HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Az Európai- és Szláv Unió részéről biztosított és elfogadtatott szláv felsőbbrendűségi fasiszta fajelmélet visszafordítása

2007.09.24. 20:40 Molnár F. Árpád

Most, hogy az Európai Unió, Oroszországgal, Szerbiával és Szlovákiával közösen nyíltan is bevezette a fajelméletet a magyarság ellen határon belül és határon túl, én is hadd vegyem fel szótáramba a "faj" szót, és lássuk, kiben van "kollektíven bűnös"-ebb vér.

Északon fasiszták, délen fasiszták, keleten fasiszták. A szláv fajú fasizmus ellen senki nem tesz semmit.

- Halál a melegekre! Krisztus Él! - kiáltotta a fasiszta orosz ortodox egyház követője Moszkvában, egy homokos tüntetésen, melynek legfelsőbb vezetője II.Alekszij pátriárka, a volt és jelenlegi egyik legfontosabb KGB-ügynök, azaz Antikrisztus. Az oroszok és az orosz egyház tudatosan szítja a nemzetiségi gyűlöletet a zsidók és minden népekből valók ellen, így természetes, hogy a melegeket sem kíméli.

A szlovák állam kollektív, egyhangú intézkedése és tapsai bebizonyították, hogy a szlovák Országgyűlés kollektíven bűnös. Ez viszont nem fajelmélet, hanem az Igazság. A szlovák politikai banditarendszernek a magyarságot való kollektív megbélyegzése olyan, mintha Magyarországon az amerikaiakat, a zsidókat vagy a cigányokat kollektív bűnösökké nyilvánítanám.

Üzenjük az Egyesült Államok felé: mi is szeretnénk olyan védelmet, ami a koszovói lakosságot arra késztette, hogy Bill Clintonról és George W. Bushról sugárutat és közterületet neveztek el.

Az oroszoknak inkább a hazai antiszemitizmussal, a homokosgyűlölettel és a hitlerista mozgalmak felszámolásával kellene foglalkozniuk ahelyett, hogy az utóbbi támogatása és finanszírozása mellett a magyargyűlöletet szítja Szlovákiában, a fasiszta Szerbiában és a balkánon.

Ha a magyarok kollektíven bűnösek, és városokkal, falvakkal együtt teljes lakosságokat ki lehetett telepíteni, akkor felhívjuk minden amerikai és európai támogató figyelmét, hogy - maradva a meciari-milosevici-gasparovici szláv fasizmusnál - a szerb faj ezerszer bűnösebb, mert háborújukat nem idegen hatalmak szülte kényszer, hanem belső indíttatás szülte, mégpedig iszonyú pusztítást elkövetve. A szerb faj tehát kollektíven bűnös, mégpedig jobban, mint tőle nyugatra bármely más állam! Azaz - most jön a Benes-dekrétumok hatálya, mely élt, él és élni fog - el kell tőlük szakítani - a Benes-dekrétumok logikáját követve - azonnal egész Koszovót, és visszaadni az albánoknak! Mivel ott a lakosság 90%-a albán! A Benes-dekrétumok logikáját követve a maradék 10% szerb lakost pedig ki kell lakoltatni Koszovóból, elvenni földjeiket, házaikat, sokukat legyilkolni, a többieket pedig munkatáborokba és koncentrációs táborokba szállítani, ahogyan a magyarokkal tették a kegyetlenségükről történelmi hírhedtségre szert tett, és egyre hírhedtebbé váló szláv faji, kollektív bűnösök. A szerb lakossággal azért lehet szinte bármit megtenni - sőt, a Benes-dekrétumok jogosságát követve kell is(!!!) -, mert a szerb faj és a szerb lakosság kollektíven bűnös.

Ha pedig megvizsgáljuk, akkor azt láthatjuk, hogy minden idők legnagyobb tömeggyilkosa nem a német fajból, hanem a szláv fajból került ki, de többek között a szláv fasizmus az oka annak, hogy ezt mind a mai napig nem akarják nyugaton sem nyíltan felvállalni, hanem Sztálin helyett Hitlerre mutogatnak. Pedig minden idők legnagyobb tömeggyilkosa szintén szláv volt.

A neve - Hölgyeim és Uraim - Joszif Viszarionovics Sztálin.

Azaz az orosz faj kollektíven bűnös, mégpedig bűnösebb, mint a Föld bolygó bármely népe volt valaha is, mert több embert ölt meg, mint bármely más nép a bolygón. Kegyetlenségük majd' minden tekintetben túlszárnyalta a németek - jegyezzük meg: csak átmeneti - kegyetlenségeit, szemben a szláv faji agresszivitással, mely szünhetetlen és szakadatlan volt mindenütt az egész Világtörténelem során. Ennek - most szóljanak a Benes-dekrétumok - a szláv faj alsóbbrendűsége az oka, ami miatt kollektíven bűnösök, így a legkevesebb joggal rendelkeznek a Föld bolygón.

Az orosz faj kollektíven bűnös, amit az is bizonyít, hogy mind a mai napig éltetik Sztálint, akinek az oroszok elleni tömegmészárlásait Oroszországon belül veszélyes említeni, bizony, mind a mai napig! A katyni mészárlás utáni nyomozás vagy tanúbeszámolók miatt - nemrégiben volt erről egy dokumentumfilm - mind a mai napig az életével játszik az, aki mer róla beszélni. De a katyni tömegmészárlás csak egyike a szláv szadizmus tiltólistájának, amiért az embereknek könnyen az életét vehetik!

Keleten, azaz Oroszországban már jártunk, délen, azaz Szerbiában jártunk, most pedig lássuk Szlovákiát, és azon belül a nyughatatlan, kollektíven bűnös szlovák fajt, amelyik nem nyugodott attól sem, hogy Magyarországot ingyen megkapta olyan területekkel, ahol a lakosság gyakorlatilag 100%-a magyar volt és maradt. Azaz a terület nem lehetett az övék, és a mai napig sem az övék.

Ezt sosem mondtam ki, de most, hogy palesztinnak érzem az alsóbbrendű fajomat a Világtörténelem kollektíven legbűnösebb fajának északról, délről és keletről való fasiszta és hitlerista szorításában, ki kellett mondanom.

Hölgyeim és Uraim: követtem az Európai Unió és Szlovákia logikáját a Benes-dekrétumok elfogadtatásában, és azt állapítottam meg, hogy a magyar faj nem lehet kollektíven bűnös. Ha viszont kollektív bűnösségről beszélünk, akkor az legfőképpen - valamennyi nép és nemzet közül a Föld bolygón - a szláv fajt érintheti, ráadásul szünhetetlen faji villongásokkal és háborúkkal a Földön. Ezért ellenük kell hozni állami és uniós intézkedéseket, és őket kell megtorolni, nem a kisebbséget, amilyen a magyar az agresszív pánszláv unió gyűrűjében. Mi, kisebbség legalább annyira védelemre szorulunk, mint az alsóbbrendűeknek kikiáltott tömegek Putyin tömeggyilkos, szláv Oroszországában.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: amerika eu szlovákia németország oroszország melegek kgb zsidó cigány fasizmus európai unió putyin szerbia antiszemitizmus rasszizmus moszkva sátán koszovó népirtás balkán albánia antikrisztus homoszexuális fszb fajelmélet koncentrációs tábor tömeggyilkos babilon george w bush hitlerizmus adolf hitler jézus krisztus politikai gyilkosság katyn benes dekrétumok genocídium kollektív bűnösség munkatábor haláltábor idegengyűlölet alekszij pátriárka bill clinton gasparovic milosevic tömegmészárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr15175959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása