HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Minimum százmilliós kártérítési perekre készül a Hírháttér és Molnár F. Árpád

2009.06.22. 12:17 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

A Hírháttér Multimédia politikai üldözés során szociális segélyre került oknyomozó és tényfeltáró, nonprofit emberjogvédő főszerkesztője, Molnár F. Árpád örömmel jelenti be az MSZP-nek, Orbán Viktornak, Zombor Gábor kecskeméti Fideszes polgármesternek és bűntársainak stb., akik 8 éven keresztül szakadatlanul gyártották a koncepciós eljárásokat és a hamis dokumentumokat ellenem, hogy csupán a következő anyagi elmaradásaik vannak a kártérítésem vonatkozásában:


Kecskemét Fideszes polgármestere, Zombor Gábor széles vörös masnival, hogy jól látszódjon az elektromágneses és BIOS-os, valamint egyéb installált toldalék. A vörös köztudottan Bibliai és háttérhatalmi kultikus jelkép: a Sátán színe.
(Molnár F. Árpád)

 

   - Az Orbán-kormány Gergényi Péter vezette rendőrségi és a Demeter Ervin-féle nemzetbiztonsági hamis dokumentációk és dokumentált politikai üldözések miatt történt munkahelyemről való eltávolítás óta kiesett fizetés 8 évre rúgó összege: kb. 5,4 millió Ft + a kamatok, azaz kb. 500 ezer Ft.

   - A politikai üldözés és a létezési minimumot számos alkalommal teljesen ellehetetlenítő állami terrorizmusból való rehabilitációval járó kártérítési összeg: 150 millió Ft-tól 1,5 milliárd Ft összegig.

   - A Gergényi Péter vezette Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság és a Nemzetbiztonsági Hivatal (többek között helyi kirendeltsége) számára a bűnüldözésben végzett, az állami dokumentációk szerint fedett nyomozói státuszomban eltöltött több esztendős munkám ki nem fizetett költsége (minthogy soha, egy árva fillért nem biztosítottatok, a telefonokig bezárólag mindent saját költségen finanszíroztam, aztán évekig letagadtátok még azt is, hogy valaha nektek dolgoztam, és minden állami üldözést ehhez igazítottatok és dokumentáltatok): kb. 7,2 millió Ft.

   - A nap 24 órájában végzett és mobilizálható bűnüldözési és bűnügyi felderítési munkám veszélyességi pótléka (börtön, a bekövetkezett bűnszervezeti árulásotok, valamint erőszakos bűncselekmények és a folyamatosan felmerült alvilági meggyilkolásom veszélyességi pótlékai): kb. 480 ezer Ft.

   - Minden magyar idők legbőségesebb és legmélyebb, így a lakosságot és a népi demokráciát leginkább szolgáló tényfeltárásaimból automatikusan adódó demokratikus állami elismerés és jutalom javadalmazás (az elsőnek kijáró érdemrendek és külön asztalokhoz történő ebéd és vacsora meghívások, plecsnik, állami horogkereszt jelvények, vagy hogy hívjuk, a diplomatáknak és a kiemelkedően hasznos, elévülhetetlen és halhatatlan tevékenységért kijáró luxusautó és állami sofőr mellett, valamint logisztikai szociális és emberjogvédő, valamint korrupció- és terrorizmusellenes harc személyi és anyagi bázisai állami költségeken való biztosítása mellett stb.): 1,5 milliárd Ft egyszeri elismerés, későbbiekben teljesítmény szerinti újrajavadalmazásokkal, melyek tehát minden magyar idők számos és minden legfőbb és legfontosabb kategóriában végzett példátlan bátor és rettenthetetlen, szakmailag pedig abszolút elsöprő tényfeltárásaim jutalmaként járnak.

 


A végletekig homlokon csókolt és pecsételt Orbán Viktor amúgy másként gondolkodó, csak - most mondom: - másként. Ő pl. kizárólag kénköves kérubjai között érzi jól magát.
(Molnár F. Árpád)

Zomborbán Viktor: ez összesen - szerény összegzésem szerint - minimum 163 millió 580 ezer Ft-tól maximum 1 milliárd 513 millió 580 ezer Ft + a fent említett, be nem számolt egyszeri javadalmazás minden magyar idők legbőségesebb rendőrségi, titkosszolgálati és állami tényfeltárásaiért, amelyek azok nagyságához és rangjához mérten 1,5 milliárd Ft-ban kerültek konkretizálásra, 2009 június 19-én.

Azonban mivel keresztyén vagyok, nem politikus antikrisztus, így a luxusautók helyett maradok a legolcsóbb Tesco-s párizsinál és Tesco-s virslinél, mustár nélkül. A plecsniket és a közép-, meg felsőhorogkereszt érdemrendeket a francia becsületrenddel és a sofőrrel, meg a luxusautóval együtt megtarthatjátok. Nekem médiára kell a kártérítés, hogy mindenki megtudja, miket rejtettetek el közös bűnszervezetben az egész Emberiség elől, minden magyarok és minden népek ördögi ellenségeiként.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

(Készült: 2009.06.19.)

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor kecskemét gergényi péter demeter ervin nemzetbiztonsági hivatal bács kiskun megyei rendőrfőkapitányság közokirat hamisítás munkabér fedett nyomozó zombor gábor polgármester oknyomozó tényfeltáró újságíró kártérítési per bűnszövetkezet svébis mihály kórházigazgató borda ferenc diabetológus főorvos bács kiskun megyei önkormányzat kórháza tesco áruházláncok gazdasági bűncselekmények sárközy istván alpolgármester

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr731200736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása