HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az igazi fasizmus: Vérbíróságok a vérmédiával kéz a kézben

2007.09.08. 09:16 Molnár F. Árpád

(Népbíróság alatt a megreformált, a mostanit elsöprő, nem a civileket, hanem az országot és világot tönkre tevő politikai bűnözést üldöző és megtorló államhatalmi gépezetet értem, amely értünk él, és nem ellenünk.)

Magyarországon is egyre nyíltabban mennek a vérperek, a vérítéletek, és egyre kevesebb igény mutatkozik ezeknek a gaztetteknek az eltitkolására.

Vegyük pl. Kaiser Ede esetét. Az állami takarító, a Lamperth Mónika által létrehozott és fedezett Nemzeti Nyomozóiroda politikai utasítások szerint, a kényszervallatás változatos formáit követően bíróságra hajítja, ahol az államvédelmi vérbíró pártpolitikai utasítások szerint elítéli Kaiser Edét olyan gyilkosságok tömegéért, amiket nem követett el. Mindenki tudta, hogy Kaiser Ede ártatlan, a médiából is jó szokás szerint valamennyien. De kérdezzük csak meg, idézzük csak be a népbíróság elé a legfőbb ügyészt és a szüntelenül a Mazsihisszel kotró olajos Lomnici Zoltán legfelsőbb bírósági elnököt:

HOL VANNAK A MEGINDÍTOTT ELJÁRÁSOK A RENDŐRTISZTEK ÉS A VÉRBÍRÓK ELLEN! Hogy a Pokolba lehet, hogy a D-Notice-on jól élő (D-Notice azt jelenti: államilag rendelt médiacsend vagy médiahazugság-dömping), élősködő államvédelmi blokk, a politikai vezetés és az államvédelmi, rajtunk élősködő, vérünket örökké szívó, bűnpártoló média MÉG CSAK FEL SEM VETETTE A BÍRÓK ELLEN KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL MEGINDÍTANDÓ ELJÁRÁSOKNAK AZ ÖTLETÉT SEM! Hát mit képzelnek ezek az ingyenélő paraziták, ezek a bűnpártoló bűnözők, akik a mi kenyerünkön élősködnek, és kéz a kézben államtitokká nyilvánítanak mindent, ami részükre vagy a politikai bűnbanda részére kellemetlen lehet, aztán ellenünk indítanak eljárásokat, de - ahogyan az esetemben történt - az ügyvédnek odaszólnak, hogy egyetlen meghallgatásra se tegye be a lábát! És mindezek az ő irányításuk és vezényletük alatt zajlanak: a MEH, a gazságszolgáltatás legfőbb hatalmi hóhérai, és a médiasöpredék, a médiacsőcselék, akiket megmozdítani sem lehet, ha emberéletről van szó! A nyomozók ügyről ügyre ugyanazok, de akármi ki is derül róluk, nem megbuktatják, hanem ez a brancs kinevezteti őket.

A vérbírók nevei hírhedtek, az előléptetéseket és a legfőbb állami elismeréseket is úgy szerzik, hogy ártatlanokat juttatnak börtönbe, a média pedig úgy lapít, gyáva, hitvány, hazaáruló módon, az áldozatokat lecsőcselékezve, hogy már a teljesen kívülálló legnagyobb barmok is tudják, hogy Magyarországon állami szervezésű önakasztások, gyilkosságok, és vérbíróságok működnek, egyre inkább mindenki orra előtt, nem is leplezve.

S hogy erről egyre többen tudnak, az nem a média, hanem az Internet érdeme, ahol a 2006-os tv2-ős Bárdos-féle hazugságok, Pálfy-s féle hamisítások történelmi tömegei ellenére jelentek meg az Interneten a híradók és hírműsorok hazug tudósításaival párhuzamosan a valódi beszámolók. Miközben a híradók össze-vissza hazudoztak, a sortüzes média-pártférgek össze-vissza nyaltak és lövettek a szerencsétlen és védtelen tömegbe, kiemelve a tv2 és az MTV vezetőségét és hírigazgatóit, hírszerkesztőit és bemondóit, aközben egy időben ezzel civilek részéről tömegével jelentek meg a bosszankodó, haraggal teljes ellennyilatkozatok az Interneten, a médiumok totálisan totalitarista hamisításairól szóló hírek tömegei és dömpingjei.

Igenis, a népbíróság elé kell rángatni most már nemcsak a médiahordák és államvédelmi bűnbandák részéről teljes bűnügyi fedezetben azóta is a mi pénzünkön pokoli jól tartott és előléptetett, a Tánczos Gábort elítélő vérbírákat, egytől egyig(!!!), és népbíróság előtt kell elítélni őket a legsúlyosabb büntetésekre, de népbíróság előtt feleljen Lomnici Zoltán és a legfőbb ügyész, és semmiképpen sem kerülhesse el a börtönbüntetést, ahogyan igenis, feleljen Pálfy István, feleljen Bárdos András, bíróság elé, bíróság elé, bíróság elé velük, és bűnhődjenek ők, akik soha sem fognak megtérni, soha sem fognak jó útra térni, és közveszélyesek a társadalomra, közveszélyesek az emberek testi épségére, a szemük világára és az életükre. Az életünkre közveszélyesek! Börtönbe velük!

Molnár F. Árpád

1 komment

Címkék: tv2 jog mtv híradó bíróság zsidó fasizmus törvény alkotmány lamperth mónika ávh cionista antiszemita meh olajos btk bűnöző mazsihisz hamis vád bűnpártolás bűnbanda legfőbb ügyész vérper vérbíró vérbíróság vértanú vérítélet kaiser ede táncos:gábor tánczos gábor nemzeti nyomozóiroda kényszervallatás legfelsőbb bíróság elnöke d notice médihazugság államvédelem államvédelmi hatóság gazságszolgáltatás médiasöpredék médiacsőcselék bárdos andrás pálfy istván pálffy istván 2006 október 23 médiahorda hírigazgató hírszerkesztő totalitárius totalitarizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr62160079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár F. Árpád · http://leleplezesek.extra.hu 2007.09.09. 11:23:13

KÖZÉRDEKŰ!
A SAJÁT FIZETÉS EMELÉSE HELYETT A SZABADSÁG, AZ EMBERSÉG, A TÖRVÉNYES REND ÉS A HUMANITÁS ÉRDEKÉBEN, SZEMBEN AZ ÁLLAMI SZERVEZETT BŰNÖZÉSSEL ÉS A FASIZMUSSAL...

...tüntetés lesz 2007 szeptember 22-én, szombaton 14 órakor Körmenden, a Szabadság téren Tánczos Gábor politikai elítélt pártfogásáért és kiszabadításáért, akit az összes párt egységes erővel juttatott hamis vádakkal börtönbe és ítéltetett el a magyar vérbírósággal a sokadik ártatlan emberként, akiről ráadásul mindenki tudta, hogy ártatlan.

Most nem a saját fizetésetekért és béremelésetekért kell tüntetni, hanem valamennyiünkért. Mert amíg egyetlen politikai fogoly is börtönben ül, nem nyughat odahaza senki! Aki akár vasutasként, akár pilótaként vagy más Malév alkalmazottként, akár BKV-dolgozóként stb. képes volt demonstrálni azért, hogy miközben sokaknak jövedelme sincs vagy élete romokban hever zárt intézetekben, neki még több pénze legyen, itt az alkalom, hogy a gazdagság és az arisztokrácia önhasznú tüntetései helyett részt vegyen az olyan ártatlanok, megerőszakoltak, tönkre tett életű politikai elítéltek, vértanúk érdekében szervezett tüntetéseken is, amilyen a Tánczos Gábor nevében szerveződik szeptember 22-én Körmenden.

Elvárjuk mindenki támogatását, mert politikai foglyok esetében ZÉRÓ A TOLERANCIA a fasiszta embertelenséggel szemben, nevezzék a fasizmus hóhérját Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktornak, Kóka Jánosnak vagy Dávid Ibolyának, aki igazságügyminiszterként szervezte a Gábor elleni állami merényletet és a hamis vádak irtózatos tömegét!

A legtöbb tüntetés - ahol a jó anyagi körülmények között élők az éhezők, a hajléktalanok, a politikai foglyok és a politikai gyilkosságok helyett saját még több pénzükért tüntetnek - maga a szégyen, a jóléti kapitalista gyalázat és a szegény lélek bizonysága. Most azonban várjuk a vasutasokat, a traktorosokat, a tanárokat, a multimilliomos pilótákat, a nővéreket, az orvosokat, az újságírókat és a sortüzes mádiabűnözőket, az október 23-án sortüzes, nyugdíjastaposó, nygymamákat fejbe lövő és gestapósan őrjöngő pártszolgálatos, sortüzes rendőrbűnözőket (civilben!!!), a közlekedési vállalatok összes dolgozóit és mindazokat, akik valaha a saját pénzükért kimentek az utcákra tüntetni.

Még egyszer:
Körmend, Szabadság tér, szeptember 22., 14 óra.

A tüntetés hírét ahány blogra, e-mail címre stb. tudjátok, annyi helyre küldjétek tovább valamennyiünkért!

Molnár F. Árpád.
süti beállítások módosítása