HTML

Állami-, politikai- és rendőrbűnözés

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, a 15 milliós magyarság toronymagasan vezető tényfeltáró, ezért üldözött médiuma, mely a világ háttérhatalmi (és) elmetechnológiai Echelon-rendszereinek a feltárására, a világreformok feltétlen és közvetlen előidézésére, valamint az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére hozatott létre, az Isten Létezése ugyancsak minden eddigit meghaladó erejű és mértékű bizonyításával. http://hirhatter.com/

Kommentált topicok

Linkblog

A kormány 23 milliárdos rablása és tömegmészárlásai, feljelentéssel

2008.08.26. 15:28 Molnár F. Árpád

Nyílt Feljelentés

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16.
Postacím: 1372 Budapest, Pf. 438.
T.: 354-5500
E-mail: info@mku.hu
Honlap: www.mklu.hu
Tárgy: Feljelentés


Az élő Auschwitz, az élő Szibéria -
A Sátán kormányának tömegsírjaiban az állami bűnszervezet névtelen halottainak tömkelege.


Tisztelt Legfőbb Ügyészség! Tisztelt Uram/Asszonyom!

 
Én, Molnár F. Árpád, Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.sz. alatti lakos (Anyám neve: Retezár Mária), élve a törvényben biztosított jogommal, a Magyar Köztársaság kormánya ellen, és főként ezen belül ismeretlen tettesek tömege ellen, a Btk. 319.§ (1) és (3) bekezdése d) pontja értelmében,

különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének vádjával

F E L J E L E N T É S

teszek.

 
INDOKLÁS:

A Magyar Köztársaság kormánya kormányzati kommunikáció címén

     a) a média gyakorlatilag egészében biztosított irdatlan mennyiségű megjelenésein és

     b) bármikor, kérésre megjelenhetőségén túl

közpénzek tízmilliárdjaiból folytatott köztörvényes és abszolút öncélú és önérdekű ún. kormányzati kommunikációt, melynek jelentős része ráadásul bizonyítottan az ország megtévesztésére és átverésére szolgált. Az eltelt 6 esztendő alatt (2002-től 2008-ig) ilyen köztörvényes, ún. kormányzati kommunikációk során 23 milliárd Ft-ot költött el, melyből nem kevesebbszer, mint 6-szor(!!!) lehetett volna az ország teljes hajléktalanságát felszámolni, a Magyar Köztársaság Alkotmányában foglalt alaptörvények megsemmisítésével hajléktalanná tett tízezreknek, összesen 30 ezer hajléktalan embernek a következő 30 esztendőre, 1 fő / 1 konténer elszállásolását lehetett volna biztosítani és megoldani!!! A kormány Alkotmányban foglalt kötelezettségei elmulasztásával, melyet a Btk. 319.§ (1) és (3) d) –ben foglaltak tudatos és tervszerű, hosszú időn keresztül, folytatólagosan elkövetett bűnszervezeti bűntetteivel súlyosbított, tömegek közvetlen halálát és fagyhalálát idézte elő az eltelt 6 esztendő során!

Felhívom a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelős személyeinek a figyelmét, hogy a Btk. lehetőséget biztosít a saját vagy mások testi épsége vagy élete védelmében való erőszakos fellépésre, felülírva csaknem az összes egyéb törvényt és paragrafust, beleértve az emberölésre vonatkozó paragrafusokat is.

A kormány bűntettei az aljas indok vagy cél kategóriáján túl egyértelműsítik a nem jogi kategória, hanem a reális helyzet szerinti Emberiség elleni bűnök megvalósulását is. A kormány a 23 milliárd Ft elherdálásával számos ártatlan ember és hajléktalanná tett szavazópolgár tömeges fagyhalálát idézte elő, akikért nemhogy az Alkotmány, de a józan emberi erkölcsök és hivatalosan képviselt szolgai titulusa szerint is kötelessége lett volna gondoskodnia, így azonban FELELNIE! Megesett, hogy egyetlen hét leforgása alatt 10 ember közvetlen fagyhalálát okozták, melyek mind elkerülhetők lettek volna, ha a hat esztendő alatt akár csak egy évre eső kormányzati kommunikációra fordított összeget 30 ezer ember élete tönkre tétele és sokak halálának közvetlen előidézése helyett a 30 ezer ártatlan ember elszállásolására fordították volna, fő/konténer.

Felszólítom a tisztelt Legfőbb Ügyészséget, hogy ne adjon utat a további, aljas indokból vagy célból, egyéni haszonszerzés végett elkövetett gyakorlatilag nyílt és abszolút egyértelmű, fasiszta tömegmészárlásoknak, hanem a Magyar Köztársaság Alkotmányában tengernyi helyen kötelezettek szerint a nem titkoltan csak ebben az esetben is látványos bűnszervezetként működő kormánnyal szemben a törvény leghatározottabb erejével, több tízezer, valamint 10 millió ember élete védelmében lépjen fel és sújtson le! Vegye figyelembe a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelőssé lett valamennyi személye, hogy a törvények nem javaslatokat tesznek a közpénzek védelmére, a bűnszervezetek felszámolására és az elkövető bűnözők fegyházban történő elszállásolására, hanem kötelezettségeket írnak elő, melyek megszegése esetére hosszú esztendőkig tartó fegyházbüntetés letöltését követelik.

Az Alkotmány XII. Fejezete 54. § (1) kimondja, hogy: „A Magyar Köztársaságban minden embernek veleszületett joga van az élethez és az emberi méltósághoz, amelyektől senkit nem lehet önkényesen megfosztani.”

Ezt a törvényi kitételt a kormány jelen bűntettével 30 ezer ember élete ellenében közvetlenül megsemmisítette, 10 millió emberrel szemben pedig végzetes hátrányt okozott, minthogy

     a) senki ebben a kötelezően egyenlő személyi jogokkal bíró országban nem teheti meg, hogy 23 milliárd Ft-ot költsön saját cége vagy személye mondandójának külön kommunikálására, túl azon, hogy

     b) ember és cég nincs az országban, akinek annyi helyen és módon nyílik lehetősége pillanatonként a kommunikációra, ráadásul tengernyi apparátussal és mozgatható pártemberrel, mint a Magyar Szocialista Pártnak és a Szabad Demokraták Szövetségének. Így a különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette ezen pontokon is messze halmozottan abszolút bizonyítást nyer.

Az Alkotmány XII. Fejezete 54.§ (2) kimondja: „Senkit nem lehet kínzásnak, kegyetlen, embertelen, megalázó elbánásnak vagy büntetésnek alávetni, és különösen tilos emberen a hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.”

A kormány 30 ezer embert olyan körülmények között tart, helyesebben tárol, aminél rosszabb emlékeket csak a szibériai munkatáborokban lévő rabok életkörülményei és a náci koncentrációs táborok auschwitzi téli mocska és – a kormány tevékenységéhez hasonlóan – nem ritka fagyhalála idéz, megsemmisítve ezzel az Alkotmányban foglalt alaptörvényeket és a legalapvetőbb kötelességeket, tömegek elhalálozását közvetlenül, az Emberiség ellenségeként előidézve és okozva.

Alkotmány, XII. Fejezet, 55. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabadságra és a személyi biztonságra, senkit sem lehet szabadságától másként, mint a törvényben meghatározott okokból és a törvényben meghatározott eljárás alapján megfosztani.

A kormány bűnszervezeti bűntettei csak a fenti Btk. paragrafus értelmében megsemmisítették az Alkotmányban a személyi biztonságra vonatkozó törvényi kötelezvényeket, 30 ezer embert kilátástalanságra, lassú, betegség általi halálra, sokakat közvetlen fagyhalálra ítélve hasonlóan emberséges és demokratikus, valamint alkotmányos elvek szerint, amilyeneket a a hitleri nácik és Sztálin tömeggyilkos alkalmazottai (a gyurcsányi terminológiával: „rendzavarói”) cselekedtek.


Az egyik oldalon királyi kényelem, dőzsölés, pompa, a másikon kilátástalan nyomor vagy fagyhalál - A gyurcsányi és a hitleri érák közötti hasonlóságok kétségbe vonhatatlanok.

 
BIZONYÍTÉKOK:

Az Echo Televízió 2008 augusztus 26-a 12 óra 00 perces Híradójában és a Fidesz vezető politikusától elhangzottak, valamint az elektronikus és nyomtatott médiumok megannyi közlése.

Kérem, hogy feljelentésem ne kallódjon el és ne essen véletlenül a szekrény mögé, a tömegmészárlások ellen szíveskedjenek határozottan és a jog minden eszközével azonnal fellépni, jelen feljelentésemet pedig a törvényes határidőn belül elbírálva, s az eljárás eredményéről a jogszabályban megadott módon engem a fenti címen értesítve reagálni, hogy az valamennyiünk érdekében a lehető legkevésbé emlékeztessen a kormányzati kommunikációk színvonalára.



Kecskemét, 2008-08-26.

Molnár F. Árpád
Levelezési címem és egyéb adataim:
Molnár F. Árpád
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
Mobil és vezetékes telefon: 30/919-6386 ; 76/320-450
E-mail cím: molnarfarpad@gmail.com
Honlap: http://hirhatter.t35.com

Szólj hozzá!

Címkék: mszp maffia szdsz feljelentés fasizmus sötétség bűnszervezet hűtlen kezelés rosszindulat tömeggyilkosok genetikai hulladék hentesek sátánimádati formák faji söpredék

A bejegyzés trackback címe:

https://allambunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr53634025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása