes keresztyén gyermekorvos szakember, a rendkívül tekintélyes megjelenésű és tekintélyt sugárzó Lajkó Ilona annak ellenére pozitív várakozással viszonyult Drábik Jánossal való, a tényfeltárás és az Emberiség felvilágosítása érdekében való kapcsolatomra, hogy Drábik őt is olyan ordítozás közepette hajította ki a lakása elöl, ahogy - nekem volt kutyám - a kutyáját sem osztja az ember, hanem csak az állami bűnözés legutolsó, leghitványabb kopasz zsoltista (KLIKK!) és debreceni ügyvédi kamarás férgeit, népirtóit és sokkos gyilkos, a múlt rendszerből átmentett debreceni stb. ügyvéd- és jogászbűnözői parazitáit. Tehát a hulladékot. Ez a különbség a keresztyén, ISTENI mentalitás és a rabbinátus, világi mentalitás és nevek között.

Csak a rosszul tájékozottak és a vakok nevezhetik Drábik Jánost Echelon-tényfeltárónak, amikor 2004-ben kiadott könyve óta a világon semmit nem csinált az Emberiség létkérdései vonatkozásában, bezárva addig, hogy sosem merte felfedni, hogy interaktív illuminátus, ami pedig felőle - tettei kapcsán, tanúkkal - visszajut, az is pusztítás és rombolás: hol cigány krumpli tolvajokra tereli a figyelmet, miközben a segghülye magyaroknak eladták az eszét, fenekük alól pedig az országot (egy ember- és lélek-, valamint földkereskedő sem cigány, hanem mind magyar, német, amerikai és zsidó volt), hol a kuruc.info, hol mindenhonnan kiutált és pokoli rossz hírű ügynökbarátai, hol Torgyán József és államügynöki baráti köre (KLIKK!) megfelelési kényszerében szenved, csak egyben nem: az igazság hirdetése és képviselete nem gyötri. Amikor azzal szembesült, hogy beavatott Echelon-tanúként határozottan hozzákezdtem a rendszer lépésről lépésre történő lemeztelenítésébe, érzékelhető irigységből megpróbált lebeszélni. Noha felajánlottam neki, hogy sztárrá tesszük, ha kamerák előtt kezdi lebuktatni a Rendszert, azt nem akarta, mert félt a kuruc.info-tól (tehát meg akart felelni minden idők legalsóbb médiafosának), félt ügynökbarátai titkosszolgálatainak véleményétől és a Háttérhatalomtól. Ugyanakkor - mivel ő nem lehetett első, így - azt akarta, senki más se léphessen át az Igazság Kapuján. Ő nem ment be, és azt akarta, hogy ezért senki más se léphessen be. A gonosszal keresett szövetséget, és kész volt beáldozni az egész Emberiséget. Drábik így mondott le arról, hogy a Világtörténelem legnagyobb hősei közé kerüljön. Méltó volt, hogy mielőtt visszafordíthatatlanul - és abszolút az ISTEN Kegyelméből és Választásából - elfoglaljuk a legfőbb pozíciókat, felajánljuk azoknak, akik méltatlanokká váltak rá, és szolgáljunk - mint Krisztus - azoknak, akik sokkal kisebbek nálunk, és a nyomunkba sem léphetnek. Ami engem illet - mint minden magyarok első Echelon-tanúkat fogadó és gyűjtő (KLIKK!) személyeként - Drábikkal ellentétben soha, senkit, sem jogi tanácskérésben, sem korrupciós ügyben, sem semmilyen ügyben, pláne nem ipari kémkedés, titkosszolgálati és katonai bűntett és üldözés, valamint főképpen Echelon-területen soha, tehát senkit nem küldtem el, főképpen nem dobtam ki(!), és nem is óhajtok így lesüllyedni soha(!), hanem a Hírháttér-Kapunak mindig nyitva kell állnia, ahogy a Jézus Krisztus Tette: befelé és kifelé egyaránt. A kifelé tartókat illetően a másféle helyzetekről és megoldásokról pedig szintén Gondoskodik az ISTEN.

Ha Drábikon áll, nem csak mi lennénk már régen halottak, de az Echelon-tanúk mindegyike is. Bizony: mindegyikünk!

Tutsek Gusztáv Vazul - mint írtuk fent - hírhedt vérbíró volt, Toroczkai László nagyapja, Wittner Mária halálra ítélője. Míg a tutsekista, Jobbikos, kuruc in fos sokkos gyilkosok (KLIKK!), akik hősök üldözésén, állami megkínzásán, megcsonkításán és halomra gyilkolásán, valamint az összes kádári elkövető átmentésén és továbbra is dúsgazdaggá tevésén vigadnak, tehát amíg ezek a toroczkaista-tutsekista Veérengző férgek krumpli tolvajoznak, és világfelfedezésként tálalják, hogy lehet, van egy lakás Budapesten, amiről (KLIKK!) észrevették, hogy szabadkőművesek járnak oda, addig ezek helyett a hülyeségek helyett mi, Echelon-tanúk lassan már teljesen nyíltan kommunikálunk társainkkal az egész Föld bolygón arról a Háttérhatalomról és Főhatalomról, amellyel interaktívak vagyunk, amely beszervezett minket, és amely a szabadkőműves társaságokat, a világ bankárait és állami vezetőit, a háborúkat, a HAARP-pal (KLIKK!) stb. létrehozott földrengéseket létrehozza. Ezek a hülye állati magyarok annyira besüppedtek saját alantasságukba és hitványságukba, hogy szó szerint már az egész Föld bolygó rólunk beszél, a világ leghíresebb Echelon-tanúi a magyar butaságról és gyilkos rosszindulatról olvasnak - amellyel ezek a tutsekista, hazaáruló, gyűlölködő férgek körülvesznek minket -, de ezen ügynöki és Veérsokkos bűnöző mélymagyarok lebutított népi nyomorultjai még mindig a korlátlanul magyar idiotizmusnál és a cigány uborkatolvajoknál tartanak. Eközben Fenyvesi Theresa, amit az első könyvében oly gyakran hangoztatott, hogy ő cigány származású - megfertőzve a magyarok vona gáborista és kurucista cigánybélyegző fenevadista bűzével -, elkezdte szégyellni, és sírva fakadt, hogy ne beszéljünk a származásáról. Ami ugyanis egy ISTENI konstrukcióban dicsőség - ilyen az, ha valaki roma származású, és nem magyar -, az ezek között a tutsekista, toroczkai-féle elektrosokkos gyilkos, üres derűvel vihogó mocskos állatok között titkolni való bűn. Miközben vona gáborék minden olyan romát is szégyenkezésre késztettek, akik egymaguk is többet tettek a magyarságért, mint ők együttvéve, aközben ezek a gyűlöletállatok a világ legaljára vetve a magyarságot akkor őrjöngtek a leghangosabban mocskos magyar fajtájukról, amikor abban már semmi dicsőség, kizárólag sátáni szégyen, átok, undor és megvetni való szemét maradt. Minél alacsonyabbra jutottak, annál inkább hirdették - micsoda eltörölhetetlen szégyen(!) - fajuk tisztességét és dicsőségét!

 


Vona Gábor minden embert és lelket eladott, megakadályozva, hogy a magyarok a világ tetejére kerülve Bibliai Nemzetté váljanak. Inkább megfelelt a Háttérhatalomnak, hazugságból és gyűlöletből épített farizeusi, képmutató, hamis, ördögi dicsőséget: saját magának és gerinctelen, sokkos gyilkos, trágár, igénytelen és szellemi-morális agyalágyult, hitvány lakájainak.

Ehhez kapcsolódik szervesen az, amit Echelon-tanú testvéreink világszerte, tőlünk teljesen függetlenül, ugyanúgy, ahogy mi, hangoztatnak: mivel az Echelon-tanúk legtöbbször sokkal bátrabbak, jellemesebbek, gerincesebbek, értelmesebb és világosabb gondolkodással rendelkezők a pórnéphez képest, így világszerte megállapítjuk, hogy látványosan abnormális az, ahogy a lakosság ünnepli és sztárolja saját korrupt és bűnöző politikusait és vezető politikusi tömeggyilkosait. A népi tömegkijelölt vágócsorda tudja, hogy politikusai bűnözők, korruptak, gyakran tudják, hogy a polgári lakosság elleni gyilkosok, de az elmetechnológiák iszonyatos butító (magyarító, tutsekesítő, kurucosító, lealacsonyító mocskos) hatása miatt mintegy istenekként imádják a legutolsó hazug, államtitkolózó orbánista, vonista, kurucfos novákista férget is. Hogy mennyire hülyék a magyarok, mi sem jellemzi jobban, hogy a tutsekista, toroczkai Veérnáci férgű kuruc.info rekordordenáré, hazug és igénytelen pártszennylapja lett a magyarság népnemzeti disznólétének legékesebb reklámja, jelezve a világnak a Kozmosz Isteni lényei felé is, hogy itt a leglelakottabb trágyalé, mert itt a magyar! Miközben a magyarok hátukra írták, hogy: "Én, hülye magyar", aközben a mi fajunk, az Echelon-tanúk nemzete egyöntetűen, a világ minden részén megállapítottuk: a világ népei az elmetechnológiák adta ostoba és irracionális politikusi rajongások betegségében, Echelon-pszichopátiában, Echelon-személyiségzavarokban, Echelon-pszichózisban szenvednek.

Eközben tudjuk: mi jövünk, és többet el nem megyünk... SOHA...!

Az Örök Hatalom és Dicsőség Legyen az Örökkévaló, MINDENHATÓ ISTENÉ a Jézus Krisztus Nevében!
Ámen!

(Írta: Molnár F. Árpád: 2010.05.06.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz tudomány kuruc.info kecskemét jobbik torgyán józsef kereszténység ismeretterjesztés molnár f árpád für lajos tudatmódosítás illuminati toroczkai lászló háttérhatalom világkormány magyar jelen drábik jános hvim echelon tanú tutsek gusztáv vazul

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr141987645

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pizzariasdorio.com.br 2017.09.26. 00:40:47

Ha meghívnál egy sörre... - Sörtúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása