HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Mondj viccet magyarokról, halálról, tömegmészárlásról, káromold Istent, de zsidó Holocausztviccet soha ne mondj!

2007.09.22. 17:26 Molnár F. Árpád

Emlékszem, gyermekkoromban, a Kádár-rendszerben tilos volt mondani, hogy "Petőfi Sándor, gatyában táncol". Amikor meghallotta egy-egy tanár/tanárnő, irdatlan botrány lett belőle, és örülhetett az ember, ha nem kapott megrovást.

Most változott az idő, változott a diktatúra és a gengszterizmus. Akkoriban Petőfiről és a szovjetekről volt tilos vicceket mondani, mert szovjet megszállás volt és minden szovjet kézben összpontosult, most pedig a zsidók lettek a tabutéma, mert övék a média, övék a teljes bankrendszer, és övék a politikai hatalom csaknem egésze. Mindenről lehet viccelődni: cigányviccek, szadistaviccek, pedofilviccek; lehet poénkodni a terrorizmusról, gyilkosságról, sőt, a média - pl. akciófilmekben - éjjel-nappal a fegyveres tömegmészárlásokat és a nyílt, tömeggyilkos brutalitásokat állítja be példaképnek!!! A média jól megkacagtatja az embereket a filmekkel, amelyekben a fegyveres tömegmészárló - hősként beállítva - kigúnyolja vagy kikacagja az általa megölt vagy a magasból lehajított és szörnyethalt áldozatát. A nézők jót nevetnek a jeleneten (lássd pl. a "Kommandó" című filmet), amikor a főhős lelökve az életéért rimánkodó ellenségét, az hatalmas halálordítással a mélybe zuhan.

Hadd illusztráljam:
- Ha-ha-ha-ha, micsoda poén!

Tetszik a példa? Követhető akár a média, akár a vérengzésben oly nagy kedvet találó közönség? Pedig ez - hölgyeim és uraim - nem tabutéma, hanem jóleső kikapcsolódás mindazoknak, akik nem keresztyének.

Poénok a keresztyénekről - magam is keresztyén vagyok -, poénok a cigányokról, poénok Istenről, a halálunkról és mások haláláról nem tilos, de hogy Holocaust-viccet lehessen mondani, azt semmiképp!

Pedig ami engem illet, olvasni Istenről az Interneten olyan borzasztó vicceket, amik semmiféle színvonalat nem ütnek meg, és egyszerűen nem bírom őket elviselni. De miért zavarna különösképpen, ha az emberek saját halálukról vagy lágerekről poénkodnak, ha egyszer csak poén. És MIÉRT INDÍTANÉK HADJÁRATOT AZOK ELLEN, AKIK ISTENRŐL VAGY KERESZTYÉNEKRŐL POÉNKODNAK, CSAK AZÉRT, MERT AZ ENGEM ZAVAR VAGY SÉRT?! Ha üldözném őket, ahogyan a zsidók üldöznek mindenkit, akik nem kérnek rendszeresen bocsánatot Jeruzsálem felé fordulva olyan bűnökért, amikhez soha, semmi közük nem volt, mégis naponta kapják meg a bélyeget homlokukra vagy kezükre bűnös gondolataikért vagy tetteikért, hol maradna a tolerancia?

Jézus Azt Tanítja, legyen egy keresztyén maximálisan toleráns, és ne kérje számon a szúnyogokat, de a tevéket viszont feddje, és védje meg a szúnyogokat a tevéktől, akik ellen a valódi, teve méretű bűnözők és politikai gengszterek, tolvajok, gyilkosok és sortüzes, pszichopata, vandál-barbár politikai állatok ragadnak fegyvereket.

Szólj hozzá!

Címkék: viccek isten izrael tolerancia demokrácia moszad zsidó fasizmus kádár jános pedofília gyilkosság antiszemitizmus jeruzsálem rasszizmus kereszténység diktatúra tabu petőfi sándor szadizmus pszichopátia állambűnözés despotizmus tömeggyilkos médiabűnözés hitlerizmus jézus krisztus cigányság arnold schwarzenegger önkény emberölés fajgyűlölet kádár rendszer átkos gengszterváltás holocauszt akciófilm keresztyénség keresztényviccek zsidóviccek cigányviccek istenkáromlás sortüzesek

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr33173186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása