HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Vasutassztrájk, sztrájkjogok, szociális viselkedés és erkölcs

2008.02.06. 14:49 Molnár F. Árpád

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3
(A zenei bejátszások Prokofjev III. Zongoraversenyéből és Arnold Schoenberg op.42-es Zongoraversenyéből valók.)

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-63-86
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

9 komment

Címkék: mszp fidesz máv románia németország tüntetés pszichiátria gyurcsány ferenc etika sztrájk erkölcs biblia evangélium alkotmány elszegényedés szegénység gumilövedék demonstráció kínzás megalázás zsarolás jogtalanság btk fejbelövés jézus krisztus erkölcstelenség cigányság megtorlás kormányváltás alsóbbrendűség felsőbbrendűség gazdagság kapzsiság sortüzek gyávaság hírháttér rádió könnygázgránát adakozás magatartás hajléktalanság felszámolása erzsébet híd blokádja életveszélyes fenyegetés vdszsz hét évig volt titok gaskó istván fösvénység antiszociális viselkedés főbelövés fagyhalál szociális érzékenység keresztelő jános aljas indokból vagy célból máv cargo hajléktalankérdés tüdőlövés vasutassztrájk liga szakszervezet isten parancsolatai szergej prokofjev arnold schoenberg agyvízszivárgás zsugori gondatlan veszélyeztetés közlekedés megbénítása bérek befagyasztása alkotmányellenes sztrájktörvény arccsonttörés meztelenre vetkőztetés koponyacsonttörés patológiás viselkedés közveszélyesség saját vagy mások testi épségének vagy életének védelme szamaritánus bőkezűség erkölcsi analfabétizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr44327933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PÁLOS TREND - palostrend · http://www.palostrend.hu 2008.02.09. 12:26:18

2008. 02. 13-án -„JUDAPESTIS@MAGYARORSZAG.HU!!! - vagyis JÁRVÁNY a SZER...ELEMENTÁLIS ERŐK ELLEN!

*PÁLOS-TREND*palostrend* · http://www.palostrend.hu 2008.02.13. 14:28:28

SARC POETICA azaz gyurcsány igazi arca!

Az összes környezetemben tespedő GÉNHARÁCS, azzal támasztja alá népének KI! választottságát, hogy a köztudatba gravírozott „híres!” összetartásukról, az egymást segítő alaptermészetükről árasztott, fizetett hírdetéseiket és intézményesített „LUDWIG” szenvedéseiket; - már megkérdőjelezhetetlenül szegezik halántékunkhoz.

Pedig a SARC TŐKE immáron 17 éve! álcázza szeretkezésnek az átverés óta
(1990. október 23.) a kiskorú magyar családokon elkövetett brutális „nemi” erőszakot!
Ily formán említsük is meg az éllovas magyarnak hazudott cégek, érdekeltségek valójában FÖNÍCIAI JÖTTEK! által bitorolt hányadait.


Tulajdonhányadok egyes tőzsdei társaságokban (százalék)

- MOL: Hazai: 7,6% / Külföldi: 92,4%
- OTP: Hazai: 17,7% / Külföldi: 82,3%
- Richter: Hazai: 17,5% /Külföldi: 57,3% / Egyéb: 35,2%
- Egis: Hazai: 7,4% / Külföldi: 92,6%
- Magyar Telekom: Hazai: 6,3% / Külföldi: 93,7%


Mindezen értékek nefelejcseként hangozzék
a PÁLOS TREND SARC POETIKA című dalverséből.


SARC POETIKA

…de mit tud ez a SARC KASZT, ha értelmét keresed,
…ha elveszi azt is, amit nem is Ő keresett?!
Amúgy meg mindegy, mert fejükön láthatod,
hogy
minimum csapágyas, ha nem is mind agy halott.

Ha eszed is, veszed is, mármint a mérgük…
…ha naponta nézed a tévében képük.
…mert ha szájukból nem is, de szemükben benne…
…a gyilkosok savó, istentelen szennye.

… úgy, hogy mától nemzeti érdekünk:
- Számolni velük, hogy mit tesznek el…lenünk!
…mert aki szemforgató hazug, kleptomán, csaló,
…abban benne - az ÖLETNI…LÖVETNI… JÓÓÓ!

…mint ahogy a SZÓ is kegyetlen fegyver…,
…ha sziszegve üzen; - hogy ha nem tetszik, menj el!
…de nekik ÜGYEBÁR, ha az igazság fáj…
…hallják örökké: zsidóké soha - nem lehet e táj!

Imigyen ügyeljük szűz lányaink vérét,
…mert váltig tagadják, vérrontásuk tényét.
Holott a GÉNEZÉS (GENEZIS!!!) azért ment végbe,
…hogy a kígyókba is lehessen…
valami…gerinc féle…


Mindezen tervezett tervezet és a felsült GÉNEZÉS eredményeként most vegyük szemügyre, hogy miként is cselekszenek velünk ezek a pokoli fajzatok…napjainkban.


Tejfalussy András: - Szennyezett vízzel írtják a magyarságot! (tanulmány)
(A NÁTRIUMHIÁNYOS VAGY NÖVELT KÁLIUMTARTALMÚ ÉTEL IS,
ÉS A NEM ÁTPÁROLT IVÓVÍZ IS VEGYI-, BIOLÓGIAI FEGYVER!)


Mondanom se kell, hogy azóta csak romlott a helyzet, mert a vízművek után csatasorba állították a másik potenciális mérgezőt, a Fővárosi Gázműveket.

Így a Horn kormány jóvoltából a gázszolgáltatók a rablóprivatizálás óta közvetlen és közvetett érdekeltségei révén a lakásokba a gázt olyan adalékanyagokkal pumpálják, ami kóros elváltozást okoz úgy a lég úti, mint az idegrendszerben.

Ezért mielőbb pergessük csak vissza az eseményeket és vizsgáljuk is meg a közműveink francia-zsidó kézre játszásának valóságos rémtényét, immáron mérgezetten!!!

Ami ügyebár semmi másért nem történt, történik, mint MAGYARORSZÁG EGÉSZÉÉRT
– a földi PARADICSOMÉRT!


Kapjunk már ÉSZBE!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.06.02. 17:33:48



Aranyos Hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!


88 X


NEVEZD NEVÜKÖN a MAGYAR NEMZET GYILKOSAIT!


88 éve CION úgy koncolta fel hazánkat, hogy terveik szerint már a 2-ik világháború végén Magyarország, mint Izrael állam létezett volna.

…de kurvaferi elődei ezt éppen úgy ELKÚRTÁK mint MA!


Alattomos dögevő falka az övék, akiket a magyargyűlöletükön kívül semmi de semmi nem képes egy légtérben megtartani…

( a legfrissebb példa erre az MTK bajnoki címe!)

…de ne menjünk a dolgok elibe.


Mivel a bibliában összeirkált eseményeket egyetlen egy régészeti ásatás sem képes igazolni lelet együtteseivel; - iszonyú a pánik.

SŐT!

…mindennek az ellenkezője bizonyosodik be.


Mivel azonban a zsidó kutatók eleve félretájékoztatják fajtabeli társaikat a lehangoló eredményekről így a világszerte rákos daganatként burjánzó kolóniák továbbra is a 2-ik világháború után beoltott holokausztiparos klisékkel számolhatják fel az immunrendszer védekezési „mechanizmusát”!


Pedig az Egyiptomban megtalált papirusztekercsek még csak utalás képpen sem említik, hogy holmi zsidók, akár mint rabszolgák vagy foglyok is; tengődtek volna valaha azokon a részeken.


Itt most engedelmükkel nem piszkálom azokról a nyájhajtó idegenekről a „misztifikát”, amit ismert holokosz(t) etetők dobáltak a Nílus deltájába.


Viszont piszkavassal piszkálom azoknak az állítólagos sivatagi showknak a nyomait, amit eleddig se a balga belga, se a savanyú albioni, se a precíz német, se a buta yenki nem talált meg.


Voltak már ugyan a történelemben korábban is olyan eredményekre jutott kutatók, akik a „komplett” anyagot Izsáktól, Ábrahámon át, Jákobig összeollózott zagyvaságnak tartották, de hát, mint tudjuk ezek az igen precíz tudósok hírtelen jött betegségekben, balesetekben, gyilkosságokban kényszerültek szedelődzködni ebből a világból!


Nincs ebben semmi para, semmi frázis mindössze CSAK egy „haláli jó” megközelítés… a világ túlnyomó többségéhez…- tisztességesekhez és a becsületesekhez.

…csak hát ez alig vagy csak kis mértékben vígasztalja a MAGUNKFAJTÁKAT!


…de MI is az OKA?!


Először is a LEBUKÁS!

…mert, hogy ez a világméretű embermilliókat követelő csalás magával rántja a zsidóságot és a zsidó-keresztény maszlagot az NEM VITÁS!!!


A Bibliának összelopott PAKSAMÉTÁK túlnyomó hányada ugyanis, mint megfellebbezhetetlen IGAZSÁGOKAT tálalja, ezeket az agyament fantáziálgatásokat; - és most nem utalnék itt direktbe a Nürnbergi perek anyagára és az utána császármetszésekkel születő HOLOKAUSZT KASZT VALLÁS ANYAGÁRA.


Rohadt kellemetlen…


…hogy az Izraelnek jelölt területen a büdös életben nem léteztek sem megerősített falvak, sem „nagyvárosok.


Így aztán Jerikó falainak is csak trükk mentessen volt nehéz leomlani az oly dagályosra sikeredett kürtszótól, hiszen falak, mint ahogyan a cigányok is artikulálják – csak a fejekben léteznek!...J

Salamon és Dávid királysága meg önmagában kínpilléreken nyugszik de ezt a Haarec már 1999-ben kinyomta.

Mózes nem léte meg a tízparancsolat átadását is a Heti 7-es szintjére rántja.

Már csak azért is, mert az ázsiai népek legendáiból adoptált történetek az ázsiai népek NAGYKÖNYVEIBEN még eredetiben, folytonosan olvasható!


Így aztán kénytelen kedvetlen de a világ legostobább népének mindig új és újabb történeteket, RÉMTÖRTÉNETEKET kell kreálni ahhoz, hogy ne veszíthessék el fiatalságukat.


Ja, hogy mi van akkor, ha rajtakapjuk őket a turpisságon?!


Na, olyankor mindig Háború van és TRIANON.


…de az a valódi - tudod?! – aminek a fájdalmát nem kell törvényekkel SZANKCIONÁLNI, amiknek az áldozatai még most is tömegsírokba vannak összehányva…- keresetlenül.


…mert igenis TUDD MEG! -, hogy akik most is dajdajozva, mindenkit túlharsogva keresik az övéiket vérdíjakért, azok nem a saját áldozatukat keresik, hanem a LEENDŐ ÁLDOZATAIKAT!


TRIANON erre is figyelmeztet…:


NEVEZD NEVÜKÖN GYILKOSAIDAT!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.06.24. 14:48:40

Bogomilok = Pálosok

azaz

JÉZUS = KERECSEN tanítványa… remete (teremtő!) SZENT PÁL alapította a PÁLOS RENDET!


Emlékezzünk…

„A tekercsek anyaga többségében pergamen illetve papirusz, a rajtuk szereplő írások nyelve nagyrészt héber, de néhány görög illetve arámi nyelvűt tartalmaz, korban pedig a i. e. 2. század és az i. sz. 1. század között készültek

Mivel a fellelt korsókba eredetileg olyan iratokat helyeztek, melyeket már rongálódott voltuk miatt nem tudtak használni, így a kutatóktól nagy erőfeszítést igényelt a leletben talált töredékek összeillesztése!”J


Ez azért „érezhetően” ugyan az a móricka vicc, mint a bankárok World Trade Center bányarobbantással szanált épületegyüttesének utózöngésére plagizált KÓSER MŰ, aminek végkifejlett címe a Terrorizmus elleni harcként csendülhetett fel…- a Cionista Világmegszállás helyett.

S minekután ettől az arabnak sminkelt berepüléstől már mindenre és mindenkire rá lehetett húzni ezt a terrorista cotont, a kipás kibiceknek semmi sem volt drága és ma sem az.

Ők ugyanis mindig mással és máson „simizik” a répát.

Aminek hatása, hogy odasül a feljebb ollózott idézethez.


Hiszen, ugyanannak a hamis ENSZ által eszkábált országnak a létjogosultságát volt hivatott elhitetni a digitális, virtualitás díszleteihez igazítva, amihez 1947-ben még elég volt egy sziklahasadék és az onnan ELŐHÚZOTT TEKERCSEK!


Bogomiljainkat nyugat-Európában bolgár eredetűnek vélték és Bulgari-ként is vannak róluk feljegyzések.

A csigaevők területein Bougres-ként emlékeznek, míg a Bosznia – Hercegovina vidékeken pataréneusoknak és pataréniknek hívták. Akadtak részek ahol PAULiciusoknak, pavlikeniknek is nevezték őket.

A történelem során csaknem minden a lelkiismereti meggyőződésből, felnőttként keresztelkedő vallási gyülekezetekkel azonosították őket...

1- et leszámítva!

Pál annak idején határozottan figyelmeztette híveit, amikor úgy vélte, hogy félreértik: "Nem test és vér ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a sötétség hatalmai ellen..."


Nos, ez a PÁL idézet Jézus tanítványától származik. Attól a Páltól, akinek követői TÓTH hegyében (PÁL=LAP) LAPPANGTAK és menekítették át KERECSEN azon tanítását, amiből is ez a REND megállja a helyét.

Bizám, bizám.

Ez az egyetlen MAGYAR alapítású szerzetesrend, csakhogy…

…csakhogy a Boldog Özséb által alapított szerzetesrend valójában nem ALAPÍTÁS volt, hanem TETEMRE HÍVÁS! – hisz ha nem is annyira köztudott, mintsem inkább TÉNY, hogy a PÁLOSOK ROMOLHATATLANOK! - úgy TESTBEN, mint LÉLEKBEN.

Imigyen pedig ha azt vesszük - a PÁLOS REND alapítója maga JÉZUS=Körosztású Jelzés azaz KERECSEN.

További adalék: www.palostrend.hu

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.04. 12:05:42

Az ÉLET, halálos ítélete = zsidó!


Gondolat és lélek „testvéreim” nem futamodnak meg egykönnyen még akkor sem, ha MAGYARORSZÁG MAGYAR zsengéi és csodálatos fiataljai ma még a zsidó megszállók

buzeránsai előtt kényszerülnek is SZERETKEZNI és CSALÁDOT alapítani!!!


Azt meg, hogy MA ilyen sátáni kukkolók leshetik és „játszathatják” velünk az élet szerepeit azt kizárólag a MAGUNKFAJTÁKNAK köszönhetjük, mert sajnos vagyunk annyira birkák, hogy pásztort lássunk a farkasokban.


Örömteli hír, hogy egy józan MAGYAR PARASZT EMBER hűséges villanypásztora, garázda élősködőket vágott agyon a SAJÁT FÖLDJÉN!


A MEGOLDÁS ADOTT! - ÉLNI + TUDNI KELL!J


Kezdetnek éljünk a MAGYAR ŐSÖK gondolataival…

Dózisok a túléléshez: www.palostrend.hu

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.21. 11:09:09

Hogyan válhattak a zsidó celeb luvnyák -MAGYAR NŐKKÉ és MAGYAR ANYÁKKÁ?!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!
A frászt!
Hagyták magukat megvezetni mindenféle alattomos, megélhetési „kultúrgyilkosok”, buzeráns ösztönlények deffiníciói által.
Amely deffiníciók hazugságtartalmát soha, de soha nem kértük rajtuk számon (immáron 200 éve!); - mint ahogyan nem is fullaszthattuk őket a saját maguk által kreált hazugságok mocsarába!
Máig!
Hajdanán, amikor a HAJ nal hőt adott a hűsbe - vagyis a HŰ(S)Égbe, akkor a ragyogás vagyis a Rag…Jó…gŐS meg ejtette a forma világát és a (T)EST ölében TESTET öltött a BOLDOGASSZONY.
Imigyen az első NŐ ősneve ÉNEDRE kelt vagyis ENDRE lett.
Endre mindamellett, hogy András is leginkább hangugrással azonosítható be: ENDER jelentéssel, ami ügyebár - EMBER a javából!
Kedvesen de HŐzöng(v)e kiáltom torkom szakadtából, hogy Jézus keresztrefeszítése után feleségét NEMBERként illették, amit aztán a Sátán népe ringyóvá „fokozott”- ezzel is kifejezve utálatukat és megvetésüket a JÓISTEN fia által - MAGDALAI MÁRIÁBA oltott VÉRVONALnak!

Mivel az első NŐ leánygyermekei szűz nemzéssel születtek, mivel ÖN-MAGJÁT! vagyis önmagát termékenyítette meg és NŐ NI kezdett.
Ennek az aktusnak köszönhetően az ISTENNŐ megszülte ÖNvérét, ami az idők folyamán NŐ VÉRré majd EMBERRÉ szelidült.
Egyenes OK, hogy az első ember NŐi mivoltából fakad az EMBER FŐ (FIA) fiatalja; - vagyis az örökös…térörökös, soron következő: FI.
Na most akkor egy kézifékes megfordulással vissza a MAGYAR NŐ legendás szépségéhez, családszeretetéhez és hűségéhez, ami a mostani mostoha viszonyok mellett is dicséretre méltó.
Figyeltek Albert Györgyik, Jakubcsek Gabriellák, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák, ROGÁNNÉK, GYURCSÁNYNÉK?
Figyeltek?!
Na azért,
mert nem rólatok szólok, hanem a MAGYAR NŐKről!
…és igenis kikérem magamnak, ha a beteges falkátok titeket állít be példaképeknek, „női” ideáloknak holott a meddőségen, a frusztráción kívül semmi más nem jár jobban veletek, mint a HALÁL.
…mert halált hoztok és terméketlenséget.

„Reggeli járat - Kevesebb születés, több halál”
KSH: Egyre jobban fogy a nemzet
Az év első négy hónapjában kevesebb gyermek született és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva 11 százalékkal volt alacsonyabb.
A természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint a 2006. év első négy hónapjában. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 056 ezer fő volt – tudatta a KSH.

Az előzetes adatok szerint 2007 első négy hónapjában 30 751 gyermek született és 45 736 lakos hunyt el.
Hosszú évek óta az év első hónapjaiban kötik a legkevesebb házasságot, önmagában nem meglepő tehát, hogy az erről az időszakról nyert adataink az idén is alacsonyak. Figyelmet érdemel azonban, hogy a trend határozottan csökkenő, a korábbi évtizedekben ilyen kevés házasságkötés az év első négy hónapjában még nem fordult elő. 2007. január–áprilisban 7452 házasságkötés történt, 930-cal (11 százalékkal) kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.
Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13,8 halálozás jutott. Az előbbi 0,3 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal magasabb, mint egy évvel korábban. A házasságkötési arányszám 2,3 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal maradt el az előző évitől. A természetes fogyás mértéke a 2006. január–áprilisi 3,9 ezrelékről 4,5 ezrelékre emelkedett. A csecsemőhalálozási arányszám 2007 első négy hónapjában csökkent, ezer élveszületésre 5,2 csecsemő halott jutott.
A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a természetes fogyás a 2006. január–áprilisi 13 068-cal szemben 2007 első négy hónapjában 14 985 fős volt.
Na, ilyenkor mi van Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Jakubcsek Gabriellák, ROGÁNNÉK, Ungár Klárák, Gubás Gabik, GYURCSÁNYNÉK?!

GENOCÍDIUM!!!
Ezt eszközlitek… ezt tapodjátok minden tramplis döngölésetekkel…
Ezt csaholjátok veszett falkáitok idegbeteg rángásaiban…
…mert még így is KÉR a MAGYAR NAP NÉP…
Pechetekre persze!
Ugyanis a MAGYAR NŐK szépek!
Külcsínyben és belbecsben egyaránt, mert a VÉR igenis NEMES és TISZTA
- mi ereikben csörgedez.
Na ezért ŐK a példaképek és nem Ti, akárhogy is igyekeztek ezt felülírni a médiákban, plakátokon, újságokban „terpeszkedő” pofázmányaitokkal, szellentett szellemiségetekkel…
- magyar nőknek adva ki magatokat.

Lehullt az álarc!
Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!
Szívből remélem, hogy „L fognak”…

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.22. 09:45:56

A névtelen és láthatatlan - antifaszistákról!

"Így készülünk szelíd háborúra,mindig magunkért, soha mások ellen,sót párolunk és vásznakat szövünk,s míg kisebbítnek lassan megnövünk.
"Dsida Jenő

MÁS!

Gabcsika (Czene Gábor!), a mindig áporodott szagú, messziről bűzlő, szimat szatyros Gabcsika elsőre is alkalmatlan volt arra, hogy lapzártára kiizzadja magából sajt szagú glosszáit…- az akkor tájt csak méregnek becézett 8.50-es bulvárnál.…nos, hősünk ezt magáról „érezvén”, akkor és ott több életre szólóan meglovagolta az akkor még lázadó, liberális csodafegyvernek számító Andrasew Ivánkánk farszelét.Ez a fényes szellő repíti, repítgeti Gabcsikánk sörhabtestét azóta is…az írástudatlanok szélcsatornájában.
Lássuk!

Népszabadság • Czene Gábor • 2008. július 18.

„A szélsőjobbos politikai huliganizmus kitermelte a radikális ellentábort: megalakult a Magyar Nácivadász Szövetség. Arzenáljukból nem hiányoznak a drasztikus módszerek sem. A nyilasok közben újabb merényletekkel fenyegetnek."Harcra fel, számoljuk fel a bukott, romlott náci ideológiát Magyarországon! Tegyünk róla, hogy büdös nácinak lenni szégyen legyen, ne érdem!" - ezzel az elvi alapvetéssel fogalmazza meg céljait a nemrégiben létrejött Magyar Nácivadász Szövetség. A magyarság védelmében alakult szervezet internetes oldala (nacivadasz.blogspot.com, az "első magyar radikális náciirtó portál") arról tanúskodik, hogy az antifasiszták a hivatalos szervek tehetetlensége miatt szánták rá magukat az eddiginél keményebb fellépésre. Vállalásuk szerint feltérképezik a náci szervezetek és egyének közti kapcsolatokat, kilétüket és bűnlajstromukat nyilvánosságra hozzák, felderítik üzleti tevékenységüket, közreműködnek ellehetetlenítésükben és megbélyegzésükben, végső soron abban, hogy az "agresszív, veszélyes, gyújtogató, garázda náci bűnözők" egytől egyig rács mögé kerüljenek. Az olvasóktól pedig azt kérik, írják meg, ha környezetükben antiszemita, rasszista kijelentéseket "szajkózó" hangadókkal találkoznak.
Civil összefogás a szélsőségesek ellen
Civil szervezetek összefogásra készülnek a szélsőséges csoportok és az utcai erőszak ellen - nyilatkozta az MTI-nek Deák Péter konfliktuselemző, a Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központjának vezetője. A globalizáció korszakának jelensége az utcai extremizmus, mondta, mellyel szemben nem eseti megmozdulásokra, hanem folyamatos fellépésre van szükség a médiában, a békés demonstrációkon, vagy akár a kulturális életben. Ennek érdekében több progresszív civil szervezet összehangolja tevékenységét: egyeztetések kezdődnek a Pallas Páholy Baráti Köre elnevezésű ernyőszervezethez tartozó Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja, illetve a Magyar Békeszövetség, az Európa Ház, a XXI. Század Társaság, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének ifjúsági tagozata és más civil szervezetek között a fellépés lehetséges módjairól - tájékoztatott Deák Péter.A nácivadászok honlapja együttműködik - és erős rokonságot mutat - egy régebb óta létező, szintén radikális hangvételű antifasiszta portállal, a Par tizáninfóval (partizaninfo.blogspot.com). A tevékenységi kör hasonló: a partizánok névvel, címmel és fotóval ellátott ismertetőket közölnek a szélsőjobboldali rendbontókról, azokról például, akik rárontottak a melegfelvonulás résztvevőire. (A Magyar Gárda több tagját is azonosítani vélték.) Hivatalosan nem megerősített, de megbízhatónak tűnő információik vannak arról is, hogy kik készítik a titokban működő nyilas-náci Kuruc.infót. A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával: kilátásba helyezték, hogy rendszeresen tartanak antifasiszta akciókat. Ezek mibenlétéről keveset tudni, de az egyik felhívás alapján gyanítható, hogy nem feltétlenül erőszakmentes megmozdulásokra gondolnak. Százezer forintos sikerdíjat ajánlottak fel azoknak, akik egy "vödör szart" borítanak az újfasiszta, neonáci bűnözőnek minősített bombagyáros blogger, Polgár Tamás (Tomcat) fejére. Bemondásra nem fizetnek, a vödörborítást megfelelően dokumentálni kell. Viszont az "esemény során a videóra rögzített extra kreatív nácigyalázó ötleteket" külön pénzjutalommal díjazzák.A Magyar Nácivadász Szövetség a jelek szerint nem kívánja bejegyeztetni magát, tagjai szeretnék megőrizni anonimitásukat. ("Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!" - ígérik.) Az óvatosságnak részben a jelentős biztonsági kockázat lehet az oka, részben az, hogy az akciók megszervezésekor, úgy látszik, nem minden esetben ragaszkodnak majd a törvények maradéktalan betartásához.Időközben honlappal jelentkezett a több terrorcselekményt elkövető szélsőjobboldali Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg is. Regisztráció nélkül csak a főoldal érhető el, de a lényeg abból is kiderül: a nyilasok újabb robbantásos merényletekkel fenyegetőznek.”

Akkor most boncoljuk fel, hogy Gabcsika cikke mitől is bűzlik messziről, mint Ő maga?!

Először is úgy nyomatékosítja a fiktív náci veszély cionista igényét, hogy azt olyan magyar emberek befeketítésével sulykolja, akiket az ártatlanság vélelmének szem előtt tartása helyett kollaboráns, valóban gyilkos, hazaáruló gengszterek szófröccséből aljasítja tovább.

Mondjuk a MAGUNKFAJTA a bűnös titulusokat gyártó magyargyűlölő sajtó hiénáitól nem is vár mást, de most már túl sértően lőnek megtűrt kibucuk határain.
Nem vagyok egy kényes csóka, de a hámrétegem ilyen szintű felsértésemár kisodorja belőlem az ellenálló hazafiút!

Különben azért kezdtem Dsida Jenő idézettel, mert a magyarországi zsidók között is szép számmal akadnak olyan mérlegelőbb típusok, akik nem ülnek fel minden félepolitikai bilik szélére. Hogyan is aposztrofálták magukat ezek a töketlen antifasiszták?!
("Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!")

Ügye milyen ismerős?!

Elég csak a HOLOKAUSZTIPAR képzelt, hatmillió áldozatára gondolnunk, akiket a háború befejezése után 14-szer kellett kárpótolnunk.

Miért is?!

JA! …mert névtelenek…és láthatatlanok:))

palostrend · http://palostrend.hu 2009.02.11. 14:27:58

...a ZSIDÓ TERROR árnyéka: cigány terror.


A cigányterror önmagában nem létezik.

A cigányterror és az összes rassz terrorja, kizárólag a világzsarnok zsidókhoz köthető, ugyanis a zsidó, mint a megtestesült fenevad festi, vetíti ki magából! -; kénye kedve szerint.

Esetünkben őshonos közösségekre, népekre, nemzetekre.


Ebből az árbockosárból a cigánybűnözésre nem is kell szemet vetnünk, mert az a cigányság egyik fő jellemzője.

Mint macsesznak az úszóhólyag „lopás”.

Ezzel nincs is baj, mert így az emberfi előre fel van készülve.

A probléma az öltönybe bújt hóhérokkal van.

Nos,
ezért elemi érdeke a halálos károkat okozó zsidráknak, hogy észvesztő, megtévesztő tüneteket produkáljon magán a gazdatesten, gazdatestben.


Magyarország haldoklik!


Hála a JÓISTENNEK azonban a szívét nem tudja megtámadni a zsidrák.

Ennek az ÁLDÁSNAK köszönheti még az életét, létét.

A diagnózis azonban: előrehaladott tüdő rák.

Mondhatnám azt is, hogy érezhetően az utolsókat szívjuk, de…

…de, mint minden betegség: FEJBEN DŐL EL!

Viszont az agynak azért ott, odabe; - kéne némi oxigén.

Némi.

Nem Sémi.


Úgyhogy igenis, szívjuk fel MAGUNKAT és fújjuk…!

Térden állva: ISTENEM, SEGÍTS!!!

palostrend · http://palostrend.hu 2009.07.14. 09:34:38

Oszlófélben a KÓSER CAFATTETEM (SZDSZ)!!!

Az, hogy az SzDSz ma Magyarországon veheti a bátorságot és belerondíthat a magyarok, általuk elrabolt szabadságába, jövőbe vetett hitébe az, azoknak a megszálló tetveknek(konrádpetőtamásgáspár stb) köszönhető, akiket nem száműztünk abban a percben, amikor nyomorult telepeseik elkezdtek élelmet és védelmet kunyerálva beszivárogni őseink áldott anyaföldjére.


Ez a maréknyi magyargyűlölő még sorvadásában is az új Retkes bocsánatkérését sokallja. Teszi ezt úgy, hogy tagjai sorában olyan elvetemült ivadékokat tudhat és bújtat, akik közvetlenül és közvetetten irtották a magyarokat. Ráadásul úgy, hogy eleddig megúsztak mindennemű felelősségre vonást. Agyrém.

Már csak azért is, mert az 1990-es rendszerváltásnak hazudott héber megszállást is egy kommunista zsidaj újratemetésével nyomták le a torkunkon. Miközben azóta se romboltatták le az átkozott szovjet emlékművet a Szabadság téren. Sőt. Újrafényezték. És még mindig nem lövettük őket a Dunába. Bezzeg ők!

Az elvetemült, menekült és hazug történelem íróik nyomására rozsdás cipők tucatjaival szégyeníthetik a több tízezer éve a Kárpát medencében élő HUNMAG nemzetség őshonos törzseit. Miközben a 3 hónapig tartó fasizmusban is csak az érdekeltté tett sorstalan tisztek lőttek és lövettettek ártatlanokat a Dunába. Hogy is van ez?! Kapjatok már észbe Magyarok!!!

Ha a halálbüntetést már nem is illik újra kikövetelni (mint ahogyan ők tették őseink esetében!), de száműzni és ezeket a haszontalan és ingyenélő hazaárulókat azért nevükön nevezni; - na azt azért még lehet. Sőt! Kötelező. Lépten, nyomon. Minden percben és órában. Hogy ne legyen idejük nevet változtatni, kikeresztelkedni és nagy nevettetőkként, firkászként,színészként, és színlelőkként buzeránsok és heti hetesek közé rejtve magyarokat gúnyolni és nemzetünket fújolni. Én mondom, ki kell tenni a szűrüket és kiforgatni a zsebeiket, mert a Napra nem léphetünk sem, perc sem vaj emberekkel.

Azt hiszem, hogy a talmudi világ kárhozatát már mindannyian megelégeltük. És ezt az SZDSZ minden tagja érzi is a maguk módján. Ki kilépéssel, ki vért okádva, de érzi. S aki most ezt elégedetten szemléli -; az téved csak igazán!!! Tessenek csak figyelni, hogy merre is folyik a HIGANY!...
süti beállítások módosítása