HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Tőzsdehír (is) Szilveszterkor: A Gazprom felett lesz a félhold

2009.01.21. 10:33 Molnár F. Árpád

A cikk megjelenésének ideje: 2009 január 7.

Molnár F. Árpád és +

 

Az alábbi verset - melyet Onnan kaptunk - 2008 december 31-én, 22:20 órakor küldtük el az első címekre. Azokban a napokban - anélkül, hogy utána keresnénk - valószínűleg ez a vers volt az egyetlen, ami jött és ment, és tudtuk, hogy egy új dolgot vezet be. Olyasmit, csak másképp és egyes tekintetekben jobban, mint amivel a WTC-ket szokták előre jelezni, csakhogy házon belül. Nos: mi ezt a gyakorlatot meg szeretnénk valósítani a nyilvánosság szintjén is - a Teremtő Isten Kegyelme szerint. Az anyag - mely szokatlanul aktív előzményeinek és folyományainak tanúja Tánczos Krisztina volt - a jövőt tartalmazta, a Hírháttéren azonban csak ma hoztuk nyilvánosságra. (Korábbi ilyen anyagunkat lássd az "A merényletek közben érkezett" című cikkünket, mely pedig az indiai merényletek első óráiban küldetett tovább.)

A vers már elküldését követően megbolygatta a tőzsdét (hiszen mindenki, aki számít valamit, tud rólunk), ma pedig - a gázcsapok elzárásának és az európai válságnak hírére - rendesen átrendezte az erőviszonyokat. Emlékeztessünk arra, hogy napokkal e vers szétküldését követően is azt hirdette a média, hogy a válság bagatell.

A sok versek közül, melyeket Szilveszter napján kaptunk, s melyet elküldtünk az oroszoknak is (ahogy e cikket is buzgón olvassák):

A Gazprom felett megáll a félhold.
Sok illuminátus az oroszok életét éli.
Beállt Oroszországban a holtak országa,
Ezért meg kell ölni sokat, akik következnek a sorban.

A Gazprom egy nyúlóriás - azt mondja a hatalom.
Amiknek engedelmeskednek, az is az övék.
A fehér Nap megállt az égen a téli éjszakában.
Nem védi már semmi az oroszok lelkét.

Putyin drágán megfizet nekünk minden életért.

A magyarok közül a hazafiak örülnek, hiszen a dicsőség és a siker a miénk. Akik magyarok vagy az Emberiséget képviselik, értik ezt: tehát a siker a miénk, nem az Emberiség ellenségeié. És azoké, akik nem magyarkodtak, hanem a magyarkodás üres szövegei és a gyűlölködés helyett Isten Kegyelméből Kapott tettekkel léptek és lépnek előre a továbbiakban is.

Ez csak a kezdet a Hírháttéren. Hogy többet nem mondhatunk - csak azoknak, akik közénk léptek, s akiknek ezért megnyittattak a kapuk -, annak oka a kurucinfó és azon hasonszőrű társaik, akiket az első pillanatoktól kezdve hiába hurcoltunk sokáig a tenyerünkön (hiszen a mi célunk nem egy párt vagy görény ideológia, hanem az Emberiség szeretete és védelme volt, ami nevében Mark Phillips annak idején minden idők legnagyobb titkos ügynöke lett), tehát akiket minden a magyarságot és az Emberiséget egyszerre és vezető módon szolgáló anyaggal elláttunk, elutasították a magyarság és az Emberiség védelmét - ahogy tegnap a kurucinfó ismét és sokadszor megtette, elutasítva az ilyen és minden hasonló ügyet, pedig tudják, hogy közeleg a vég -, és a gyűlöletet választották szövetségesükül, melyről azt mondom: legyen örökségük és ítéletük is a reformokat követően, mégpedig Emberiség-ellenes bűnökért legalább 10-15 év letöltendő fegyházbüntetés formájában. A többit szintén nem fedhetjük fel, csak azoknak, akik már bent vannak. Mindettől függetlenül nem méltó szabadságra az, aki egy egész bolygót vet rabszolgaságba, hogy egóját és pártszolgálatos, ezért mindenki mást üldöző gyűlöletét táplálja vele. Amíg ezen a bolygón tolvaj cigányokat és verekedő garázdákat börtönbe zárnak, addig az Emberi Faj ellenségeinek előre biztosított igaz perekben fegyházban a helyük. Mások testi épségének és életének védelme nem magánügy, mint Herjeczki sátánimádó, amerobaptista gyülekezeteiben, hanem kötelesség, nemhogy olyan esetekben, amikor egy egész bolygó a tét.

Az Emberiség ellenségei (pártszolgálatosai) miatti áldozatok száma és a veszteség felbecsülhetetlen. Pedig mi leszünk az elsők. Ahogyan a Hírháttér volt az első, és az a néhány név, úgy a Hírháttér lesz a folytatás is és a robbanás is, ha tetszik ez bárkinek, ha nem. Átváltozik tőlünk és általunk plántált mieinktől a Föld, az ellenség pedig őrjöngeni fog.

Ifj. Hegedűs Lóránt pedig zenélni, mert ez már el van döntve, csak előbb fordítsa meg az osztálytermet, különben a holt fák minden padokban ülőt tarkón vágnak, aztán valamennyien meghalnak. És ez nem vicc. Itt nincs egy szemernyi szatíra sem. Ha többet akarsz tudni, Lóránt, és minden részletet, itt vagyunk. A kapuk tárva-nyitva állnak. Ha tudás nélkül esel neki a dolgoknak, mi szóltunk előre. Sokat Végzett rád bízni az Isten, sokat is kell fizetned, ha a Sátán mellett voksolsz.

És még egyszer, hogy mindenki megértse, mert mi nem ördögök vagyunk:

A Hírháttér kapui mindig nyitva állnak. Nem ördögök, hanem keresztyének és olyanok vagyunk. Aki nem csak hallani akar, de tudni is, átsétálhat a kapukon, melyeken túl - mert ahogy Gálfalvy Gallik Béla mondta, aki ott áll a kör peremén, arccal a centrum felé: a történelem előre elkészült, és a választások csak üres látszatok - azt is szétküldtük a Földön, már 2008 februárjában, hogy Barack Obama lesz az elnök. Volt Burma és volt Szecsuán, ahogyan sok tőzsdézőnél, akik készültek a valamire a WTC összeomlása napján, amikor a repülőgépeket a háttérből végigvezették.

S ahogyan az alábbi verssorokat is megkapta a tőzsde.

Csak a faji jellegűek éreznek gyűlöletet azért, mert nem vagyunk gonoszok, hanem tenni akartunk és tenni fogunk ezért a Földért. Akik viszont azt kapták Isten Kegyelméből, hogy ne ismerjenek gyűlöletet, gyakran tárgyakként kezelik a lealjasított veszteseket, hiszen úgyis gonoszok voltak, így legalább a sötétséggel szolgálják az angyalok érdekeit, akik tehetnek másokért. De a rosszindulat maradjon az állatoké.

Sajnálat a botránykövekért, de ez itt nem az angyalok, hanem az ördögök és az állatok bolygója. Egyetlen majom sem tud beszélni, és egyetlen kígyó sem tud két lábon járni. Nekik állatoknak való botrányok készültek, hogy azok által vesszenek el. Az értelem és a józan ész a felsőbbrendűeknek való.

A kurucinfó tegnap közölte, hogy nem hajlandó az Echelon-titkokat publikálni, azaz sem kicsit, sem nagyot, sem gyermeket, sem aggastyánt, sem a 15 milliós magyarságot, sem a 7-8 milliárdot számláló Emberiséget nem hajlandók védeni, sem semmiféle formában képviselni az Emberi Faj éjszakájának közepe táján.

Aki úgy gondolná, hogy az Echelon-technológiák feltárásával és az összefogással, az Emberiség védelmében éjfél előtt 2 perccel még tehettünk volna valamit, mielőtt ezen elmeuralmi technológiákkal az egész Emberiséget végképp elnyelik, azt tájékoztatjuk, hogy a kurucok és társaik közölték: nem kell összefogás az Emberiség utolsó pillanataiban sem, és nem kell tényfeltárás sem. Van helyette - értelmezem - cigó és nigger, meg az utcán gyurcsányozó "hazafiak". A tájékozottak ebből is érthetik, hogyan történhetett a Föld bolygóval az, ami elpusztította az Emberi Faj teljes korábbi állapotát: azaz hogy ez a faj mindig is Júdásokból, önző és gyűlölködő gyilkosokból állt. Ellenségeink - akikről hiába szóltunk idejében, sokszor és mindenféle formában, hogy az Emberiség ellenségei, s hogy miket fognak tenni, s hogy mik következnek, melyeket szépen, tételről tételre végrehajtottak - gyakorlatilag azt felelték: jöhet a Központ, a CIA és a Moszad összes Echelon-fegyvere minden magyar és bárki ember ellen, ahogy eddig, úgy továbbra is a Föld bolygón, ők bizony rendszerreformnak még a csíráját sem óhajtják felvállalni, mert őket az ellenségesség és a pártszolgálatosság mindennél jobban motiválja. Olyanok, mint a káderek a rendszer utolsó éveiben: csak még egy napig, még egy napig húzzuk ki az összeomlás nélkül. VESSZEN AZ EMBERISÉG! - ez röviden Isten Rettenetes Bizonyságtétele a Sátán által megrontottak bizonyságtételeiből, akik nem tudás és Istenerkölcs vagy legalább bármiféle erkölcs és emberség által voltak motiválva, hanem melyek hiányában üldözték a tudást, az erkölcsöket és minden józan észt, az édest keserűnek, a keserűt édesnek, a jót gonosznak, a gonoszt jónak nevezve.

Milyen szerencsétlenek azok, akiknek tudjuk a jövőjét, de olyan elvadult, éhes farkasok, hogy lehetetlen volt még beavatni is őket saját, kijelentett sorsukba

Amit az Emberi Faj ellenségei elvetettek, azokról - hogy a legegyügyűbbek is értsék - ne feledjük el: csak a Cathy O'Brien-botrány 20 évvel ezelőtt kezdődött. Ez azt jelenti, hogy MAJDNEM NEGYED ÉVSZÁZADA! Hogy ez alatt a kuruc- és minden más álnemzeti, romboló és pusztító ügynökök és piszuárnak használt robotok fedezékében és örömteli védelmében tenyésző Központ és titkosszolgálatai az egész Emberiség totális rabszolgasorba taszítását gőzerővel épített CIA, Moszad, FSZB és kínai titkosszolgálatai stb. mekkora iszonyatos technológiai robbanást hajtottak végre mind az eszközök minőségében, mind azok mennyiségét és a lakosság ellen, személyenként való rendszerbe állítását, valamint jó párszor végrehajtott totális cseréjét illetően, csak azok nem fogják fel, akik éppen ezen elmeuralmi eszközök által lettek lélek- és agyhalottak, mert ennyire Méltatta őket az Isten. A Cathy O'Brien-ek elleni technológiák csak az al-alprojectek ócskaságai voltak már abban az időben is, és a rettenet és iszonyat megfagyott Emberiség jéghegyének csúcsain is a csúcsok csupán, mert a Központ legalább 80-100 éve áll. Ellenségeink azt mondták: vesszenek a Cathy O'Brien-ek, a Fenyvesik, a Gálfalvyk, a Molnárok, a Tánczos Krisztinák és vesszen minden magyar és az egész Föld, de ők bizony senkiért nem fognak tenni a világon semmit, mert van már párt és van a... de hiszen nép már nem is létezik. Csak élőhalott rabszolgák és csak látszólag eleven, a szakadékba tömegével vágtató és irdatlan tömegével alázuhanó sáskák, a tervezett lejtőn és buktatókon pedig tervezetten gördülő, halálra és örök szenvedésre készített disznók.

Sokat tudunk, és már régen elmondtunk volna mindent, ha a lakosság lebutítását és minden korábbit alulmúló lealjasítását nem valami éktelen rohanó tempóban - pontosan a 2004-től tömegével kapott, elkészült jövő filmsorai szerint - teljesítették volna be azok, akik még arra is alkalmatlanoknak bizonyultak, hogy saját sorsukat megtudhassák. Ennyire aljasult le ez a Föld, miközben a minden tartalmától megfosztott magyarkodás értelmetlen és vak lármája tervezetten sodort el minden bölcsességet és józan észt. Ettől lesz olyan zajos és tajtrészeg az a vihar, és ezért nem lehet egyetlen tolvajt és garázda verekedőt sem börtönbe zárni többet addig, amíg az utolsó kurucok, akik fellármázták a bolygót, nem kerülnek fegyházba valamennyi ezt megelőző tetteikért. Az éktelenek, a zagyva robotok, akik moslékkal töltötték fel a Kárpát-medencét.

Semmi a CIA, semmi a Moszad, semmi az FSZB, az NBH pedig ugyancsak azóta nem létezik, amióta Magyarország sem létezik, csak úgy, ahogyan tudjuk, és mindenki, aki nem mesterségesen agyi rokkant, máris érti a lényeget.

Azaz: senki nem fog minket megölni vagy eltüntetni, amíg véghez nem visszük a művet. Így Végezte ezt el Az, Aki a Legnagyobb, s Akit így neveznek a fajok:

AZ ISTEN.

Aki nem fél a haláltól és nagyobbá akar lenni vagy a legnagyobbá, a legtöbbet kapva Istentől vagy Kegyelméből, jöjjön és próbálja meg. Mert a kapuk nyitva állnak...

 

Az alapfogalmakhoz az alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.


HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

Szólj hozzá!

Címkék: vers isten india oroszország központ globalizáció gazprom wtc tőzsde titkosszolgálat jézus krisztus titokzatos nagy babiloni szajha világkormány mark phillips világállam gázüzletág gázcsapok elzárása mumbai merénylet elmeprogramozás agyi programozás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr37892778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása