HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A Hatalom tulajdonsága - Akik az Igazságot hirdetik, azoknak nem kell védelem

2008.11.18. 23:28 Molnár F. Árpád

A Hírháttér és Molnár F. Árpád

 


Az állítólagos támogatók szerint ártalmas az, ha az ember az igazat hirdeti, de áldásos, ha az ördögök szerint hazudik. Mi azonban a sötétséggel szemben minden lánggal tüzet gyújtunk, a Földet beborítjuk velük, és - mert ismerjük a bejárandó és helyes utat - ez ellen nem tehet senki, semmit.

Gálfalvy Gallik Bélát az Echo TV által betiltott tényfeltárása miatt olyan helytelen kritikák érték a jobboldalról, miszerint túl sokat mondott el nevéről, forradalmári mivoltáról, a Háttérhatalom létéről és működéséről, és azt a nép nem érti, ezért a nép szintjén kell kezdeni a tényfeltárást, tevékenysége pedig - az igazmondás miatt - többet ártott, mint használt. Azért, mert nem hazudott, mint a többiek, márpedig - sokak szerint - hazugságában él a nemzet. Azaz le kell tagadni tudásunkat, meg kell tagadni identitásunkat, és mindent a kor nem Internetes, hanem az az alatt szűkölködő lakossági sötétséghez kell igazítanunk, ahhoz a színvonalhoz, amelyet a babiloni ördögök - médiástól, gazságszolgáltatástól, milliomostól és milliárdosostól - diktálnak. Lám, amikor az Igazság hallatán az emberek - plántált sötétségüknél fogva - nem az Igazság áttöréséért való összefogásban találják meg az utat, hanem abban, hogy az Igazság képviseletét nevezik a kártékonyság forrásának, a sötétség és a hazugság fiait, az ördögöket pedig a jövő útjának és ama mércének, amelyhez szerintük mindenkinek alkalmazkodnia kellene.

Azonban ezzel éppen azokat erősítjük meg és segítjük, akik minden korban és helyen álrendszerváltókként, az utolsó pillanatig őrizték a régi rendszert, és ejtőernyősökként átmentve magukat a látszólagos rendszerváltásokat hozták létre, minden igazat és valódi felvilágosultat kiszorítottak az Emberiség védelméből. Akik a magyar nép butaságához akarták és akarják igazítani az Igazság képviseletét, ők a lassú tűz miatt soha nem az Emberiséget, hanem annak ellenségeit képviselték, biztosítva, hogy Világosság egyetlen pillanatig se plántáltathasson erre a Földre.

A helyzet az, hogy Gálfalvy Gallik Béla az Igazság kimondásával az Emberiség legfőbb személyei közé emelkedett, toronymagasan elhagyva sok milliárd emberi lényt, és - ha csak le nem aljasul a hatalom és a környező butaság hatására - az Emberiség ekként is fogja elismerni, mert fáklyát hordozott, az Igazság fáklyáját egy bolygó méretű sötétség ellenében, ahol azt kérték számon tőle - ahelyett, hogy együtt hirdették volna az Igazságot -, miért mondta el az Igazat, ahelyett, hogy a Moszaddal, az FSZB-vel, a magyarokkal és a világ pártjainak stb. sötétségével együtt, egy akolban hazudott volna, az egész Emberiség vesztére.

A Hírháttér egyértelmű és helyes álláspontja a kritikusokkal szemben az, hogy a tényfeltárást nem a lakosság színvonalán kell kezdeni, nem azon a színvonalon, amelyen az állami-titkosszolgálati médiumok tárolják és termesztik őket, hanem az Internetes közösség színvonalán kell folytatni, de minden létező fórum előtt. A Hírháttér azzal, hogy az Echelon-titkok feltárását a látható, hallható és olvasható formákban Európában valószínűleg messze toronymagasan, amúgy pedig egyértelműen világszínvonalon cselekszi, nem csak a magyarság, de a világ népeinek egyik legfőbb jogi- és túlélési képviselője lett, eddig is olyan eltörölhetetlen nyomokat hagyva az Emberiség szolgálatában, melyek miatt meg fog hajolni előtte nem csak az utókor, de hamarosan... És tudjuk ezt, ahogy megannyi bejelentett katasztrófát is.

A Hírháttér egyértelműen képviseli, hogy az Igazság kimondását nem pártokhoz, hanem minden párttól abszolút független erkölcsökhöz és a józan észhez kell mérni. Az Igazság feltárásához nincsen szükség semmiféle törvényi és párt-, vagy bármilyen társadalmi támogatásra és lobbira. Ahogyan Jézus és Luther is egyedül formálta át a Földet, kizárólag Istentől Támogatva, úgy a Világosság képviselőinek sincsen szüksége senki másra, csak Istenre, Aki Kiválasztotta azokat, akik - ha sokan csak ideig-óráig is - az Igazságot képviselhetik és hirdethetik a sötétség világbirodalmában. Aki az Igazságot hirdeti, ahogyan Gálfalvy Gallik Béla tette, az minden más csoport és személy fölé emelkedik, és haladó gondolkodását - ha leromlik is utóbb - a Világosság képviselőjeként fogja jutalmazni az Emberiség. Ezért nekünk nem a kor sötétségéhez kell igazodnunk, alkalmazkodva a hivatalos állami médiumokhoz (amilyen az Echo tv, a Hír tv, a tv2 és a többiek), valamint az álmagyar, jobboldali pártokhoz és pártsajtókhoz, amilyen a mindenről tudott és mindent elrejtett Jobbik és ügynöki nemzetroncsaik, a kurucinfó tette, hanem az ismert és elkerülhetetlen közeljövő Emberiségének ismereteihez, mely Emberiségnek minden világosságát és értelmét mi, az elsők hoztuk el és plántáltuk el az egész bolygón, tudván azt is, hogy kiút nincsen, csak az ismeret bolygó méretű elterjedése, menekvése e világból pedig csak azoknak adatik, akik Értik és Teszik a Jézus Krisztus Igazságát, mégpedig az Élő Isten Hátterével, mert másként nem is lehetséges.

Akik Gálfalvy Gallik Bélát kritikával illették, nem értették meg, hogy a Hatalom tulajdonsága az, hogy nincsen szüksége lobbikra. Aki a megfelelő helyen, a megfelelő lelki hozzáállással hirdeti az Igazságot, annak nincsen szüksége a Föld egyetlen államának, titkosszolgálatának, pártjának, társadalmi szervezetének vagy ezek bármelyike legkisebb csoportjának a támogatására sem, mert Abban részesedik, Akinek nem kellenek, csak azok, akik Belőle valók. Akik kritikusan léptek fel, nem vették vagy nem akarták észre venni, ami láthatatlan erőként nem csak az orruk előtt volt mindig, de egész lényüket behálózva fogta és fogja át az egész világot. A haladás és az Emberiség korszaknyitásának fékezői kövületekben, látszatokban és mesterséges klisékben gondolkodtak.

Nem sokan voltak a Föld bolygón, akiknek Istentől Kapott - mert anélkül nincsen - haladó világosságát és terveit az egész világ ünnepelte meg. Nem véletlenül használjuk az iménti szavakat. Azért használjuk, mert tudjuk a jövőt...

A Hírháttér, mely elmondja a Jövőt

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: cia nasa kihalás emberiség nbh nsa fszb echelon forradalmár titkosszolgálatok vitéz gálfalvy gallik béla gálfalvi elektromágneses hadviselés rádióhullámok haarp szabadságharcos

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr44776980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása