HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A jó katona és a jó ügyész mindig bűnöző és folyton hazudik (És Hegedűs Antalnak üzentek valamit)

2010.02.26. 17:55 Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

 


Szekeres Imre honvédelmi miniszter azzal az April H. Foley volt amerikai nagykövettel, akivel a kiterjedt nemzetközi terrorizmusuk miatt mi is összerúgtuk a port. Ide kattintva az Amerikai Nagykövetséggel való beszélgetésünkből készült egyik botrányfilmünket láthatják.

Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal romák elleni sorozatgyilkos és repülőrobbantó vezetője a KBH-n keresztül közvetlen utasításokkal látott el bűnöző ügyészeket és rendőröket arról, hogyan lépjenek fel bűnszervezetben a Hírháttér és a Molnár F. Árpád megsemmisítésére. E ma már régi filmünk (KLIKK!) önmagában is megáll olyan ügyészi vádbeszédként, ami miatt régen sorozatlövésekkel kellett volna ezt a bűnbandát előzetes letartóztatásba vágni.

Ács Tibor alezredest, a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivőjét elnémították, mert egy újságíró által - Ács tudta nélkül - telefonon rögzített és nyilvánosság elé vitt nem hivatalos nyilatkozatában közölte, amit eddig is tudott minden katonai ügyész és a Honvédelmi Minisztérium (HM) büntetőjogi és politikai felelősségi körébe tartozó EI Zrt.-ről hallott katona és titkos szolga, hogy a HM EI Zrt.-je gengszter szervezet. Mivel Ács Tibor katonai szóvivő igazat mondott - ahogyan egymás között naponta beszélnek az EI Zrt. és társasága viselt ügyeiről (is) -, így Hegedűs Antal dandártábornok, címzetes katonai fellebbviteli ügyészségi ügyész, a katonai ügyészség vezetője elhatárolódott az ügyészségi igazmondástól, és fegyelmi eljárást lobogtatott meg az igazmondás miatt kellemetlenné vált Ács Tiborral, azaz beosztottjával szemben.

Hegedűs Antal katonai ügyészségi vezető külső nyomásra, ismerőseink szerint a HM vezetője és a katonai titkosszolgálatok roma sorozatgyilkos vezetői felől lett leüzenve, hogy lépjen fel Ács Tibor - hadd minősítsem - tarthatatlanul őszinte szavai miatt a szóvivő ellen. Hegedűs Antal dandártábornok tehát nem saját döntésre, hanem mert neki katonai vonalon leüzentek, kezdeményezett kampányt Ács Tibor ellen, bűnözők és civilek, rendőrök, valamint katonatisztek elleni sorozat- és tömeggyilkos gengszterek által megmozdítva, az állami bűnözés és az ezzel egybenőtt notórius hazudozás fenntartására és folytatólagos biztosítására.

"Sorozatgyilkos" jelző alatt mindig markánsan értem a katonai és állami maffia azon közpénzen kitartott bűnözőit, akik elképesztő szorgalommal és párttudattal borulnak rá nullszériás vágóbarmokként minden olyan személyre és ügyre, ahonnan a legsúlyosabb bűnözés és bűnpártolás ellenében az igazság akár halvány szikrája felvillan. Nyilvánvaló, hogy akár a már sok-sok éve sokszorosan köztörvényes ügyekbe bukott, az állami maffia- és gengszterhálózat által átmentett és fenntartott Szekeres Imre honvédelmi miniszterről, akár Kovácsics Ferencről, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) romák elleni sorozatgyilkosságba és repülőrobbantásba, média elleni példátlan támadások (KLIKK!) folytatólagos szervezésébe és bűnszervezeti biztosításába bukott főigazgatójáról, akár Madarász Károlyról, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) vezetőjéről van szó, ideje lenne a MOSZAD-nak és az FSZB-nek, valamint más titkosszolgálatoknak a végleges, klasszikus és lakossági tömegek ellen alkalmazott módszerekkel végrehajtott eltakarításukon elgondolkodni, hiszen ezek néhányan annyit ártottak mesterséges butaságukkal, ostobaságukkal és hihetetlenül amatőr, tehetségtelen nullszériás vágódisznó-létük ostoba trappolásával az idegen titkosszolgálatok betelepülési és térfoglalási lehetőségeinek is, amennyit senkinek nem sikerült legalább a II. Világháború óta. Az idegen titkosszolgálatok a magyar állami és titkosszolgálati ostobaság végtelen lajstroma miatt felhívták magukra a figyelmet, és kiépítették a magyar lakosság eme titkosszolgálatok és törekvéseik ellen szinte soha nem látott ellenségességét és őket kirekeszteni, bebörtönözni és halomra öldösni vágyó hajlamait. Kovácsicsék, Madarászék és társaik túl magasra nyúltak az Emberiséggel szemben folytatott súlyosan patologikus irtóháborújukban, és emiatt klasszikusan Biblikus Módon Megtervezett és Megkoreografált Forgatókönyv szerint szellemileg is egyre jobban és látványosabban leépültek, bűntetteik napvilágra kerültek, és Úgy Terveztetett, hogy tulajdonképpen maximum is néhány - Krisztusi Értékek demonstrálására - hajléktalan keresztyén által világtörténelmi rekordvereségüket szenvedjék el, amely előre bejelentetten diffúzált világbotránnyá dagad az egész Föld bolygón.

Mégiscsak tarthatatlan, hogy amikor a Molnár F. Árpád a katonai titkosszolgálatok vezetői és beosztottai felé nyilvános sajtóüzenetek formájában - mielőtt a lakosság széles körben megtudta volna, hogy a hadsereg fegyver- és drogkereskedőkből, olajhamisítókból, roma és civil, valamint katonák elleni sorozatgyilkosokból és elektrosokkos terrorista bűnözőkből áll (KLIKK!) - idejében tájékoztatta a HM-et és a titkosszolgálatokat arról, hogy mostantól nyilvánosság elé kell vinni a hadsereg eddig 100%-ban elrejteni kívánt működését, ügyeit stb., nyitva a lakosság felé, mert a titkolózások eddigi rendjének befellegzett, és a jövő útja a soha nem látott lelepleződés, és a hadsereg leleplezésére a Molnár vagy velük, vagy (aj-aj-aj!) nélkülük szert fog tenni, akkor Kovácsics Ferenc, Madarász Károly és a többi húgyos, őskövületi, elavult pártidióta az ellenkező irányba trappolt tovább, mint nullszériás, tehetségtelen és szenilis fogyatékos vágóbarmok. Ezzel a döntésével a hadsereg és gengszter, sokkos és tömeggyilkos vezetői végzetes történelmi hibát követtek el, melynek azóta is böjtjét látják nap nap után, és elkezdtük a magyarokat ezen a harctéren is tönkretenni.

Tehát tönkretenni őket...

(Írta: 2010.02.23.)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

  

Szólj hozzá!

Címkék: szekeres imre ávh hadsereg katonaság titkosszolgálat vesztegetés bűnöző állam honvédelem sorozatgyilkosság elektrosokk katonai ügyészség katonai biztonsági hivatal katonai felderítő hivatal sokkos gyilkos szenilis repülőrobbantás ei zrt húgyos amerikai nagykövetség nemzetvédelmi egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr981792819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása