HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az Igazság győzni fog!

2009.04.16. 07:57 Molnár F. Árpád

Soós József (Kárpáti Magyar)

Tisztelt Hírháttér Multimédia-Nézők, -Hallgatók és -Olvasók! Az útról fogunk beszélni, arról az ösvényről, melynek széle az igazság drágaköveivel van kirakva, és a TEREMTŐ törvényei szerint lett kiépítve. Amely célba fog érni hamarosan. Az Emberiség előtt két út létezik, és ezek között tud csak választani, hogy melyiken halad tovább. Az egyik a HÁTTÉRHATALOM által kitaposott út, mely a sötétségbe vezet, és az út végén a SZAKADÉK van, mely azok halálát okozza, akik a TITOKZATOS NAGY BABILONT választják. Lehet, hogy most könnyebbnek tűnik azt az utat járni, és csábítónak érezni a varázsát. A VÁGÓHÍDRA terelt BARMOK útjára lép az, ki nem ismeri fel, és nem veszi észre, hogy a VESZTÉBE rohan. Tudatlan, buta állat az, aki a HÁTTÉRHATALOM ECHELON-programozott, agymosott idiótájává változik.

Mikor ott a LEHETŐSÉG az ÖRÖK és TELJES BOLDOG életre, melynek forrása mindenki számára könnyen hozzáférhető BIBLIÁBAN van leírva. A TÖRVÉNY, mely soha el nem múlik, és értékéből nem veszít egy cseppet sem. Az, mely minden BABILONI (világi) kincsnél többet ér, hiszen az jelenti az örök élet forrását. Az EMBERISÉG történelme van benne leírva, példákkal alátámasztva! Örök érvényű igazságokkal, melynek a tudatában az ember hatalmas műveltségre tehet szert.

Az TEREMTŐ SZAVA megtanított, hogy ha választanom kell "VILÁGI-HÁTTÉRHATALMI TÖRVÉNY" és ISTENI IGAZSÁG között, melyiket válasszam! Amikor dönteni kell, hogy NAGY BABILONI hamis csillogás, vagy ÖRÖK IGAZSÁG, TUDÁS és ÉLET, akkor az utóbbi lesz az, amit én választani fogok.

Ezért bátran kijelenthetjük, hogy a HÍRHÁTTÉR összes munkatársa nevében számunkra KIZÁRÓLAGOS ELSŐBBSÉGET ÉLVEZNEK AZ ISTEN TÖRVÉNYEI, és KRISZTUS URUNK TANÍTÁSA! Amennyiben a Háttérhatalmi-Világi törvénykezés és KRISZTUS szava egymással szembe kerül, akkor az IGAZ KRISZTUSI szó fog győzedelmeskedni, és mi kizárólag annak engedelmeskedünk, ELSÖPÖRJÜK, ÁTGÁZOLUNK mindenen, ami ISTEN törvényeivel ellentétes!

Mert NINCS OLYAN HATALOM, amely felül írhatná a TEREMTŐ szavát!

FÉREG MINDENKI, aki saját maga "rongy életét" féltve TITKOLJA AZ IGAZSÁGOT, és hátat fordít JÉZUSNAK; arra a biztos HALÁL vár. Mert eljön a NAP, mikor megítéltetik minden, és mindenki a Föld bolygón! Azok mind, akik MEGTAGADTÁK a KRISZTUST, az örök kárhozatra lesznek ítélve, NEVÜK NEM LESZ BEÍRATVA AZ ÉLET TEKERCSÉBE!!!

Nem lehet fontosabb az ÖNZŐ érdek, mint az ISTEN TÖRVÉNYE és AKARATA! Az minden felett áll, és bírálhatatlan! Azok, akik HAMISAN tanítják, félrevezetve a nagy sokaságot, halálos bűnt követnek el, mert bár azt hiszik, hogy "ismerik" a NÁZÁRETIT, de semmi közük nincs Hozzá, és azon a napon, mikor lejön közénk ismét, kijelenti, hogy TITEKET SOHA NEM ISMERTELEK! Nevük nem lesz beíratva az életnek tekercsébe!

Utálatos minden olyan ember a Teremtő színe előtt, aki a törvényeivel és akaratával ellentétesen cselekedik. Mindazokra HALÁL vár, akik eladták magukat a NAGY BABILONI HÁTTÉRHATALOMNAK. De azokkal sem lesz könyörületes, akik más emberek nyomorúságára HASZONÉLVEZŐI voltak a HÁTTÉRHATALMI Rendszernek! Mind-mind ISTEN- és EMBERISÉG-árulók, osztályrészük a PUSZTULÁS lesz. A JELENÉSEK Könyve csodálatosan leírja mindazt, ami azokra vár, akik eképpen cselekedtek.

Ember!!!! ISTEN TÖRVÉNYEIT EL NE HADD! Ha pedig nem ismered, akkor keresd, mint a DRÁGA KINCSET, mert az jelenti számodra az örök életet és boldogságot! Neked a "Rendszer" nem fog segíteni, hiszen a PUSZTULÁSODAT akarja!

Észre fogod venni, mikor jársz a KESKENY, DE AZ ÉLETHEZ VEZETŐ ÖSVÉNYEN, mert amennyiben a HELYES, Istennek tetsző utat választod, a VILÁG és mindaz, aki benne van, utálni fog téged, és megvet! De ne félj, mert nem árthat neked senki sem többé, hiszen a legfőbb hatalom védő keze és oltalmazó szava őrködik feletted! Nem szolgálhatsz két Istennek egyszerre; ha a TEREMTŐT választod, akkor helyes útra léptél, és MEGTAGADOD a FENEVADAT, és a gonosz HÁTTÉRHATALMI ECHELON Rendszerét!

Nehéz napok jönnek, és szorongó fájdalmak, de ISTENT SZÜNTELENÜL KERESVE erőd lesz általa, hogy szembeszállj és legyőzd a Háttérhatalmat. Elfut tőled, mert GYÁVA féreg Ő, és nem lesz többé hatalma tefeletted! DE VIGYÁZZ, mert folyton MEGKÍSÉRT, és próbálkozik azzal, hogy elpusztítson téged!

Hatalmas erő a HÁTTÉRHATALOM, egyedül szembeszállni vele nem lehetséges! A segítség Istentől és Krisztustól jön, Akik védenek téged, és Általuk te erősebb leszel mindennél. Mert a te erődet az igazság és a szeretet adja, ami Jézustól jön! Emberfia és HÁTTÉRHATALMI áruló szembeszállni vele nem képes! Ha megteszi, a biztos pusztulás vár rá!

ISTENTAGADÓK, EMBERISÉG-ELLENES ÁRULÓK, HAZUG HÁTTÉRHATALMI VEZETŐK, BESZERVEZETT ÜGYNÖKÖK! Az összes alantas féreg, aki ISTEN szava ellen cselekszik, átgázolunk rajtatok, tiporjuk az IGAZSÁGTALANSÁGOTOK, mint ahogy vonat eltolja mindazt, ami az útjába kerül. Nem lehet a HAZUGSÁGRA, A GYALÁZATRA várat építeni, nem lehet bűntelenül gazságokat, szörnyűségeket elkövetni! Mindennek ára van, és ez nem csak a ti HÁTTÉRHATALMI pénzvilágotokban van így.

Isten szemében sokkal drágább minden olyan dolog, ami Neki tetsző, és mindenki hatalmas érték Neki, akiben örömét és kedvét leli!

Alávaló söpredék, EMBERISÉG-ELLENES, MOCSKOS FÉRGEK, hát mit képzeltek ti, hogy az IGAZSÁG ÚTJÁBA ÁLLTOK; vissza sem vagytok azt képesek tartani, sem megállítani.

Krisztus ereje, hatalma végtelen, hiszen a TEREMTŐ ATYÁTÓL kapta azt, és nem fog kegyelmezni veletek, mikor eljön a NAP! Mert hamarább eljön, mint azt gondolnátok! Megrövidítettnek azok a napok abból a célból, hogy aki kedves az Úr szemében, életben maradhasson, mert ha meg nem rövidülnének azok a napok és órák, akkor senki emberfia nem maradhatna életben!

A Mindenható jóságát mutatja az is, hogy figyel azokra, akikben örömét leli, akik neki szolgálnak!

Nekem a VILÁGI-HÁTTÉRHATALMI TÖRVÉNYEK nem mértékadók, és cseppet sem értékesek! Egyedül és kizárólag az ISTEN törvényei azok, melyeket követni kell!!!

Isten áldásával, Jézus Krisztus ereje által íratott!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád
szerkesztő: Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója...


HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... (Film, 31 perc)
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek.
(Megtekinthető és letölthető!)

Szólj hozzá!

Címkék: vallás isten apokalipszis keresztény református evangélikus katolikus jézus krisztus parúzia nagy babiloni szajha jelenések háttérhatalom adventista hitközség szombattartó hétfejű sárkány vörös fenevad vadállat bélyege pecsétje

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr581067961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása