HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

Fogas kérdés világszerte: Melyik népirtás rossz népirtás?

2007.10.11. 14:02 Molnár F. Árpád

Az Egyesült Államokban elfogadták a törökök részéről végrehajtott örmény népirtás elítéléséről szóló határozatot, mely még a képviselőház elé kerül. Ebben nem volna semmi rendkívüli, ha a jogokat legalább hozzávetőlegesen hasonló mértékben szavaznák meg a különböző népek, rasszok és népcsoportok számára. Minthogy viszont ez sehol nincs így, a hír nem csekély csoda ebben a babiloni kuplerájban.

A törökök máig nem akarják elismerni, hogy az örmények ellen török népirtás folyt. S minthogy a törökök ezt nem akarják beismerni, így a fél világ sem, míg a másik fele nagyokat hallgat, hogy kényelmesen tömhesse zsebeit egyetlen hatalmas és közösen felépített bábeli tömeggyilkos és fasiszta disznóólban. A politikában nincsen semmiféle tisztesség, ott minden ember, nép, ország és államrendszer üzlet tárgya. Az egyszerű törökök, akiket bolonddá tett a média, fel vannak háborodva, és észre sem veszik, hogy ők is ugyanolyan játékszerei a hatalomnak, választási alternatívák nélkül, mint az örmények, a kurdok, a palesztinok vagy a magyarok. Azaz csupán használati és fogyóeszközök. Fogyóeszközök a hatalom kezében, amelyre támaszkodnak és amelyben megbíznak.

Hogy a zsidók elleni népirtást nemcsak elismeri "mindenki", de naponta kér érte bocsánatot és tart gyásznapokat, valamint fizet a multimilliomos túlélő arisztokratáknak Európától Afrikáig, azon senki nem lepődik meg, hiszen ahogyan a törökök el vannak butítva az örmény alsóbbrendűsítést illetően, úgy a nyugat és Afrika is a saját kollektív bűnösségét illetően a zsidók elleni II.Világháborús tömegmészárlás kapcsán. Azon sem lepődünk meg, hogy a II.Világháborúban elkövetett keresztyén Holocaustról, keresztyének elleni tömeges és abszolút igényű népirtásról, azaz a keresztyénség teljes kiirtásáról való rendelkezésekről szinte a világon semmit nem hallani sehol, ahogyan a kártérítésekről és a bocsánatkérésekről is hatalmas a csend. Pedig ha a zsidók fajnak tartják magukat, akkor mi, keresztyének is megtehetnénk, annál is inkább, mivel mi is Isten népének tartjuk magunkat, ahogyan a zsidók, akik viszont lemaradtak a Jézus Krisztus Istentől Kapott Tanításairól már 2000 éve, ezért hiszik azt, hogy e világiak Isten gyermekei lehetnek.

A világ igénytelensége töretlen! A béke követei, azaz a keresztyének, akik - szemben a hamis keresztyénséggel - minden embert bőrre, színre és származásra függetlenül szeretnek és vágynak örök boldogságra, akik soha, semmi körülmények között nem támogatják az emberölést, sem bocsánatkérésre, sem ünneplésre méltónak nem ítéltetnek, mert nincs benne akkora üzlet, mint a Batman pólókban és játékokban, a Hamburgerben, a zsidó Holocaustban és az ebből felépülő El-Al-os fegyver-, ember- és drogcsempész Duna-birodalomban és a Coca Colában.

Most azonban nagy nehezen sikerült összehozni a világ legnagyobb katonai hatalmát centralizáló Egyesült Államokban az örmények eme csekélyke védelmét biztosító határozatot, miszerint az örmények elleni népirtás is népirtás, noha csupán örmények, ezért fajilag feltétlen alsóbbrendűek, de az USÁ-ban máris olyan nyilatkozatok születtek, hogy ez - így George W. Bush, a világ népeinek hentese mondotta - "nagy kárt" okozhat az USÁ-nak és a török kapcsolatoknak. Mármint az, hogy az elismert örmény népirtásról hoztak egy elítélő határozatot, amit felsőbb szinten még el sem fogadtak. Mert miért kellene elítélni egy népirtást, ha az áldozatok nem zsidók?

Kedves olvasóim közül hányan hallottak pl. a belgák kongói lakosság ellen elkövetett 10 milliós népirtásáról? Legalább az olvasók 65%-a nem, de ha az utcán kérdeznénk, akkor kiderülne, hogy kvázi a lakosság 5%-a ha hallott erről valaha! És Belgium, a tömeggyilkos fasiszta állam a központja az Európai Uniónak.


Kérdezzem csak meg gyorsan: Ön hová tart? Európába? Én azt mondom: ez is elég ahhoz, hogy akár a balkánon maradhassak, és ott a francia állami tömeggyilkosságok helyett - melyek 1789 óta folyamatosak - Isten Igazságtételéért fohászkodjak.

Pedig az Uniónak, Washingtonnak és Izraelnek a feketék elleni rasszizmusa a globalista világrendszer egységbe forrott ordenáré tömeggyilkos példája, amit azzal tetéz a nyugat, hogy a Kongóihoz hasonló sok milliós népirtásokat azóta is elhallgatja! Ez a tény az Unió és az USA rasszizmusára - melyről ennél sokkal-sokkal többet tudunk(!), akik nem a magyar médián edződtünk - önmagában is ékes bizonyíték! Én az Európai Unióban éltem, amikor a magyarok még azt hitték, hogy ott minden tökéletes, mert a szerencsétlen birkanyájnak ezt mondta be a televízió. A médiamesékkel szemben azonban az a tény, hogy az Unióban a szőke rasszizmus mindenütt ordít Ausztriától Belgiumig, mind a mai napig! Mussolini politikai körökben a mai napig kényes téma, ha az ember "elítélőleg" mer megszólalni a tömeggyilkosról.

De fordítsuk csak meg a dolgokat, és az örmény szót cseréljük le "zsidóra", és tegyünk úgy, mintha a II.Világháborús, zsidók elleni Holocaustról lenne szó. Most pedig eme változtatásokkal idézek egy hírből, amely az örmény népirtásról szól:


"Az amerikai képviselőház külügyi bizottsága szerdán elfogadta azt a kongresszusi határozatot, amely népirtásnak nevezi a zsidók elleni II.Világháborús vérengzéseket. A határozattervezet ellen tiltakozott Törökország [néhány Virtust olvasó agresszív pszichopatával egyben], és a Fehér Ház is arra figyelmeztette a törvényhozást: "nagy kárt" okozhat az Egyesült Államoknak a dokumentum.

A képviselőház külügyi bizottsága 27-21 szavazataránnyal fogadta el a zsidó népirtást elítélő határozatot, ami ezután a képviselőház elé kerül. A szenátusban is hasonló tervezetről tárgyalnak.

Abdullah Gül török államfő elítélte a szavazás eredményét, "elfogadhatatlannak" nevezte azt. Az elnök azzal vádolta meg a tengeren túli képviselőket, hogy belpolitikai érdekekből sértik saját országuk érdekeit. A washingtoni török nagykövet csalódottságának adott hangot, és arra kérte a képviselőház elnökét, hogy ne terjessze a honatyák elé szavazásra a dokumentumot.

Az amerikai adminisztráció is erősen elítélte a határozatot, és annak elfogadása ellen küzd. George Bush amerikai elnök szerint "nagy kárt" okozhat a törökökkel való kapcsolatnak a zsidó népirtásról szóló dokumentum elfogadása. Volt amerikai külügyminiszterek közös nyilatkozatukban még a szavazás előtt közölték, hogy a nemzetbiztonságot veszélyeztetheti a határozat elfogadása."


Eddig a hír.

A terjesztett és sikerrel befejezett fasiszta médiapropaganda gyümölcséből is szeretnék idézni, amelyről sokan saját butaságukra és vérengző, mocskos hajlamaikra ismernek rá:

Korábbi eszmecseréim, melyeket az Interneten folytattam, szánalmas és szédületes butasághullámról árulkodtak pl. a csecsenek magyarországi megítéléséről, és ez csak egy példa! Kiderült, hogy szinte egyetlen magyar sincs, aki a média degradáló és lealjasító tömegpropagandájának hatására ne jelentette volna ki szó szerint, míg mások egyéb szavakkal, hogy a csecsen az egy "terrorista faj", ezért ki kellene irtani. Ezt sok magyar ekként írja le a betiltásairól világhírhedt sortüzes Index fórumain is, ugyanakkor mivel nem zsidókat és gyurcsányi sortüzeseket ért kritikáról van szó, hanem az alsóbbrendű csecsen faj totális és abszolút kiirtásáról, ezért cenzúrák és betiltások nem születnek. XXI.századunkban a média és az államhatalom által besötétített és leépített szerencsétlen népi farkashordának az elméjében olyan fajként jelenik meg a csecsen, amelyiket ki kell irtani, hiszen fajból terrorista.

Térjünk meg a vérengzésekből, és ne higgyünk a médiának, mely pénzből él, és tulajdonosi körének hátterét annak minden Emberiségellenes gaztetteivel egyetemben rejtegeti, hogy faji szempontok szerint hirdesse éjjel-nappal a csecsenek, az ukránok, a kongóiak és sok más nép alsóbbrendűségét, ahol a népirtás hol a dicsőség koronájaként, hol pedig amolyan bocsánatos botlásként értelmezhető.

Ne hunyjunk szemet. Nemcsak Babilon vérengző és tömeggyilkos, sortüzes és csonttörő pszichopata istenei lehetnek mérvadók. Mi - velük szemben - egyetlen nép kiirtását és alsóbbrendűsítését sem támogatjuk.


Szólj hozzá!

Címkék: afrika usa gyurcsány franciaország eu ausztria ukrajna isten izrael törökország cia moszad zsidó cigány fasizmus globalizáció washington ördög antiszemitizmus biblia cionizmus rasszizmus kapitalizmus újszövetség csecsenföld batman sátán holocaust nagytőke emberi jogok index fórum belgium nácizmus népirtás coca cola balkán kongó állambűnözés tömeggyilkos babilon hitlerizmus jézus krisztus politikai bűnözés genocídium alsóbbrendűség felsőbbrendűség keresztyénség mussolini abdullah gül örmény ii.világháború el al

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr36193335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása