HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A népirtó terrorista Sanoma-banda Az USÁ-ban is betiltatta a Hírháttért - Interkontinentális diplomáciai és titkosszolgálati botrány, világszerte elküldött életfogytos feljelentéssel

2010.01.21. 16:49 Molnár F. Árpád

2010-01-21.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

FELJELENTÉS a Sanoma Budapest Zrt., Szabó György vezérigazgató, Bognár Bálint főszerkesztő és további ismeretlen tettesek ellen

A FELJELENTÉS csatolva doc és htm formátumokban is. Készült és postázva: 2010.01.20.

Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt ORFK! Tisztelt NBH! Tisztelt KBH! Tisztelt KFH! Tisztelt Ombudsmanok! Tisztelt Bajnai Gordon Miniszterelnök Úr! Tisztelt Orbán Viktor Úr! Tisztelt további Bel- és Külföldi igazságügyi szervek és titkosszolgálatok!
 

A Hírháttér Multimédia nevében és Molnár F. Árpád újabb feljelentéssel élek a jelen magyarsága legsúlyosabb bűntett-sorozata halmazatában a Sanoma Budapest Zrt. és vezérigazgatója, Szabó György és bűntársai, továbbá ismeretlen tettesek ellen Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] stb. bűncselekményekben, melyekben ismételten felszólítom a hatóságokat, hogy ne tőlem várják el, aki szociális segélyen vagyok, hogy évente milliókat kereső jogászhadsereg helyett helyezzem sorba azon paragrafusokat, amelyeket a Sanoma Budapest Zrt. és Szabó György, valamint társai folytatólagosan, naponta csőstől elkövetnek, és amelyek miatt alig van nap, hogy ne kellene újabb és újabb feljelentéseket tennünk! Keresztyének és ingyenes emberjogvédők vagyunk, eredetileg tudományos munkát folytatnánk, nem érünk rá folyamatosan a magyar állam által a lakosság elleni népirtás céljából kitartott, évente 20 milliárd forinttal fenntartott terrorszervezetekkel foglalkozni, miközben kivétel nélkül az összes hozzánk forduló szegény embert, akik ingyenes segítségünket, jogi tanácsainkat és panaszaik meghallgatását, rögzítését, publikálását stb. kérik, folyamatosan egyre és egyre inkább halasztó várólistára tesszük. Amennyiben a magyar állam nem óhajtja terrorszervezeteit megfékezni, úgy kérjük, irányítsák azok tömegpusztító gyűlöletét és leplezetlenül antikrisztusi és keresztyénüldöző, népirtó dühét milliárdos bűnözők ellen, továbbá a szegény anyagi helyzetű keresztyén emberjogvédők helyett pl. a velük és a Sanoma Budapest Zrt.-vel szövetséges külföldi, a magyar állammal és a lakosság ÉLETBEN MARADÁSI FELTÉTELEIVEL NYÍLTAN ELLENSÉGES állami terrorszervezetek ügynökmilliárdosai és bűnügyi terrorista érdekeltségei ellen! Felszólítjuk a magyar államot, hogy hagyjanak nekünk békét, és a zaklatás kategóriájába tartozó bűncselekményeket, amelyeket a Sanoma Budapest Zrt.-vel teljesen leplezetlen bűnszervezetben követnek el, nem csak abszolút biztosítva azok zavartalan és SOHA NEM LÁTOTT MÓDON LEPLEZETLEN NÉPIRTÓ TÖMEGPUSZTÍTÁSAIT, de minden tetten ért módon TÁMOGATVA AZT(!), folytassák multimilliárdosokkal szemben, akik a Magyar Köztársaság és keresztyénjei, valamint kisemmizett szegény emberjogvédői tönkre tételére szakosodva leplezetlen törekvéssel számolják fel, szó szerint harsány kacajok közepette a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, nyíltan aláírt és kérkedő magyar multimilliomosokat és multimilliárdosokat előtérbe tolva!

A Sanoma Budapest Zrt. és Szabó György vezérigazgató, valamint anonimitásba bujkáló bűnszervezeti bűntársai legújabb bűntett-sorozataikat kezdték azzal, hogy a videoplayer.hu portálról szándékosan, provokáció céljából 2009 Karácsony napján betiltották az összes filmünket. A filmlista az alábbiakban látható, a linkekre kattintva azokat egytől egyig megtekinthetik:

Ezen filmek hozzáférését a Sanoma Budapest Zrt. és Szabó György annak ellenére, hogy állandó feljelentésekkel vagyunk kénytelenek ellenük élni, a Föld több államában tett akcióikkal, több ízben 100%-ban hozzáférhetetlenné tették és megsemmisítették. E filmjeink ellen irányuló akciósorozatuk folytatólagos bűncselekményi elkövetések, így többek között a következőkben vagyunk kénytelenek és kötelesek feljelentést tenni: Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] stb. Amennyiben Szabó György és bűntársai további tettei miatt ezen filmjeinket nem tudnák elérni - tehát további leplezetlen bűntetteket követnek el -, éjjel-nappal hívhatnak a következő telefonszámon is: 30/912-63-86. Mivel én sem közpénzből kapott milliós fizetésekből dolgozom, így hivatásomat éjjel-nappal végzem, azaz becsületem és segítőkészségem miatt eleve nem alkalmazhatnak hivatalos helyeken, hiszen ott alapkövetelmény, hogy munkaidőben bujkálni, azután pedig elérhetetlennek nyilváníttatni a munkaidő leteltére hivatkozva, közpénzek millióit bezsebelve.

A videoplayer.hu -ról való karácsonyi bűncselekmény-sorozatot követően a Sanoma Budapest Zrt. ugyaneme fent felsorolt bűncselekményeket folytatta szerte a Föld bolygón, annak gyakorlatilag 100%-os biztossággal minden olyan zugát felkeresve, ahol a terrorizmus ellen és az emberéletek védelmében, valamint gyermekek tömeges halálra égetése és pl. repülőalkatrészekkel való feldarabolása ellen bármiképpen felszólaltunk.

Így a Hírháttér teljes megsemmisítésére (azaz minden keresztyén, életvédelmi és terrorelhárító, emberjogvédő, bűnmegelőző, Krisztusi Igehirdetés, tudományos filmjeink stb. abszolút felszámolására) megkeresték a debreceni székhelyű DiMa Kft.-t, amelynél a Hírháttér Multimédiának több évre kifizetett szerződése van, és megfenyegették őket, hogy amennyiben nem hajlandók teljesíteni az akaratukat, úgy fellépnek ellenük. A DiMa Kft. vezetője, Dinkó Tamás és ügyvédje, a szintén debreceni Kiss Attila Tamás a szerződés egyoldalú felrúgásával, tehát bűnelkövető és szankcionálandó módon a Hírháttér összes oldalát megsemmisítették, mely miatt ismételt feljelentéssel élünk többek között az alábbiakra hivatkozva:

Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] stb.

A DiMa Kft. és vezetője, Dinkó Tamás (Tel.: 06-20-577-4182; 06-70-378-3423 Fax: 52-322-121) és ügyvédje, a debreceni Kiss Attila Tamás (4025 Debrecen, Petőfi tér 2. I/3.; Telefon/fax: 52/457-020, mobil:06-20/979-0724) azzal indokolták a teljes bizonyíték-megsemmisítést, közérdekű bejelentő üldözést, népirtást, keresztyénüldözést stb., hogy 5 számukra kifogásolható oldal volt, ami valakiknek nem tetszett. Az öt felsorolt oldalból három a Sanoma Budapest Zrt. bűncselekményeit tartalmazta. Bár a Népszabadságtól a Magyar Nemzetig nyilvánvalóan naponta ömlenek az ún. kifogásolt tartalmakról szóló levelek, ezen médiumok megsemmisítése senkinek nem jutott eszébe. Annak ellenére sem, hogy naponta akár százat, van, hogy ezret is kaphatnak. Ugyanakkor leszögezem, hogy a Sanoma Budapest Zrt. soha, semmikor nem keresett meg minket semmiféle reklamációval, sőt, ahányszor kerestük őket telefonon, majdnem elolvadtak. Azaz a bűnügyi összejátszás a Dinkó-Kiss elkövetésekkel fölöttébb feltűnő és részletesen, teljes körűen kivizsgálandó mind az indítékok, mind az elkövetések feltétlen végrehajtását illetően! Mik azok a tényezők, amik miatt a Föld bolygó egyetlen emberi életére sem voltak a világon semmiféle tekintettel, noha számtalanszor jeleztük, hogy elkövetéseikért életfofgytig tartó fegyházbüntetés adható!

Kérem, hogy a hatóságok nyilatkozzanak arról is, miért felsőbbrendű a Népszabadság, a Sanoma Budapest Zrt. videoplayer.hu-ja stb., amelyek közül pl. az utóbbi a kifogásolt tartalmak leveleit naponta akár százával is kapja, miközben minket figyelmeztetés nélkül ugyanez a bűnszervezet világszerte betiltathat, az életvédelmet és a keresztyénséget 100%-ban MEGSEMMISÍTHETI(!), és miben élvez előnyt a Népszabadság, a Magyar Hírlap stb., hogy pl. öt kifogásolt oldal esetén még csak nem is azok eltávolítását kérnék, hanem teljes megsemmisítését hajtanák végre. Ismételten felhívom a hatóságok figyelmét arra is, hogy a Sanoma Budapest Zrt. soha, egyetlen telefont, levélben történő vagy személyes megkeresést nem eszközölt, sőt, majdnem elolvadtak a telefonon keresztül, ahányszor csak kerestük őket. Azaz: tetteik nem becsületsértésről szólnak, hogy erre hivatkozással korlátlan védelemben biztosíthassák a Föld lakosainak tömeges irtását, hanem következetes céljuk volt a kifejezetten az egész világ elleni népirtások és keresztyénüldözés 100%-os kiterjesztése, és kifejezetten aljas indokból és célból a Hírháttér Multimédia teljes bázisának erőszakkal és ezzel fenyegetve történő megsemmisítése. Ennek kapcsán újfent felhívom a hatóságok figyelmét arra, hogy a Sanoma Budapest Zrt. számos állam milliárdos titkosszolgálati bűnözőivel tart üzletileg abszolút tetten érten érdekelt kapcsolatot, amely ügynökök, kémek, terroristák és terrorszervezetek kifejezetten ellenségesek a Magyar Köztársaság és lakossági érdekeivel szemben, mind az anyagiak, mind az életben maradásuk tekintetében!

A DiMa Kft. és a Szabó-Bognár-Dinkó-Kiss-társaság megsemmisítő akciósorozata miatt, mellyel a Dinkó-Kiss-duett zsebre vágva az előfizetett tárhely teljes összegét is, megsemmisítette a Hírháttért, távoztunk magyarországról. Ennek során azt tapasztaltuk, hogy az Amerikai Egyesült Államok (amelynek kuruc.info-ja védelmében Barack Obama személyesen felszólalt, hablatyolván valamit a szólás- és sajtószabadságról) az USA szerverén tárolt Hírháttér anyagok összesét megsemmisítette. A háttérben a Sanoma Budapest Zrt. és Szabó György vezérigazgató, valamint a világ népei elleni népirtásokra és keresztyének tönkre tételére, halálára stb. szakosodott bűnszervezete áll, amely majd elolvad, ahányszor csak keressük telefonon. Szabó György és társai ezzel ismételten olyan súlyos bűncselekményeket követtek el, megannyi felszólításunk ellenében, amelyek miatt minket a Btk. szabadságvesztés terhével fenyegetve kötelez az ellenük való feljelentés feltétlen szükségességére: Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] stb. Azaz ha nem teszünk feljelentést, a hatályos törvények értelmében akár szabadságvesztéssel is büntethetők vagyunk!

Szabó György és leplezetlenül keresztyén népirtó, és a gyermek halálraégetéseket a világ minden részén nyíltan pártoló, folytatólagos elkövethetőségre szervező bűnszervezete, a Sanoma Budapest Zrt. és ismeretlen tettesei elkövetései ellenében, az amerikai szerverről történt megsemmisítésre a Hírháttér Multimédia azonnali megkereséseket eszközölt többek között levelek és telefonok tucatjai által a következő helyekre, a világ országai diplomáciai és titkosszolgálati képviseleteinek az emberéletek és a világ népeinek védelme és élete, továbbá szabadságba biztosítására, a Hírháttér életvédelmi és az Emberiség szempontjából nélkülözhetetlen ismereteket tartalmazó tudományos, keresztyén, Krisztusi, ingyenes emberjogvédő, rasszizmustól abszolút mentes, roma jogvédő, pártatlan, független, bűnmegelőző és bűnelhárító, oknyomozó és tényfeltáró munkájának biztosítására: telefonok és levelek stb.: Magyar Köztársasági Elnöki Hivatal Külügyi Főosztály, Miniszterelnöki Hivatal, Bajnai Gordon, Orbán Viktor, Katonai Biztonsági Hivatal, Katonai Felderítő Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal, az USA, Nagy-Britannia, Irán és más államok Nagykövetségei, az amerikai CIA, NSA és Barack Obama amerikai miniszterelnök kormánya, hivatalosan kérve hivatalos választ azonnali terrorelhárító, büntetőjogi és diplomáciai lépéseket követelve. Emellett keresztyén emberjogvédők leveleinek sora ment angolul az amerikai Internet-tárhely fenntartóihoz, keresztény, emberjogi, büntetőjogi stb. alapokon indokolva a tárhely biztosításának szükségességét, hivatkozván és bizonyítékokat küldvén a nemzetközi bűnügyi és diplomáciai botrányról. Mindezek okán az amerikai tárhely-szolgáltató a tárhelyet helyreállította, de eddig sem Barack Obama, sem képviselete sem telefonon, sem levélben nem keresett meg minket, sem pl. az FBI-t sietve ideküldvén - ahogy pl. a Nógrádi Zsolt olajtanú esetében tették úgy 2000 táján -, és ahogyan Barack Obama az egész világ előtt vállalta fel a Magyar Köztársaság állami szerveivel szemben, hogy márpedig nekik a kuruc.info-ra szükségük van, nem azért, mert olyan hasznos - állította -, hanem mert csak úgy tombol a sajtószabadság az Egyesült Államokban. Az amerikai kormányzatot mostantól továbbra is világszerte keresni kívánjuk mindaddig, amíg legalább a kuruc.info jogainak biztosításával azonos hivatalos nyilatkozatot ki nem eszközölnek, noha nem hozhatjuk fel védelmünkre még azt sem, hogy utáljuk a cigányokat és a zsidókat, és azt sem, hogy a Sanoma céghez hasonlóan naponta akár több száz vagy ezer tiltakozó levelet kapnánk, mit távolítsunk el, de azonnal! Azaz Obama és a CIA a mi tevékenységünkre hivatkozva hiába is próbálnának a magyar lakosság fékentartásának és diktatorikus törvénykezési bevezetésének szükségességére hivatkozni, azzal párhuzamosan, hogy a Sanoma-féle népirtások indokoltságának megkérdőjelezése csírájában elfojtandó, mert a népirtásokra igenis, szükség van, és az Egyesült Államok kizárólag olyan szervezeteket támogathat, amelyek a Krisztusi keresztyénséggel a legkisebb közös nevezőre sem hozhatók, hanem leplezetlenül cigányellenesek, vagy leplezetlenül népirtásra és keresztyénüldözésre szakosodott, már az egész világon hírhedt, ezért a magyar média által totális elhallgatással bevédett nemzetközi terroristák, mint a Sanoma Budapest Zrt. és annak vezérigazgatója, Szabó György. Úgy véljük, van annyi jogunk, amennyi a kuruc.info-nak kijár, még akkor is, ha sem az indonéz Hercules felrobbantásával és a rajta utazó gyermekek tömeges halálraégetésével és darabokra robbantásával, sem a cigányok kollektív megbélyegzésével és leorkozásával, norvégozásával stb., sem a hitleri fasizmussal, sem az Echelon-tanúk és a nem népirtó, tehát valódi keresztyének üldözésével és megölésével nem értünk egyet. De még csak azt sem tudjuk felhozni védelmünkre, hogy legalább a Holocaust-ot tagadnánk, ekképpen kompatibilissé válva a magyar állam és a Barack Obama vezette USA, valamint Izrael háborúra irányuló törekvéseinek, amellyel mindezeket követelik, a valódi keresztyénséget viszont, amely semmilyen népirtáshoz nem óhajt csatlakozni, mint ellenséget és népirtó, tehát megsemmisítő célból üldözik.

 


Sanoma és a halálfejes borzalmak tárháza. Szabó György és terroristái neve örökre összefonódtak a magyarság világtörténelmének legsötétebb napjaival, most már örökre kitéphetetlenül, csak ahogy előre megmondták róluk: "ott van Nagy Babilon", és onnan a teljes rendszer sötétsége és minden öngyilkos brutalitása megláttatik. Kínzások, gyermek halálraégetések, gyerekek válogatás nélküli darabokra szaggatása, repülőgép-robbantások, karácsonyi népirtások, keresztyénüldözés, terrorizmus a világ összes népe ellen, a Sátán minden iszonyata, gerinctelensége és borzalma. A Sanoma: egy hely, ahol az erkölcsnek nem csak helye nincs, de a becsület szikrája is kiirtani való ellenség. Szabó György és bandája beleőrült az iszonyú sok vérengzésbe. A biztos vereség tudatában is folytatja őrjöngését. Hivatalos válaszokat követelünk Barack Obamától és az amerikai kormánytól. Nagykövetségeket hívtunk telefonon, feljelentést tettünk a CIA-tól az NSA-n át, a miniszterelnököktől az ORFK-ig. Kezdeményeztük a magyar állampolgárság visszaadását. Senki nem kényszeríthet minket arra, hogy elárulva Krisztust és az Emberiséget, csatlakozzunk - mellesleg mi is életfogytos bűncselekményi tételek tömegét magunkra véve - az Emberiség leggátlástalanabb és soha nem látott módon leplezetlen tömegpusztítóihoz.

Barack Obama azt követően, hogy Hitler és a repülőrobbantók keresztjét nem restellte felvállalni, hogy ezzel is destabilizálja Magyarországot, az USA érdekei ellen a terrorizmus és a hazaárulás bűncselekményeket elkövetve, úgy Krisztus keresztjével is ideje lenne megbarátkozni, és felvállalni, hogy nem szégyen, ha valaki nem hadakozik folyamatosan a Jézus Krisztussal és az Emberiséggel szemben. Nem olyan nagy szégyen az, ha egy amerikai elnök és a CIA nem kizárólag bűnözőket, népirtókat és tömeggyilkos terroristákat támogat. Ugyanakkor fel kívánom hívni a hatóságok figyelmét, hogy Bajnai Gordon magyar miniszterelnök beosztottja és a Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatója szerint az, mert egy amerikai vagy egy magyar ember legyen terrorista és leplezetlenül népirtó. Bajnai Gordon Miniszterelnöki Hivatalának 2010 január 19-i hozzáállásáról Bajnai Gordon magyar miniszterelnöktől személyes meghallgatást és belső, továbbá büntetőügyi vizsgálatot kérünk, személyes és hivatalos állásfoglalásával!

Soós József (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia újságírója) visszatérő felvetésére megérlelődött bennünk, hogy Soós József és Molnár F. Árpád kezdeményezzük a magyar állampolgárság visszaadását, így hivatkozván arra is, mivel a magyar állam esztendőkön keresztül folytatólagos elkövetésekkel akart minket bármely népirtás támogatására kényszeríteni, kötelezni, erőszakkal, büntető eljárásokkal, fenyegetésekkel és életveszélyes fenyegetésekkel, személyi védelem megtagadása mellett valamennyi tényfeltáró cikkünk, MP3-as stb. hanganyagunk és összes filmünk folyamatos üldözésével, országról országra kergetésünkkel, amikkel a népirtásokat ellenző filmjeinket sorról sorra tiltatták be Magyarországtól Anglián át az Egyesült Államokig, miközben a népirtásokat leplezetlenül képviselő kuruc.info védelmében személyesen Barack Obama intézkedett, a magyar állami szervezetek sajtószabadságra hivatkozó sűrű bólogatásaival egyben.

Mivel mi viszont keresztyének vagyunk, és nem vagyunk hajlandók egyetlen népirtáshoz sem csatlakozni, így azonnal kezdeményezni kívánjuk a leplezetlenül terrorista magyar államnak a jó hírnév csorbítására maradéktalanul alkalmassá tevő magyar állampolgárság bűnügyi bélyegének visszaadását, és deklaráljuk, hogy keresztyének vagyunk, és semmilyen kényszerrel, nyomásgyakorlással, zsarolással, fenyegetéssel, büntető eljárással, fogsággal, betegséggel és a halál pillanatában sem vagyunk hajlandók a magyar állami szervek és az általuk minden feljelentéseink ellenére is védett és mozgatott, üzleti köntösbe bujtatott fedőszerveik hatására a népirtások egyetlen egy formájához sem csatlakozni! EGYHEZ SEM! Isten Minket Úgy Segéljen!

A magyar állampolgárság visszaadása kapcsán ugyancsak hivatalosan kérem a hatóságok tájékoztatását, azt hol és milyen módon kell kezdeményezni.

Ugyanakkor a Sanoma Budapest Zrt. globális, Föld méretű bűnszervezeti és köztörvényes akciósorozata megfékezésére, továbbá a bizonyítékeltüntetések fékevesztett folytatólagos elkövetésére, a bizonyítékok megsemmisítésének, az összebeszélésnek stb. roppant egyértelmű tényállására hivatkozva ismételten kérjük FORRÓ NYOMOS AKCIÓSCSOPORT AZONNALI BEVETÉSÉT! A Sanoma Budapest Zrt. teljes személyzetének törekvéseivel ellentétben - akik egytől egyig bujkálnak előlünk - azonnali szembesítéseket kérünk annak meghatározására, milyen indítékból és kiknek a megbízásából, milyen anyagi haszonból és egyéb aljas indokból és célból folytatták, szervezték és követték el folyamatosan a keresztyénüldözés, a népirtás, a bűnpártolás, a terrorizmus támogatása kvázi összes nyílt formáját a világ népei ellen, megpróbálva őket és minket olyan életfeltételek közé kényszeríteni, amik minket közvetlen pusztulással fenyegetnek, a világ népeiből pedig nap nap után szedik tömegével az áldozataikat, továbbá mennyi havi fizetést kaptak Szabó György vezérigazgatótól mindezen bűncselekmények folytatólagos elkövetése és korlátlan biztosítása érdekében, és a bűntettek leplezetlen, világméretű, az egész bolygó minden népére kiterjedő gyakorlása során összesen mekkora anyagi haszonra tettek szert!

Az amerikai CIA-nál, továbbá a Barack Obama vezette amerikai kormánynál kezdeményezzük a Sanoma Budapest Zrt. egész világon elhelyezett folyószámláinak befagyasztását arra hivatkozván, hogy soha nem akadt egyetlen szervezet és magánszemély sem a Magyar Köztársaság területén, aki ennyire nyíltan, ráadásul az USA és Izrael kormánya orra előtt, azok milliárdosaival szövetkezve támogatta volna a nemzetközi, globális, a világ összes országa és népe ellen irányuló terrorizmus eddig soha, a világon sehol nem látott széles spektrumú formáit!

Molnár F. Árpád keresztyén, ingyenes emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az állami jelentések szerint a rendőrség és a Nemzetbiztonsági Hivatal bűnüldözésben operatív egykori fedett nyomozója, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Echelon-tanú

A FELJELENTÉSHEZ ismételten csatolni kívánom azt a filmünket, amelynek elérhetőségét Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója és társai a Föld bolygó egész területén próbálják megakadályozni, és a világ több kontinensén megsemmisítették, kimerítve ezzel számos a legsúlyosabb fejezetekbe tartozó bűncselekményeket, mely tényállás miatt a következőkre hivatkozva feljelentést teszek: Bűnpártolás [Btk. 244.§ (1) a), b), c), (2), (3) a)], Közérdekű bejelentő üldözése [Btk. 257.§], [Zaklatás (Btk. 176/A § (1)], Rongálás [Btk. 324. § (1)], Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény [Btk. 300/C.§ (2) a), b), (3) a), b), (4) c)], az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása [Btk. 139.§ (1)], Terrorcselekmény [261.§ (1) b), c): a Btk. 300/C.§ és 324.§ stb. alapján], Népirtás [Btk. 155.§ (1) b), c)] stb.

A film ide kattintva elérhető, Mozzilla Firefox-szal stb. letölthető: http://hirhatter.com/mediakartell.htm
A címe: Médiakartell minden népek irtására.

Amennyiben Szabó György és leplezetlenül népirtó bűntársai a film elérését ismételten korlátozzák vagy lehetetlenné teszik, a nap 24 órájában keressenek az alábbi telefonszámokon: 30/919-6386 ; 76/320-450

A FELJELENTÉST ALÁÍRT, ÉS A HIVATALOS NYILATKOZATOKBAN ÉS ELJÁRÁSOKBAN KERESENDŐ ADATAI:
Molnár F. Árpád (született: Kecskemét, 1972.11.13.); anyja neve: Retezár Mária).
Levelezési és lakcím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.
Telefon: 30/919-6386 ; 76/320-450

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: kuruc.info keresztény obama nevelés titkosszolgálat antikrisztus btk tömeggyilkos jézus krisztus videoplayer nagy babiloni szajha lucifer gyerekgyilkos sanoma budapest zrt horrorcég debreceni maffia ügyvédbűnözők terrorcselekmény bűntette újságíró üldözés számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr171690554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása