HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár

2009.04.02. 14:19 Molnár F. Árpád

Soós József (Kárpáti Magyar)

 


Réges-régi technológia, de a Sátán Globalista bűnözői nem vezették be: a gépjárművek mobiltelefonként vagy GPS-technológiával alkalmazott sebességkorlátozásával csaknem 100%-ban felszámolhatók lennének a közúti balesetek! A Háttérhatalomnak szervilis állam és médiumok tudatosan rejtik el a legegyszerűbb összefüggéseket is.
(Komment: Molnár F. Árpád - HÍRHÁTTÉR: Mindig, mindenki előtt)

Üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia nézőit, hallgatóit és olvasóit!

Egy olyan témával szeretnék most foglalkozni, ami egy kicsit eltér a megszokottól, de mivel a HÍRHÁTTÉR figyelmét semmi sem kerüli el, és mindennel foglalkozik, ami az Emberiséggel kapcsolatos, és elsősorban KERESZTYÉNI SZEMLÉLETŰ, TÉNYFELTÁRÓ JELLEGŰ, kizárólagosan a TEREMTŐ ISTEN KEGYELMÉBŐL MŰKÖDIK, a HÁTTÉRHATALMI-NAGY BABILONI Világrendszer minden gazságát leleplező multimédia!

A XXI. század egyik "tömegpusztító fegyvere" lett a GÉPKOCSI és a MOTORKERÉKPÁR! Ennek az oka pedig az, hogy MINDENKI KÖZLEKEDIK, és SZINTE MINDEN 18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY RENDELKEZIK KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZZEL (gépkocsival, motorkerékpárral). Sajnos elszomorító a helyzet, ha a BALESETI STATISZTIKÁT nézzük, mert éves szinten, "csak" Magyarország közútjain TÖBB EZREN VESZÍTIK EL ÉLETÜKET!!!! Ezek mind értelmetlen és felesleges halálesetek. Olyan TRAGÉDIÁK, amelyekért NEM CSAK KIZÁRÓLAG A "VÉTKES JÁRMŰVEZETŐ A HIBÁS"!!! Ennél bonyolultabb a helyzet.

Hiszen egyrészt a RENDŐRSÉGNEK lehetősége lenne TECHNIKAILAG is arra, hogy ezeket a baleseteket megelőzzék. Mivel a GPS-nyomkövető és MŰHOLDAS rendszerekkel a JÁRMŰVEK sebességét lehetne KORLÁTOZNI a vezető akaratától függetlenül is! Vagyis NEM LENNE SZÜKSÉG SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA SEM, hiszen elég lenne elhelyezni az utakon olyan jeladó készülékeket, amelyek a veszélyesebb helyeken a jármű sebességét bizonyos tartományra automatikusan VISSZALASSÍTANÁK! Tehát egy ISKOLA ELŐTTI GYALOGOS ÁTKELŐHELYEN még csak esélye sem lenne a vezetőnek arra, hogy 100km/h sebességgel vagy még ennél is gyorsabban száguldjon. Mert a GPS-összeköttetés "leszabályozná" például 25-30km/h sebességre, a vezető akaratától függetlenül! De egy TILOS JELZÉSRE VÁLTÓ KÖZLEKEDÉSI LÁMPA esetében is használható lenne, mégpedig úgy, hogy adna egy "jelet a közlekedési lámpa", és már a gépkocsi MAGÁTÓL LASSÍTANA, és ha kell, akkor ÁLLÓRA FÉKEZNE a TILOS JELZÉSRE!!! Ez mindjárt megoldaná a FELELŐTLENSÉG MIATT BEKÖVETKEZŐ BALESETEK SZÁMÁT! Szinte a "nullára" lehetne redukálni ezeket a baleseteket!

De ezért nagy árat fizetne az ÁLLAM!!! Hiszen a JÁRMŰVEK eladhatósága nagyban függ attól, hogy MILYEN MENETTELJESÍTMÉNYEKET produkál a "gép"! Egy "konkurencia harc" folyik az autógyártók között, és ennek a "vétlen áldozata a lakosság"! Kicsit tovább fejtegetve a dolgokat: az ÁLLAM is rengeteg BEVÉTELTŐL esik el, hiszen ebben az esetben NEM FOLYNA BE ANNYI ADÓBEVÉTEL, mert a termelés is csökkenne, gyárak zárnának be, mert feleslegessé válna a "termelésük"! De NINCS IS SZÜKSÉG ENNYI JÁRMŰRE, MÉG KEVÉSBÉ VAN SZÜKSÉG ILYEN SOK GYÁRTÓRA!!!

Az ÁLLAM ezen kívül rengeteg bevételtől esik el azzal, hogy nem kellene többet TRAFIPAX-ellenőrzéseket tartani, így NEM LENNE GYORSHAJTÁS SEM, VAGYIS NEM LENNE BÍRSÁG!!

Láthatjuk az előbb levezetett kis gondolatmenetben, hogy a HALÁLOS BALESETEK ELKERÜLÉSÉNEK A TECHNIKAI HÁTTERE adott lenne. De ez ügyben mégsem cselekszik a GLOBALISTA világ, hiszen a HÁTTÉRHATALMI érdekek, a NAGY-BABILONI VILÁGKORMÁNYNAK nem érdeke, hogy így legyen.

A HÁTTÉRHATALOM szereti a halottakat, és ez milyen jól jön neki! Azon kívül, hogy ezzel "ritkítják magukat az emberek", még HATALMAS BEVÉTELEKHEZ is hozzájut! Amit természetesen szintén a GLOBALISTA-HÁTTÉRHATALMI Rendszer további MŰKÖDTETÉSÉRE
fordít, használ fel! Azonkívül milyen jó kis fegyver, hiszen ezzel el lehet követni BALESETNEK LÁTSZÓ gyilkosságokat is. Egy "elalvás a volán mellett", esetleg egy "mesterségesen okozott felelőtlenség", ami tragédiába torkollik, vagy az ECHELON által létrehozott hirtelen INFARKTUS... AGYVÉRZÉS... és még sok sok ilyen dolog van. Természetesen a HÁTTÉRHATALMI MÉDIA ezt mindig BALESETNEK tünteti fel, az ECHELON-idióta népek tömegei pedig el is hiszik, és nem tekintenek a dolgok valódi hátterébe!

Fegyver ez a HÁTTÉRHATALOM kezében, és nem is akármilyen eszköz ahhoz, hogy valakit eltegyenek vele láb alól. Mert a modern gépkocsik teljesen tele vannak rakva ELEKTRONIKÁVAL, és nem kell mást tenni, mint az adott pillanatban valamilyen elektronikus hiba, amit a NAGY-BABILON csinál az ECHELON-fegyver segítségével, és máris van egy újabb

HALOTT!!!

Ráadásul a GÉPKOCSI teljes egészében LEKÖVETHETŐ, hiszen a MOTORVEZÉRLŐ ELEKTRONIKA jeleket bocsájt ki, és a MOBILTELEFONHOZ hasonlóan be lehet azonosítani, és GPS-nyomkövető eszköznek használni!!!

A XXI. század gépkocsija RÉSZE A HÁTTÉRHATALMI FEGYVEREK hatalmas arzenáljának! Mivel az ECHELON-technológiával MŰKÖDTETHETŐ eszköz!!! EGY FEGYVER, AMIT FEL IS HASZNÁLNAK AZ EMBEREK ELLEN, HA SZÜKSÉG ÚGY KÍVÁNJA!!!

Isten kegyelméből, Jézus Krisztus Urunk által íratott!
Tisztelettel: Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
 

2009-02-19. - Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal - Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/

Szólj hozzá!

Címkék: gps isten adózás jézus gyorshajtás sebességkorlátozás motorkerékpár teremtő állami gyilkosság echelon titkosszolgálatok autóbaleset trafipax műszerfal autósbolt kémműholdak űrtechnológia fedélzeti számítógép mobilhálózat helymeghatározás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr601041859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása