HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Kína Oroszországra hivatkozik a tibeti lakosság ellen elkövetett sátáni tömegmészárlásai elfogadtatására és folytathatóságára

2008.03.19. 22:36 Molnár F. Árpád

Putyin Oroszországa szinte bármihez nyúl, egészen bizonyosan államok lakosságai, tíz- és százmillió békében és életben maradni akaró állampolgárok alapvető jogaival szemben a Sátán képviseletében mutatkozik. A Kína részéről évtizedek óta megszállt Tibetben elkövetett tömeges vérengzések kapcsán a Kínai Nemzetközi Rádió kijelentette:

"Az orosz külügyminisztérium honlapján megállapította, hogy Tibet Kína elidegeníthetetlen része. Oroszország reméli, hogy Kína képes megállítani a bűncselekményeket."

Mint arra emlékezhetünk, a tömeggyilkos putyini Oroszország Koszovó kérdésében is a fasiszta, valamennyi háborúért fő felelős törpeállam, Szerbia fajelvű törekvéseit pártoló megnyilatkozásokat tett és követelt, tovább buzdítva ezzel a szélsőséges szerb mozgalmak és szervezetek albán-, horvát-, szlovák-, magyar- stb. gyűlöletét, szemben állva Koszovó lakosságának 90%-os fölénnyel megszavazott álláspontjának, miszerint Koszovó független állam akar lenni.

Mint Oroszország utóbbi gaztetteiből kiderül, Putyinék a kínaiak tömegmészárlásai ellenére is arra buzdítják a kommunistának nevezett államot, hogy továbbra is kemény eszközökkel fellépve állítsák meg a tibeti nép ellenállását és függetlenségi törekvéseit. Az orosz fasizmusnak természetesen most sem volt esze ágában sem, hogy Tibet lakosságának sorsáról a tibeti népre bízza a döntést, azaz hogy Tibet népszavazás útján dönthesse el, hogy továbbra is a tömeggyilkos, államelvű, megszálló kínai-szovjet államfasizmus nyomorgatott és kiszolgáltatott rabszolgájaként, vagy az 1940-es évekhez hasonlóan függetlennek nevezett Tibetként szeretne-e továbbélni. Tibet lakosságáról a tömeggyilkos bűnöző despota, Vlagyimir Putyin, aki mindig a nép ellenségeként voksol, kvázi akárhová teszi be a lábát, már döntött: Tibet népe kínai rabszolgaságban maradjon, aki pedig ellenáll, az megöletessék és brutálisan lemészároltassék.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: kína horvátország szlovákia agresszió erőszak oroszország szabadság tibet forradalom ázsia fasizmus szerbia távol kelet elnyomás diktatúra szovjetunió koszovó autonómia albánia felkelés megszállás vlagyimir putyin dalai láma despotizmus tömeggyilkosság állami bűnözés humanitás idegengyűlölet genfi egyezmény rosszindulat revolúció hentesek politikusférgek nemzetközi jogok

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr48388542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása