HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Feljelentés Gyurcsány Ferenc És Társai Ellen

2007.07.13. 18:31 Molnár F. Árpád


Feljelentés

 

Cím: Nemzetbiztonsági Hivatal
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.
Postacím: 1391 Budapest, 62. Pf. 217.
Központi telefonszám: (1) 485-2300
Honlap: http://www.nbh.hu/
nbh@mail.nbh.gov.hu
Tárgy: Feljelentés

 

Tisztelt Nemzetbiztonsági Hivatal!

 

  Alulírott Molnár F. Árpád, (...) szám alatti lakos Gyurcsány Ferenc Úr, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke és más, ismeretlen személyek ellen jelen levelemmel

f e l j e l e n t é s t   t e s z e k .

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr miniszterelnökségének ideje alatt felbujtó és leg(fels)őbb vezetői szerepet vitt a Magyar Köztársaság vagyoni helyzetének és gazdasági állapotának a nyilvánosság elől történő eltitkolásában, a közérdekű adatok meghamisításában, a közérdekű adatok eltüntetésében, a szükséges intézkedések meghozatalának megakadályozásában, hogy önmagának jogtalan előnyt szerezzen, és ezzel a Magyar Köztársaság 10000000 (tízmillió) lakosának jogtalan hátrányt okozzon. E feljelentésben nevezett Gyurcsány Ferenc Úr és társainak cselekményei megközelítőleg 10000000 (tízmillió) embernek okoztak vagyoni hátrányt azért, hogy Gyurcsány Ferenc Úr hatalmát és vezető pozícióját az ország élén – mint gazdasági vállalkozás – megőrizhesse. Ezen – hosszú időn keresztül, folytatólagosan elkövetett – cselekedetek kimerítik egyebek között a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyve 319. § (1), (3) d)-ben foglaltakat. Feljelentéssel kívánok élni továbbá ugyaneme tárgykör vonatkozásában Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr és ismeretlen társtettesek ellen a Btk. 263/C. § (1), valamint a Btk. 351. § (1), (2) bekezdései alapján.

 

A megnevezett parnasszusok a következők:

Bűnszervezetben részvétel

263/C. § (1) Aki bűntettnek bűnszervezetben történő elkövetésére felhív, ajánlkozik, vállalkozik, a közös elkövetésben megállapodik, vagy az elkövetés elősegítése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, illetőleg a bűnszervezet tevékenységét egyéb módon támogatja, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hűtlen kezelés

319. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.
(3) A büntetés bűntett miatt
d) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés különösen jelentős vagyoni hátrányt
okoz.

Szolgálati visszaélés

351. §(1) Aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon, illetőleg jogtalan előnyt szerezzen, szolgálati hatalmával vagy helyzetével visszaél, amennyiben súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményből jelentős hátrány származik.


Fenti feljelentésem alapját és a nyomozás megkezdéséhez szükséges döntő bizonyíték Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úrnak és tettestársainak az

ö s z ö d i   b e s z é d

néven ismertté vált hangfelvétel, melyet Gyurcsány Ferenc Úr számos televíziós és más, a médiában tett nyilatkozatai követtek, elismervén a cselekmény megtörténtét és a cselekményekben a saját legfőbb felelősségét.


B I Z O N Y Í T É K :

Öszödi beszéd;
Gyurcsány Ferenc Úr televíziós és a médiában tett nyilatkozatainak erdeje.


Kérem, hogy e feljelentést a törvényes határidőn belül bírálják el, s az eljárás eredményéről a jogszabályban megadott módon a fenti címen értesítsenek.

Értesíteni kívánom Önöket, hogy e feljelentést több hivatal felé, hivatalos formában, a címzésektől eltekintve ugyanezzel a szövegezéssel megtettem a következő hivatalok és személyek felé: a Miniszterelnöki Hivatal, a Nemzetbiztonsági Hivatal, Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke, a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyészsége, a Magyar Köztársaság legfőbb ügyésze, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága, a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának elnöke, az Országos Rendőr-főkapitányság, az országos rendőr-főkapitány. Tájékoztatom Önöket, hogy a feljelentéseket (valamennyit) elküldtem Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr részére a ferenc.gyurcsany@parlament.hu címre. Továbbá a nyílt feljelentés szövegét mindenki által hozzáférhetővé és elolvashatóvá kívánom tenni az Interneten.

(...),
2007 július 13.

 

                                                                       Molnár F. Árpád.

10 komment

Címkék: szolgálati mszp fidesz maffia gyurcsány bűnözés bíróság korrupció ferenc ügyészség bűn nbh zoltán kovács kezelés hűtlen tamás öszöd szervezett józsef legfelsőbb legfőbb lomnici bencze orfk bűntett bűncselekmény btk bűnszervezet visszaélés

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr15117583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.07.13. 18:34:33

megnevezett parnasszus??????

spartakusz 2007.07.21. 13:34:43

sziasztok ! segítem és támogatom.
ui:nem tudom hallgatni az mp3-at nem tudja valaki miért? üdv.

Molnár F. Árpád 2007.07.22. 15:55:43

Szia Spartakusz, üdvözöllek, örülök, hogy ezt a lapot is megtaláltad!

Köszönet a csatlakozásért.

Tudom miért nem lehetett letölteni sokaknak az mp3-akat, de a hiba ki lett javítva.

Aztán: a nolblogon megszűntek a blogok, de a egyhazaknak.extra.hu -ról sok minden letölthető, valamint innen:
leleplezesek.extra.hu

Sok jó bűnügyi anyag is olvasható ott főrendőrökről és politikusokról, valamint a rendszer visszásságairól. Nagyon tanulságos.

Ha bármi probléma van, írj az e-mail címemre.

Üdvözöl Molnár F. Árpád.

hangya 2007.07.23. 16:53:24

Kedves Árpád ! Nem is gondoltam volna, hogy személyesen ilyen nagyban utazik... S ha szabad kérdeznem: Mi a véleménye az alábbi igékről: Róma 12:14-21; II.Korinthus 13:11; S a legfontosabbat: Róma 13:7-14. p.s.: Uti l-mre kapok majd reagálást ? Érdekelne. Üdv !

hangya 2007.07.23. 17:03:05

Annyit hozzá kell előző h.szólásomhoz fűznöm: Nekem nem áll össze a kép Önről, illetőleg az Ön valódi céljairól: Küldetését az evangelizációban tünteti fel az extra.hu-n elhangzott beszédeiben, valamint politikai följelentések. Biztosan nem vagyok ezzel a töprengéssel egyedül. Nem tudom: Érdekli ez Önt egyáltalán ? (Hogy t.i. "a te beszédedből ismertetel meg igaznak vagy hamisnak". És itt most az evangelizációs oldalának hitelességéével akadt bajom. Mert vagy egyik lelkületet hordozom a szivemben és annak vagyok elkötelezve is, vagy politikailag ások mélyre, és akkor az a fő csapásirány. De a kettő együtt - főleg hitelt érdemlően - nem passzol. Üdvözlöm.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.07.25. 11:11:41

Kedves Hangya Beáta,

a fő csapásirány a gonosz, nem azok, akik a gonosz ellen tesznek. Ha 10 millió ember életét öncélúan, illetve merő rosszindulatból megrontólag lépnek fel, és 10 millió ember sérelmére követnek el súlyos cselekményeket, s miközben EMBEREK HALNAK MEG az öncélú, hatalmi célú és önérdekelvű szabad rablásban és mértéktelen hazudozásban, aközben én saját magamnak sütögetem az Evangéliumot, és a segítőkön taposok, nem cselekvője, hanem megrontója vagyok a törvénynek.

Mit tettek az első keresztyének? Gyalog mentek messzi településekre, ha egyetlen Testvér is bajba került, és miközben maguk is éheztek, mégis utolsó falatjaikat is a szorult helyzetben lévő Testvérek számára biztosították. Jézus Azt Mondta, hogy aki akár egyetlen Testvérünkön nem segít, amikor kellene, Vele, Jézussal nem tette meg. És ezek - Mondja Jézus - elmennek az örök gyötrelemre, az igazak pedig az örök életre. Minthogy Gyurcsány Úr krónikus és bizonyított hazudozásai miatt, melyeket esztendőkön keresztül saját pénzéért és hatalmáért 10 millió ember sérelmére követett el, keresztyének tízezrei ellenében is, amibe sokan belehaltak az egészésgügyi ellátás anyagi megvonásai, életmentő műtétjeinek nem finanszírozása stb. miatt, így AZ EMBERÉLETEK és TESTVÉREINK ÉLETÉNEK ÉS ÉLETMINŐSÉGÉNEK VÉDELME maradéktalanul kimeríti Jézusnak Ama Fenyegetéseit, melyek arról szólnak, hogy HA EGYNEK IS NEM SEGÍTETTÉL, AMIKOR BETEG VOLT, AMIKOR ÉHEZTE AZ ISTEN IGÉJÉT, AMIKOR A LATROK AZ ÚT SZÉLÉN HAGYTÁK FÉLHOLTAN, VELEM NEM TETTED MEG, és ezek elmennek az örök gyötrelemre, de akik segítettek, az örök életre, így érthető, hogy korunk puhány keresztyénsége helyett én még mindig az életet és a keresztyének, valamint minden elhulló ember életét kívánom képviselni, és nemcsak azért, nehogy elkárhozzak, de azért is, hogy másoknak segíthessek. Tehát amikor emberéletekről van szó, ismétlem:

E M B E R É L E T E K R Ő L ,

olyankor nem egy állam legfőbb antikrisztusáért aggódok először, hanem Jézushoz hasonlóan kíméletlenül nevén nevezem a gonoszt, kíméletlenül bírálom a tetteit, ahogyan Jézus

K I V É T E L _ N É L K Ü L ,

minden alkalommal Tette, ha e világ vezetőivel találkozott vagy róluk prédikált (ellentétben korunk keresztyénnek nevezett pásztoraival, akik viszont nekik, azaz a Sátán főhatalmainak udvarolnak és kímélik őket, mint a ma született bárányt, amiért cserébe alapos politikusi-antikrisztusi "bűnbocsánatban" és pénzben, pénzben, meg pénzben részesülnek). Jézus a Védelmükre Kelt azoknak a keresztyéneknek, akik tettek másokért, keresztyénekért és nem keresztyénekért, nem feddte őket sosem emiatt, de Megfeddte a kényelmes, a gazdagságot maguknak gyűjtögetőket, akik meghátrálnak a gonosz elől, akik a Sátánt Testvéreikkel szemben védelmezik, azok összes gaztettei ellenére is(!), vagy békét kötnek a gonosszal, miközben a keresztyének cselekedeteit megfeddik, mert vagy nem értik a Törvényt, vagy e világ javaiból élnek, illetve félnek szembeszállni a gonosszal, ezért inkább a Sátán gyermekeinek a védelmére kelnek.

Ezer helyen és alkalommal ismétlem: a keresztyén passzivitása addig tarthat, ameddig egy ember nem készül pl. anyagi haszonért ölni vagy ölni tenni. Ha bármely elkövető nem képes és esze ágában sincs korábbi cselekményeitől megválni, és tettei emberéleteket veszélyeztetnek, KÖTELEZŐ CSELEKEDNI harag nélkül. Ez nem jómód, és nem kényelem kérdése, ahol a Jézus Krisztus által antikrisztusoknak nevezetteket védhetjük, vagy hagyhatjuk rombolni és pusztítani, ha van tetteikre orvosság, mert tennünk kell a szegényekért és a haldoklókért, védve azokat, akik a haramiák elé állnak, amikor azok újabb portyákra indulnak, és emberek életét teszik újra és újra kockára. Jézus a követőit kötelező módon cselekvésre ösztönzi, ha mások, főleg keresztyének kerülnek veszélybe, mégpedig kárhozattal fenyegetve, ha keresztyén Testvéreinkért nem teszünk problémás helyzetekben.

"Ha eggyel nem tetted meg, Velem nem tetted meg" - Mondja Jézus. Nem tudom, mennyire tudja, hogy Reisinger János gazdagságban él, sajnos érzékenyen érinti a pénz, nagyon sokat tud a politikai mozgásokról és nem publikus tettekről, és úgy kíméli a politikusokat minden ismeretei ellenére, mintha legnagyobb bűneik a tolvajlás lennének. Na most ezt mi nem tehetjük meg. Sem pénzemet, sem egészségemet, sem életemet nem szeretném kímélni sem most, sem a jövőben - Isten Kegyelme szerint - soha. Csak annyira nem, amennyire Luthernek, Kálvinnak stb. eszük ágában sem volt, hogy a Sátán védelmére keljenek. Reisinger Úr egyházának - majdnem "politikusai"-t írtam - meghatározó vezető köreiről pl. tudjuk, hogy ún. "liberális" és MSZP-s körök lobbijaihoz és személyeihez kapcsolódnak. Ez volt az oka annak is, hogy Reisinger János Úr annak ellenére védelmébe vette a kormányzatot, hogy 2006 október 23-án agyba-főbe verték a mi keresztyén testvéreinket Gyurcsány Ferenc Úr utasítására, sokuknak csontjait törték, másokat fejbe lőttek, megint másokat hamis vádakkal, politikai utasításokra börtönökbe zártak. Nekünk - ím, ezzel a feljelentéssel is - tennünk kell Testvéreinkért, az egészségügyben az "összecsórt fontok" miatt halálra ítélt keresztyénekért és civilekért, akiket az út szélén hagytak a haramiák, mert Ez Jézus Parancsa, melyek ellenében kárhozattal Fenyeget, ha nem tesszük dolgunkat.

A sortüzesek áldozatait kell megvédenünk a továbbiakban is, s minthogy Gyurcsány Urat nem vehetné védelmébe egyikőnk sem, ennek vonatkozásában sem, csak ha a Sátán nevében tennénk, így maradnunk szükséges Atyánk Kegyelme szerint a Jézus Krisztusnál, ha mérlegre kell tennünk, kit kell megvédeni.

Tisztelettel kell adóznunk minden felsőbbség felé, imádkozván értük, szeretnünk őket, de passzívak nem maradhatunk, ha emberről van szó, hiszen mindegy, hogy az útszélén leszúrt felebarátot egy civil bűnöző vagy egy politikus döfte le vagy lőtte le. Sőt, annál inkánn tennünk kell, ha politikus tette, mert a politikus tömegekkel megteheti ezt, szemben egy civil bűnözővel. Úgyhogy ha bárki közülünk Heródesek és Pilátusok védelmében szólna, talán a leghelyesebb, ha megemlíti Jézus Összes Beszédeit, Melyek kivétel nélkül

1) a világ és a világi vezetők megtagadására,

2) tetteik feddésére és tetteik hirdetésére Tanítottak,

kezdve Keresztelő Jánossal, aki legelőször is a törvény őreit és a regnáló hatalmat kritizálta, nem a szegényeket és az ún. igazakat, akik a hatalom számára fizették adóikat, hogy aztán az életmentő műtétektől az ellopott pénzre hivatkozva, a Heródesek és Pilátusok napi hatalmi céljaiért letaposva dögöljenek meg az út szélén csupa olyan betegségekben, amelyekre lett volna orvosság, ha nem az eltévedt keresztyének és korrupt pásztorok által védett király került volna ismét hatalomra, AKI NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, MERT EZ AZ ÉLETE SOK ESZTENDEJE, AMIT TESZ, S AMIT ÉL.

Javaslom, olvassa végig Jézus Összes Beszédeit arról, mikor nyilatkozott a hatalom kapcsán olyan módon, hogy hagyhatunk bárkit hamis vádakkal lecsukni, szabad rablás miatt meghalni, már ezzel is következetesen megöletni. Megelőlegezem: soha, egyetlen alkalommal sem mondott ilyet Jézus. De az ellenkezőjét egész életétben hirdette, ahogyan élete utolsó napjaiban is, a koncepciós perben tette: a regnáló hatalmat, a sötétség hatalmát kritizálva, amelyet korunk hamis apostolai (lássd a Jelenések Könyvét!) védelmeznek, miközben az áldozatoknak védelmet nem kínálnak; hiába a már mindannyiunk orra előtt történő sortüzek és mindenféle fajta elhalálozást okozó szabad vadkapitalista rablás.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád, aki reméli, hogy eszébe sem jut, hogy a sötétség országának legfőbb embereit védelmezze a lakosság és valamennyi keresztyén Testvérünkkel szemben.

Dicsértessák Gyurcsány Ferenc és Heródes Urak helyett a Mindenható Isten és a Jézus Krisztus, az emberek közül pedig legelőször is az áldozatok kapjanak védelmet, s csak aztán az elkövetők, mert ez a Törvény. Az elsők Isten Parancsaiban - Mózes óta - a keresztyének és a szegények. A tolvajok és a gyilkosok csak az utolsó helyen vannak.

Ámen.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.07.25. 11:15:54

Kedves Beáta,

nem kell mélyre ásnom a politikában. Nem kell, mert az ismereteket nem szerzem, hanem vannak, ahogyan Reisinger János Úrnak is, aki viszont kapcsolatai és saját egzisztenciális védelme érdekében ezen információkat nem használja fel szinte semennyire az út szélén hagyott felebarátok védelmére (ennek ellenére is az egyik legjobb prédikátor az országban - innen is látszik, milyen gyalázatos a világban a színvonal). Tehát a politikai ismereteket nem szerzem, hanem vannak, melyek hátterében az én esetemben az ateista előéletben szerzett információk állanak, és az azóta jószerivel csak bővülő kapcsolatok, valamint az, hogy nekem nem kell ásni ahhoz, hogy pár paragrafust kibökjek, mivel ateista koromban nem szó szerint, mégis messzemenően ismertem az Alkotmányt, a Btk.-t, a rendőrségi törvényt, meg ami törvény a kezem ügyébe akadt, általában egy kényelmes és szóról szóra történő elolvasásra szinte megtanultam. Tehát nem szoktam sem politikailag, sem kifejezetten bűnügyi felderítésileg ásni, azzal az élettel már szakítottam. Csupán leírom, ami automatikusan jön, amennyiben nem látom ütközni a Jézus Krisztus Tanításaival, Atyánk pedig Megadja az Erőt erőtlenségem helyett. Noha az utóbbi időben Istenhez való hűségemet illetően sokat romlottam, de azért annyit nem, hogy az Ördög ügyvédje áldozatok ellenében legyek, avagy ne legyek készen arra, hogy akár szabadságomat, akár egészségemet, akár életemet bármikor készen legyek odaadni akár Istenért, a Jézus Krisztusért, emberi áldozatokért vagy ellenségeimért. Azért, mert így helyes, s mert ez az Isten Akarata. A jutalom Istentől az egy más dolog, de nem ez szokott motiválni, hanem az, hogy kell, hogy muszáj tenni és segíteni másoknak, és nem tehetem meg azt, hogy bármely helyzetben, ha bárki bajba kerül, szépen hátradőljek a fotelban, egyek és igyak, aztán elmormolva néhány imát - mint Pilátus - mossam a kezem, amikor vétleneket lőnek, zárnak, ütnek, vágnak, mint a meszes.

Dicsőség az Istennek.

Molnár F. Árpád · http://hirhatter.com 2007.07.25. 23:11:47

Még egy gondolat: a linkre kattintva elérhető egy az éjszaka, az USÁ-ban végrehajtott állami kivégzés miatt a mai napon írott cikkem, és ugyanott letölthető és meghallgatható egy 2007 március 21-én mondott beszédem. Mindkettő a hatalom szélsőséges agresszivitásáról, és a e világ legfelső vezetőinek megfelelő erkölcsi és tiszteletbeni besorolásáról szól, ahogyan azt a Jézus Krisztus Tanította, s ahogyan a bérprédikátorok viszont nem tanítják, mert vagy gyávák, vagy a pénz kell nekik, de jó sok.

Kár lenne tehát e linket kihagyni:

egyhazaknak.extra.hu/#texas

spartakusz 2007.08.07. 11:17:03

Kedves hangya !
Nem ismerlek - ezért nem ítélek..
DE neked és mindenkinek IDE idézek :

"......nekem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.Ha pedig az életben maradás az eredményes munkát jelenti számomra, akkor,hogy melyiket válasszam : nem tudom.Szorongat ez a kettő: vágyódom elköltözni és Krisztussal lenni,mert ez sokkal jobb mindennél : de miattatok nagyobb szükség van arra,hogy életben maradjak." mondja Pál apostol arról, hogy mi a jobb : a halál-e vagy az élet ?/

"A szentségtörő,üres fecsegők elől... térj ki, mert egyre messzebb mennek az istentelenségben , és szavuk úgy terjed , mind a rákos fekély . Közülük való Hümenaiosz és Filétosz, akik az igazság kérdésében eltévelyedtek, amikor azt mondják , hogy a feltámadás már megtörtént , és ezzel feldúlják egyesek hitét / e szavakkal Pál apostól a korai keresztények közötti nézeteltérésekre utal /

"A bölcs tanítás az élet forrása/ a halál csapdáinak kikerülésére" / Péld. 13.14 /

" Boldog az az ember, aki megtalálta a bölcsességet, / és az az ember, aki értelmet kap,/Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, / és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak." /Péld.3,13-14 /

a fentiekre szerényen megjegyzem ŐSLÉLEK írásom a másik blogon...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.04.06. 11:59:33

@habitang: szerintem az passzus akar lenni :)
süti beállítások módosítása