HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Eduardo Rózsa-Flores meggyilkolására - A katolikusnak nevezett bolíviai elnöktömeggyilkos és Orbán Viktor zsinagógája

2009.04.17. 18:07 Molnár F. Árpád

Mottó helyett: Soós József (Kárpáti Magyar):
"Az összes bűnöző közöttetek! (...) VEÉR-szomjas vadállatok vagytok, mindannyian kollektíven bűnösek az Emberiség ellen, és Isten ellen elkövetett bűntetteitek miatt!!!"

Molnár F. Árpád cikke

Bolíviában a katolikusnak nevezett ámokfutó és emberkínzó, interkontinentális drogkereskedő és kartell-keresztapa tömeggyilkos Evo Morales elnök elleni merényletterv vádjával, a kormányfő REBISZ-nél Veér-fasisztább bűnöző pártrendőrsége agyonlőtte a hazánkban is közismert, régóta Magyarországon élő horvát-magyar-bolíviai állampolgárságú Eduardo Rózsa-Florest, továbbá az erdélyi Magyarosi Árpádot és az ír Duayer Michael Martint. Evo Morales, a dél-amerikai tömeggyilkos fasiszta rezsim tömeggyilkos és sortüzes-csonttörő gyurcsányi diktátora a választások előtt szervezett hentes-akcióját követően azt állította, hogy Eduardo-ék az ő, valamint más legfőbb politikai vezetői meggyilkolását tervezték. Tehát hogy Eduardo-ék világtörténelmi szintű vérengzésekre készültek.

Nem kell hozzá sok fantázia, hogy az ember megértse: a tömeggyilkos és népirtó drogkartell-államban, Bolíviában a választások nemhogy élet-halál kérdése, de sokkal több annál. Azaz egy Moralesnél minden belefér, és semmi sem szent! A bűnöző pártok és tömeggyilkos kábítószer-kereskedő, ezért Amerika (és az FSZB) baráti politikusai az egész bolygót is képesek lennének a földdel egyenlővé tenni, csakhogy egy-két bármiféle úton összerabolt, összegyilkolt szavazatra szert tehessenek. Hogy az egész bolygó elpusztítására is bármikor képesek lennének, nem csoda, hiszen Magyarországon is azt tapasztaltuk, hogy - csak egy példa - az Orbán Viktor irányította bűnbandái által 100 évre visszamenőleg elkövetett pszichiátriai (bolíviai minőségű) lakásbetörések során végrehajtott állami elhurcolások (a mai napig mennek ezek!), a politikailag nem tömeggyilkos-kompatibilis személyek pszichiátriákra és elmegyógyintézetekbe záratása, memóriatörlés és szó szerinti megnyomorítások érdekében elkövetett elme-szétroncsoló elektrosokk terápiák, és a koncentrációs táborbeli körülmények között végrehajtott állampolitikai tömegmészárlások védelmében olyan irdatlan moslék pártegység mutatkozik - legutóbb első helyet szerezve magának - a Fidesz és Orbán Viktor részéről, valamint berkeiben, ami még az MSZP-t is messze túlszárnyalja. Az Orbán Viktor és Kövér Lászlós, Lázár Jánosos, Pesty Lászlós elektrosokkos fasiszta bűnöző érdekeket védő mocskos-állati Hír TV teljes vezetősége és minden bármiképpen a tárgyba folyó munkatársi bűnbandája olyan elkeseredett háborút folytatnak a az osztrák-magyar monarchia és Hitler, valamint Rákosi alatt elkövetett pszichiátriai kínzások és tömegmészárlások eltussolása érdekében is, valamennyi, az Orbánék által átmentett és kinevelt pszichiátriai fasiszta hentesek védelmével és növesztgetésével egyben, ami Evo Morales mocskos-állati elnök stílusát is számos tekintetben überelni látszik. Ugyanez a helyzet az Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt általa, valamint Demeter Ervin és Kövér László titokminiszterei stb. által a magyarság teljes rabszolgasorba taszítására és az Emberiség teljes elvesztésére elrejtett, a lakosság tömegei ellen - a külső hatalmak igényei szerint - felhasznált Echelon-eszközök és azok általunk leleplezni kezdett módszerei és eszközei vonatkozásában, ahol a legellenségesebbek a tényfeltárásoknak az orbáni pártszempontok szerinti totális betiltásért Kövérrel és Orbánnal szövetkező Lázár János, Pesty László és bandái, a Fidesz és a PÁRT bíróságai és összes gazságügyi morales-szaltó szervei, valamint a Hír TV szintén életfogytig tartó fegyházbüntetésre vágandó vezetősége és megannyi államPÁRTriportere és szerkesztője. Azok, akik egy már halott órendszer szó szerint rothadó testének, a nagy Babiloni Szajha mocskában rángatózó, vonagló férgei és oszladozó húscafatjai, hogy Lázár Jánosnak is valami, igen, a valami izgatót terjengessek a teljes igazság igényével. Noha tudom, hogy a szagát nem szereted.

Nem véletlen, hogy amiként a bolíviai és a térség tömeggyilkos médiái "lelki vezetőnek" nevezik a tömeggyilkos és sokkos gyilkos, emberrablásokban, emberkínzásokban, főként az USA, Izrael és a putyini Oroszország emberkísérleti porject-jeiben kimagaslóan mocskos és Veér-fasiszta teljesítményt nyújtó interkontinentális drogkereskedő tömeggyilkos bolíviai elnököt, ahhoz hasonlóan Hitler és Sztálin állampszichiátriai módszereit, eszközeit, szerveződéseit és halomra gyilkolásait a mai napig folyamatos alkalmazásai és napi politikai, bevett gyakorlata miatt kétségbeesetten rejtegető Orbán Viktor Fideszes politikusi és média-bűnbandái lelki vezetőjüket, a gerinctelen, sunyi sokkos gyilkos anti-Krisztus Orbán Viktort is bolíviai médiatestvéreikhez szinonim módon aposztrofálják. Azaz a Sátán emberkínzó pesty lászló, lázár jános mocskos Veér-fasiszta állatainak gerinctelen anti-Krisztusi párjai a tengerentúlon is a PÁRT-nak és annak mindenkori lelki főpártgörényének igényei szerint pusztítják a Földet, az egész Emberiség ellenségeként általuk titkolt titokzatos Nagy Babiloni Szajha, azaz a Háttérhatalom förtelmes, undorító, mocskos-náci, sztálinista Veér-állataiként.

A fasiszta múltú, Orbánékhoz hasonlóan háttérhatalmi, illuminátus XVI. Benedek Pápa érdekcsoportjába tartozó Evo Morales bolíviai elnök és Emberiség-ellenes PÁRTtömeggyilkos PÁRTmunkássága kapcsán semmi kétségünk nem lehet atekintetben, hogy megközelítőleg annyit fognak össze-vissza hazudozni Rózsa-Flores Eduardo és agyonlőtt, valamint jelenleg a rendőrség és az orbáni-gyurcsányi PÁRTszervezetek gyakorlatához hasonlóan éppen kínzás alatt álló elhurcolt személyek vonatkozásában, amennyit Orbán Viktor, Pokorni Zoltán, Kövér László, Répássy Róbert, Navracsics Tibor, a Demszky Gáborral sziámi ikerré forrott Rogán Antal, a Hír tv és testvérsöpredékei, valamint a Nemzeti Nyomozóirodás stb. elektrosokkos, Veérengző-moslék, rákosista bűnbandái a Molnár F. Árpád kapcsán eddig és ezt követően. S ahogyan nem restelkedtek az orbáni-demeteri-pokornii, majd medgyessyi és gyurcsányi állambiztonsági szervezetek ellenem orrba-szájba dokumentumokat hamisítani, az elárkosítani való hamis tanúk volt, hogy hónapról hónapra új és új hamis tanúvallomásait tollba mondatni, úgy Bolíviában sem lesz ennél sokkal enyhébb a helyzet, hanem olyasféle formát ölt a helyzet, ahogy Rákosi Mátyás regélte nevezetes "álmatlan éjszakái"-ról, hogyan göngyölítette fel a Rajk-féle összeesküvést, amelynek kiötlője a PÁRT, csókos társa a KGB, végrehajtója pedig a magyar állampolitikai Veér-szolgáltatás volt.


Filmünk, mely témája Orbán Viktor és bandája egyik legnagyobb aggodalommal rejtegetett területét leplezi le, ahogy eddig senki 15 millió magyar közül. A területet illetően szakértőnek számító Molnár F. Árpád előadásfilmjének címe: "Lázár János és Orbán Viktor életfogytiglanja". A film, amely ellen bűnszervezeti összefogásra röffent Orbán Viktor, Lázár János, Répássy Róbert, Áder János, a Hír tv gyakorlatilag teljes vezetése és megannyi újságírója, ide kattintva letölthető!

 

 

De mindez nem változtat a lényegen, hogy ez a film, amelynek címe: "Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja" előre elkészítve (ahogy ki lett jelentve) Orbán Viktor Életfogytiglanja lett és lesz, testzik ez a Hír tv-s magyargyilkos-rtömeggyilkos és répássysta-pestysta-kövérista államállatoknak vagy sem, csupán az a kérdés, hogy mindössze lázári-pestysjárványi-hír tv-s bűnbandáikkal övezve élete meghatározó tragédiarészévé válva, illetve azt előidézve, vagy úgy készíttetett el a Mindenható Isten Példás Kegyelméből, hogy az az Életfogytiglan nem csak képletesen, hanem ténylegesen végrehajtandó életfogytiglant készít elő, Orbán bitófáját eszeveszett sebességgel ácsoló pancser állami-Veérnáci pestysta és Hír tv-s ügyvédidiótái által.

Addig is, míg ezt megtudjuk, rúgjunk bele mindannyiszor Orbán Viktor bűnöző politikusi és áltényfeltáró, a rendőrségi és a titkosszolgálati működés és módszerek vonatkozásában a totális tájékozatlant megjátszó Pesty László-féle férgekbe és a Fideszes és Hír tv-s sokkos gyilkos Kövér László-féle PÁRTdisznókba, ahányszor csak nekünk rontanak azért, mert nem nyaljuk Veér-esre egy utolsó senkiházi, a teljes magyarsággal együtt az egész Emberiséget totális rabszolgasorba taszításra és Echelon-kiirtásra hajított mocskos monarchista-hitlerista-rákosista-kádéárista-kapitalista tömeggyilkos bűnöző, Orbán Viktor nemzet- és Emberiség-áruló, emberkínzó és sokkos gyilkos "lelki vezető" fenekét.

És ahogyan befejeztük a pesty-kövér-lázár-orbánbandának írott egyik legutóbbi levelünkkel, válaszul arra, hogy Pesty László echelonista, háttérhatalmi, hazudozó, gerinctelen kövérista-orbánista államvédelmi ügynökbűnöző bíróságon indított államtitkosszolgálati háborút ellenünk, minden magyar idők legfontosabb és legkiemelkedőbb tényfeltárói ellen:

Azt mondja a Bubó Nagy, a nagyon-nagyon Nagy:
   - Kérem a következőt!

És fröccsen lábaink és talpaink alatt a szétfröccsenésre készült következő Veér-disznó. De odanézzen, aki kapott rá szemeket(!): hogyan dülöngélnek-menetelnek pont elénk és lábaink alá e Veér-ivástól kikerekedett szaftos-kapzsi zsírdisznók, hogy egyetlen tompa vagy hatalmasat pukkadt durranással fröccsenjenek szét, szép, piros szőnyeget festve, hogy annak dicsőségében haladjunk előre, egészen a végig. A Mindenható Készítette El örök időknek előtte, eleve elrendelve ezeket a nyomorult PÁRT-állatokat, tudván, hogy majd azokon járunk, de még mennyire sokat lendítve ezzel a Jézus Krisztus felé, a világ sötétségének és a Nagy Babiloni Szajha mocskos PÁRT-állatainak végzetes megbuktatására és fel-halálhörgésére.

Már alig várom, Orbán, hogy elmondhassam a teljes igazságot, mi vagy te, és miket követtél el életed során, míg utolsó, mocskos JÚDÁSSÁ züllöttél, te ócska nímand, karrierista, háttérhatalmi hazaáruló, aki megöletted azokat, akik jóhiszeműen, mások titkosszolgálataid terrorizmusa alatti rettegésből neked szolgáltak, hogy az Emberiség söpredékeként - de ki ne engedjen az Isten a mikrohullámú sütőből(!) -, utolsó bandáddal minden idők egyik legutolsó moslék állatává aljasuljál.

Mi pedig gondolkodjunk: akarjuk-e, hogy továbbra is Morales és Orbán hazudozzon, raboljon és gyilkoljon, végezze mészárlásait még a húszas évek állammaffiamódszereit is PÁRTmédiumaival rejtegetve, mint a Hír tv olyan tömeggyilkos rosszindulattal, amiről a kívülálló honpolgárnak halvány fogalma sincs(!), vagy amikor az akasztás és a főbelövés ideje következik, inkább véljük azt: ennyi hulla, ennyi igaz és legnagyobb, ezért elrejtett magyar sírja fölött, és egy világ Veér-ben gyászát követően ideje, hogy a bolíviaival szinonim magyar Ceausescu, az álmagyar orbáni cigányvajda dögöljön meg, mint ahogy tömeges Veérengzéseit követően a veszett kutyát lövik bele a veszett állat által eredetileg mindenki más belekotrására kikapart mocskos sírgödrébe.

BUMM!   BUMM!   BUMM!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz horvátország hódmezővásárhely áder jános pszichiátria orbán viktor merénylet bolívia lázár jános navracsics tibor kövér lászló titkosszolgálat elmegyógyintézet veér andrás pesty lászló eduardo rozsa flores

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr581071317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása