HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Előre jelzem az ország útját, elmondom a Magyar Gárda valódi arcát

2007.12.14. 15:35 Molnár F. Árpád

Prognózisom bekövetkezett, amikor korábban Bencsik András felé jeleztem, hogy a Magyar Gárdának a cigányság elleni tetteik és propagandáik miatt milyen hatalmas ellenállás lesz a gárdával szemben, ami pusztítani fogja a gárdát, és kártékony lesz a pozitív előre haladás szempontjából. Akkor még próbálkoztam azzal - egyoldalúan -, hogy jobb irányba hassak rájuk.

Ma már erről letettem.

Mielőtt újabb prognózist mondanék, egy pár szót bevezetőnek:
A Magyar Gárda és más szervezetek tudatosan gerjesztik a cigányellenességet. Ezt sokan nem akarják még maguknak sem bevallani azok közül, akik pártolják a gárdát, pedig tudják, hogy ez így van. Ha keresztyének lennének, beismernék maguk előtt, hogy a Magyar Gárda vezetői (Für, Bencsik, Vona) tudatosan gerjesztik a cigánygyűlöletet, mondjanak akármit.

Ha a gárda szimpatizánsai keresztyének lennének, nem is vonulnának ki az utcákra a cigányok ellen, cigánybűnözés jelszavával, hiszen mindenki, aki lelkiismereti ember, és kapott erre felfogóképességet, tudja, hogy ezek a masírozások nem szociális, hanem a romákkal szembeni ellenséges lelkületből táplálkoznak. Nem a cigánybűnözés korlátozása, hanem a cigányellenesség a lelki motivációs háttér. A gyűlölet. A keresztyének - hacsak nem súlyosan eltévedtek - egyértelműen nem pártolják az ilyen felvonulásokat, hiszen abban a szeretet már semmiféle szerepet nem kap, de a kollektív nemtörődömség, a romákkal szembeni érzelmi kíméletlenség, az empátia hiánya feltétlenül döntő és priorizált.

Sokan azért pártolják mégis a gárdát, mert az MSZP-ben már semennyire, a Fideszben szintén egyáltalán nem bíznak, harmadik erő pedig a láthatáron sincsen, mert gondoskodtak arról külföldön, hogy ne lehessen, ahogyan arról is, hogy a hazai jobboldal pedig - a számtalan probléma helyett a semmilyen ügyekkel, amilyen a cigányok ellen való hangolás - egyre megosztottabb, zilálhatóbb és támadhatóbb legyen. A Magyar Gárda és más szervezetek cigányellenes összefogása - miközben a cigánybűnözést illetően alig van probléma az országban, ami ne lenne nagyobb - teljes stratégiai nihilizmusra utal.

Az emberek nem tudnak hová tartozni, de kell nekik egy erő, amelybe legalább messziről betagolódhatnak, mert ilyen az ember jelleme. Kell tartoznia valahová. Ehhez pedig a megjelent harmadik "párt", a Magyar Gárda sokak számára megfelelőnek tűnik, és elkezdenek nekik drukkolni, mert úgy látják, nincsen jobb, az embereknek pedig muszáj hinni abban, hogy van valami szervezet, amely követhető. Egy adott populációban élő meghatározó, messzemenően többségi tömegeknek kell vezető, kell követhető személy és/vagy szervezet, mert önállóan nem képesek, mások pedig nem mernek alkotni. Muszáj nekik lobbi, muszáj nekik párt, focicsapat, kedvenc színész- vagy énekesbálvány, politikus, skinheadmozgalom, banda, gárda stb. Ilyenkor nem a minőség a fontos, hanem az, hogy kit lehet végre követni.

Akik követni akarnak valamilyen szervezetet, és illuzórikus vágyálmokat kergetnek, azoknak van szükségük a gárdára, amelyben csalódni fognak, mert nem fog hozni semmi jobbat, de minden állami rosszat megtart: az állami korrupciótól az állami gyilkosságokon át a koncepciós perektől az ártatlanul bebörtönzöttek és elmegyógyintézetbe zártak rehabilitálásának megsemmisítéséig, a lakosságellenes és a szabadság eliminálását célzó és megvalósító államtitkok teljes elrejtéséig, miközben saját érdekeikben - hatalmi pozíciókból - ők maguk is folytatni és alkalmazni kívánják ezeket a gestapós fasiszta módszereket, mégpedig olyan zászlók és lobogók mentén, ahogyan egyik transzparensükön láthattuk, amikor az NBH-címeren némileg módosítva, azt emelve a fejük fölé jelentek meg az utcán. Azaz a madár nemcsak elrepült a fejük fölött, sőt, nem is csak fészket rakott, mert mindig is ott volt az a fészek Bencsik András és a többszörös gyilkos honvédelmi miniszter, az olajos, fegyver- és drogcsempész Für Lajos fején, a cionizmus egyik legfőbb élősködőjén, aki az első sorból tollasodott meg és szerezte evilági dicsőségét a rablóprivatizációból, a Moszad, a KGB, a CIA és a BND stb. gyarmatosításából, mint bólogató jános, mint egy a sok kleptokrata és gyilkos politikusügynökök hadseregéből. S mert jól bólogatott, ezért az egyik legmagasabb pozíciót kapta meg a zsidók és németek, oroszok és amerikaiak uralta Magyarország trónjánál. A sötétség országában és globalista világrendszerében.

Gyógyírt tehát nem, de újabb problémákat okoz és okozni is fog a Magyar Gárda,
amik ugyanakkor korábban nem voltak számottevőek: ilyen pl. a rendkívül kártékony rasszizmus, és az ebből eredő további nemzetzüllesztő és nemzetbomlasztó megosztottság, ami a jobboldalnak nevezett blokkot is tovább bomlasztja.

A lényeges dolgokkal nem foglalkoznak. Az állami bestialitás módszereit, az elrejtett, tönkre tett, megölt áldozatok névsorait nem hozzák nyilvánosságra, a politikai foglyok ügyeit nem tárják a világ elé, és nem csak azért, mert végig tudtak egy sor konkrét esetről, naponként követve az olyan ügyek alakulását, amelyeket a szervezett állami bűnözés egészében rejtett el a lakosság elől, hanem mert ők is abból az állami és nemzetbiztonsági szervezett összefogásból élnek és élősködnek, abban keresve helyüket, nem a nép érdekében, hanem az Egypárti Rendszerben, ahol a bandaháborúkon kívül nincsen semmi másnak helye. Bencsik Andrásnak és Für Lajosnak - akik mindig mélyen a politika berkeiben terpeszkedtek - az orruk előtt zajlottak ezek az ügyek (olajügyek, gyilkosságok, ártatlanok elleni koncepciós perek stb.), ahogyan mindig tudtak az állami módszerekről és a soha nem rehabilitált állami áldozatokról. Mi tudjuk, hogy hozzájuk hiába fordult bárki, sosem segítettek senkinek, akiket pedig ismertek - mert tudták a médiával közösen elrejtett kálváriákat, sorstragédiákat és halálos kimenetelű állami üldözéseket -, még azt is letagadták, hogy valaha hallottak róluk!

Egy faj, egy kutya. Az állam szférája, amelynek esze ágában sincsen megbontani sorait. Kimondom, hogy semmivel sem jobbak mindannál, ami az Országházban regnál. Nem jobbak, és ezt kereken kijelentem, ahogyan azt is, hogy meg fogják tanulni a tudatlan magyarok, akiknek szükségük volt egy új kedvenc futballcsapatra, egy új bálványra, egy új látszólagos családra, hogy ott sem várja őket segítség.

És további jövőképet festek, kissé visszaminősülve csak a napokban gerjedt cigányellenes botrány hullámai kapcsán előtört közeljövő elemzésébe:
Ennek a tudatos cigányellenes propagandának (tannak) a következménye ez lesz:
A Magyar Köztársaság lakosságából sokan az elkövetkező hónapokban
1. egyre cigánygyűlölőbbek, a romákat egyöntetűen, en bloc (egészében) megbélyegzőek lesznek,
2. a magyarság szétszakadása és belső békétlensége tovább fog erősödni.

Ez a folyamat az országnak és a magyarságnak semmilyen értékelhető tekintetben és formában nem fog használni.

Újabb tényközlés következik:
Az általános cigányellenesség erősödése visszafordíthatatlan.

A magyar lakosság köreiben - így az Interneten is - egyre szaporodni fog az olyan nyilatkozatok száma, amelyek a cigányságot egészében kártékony fajként fogják megnevezni. A fórumokon és a honlapokon az ilyen jellegű közlések egyre nyíltabbak, egyre agresszívebbek, továbbá - a gyurcsányi, agresszív neonácizmus eredményeihez hasonlóan - egyre intoleránsabbak és antiszociálisabbak lesznek.

Továbbá:
Amit a "szélsőjobbnak" nevezett réteg csinál, az egy olyan spirált indított el és fog tovább gerjeszteni, ami a nacionalista és fasiszta rétegek kártékony szaporulatát és mind élénkebb patológiás eltolódását fogja eredményezni, az ezzel járó általános erkölcsi hanyatlással együtt.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: mszp maffia börtön szdsz mdf agresszió öngyilkosság terror kgb pszichiátria korrupció cia moszad gyurcsány ferenc fasizmus globalizáció bencsik andrás cionizmus rasszizmus kereszténység nemzetbiztonság államtitok elnyomás vona gábor hadsereg diktatúra nácizmus rehabilitáció olajügyek olajszőkítés szegregáció empátia magyar gárda elmegyógyintézet fszb neonáci egypártrendszer állambűnözés despotizmus tömeggyilkosság államhatalom hitlerizmus szervezett bűnözés politikai bűnözés bnd cigánybűnözés prognózis állami gyilkosság önkény országház emberölés bandaháború koncepciós per keresztyénség tömegmészárlás für lajos intolerancia cigánykérdés titkosszolgálatok kábítószerkereskedelem antiszociális viselkedés mossad gyarmatosítás cigánygyűlölet cigányellenesség romaellenesség előre jelzés stratégiai nihilizmus politikai:gyilkosság nbh címer honvédelmi miniszter olajtározók fegyvercsempészet drogcsempészet csempészet nemzetzüllesztés nemzetbomlasztás erkölcsi hanyatlás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr40263950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása