HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A Turul-madarat Demszky elbontatja, de a jogellenesen emelt böszörményi úti zsidófal marad

2008.03.04. 20:04 Molnár F. Árpád

El kell távolítani a XII. kerületi, engedély nélkül állított Turul-szobrot - döntött a Fővárosi Bíróság. Az annak idején hatalmas népünnepéllyel emelt Turul-szobor miatt a népakarattól elhatárolódó Demszky Gábor főpolgármester közölte: "nincs alku", mert a Turul-szobor nevében annak idején emberek haltak meg.

Demszky Gábor, az ideggyengesége miatt sok éve pszichiátriai kezelés alatt álló sortüzes, szilánkos csonttörés- és szemkilövéspárti főpolgármester, aki a mai napig többször idegrohamot kapva agitál a fegyvertelen és békés tömegek, nők, férfiak, keresztyének és külföldi állampolgárok ellen sok egyéb mellett inkontinenciával és vaksággal, valamint életre szóló megnyomorításokkal végződött állami szörnytettek és az őt és fajtáját szolgáló fegyveres bűnözői csoportok védelmében, nem beszélt arról, hogy mi lesz a magyar zászlóval, tehát a trikolórral, minthogy annak égisze alatt és annak nevében viszont sok millió embert gyilkoltak halomra azóta, hogy a trikolórt "feltalálták" - szemben a Turul-madárral -, továbbá egészen Gyurcsány Ferencig a fegyvertelen lakosság ellen, annak Veérbe fojtására (Demszky úr ebben nagyon otthonos: tehát Veér Andrásba folytására) elkövetett állami sortüzek is mindig meghatározóan markáns módon a Magyar zászló nevében és égisze alatt lettek megrendelve és kerültek elkövetésre.

A kábító hatású gyógyszereket szedő, ennek ellenére mégis ordítozó és agresszív, sortűzpárti, ideggyenge budapesti főpolgármester ugyancsak nem beszélt az NBH-címer betiltásáról, amely megszámlálatlan emberéletet követelő fasiszta, önkényuralmi jelkép lett és maradt nem sokkal azt követően, hogy bevezetésre került, és mint önkényuralmi jelkép azóta is az NBH címerén látható: a csőrével kardot ragadó, ráadásul Árpád-sávos címer társaságában látható hatalmas és fölöttébb ronda ragadozó madárral egyben.

A Moszados főpolgármester a II.Világháborús náci sortüzesekhez hasonlóan szemmel láthatóan nem kíván vitát nyitni arról sem, hogy a zsidók megmentésének emlékére a Böszörményi úton felállított úgynevezett "Igazak Fala" a Turul-madárhoz hasonlóan szintén engedély nélkül lett felépítve. A Hírháttér erőteljes gyanúját fejezi ki az irányban, amit amúgy alighanem szinte mindenki felfog a saját eszéből is, hogy a sortüzes, kábító hatású vegyszereket is hiába fogyasztó, világszerte sortüzesként és külföldi turisták összeverésében és megrugdosásában az egyik legfőbb pártolóként, valamint csonttöretőként és szemkilövetőként globálisan hírhedt főpolgármester azért tiltakozik a Turul-madár ellen - miközben a már nevével is a keresztyén hitelveket sértő "Igazak Fala" felállítása ellen nem -, mert előbbi a magyarság kedvelt jelképe - akik döntő zömükben alighanem úgy vélik, nem tapad hozzá vér (nem beszélve a Veérről, ami viszont vaskosan rászáradt a népgyűlöletét nem titkoló, de aktívan brutális sortüzes főpolgármesterre), ellenben az utóbbi (az ún. "Igazak Fala") Izrael államvezetőinek és a betelepülő zsidó titkosszolgálatoknak hízeleg és kedvez. Izrael államának, tehát az antikrisztusoknak, akik a mi urunk Simon Peresz úr nyilatkozata szerint is (továbbá mert hülyék azért nem vagyunk, így tudjuk mi is) fölvásárolták Magyarországot Demszky Gáborral és a sortüzes drogfüggő idegbeteg főpolgármester egyéb tartozékaival együtt.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

4 komment

Címkék: szdsz kábítószer gyógyszer moszad demszky gábor demonstráció nbh zsidóság vakság veér andrás hazaárulás hírháttér drogok sortüzesek csonttörők szemkilövők mossad ii világháború nbh címer veérfasizmus turul madár turul szobor fővárosi bíróság ideggyengeség neuraszténia compressa keresztyénkínzás veérnácizmus incontinentia népünnepély trikolór nemzeti lobogó magyar zászló árpád sávos címer böszörményi út igazak fala titkosszolgálatoksimon peresz izrael nemzeti érdekei

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr86365686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takáts Ádám 2008.03.08. 20:29:19


Hajrá Demszky!!!!!!
Ha indulna a legközelebbi választásokon azt is megnyerné,mert szerencsére sok az olyan ember még Budapesten akinek több esze van mint e cikk szerzőjének!

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.03.08. 22:15:20

Kedves Takáts Ádám,

láttál már olyan SZDSZ-est, aki emberi jogokkal foglalkozott? Nem. Nem láthattál, mert támogatója sem lehet az SZDSZ-nek az, aki emberi jogokkal foglalkozik, hiszen mást sem tehetnek az olyanok - így mi -, akik kárvallottakkal és üldözöttekkel foglalkoznak, minthogy állandóan az SZDSZ bűnügyeibe és megnyomorításaiba botlanak, akár olajról, akár életveszélyes fenyegetésekről, akár munkahelyekről történő kirúgásokról, akár fegyvertelen emberek elleni, csonttöréseket és megnyomorításokat előidéző brutalitásról és azok teljes körű védelméről van szó.

Mennyi esze van egy sortüzesnek, szerinted - így pl. Demszky Gábornak -, aki elkölt 400 milliárdot a mi pénzünkből (azaz a 4-es metró a csecsemőknek is fejenként 40 ezer Ft-jába került!), és közben 30 ezer embert fedél nélkül hagy, csak az idén több tucat fagyhalált előidézve. A 4-es metró árából ugyanis a hajléktalanság teljes felszámolását 70-szer lehetne végre hajtani!

70-SZER!

Vannak ehelyett 2006 október 23-án mgtámadott és összevert hajléktalanok, és azokat, akik rendőrökként, a Sátáni kormányzat utasítására elkövetők voltak, kitüntette a Sátán, mégpedig Demszky Gábor képében.

Térdelő ember fejbe lövése és kifröccsent szemgolyója: éljen Demszky!

Nagymama összeverése és hamis vádakkal történő lecsukása: éljen Demszky! A bűnözők pártfogója, a sortüzes, nagyon-nagyon beteg és perverz emberek kitüntetője!

Kanadaiak, amerikaiak, perui, német, francia, angolok, keresztyének összeverése, mert hadd fröccsenjen a vér: éljen Demszky!

Jó kis vérfröcskölések voltak, mi?! Imádod az ilyesmit? Akkor nincs más hátra, mint ez:

ÉLJEN DEMSZKY!

Láthatod tehát, hogy aki tud ezekről, mert azért teljesen nem hülye -, és mégis azt mondja, hajrá Demszky -, az nemcsak véghetetlenül ostoba, de ördögien, démonia, sátánian, valami iszonyú alacsonyrendű ösztönöktől hajtva embertelen, és a legszélsőségesebb patológiás megszállottsággal rosszindulatú. Olyan mértékben, amit már régen kényszergyógykezeléssel kellene tolerálni, hiszen aki nem büntethető, mert annyira beteg, de annyira antiszociális és szociopata, hogy tömegekre nézve ilyen szélsőségesen, ráadásul abszolúte eredményesen (a megnyomorítottak száma több tucatra rúg csak egyetlen nap leforgása alatt) közveszélyes és életellenes, az beteg.

Hozzánk olyanok fordulnak, akik politikai üldözöttek és a rendszer üldözöttei. De egy sincs közöttük, aki akár az MSZP-ről, akár az SZDSZ-ről jót mondana. Hiszen csaknem valamennyien ezen pártok miatt lettek földönfutók vagy testi, avagy lelki nyomorékok.

Üdvözöl Molnár F. Árpád, akiből sosem lesz szemkilövő brutális, ápolásra vagy börtönbüntetésre szoruló bűnöző alkatú pszichopata.

Éljen Jézus és éljen az Erkölcs. Csak így, nagybetűkkel. Ha pedig Demszky Gáborról van szó, akkor ez dukál:

- Távozz, Sátán!

tjános 2008.03.08. 23:15:43

Re.:Takáts Ádám!

Tiszalökön nem csak zsíros gazdák,de zsidók is kényszermunkások voltak a vízierőmű építkezésen!
Édesapám-Tóth Dezső Albert - felügyelte az elkeseredett kényszermunkásokat!/:Remélem,élnek még elszenvedő tanúk!Nem volt szabad erről beszélni!:/
De amikor enni kaptak,a falvédőn ez a kézzel-himzett szöveg volt:
Turul madár szállj,
Sehol meg ne állj!
Vidd el a mi üzenetünk:
Lesz még magyar nyár!
Ott egyforma volt a zsidó és kulák!Magyarok bizodalma volt a turul madár!Együtt a jogtalan kényszer-nemzedék reménysége!
Tehát 1938-tól 1945-ig éltető erő volt a turul!
Szerintem ma is csak ennyi a hitünk!Tessék megnézni Balkány,Újfehértó,Takta-köz falvait!Elszomorító korrupció,rablás mindegyikben!
Vélelmezem,hogy kivérzésünk előtt "..Lesz még magyar nyár!!?!"
A "HÍRHÁTTÉR" minden cikke kellően dokumentált!
De erre Ön is rájöhet?-mert minden cikke definiált és oknyomozott!
Ápoljuk és szépítsük turul-emlékhelyeinket Ukrajnában,Erdélyben,Szlovákiában,Szerbiában..is!
De főleg a mai Magyarországon.Ennyi reményünk még hadd legyen!
tjános.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2008.03.10. 01:50:23

Kedves T. János,

nagyon szép történet! Külön köszönet azért, hogy a hamis vádak alól is tisztázol sokakat, akik nem keverik össze szerencsétlen sortüzes (azt is mondhatnám: hitlerista jellegű) hajlamaik miatt az állami bűnözéssel szembeni fellépést a hitlerizmussal, hanem képesek különbséget tenni - nemzetiségre való különbség nélkül - bűnöző és áldozat között. Azt hiszem, aki nem képes ilyen egyszerű dolgokban sem eligazodni, annak nem marad más hátra, minthogy szemkilövő szerencsétlen, a létezés eltorzult lelkű, sötét és elveszett, súlyosan beteg, a fejlődés és az Emberi Faj túlélése szempontjából szélsőségesen veszélyes mikropolitikusokat és sátáni gonosztevőket támogasson.

Köszönet a Hírháttért illetett pozitív kritikáért is!

Baráti üdvözlettel Árpád
süti beállítások módosítása