HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Novák Előd álldogálásért elítélt 96 ezer Ft-os büntetéséből kiindulva a sortüzesek egyenlő jogainak biztosítása kapcsán

2008.01.29. 00:37 Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

     - Novák Elődöt 96 ezer Ft-ra büntették közterületen álldogálásért. Üzenet dr. Kiss Gyöngyi vérbírónak és környezetének.

     - Gyurcsány Ferenc és társai indonéziai 900 milliárdos korrupciós ügye és a "független bíróság", valamint a "független és objektív média" messzemenően nem rejtélyes szándékegysége.

     - 900 milliárdos kormány- és állambűntettek esetén kérnünk kell-e engedélyt az elkövetőktől arra, hogy kiállhassunk a mi közterületünkre tiltakozni? A szemkilövőktől engedélyt kell-e kérnünk azért, hogy tiltakozhassunk a sortüzesek megnyomorításai, 30 ezer hajléktalan egyszeri 4 milliárdba kerülő elszállásolása, valamint a kormány és az ellenzék erőinek ezermilliárdos bűntettei miatt?

     - Politikusok szabálysértésének gyanúja esetén főbelövés, arconlövés, szemkilövés, tüdőlövés, bordatörés, mert precedensül a 2006 október 23-i és az azt követő események és brutális állami megtorlások szolgálnak.

     - Demszky Gábor 400 milliárdos 4-es metrója és a 10 nap alatt megfagyott 16 hajléktalan. A palma de mallorcai metró cirka nyolcadannyiba került, mint a budapesti zsidómetró. Ebből a pénzből 100-szor fel lehetett volna számolni a hajléktalanságot a Magyar Köztársaság teljes területén. Néhány fejszámolás: mennyibe kerül nekünk fejenként - a csecsemőket is beleszámítva - egy-egy korrupciós ügy?

     - Szabó István Oscar-díjas filmjében, a "Mefisztóban" az elektrosokkos és gyilkos Veér Andrást ábrázolja az a jelenet, amikor a fasiszta Németország miniszterelnöke megáll a Dávid-szobor hímvesszője előtt szónokolni. Van-e új jelölt erre a pozícióra? Együtt a család: a sortüzes Popper Péter, Bodor Pál, Veér András és az Oscar-díjat nyert fajfasizmus. Meg nem emlékezés Veér András 2004-es, rákhalála előtti, színházi erkély szélére történő odacsúszásáról.

     - A kormány keresztyénüldözése és rémtettei ellenére a református egyház vezetője, Bölcskei Gusztáv a Sátán trónjánál, Gyurcsány Ferenchez és Szilvásy Györgyhöz, valamint a Sátán zsinagógájához jár rendszeresen bocsánatot kérni, a gyülekezetet, az ország keresztén tömegeit és a világ népeit cserben hagyva. A Sátán országának lakájpapjai és egyházi lakájvezetői.

     - A Hit Gyülekezete egyház legtöbb gyülekezete Isten egyházaként hirdeti a Sátán zsinagógáit és kegyelemnek tartja a háborút és az azzal járó tömegmészárlást és területi terjeszkedést, ha az agresszor a zsidóság. Az ilyen álláspont nem Krisztusnak, hanem a Sátánnak az Evangéliuma.

     - A fehérgalléros politikai-, média- és a közéleti bűnözés összevetése a Máté Evangéliumának 23. Fejezetében a Jézus Krisztus Beszédeivel.

     - Lomnici Zoltán LB-elnök és a Moszadbűnözés a Sátán zsinagógájával.

     - Morvai Krisztinát a Sátán zsidói az emberi jogok képviselete miatt üldözték körbe a Földön.

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-63-86
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

1 komment

Címkék: anglia mszp fidesz maffia usa franciaország peru szdsz mdf kanada pszichológus németország izrael szombathely pszichiátria korrupció moszad nagy britannia washington brüsszel gyilkosság ariel sharon antiszemitizmus biblia rogán antal németh sándor jeruzsálem cionizmus dávid ibolya kereszténység szilvásy györgy teve utca vérvád újszövetség morvai krisztina demszky gábor nbh sátán 4 es metró ábel oscar díj indonézia nácizmus rebisz meh kongó orfk bűnszervezet nyilasok elmegyógyintézet in kal security ószövetség állambűnözés mephisto mefisztó fejbelövés médiabűnözés szervezett bűnözés jézus krisztus bánó andrás rendőrbűnözés vérbíróság tánczos gábor kényszervallatás legfelsőbb bíróság elnöke 2006 október 23 sátánizmus vérbűn pártszolgálatos miniszterelnöki hivatal emberölés médiamaffia keresztyénség sortüzesek opni emberkereskedelem fehérgalléros bűnözés söpredék popper péter hit gyülekezete katolikus egyház simon peresz nagy babiloni szajha strasbourg lb erzsébet híd blokádja titkosszolgálatok sátán zsinagógája véráldozat salamon berkowitz elektrosokk öltönyös nyakkendős bűnözés jogegyenlőség bencze józsef országos rendőrfőkapitány főbelövés bordatörés sábesz dekli mossad ábrahám politikusbűnözés európa legmagasabb menórája szemkilövés congo magyar újságírók országos szövetsége bankrendszer tóth gábor budapesti rendőrfőkapitány hajléktalankérdés elter zsanett jahve istendicsőítés bölcskei gusztáv református egyház tüdőlövés personopathia perszonopátia veér andrás professzor bodor pál múosz elnök kiss gyöngyi novák előd dobolása 900 milliárdos korrupció budapesti kerületi bíróság veérfasizmus paranoid hiszteroid bűnöző alkatú pszichopátia apró család szabó istván rendező vér és becsület dávid szobor veérnáci lomnicionizmus máté evangéliuma 23 rész jawhe mimi mavatiku jhvh sátánimádás zakariás próféta keresztre feszítés lélekkereskedelem kiss gyöngyi bíró

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr24315652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.06. 00:48:17

JOBBTAXI. CÉLKERESZTBEN A JOBBTAXI?!

2009. 11. 01. 03. 15.

Kevés, mégis sok szorgos magyar van talpon a hasadó hajnal előtt azért, hogy a fényes nappal
eljöhessen, Demszkynhead ótvaros városában.
A Novotel előtti szegmens is csak 1 a büdös cigányok által terrorizált, elit környékek közül.
Éppen fuvart egyeztettem a recepciós pultnál, amikor belehasított a riasztó szirénája az amúgy
is dermedt sötétségbe.
A még repülő ablak szilánkjain át is jól kivehető volt az elszaladó alakok majom sziluettje, ami élesen tudatta, hogy itt biz’ ám a tet(v)tesek, a Klub Rádió SZDSZ S! dísz gójának, kuncze gábornak a megélhetési spanjai.
Még a rendőri helyszínelésen kiderült, hogy az önkormányzat és a hotel kameráinak tökéletes felvételei is édes kevesek a gengszterek kézrekerítésére.
Pedig aztán tényleg naponta gyakorolják ezek a megélhetési patkányok stiklis „műtétjeiket”, mert...
…mert a környékbeli ott lakók ezt négyszemközt is szívesen megerősítik de tanúskodni a szocionista rezsim balfék szervei előtt már egyik sem hajlandó.
Érthető okokból persze, hisz nekik ott helyben már az életük a cél.
Takarítás után még egy antipatikus pincér is, sikeresen megmasszírozta amúgy is jókedvem
és oda eresztett puhány testének nyílásából 1 kedveset…
- Tudod miért törték be, ügye?!
- Naná. A GPS-ért.
- Nem, apám. A Nagymagyarország matricádért + a piros, fehér, zöldért! Különben is mit képszelsz, hogy ilyennel villogsz itt?!
- Ez a jelünk észlény!

Erre kitört belőle, hogy Ő zsidó. Itt született és még magyarul is beszél.
Így elsőre nem jött át, hogy mi köze ennek a kettőnek egymáshoz, de…
…de Ma már tudom...

"MAGYAR AZ, AKINEK FÁJ TRIANON!"
süti beállítások módosítása